Heythrop College - University Of London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I över 400 år har Heythrop College specialiserat sig på studier av filosofi och teologi. Här, dessa ämnen är inte enbart avdelningar inom en större institution; hela kollegiet ägnas åt sina studier. Våra elever har tillgång till en av de finaste bibliotek i sitt område, och undervisas av en av de största lärare inom dessa områden. Vi är en unik gemenskap av forskare, brinner för att diskutera och utforska filosofi och teologi i samband med den moderna världen och den mångsidiga staden London.

Heythrop är också en del av det större samhället vid University of London. Som medlem college, vi dra nytta av University of Londons högt internationellt anseende som lockar studenter från hela världen. Oavsett var dina studier tar dig, kommer University of London namn omedelbart erkännas och respekteras.

De flesta av våra elever uppger dock att det är Heythrop s mindre, nära sammansvetsad grupp på cirka 1.000 studenter och personal, som den främsta attraktionen för att studera här. Vi erbjuder ett riktigt personligt förhållningssätt att studera och se till att alla våra elever får stöd i sina akademiska, sociala och karriär pursits genom våra på campus facitiies och tjänster och våra band med University of London och andra medlems högskolor.

"Det nära sammansvetsad grupp som Heythrop erbjuder skapar en mer personlig plats, att se till varje idé har rätt att yttra sig." - 3: e året BA Filosofi elev

Platser

london

Heythrop College

Address
Heythrop College, University of London, Kensington Square
W8 5HN london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 7795 6600

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium