Hult International Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Global Business School Hult är inte bara en handelsskola. Det är ett globalt nätverk som utbildar, inspirerar och kopplar samman några av de mest framtidsinriktade affärstalenterna från hela världen.

Globalt relevant affärsutbildning

I dagens värld är den mest relevanta affärsutbildningen global. Hult program, från grundutbildning till verkställande utbildning, är utformade för att hjälpa studenter och chefer att uppleva första hand krafterna som formar internationellt företag och ge dem färdigheter och kunskap att leda i denna alltmer komplexa miljö.

Global gemenskap

Lär dig att leda det globala samhället Hult upplevelsen handlar om att bli en del av ett inspirerande akademiskt samhälle som främjar djärvhet, nyfikenhet och motståndskraft som krävs för att bli en global affärsledare. Det är i denna akademiska miljö som vi utmanar våra studenter och chefer att inte bara bli företagsledare, utan världsledare. Att välja vilka av våra campus du ska börja din resa på är bara början på det som kommer att bli ett livsförändrat globalt äventyr.

Globalt campusnätverk

Hult har sju banbrytande campus i hjärtat av några av världens mest inflytelserika marknader.

  • boston
  • San Francisco
  • london
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Storbritannien

Vårt globala campusnätverk ger studenter och chefer tillgång till ett verkligt globalt samhälle. Det gör att du kan studera och uppleva livet i extremt varierande affärsmiljöer, lockar intressanta människor från hela världen och gör att vi kan utnyttja den bästa bransch- och fakultetskompetensen - var den än finns.

Erfarenhetsundervisning

Att leva grundläggande globala affärsidéer till liv genom verklig praktik är hörnstenen i alla våra program. Vi tror att folk lär sig bättre genom att göra, så vi har utvecklat akademiska läroplaner som återspeglar vårt engagemang för denna tro. Våra tekniker inkluderar verkliga konsultationsprojekt, levande simuleringar med aktörer, förstå riskhantering med professionella pokerspelare, öva gruppbeslut genom att tävla mot andra team av studenter i verkliga scenarier och utveckla lagarbete och ledarskapskompetens genom utmanande utomhusaktiviteter , såsom segling med öppet vatten.

global campus

Lita av globala företag

Våra program är baserade på att utforska, förstå och lösa de frågor som världens ledande internationella företag möter varje dag. Många av världens mest respekterade internationella företag, organisationer och icke-statliga organisationer vänder sig till Hult Ashridge Executive Education för att hjälpa till att lösa komplexa affärsutmaningar och för att bättre förstå hur man bäst kan utveckla sin nyckeltal. Detta djupgående engagemang med klienter informerar både om vår forskning och påverkar utformningen av våra akademiska program, vilket hjälper oss att leverera den mest relevanta och aktuella affärsutbildningen som finns tillgänglig.

Global fakultet

Hult internationellt kända fakultet är först och främst stolt över sin passion för undervisning. Många har uppnått betydande framgångar i den verkliga världen, vilket innebär att vad och hur de undervisar påverkas starkt av deras erfarenhet som företagsledare, företagare, uppfinnare och entreprenörer. Våra professorer kommer från över 45 olika länder och har kollektivt undervisat på alla kontinenter - ämnen de undervisar förbättras kraftigt av deras internationalism.

Global forskning

Vår forskning är inriktad på de frågor som är högst upp i globala företagsledares tankar - trenderna som formar den framtida affärsmiljön och hur företag kommer att behöva reagera. Dessa inkluderar långsiktig forskning om ledarskap, hållbarhet, tillväxtmarknader och teknisk störning. Det tänkande som uppstår från vår forskning översätts snabbt till de metoder som ligger till grund för alla våra program - som hjälper individer att prestera på högsta nivå.

Globala studenter

Många handelsskolor påstår sig vara globala, men våra klassrum bevisar det faktiskt. På våra campus finns en utomordentlig mångfald av kulturer, idéer och bakgrunder - Hult representerar över 120 nationaliteter och talar mer än 100 språk.

Olika perspektiv

Klassrumsdiversitet och tvärkulturellt samarbete är en viktig del av Hult upplevelsen. Faktum är att många av våra elever säger att de lärde lika mycket av sina klasskamrater som de gjorde av sina professorer. Tillsammans kommer du inte bara att dela dina erfarenheter, utan du kommer att lära varandra att alla ser världen från olika vinklar. Du kommer att lära dig att diplomatiskt navigera i olika perspektiv, förstå den kulturella dynamiken som påverkar global verksamhet och hur du kan lösa problem i samarbete.

Ett starkt nätverk

Idag finns det 16 000 Hult studenter spridda över 156 länder och 100 000 chefer har gått igenom våra Ashridge Executive Education-program. Detta nätverk ger Hult alumner affärskontakter i alla större länder i världen. global network

Global påverkan

Hos Hult tror vi att företag har makt att förändra liv till det bättre. Vi är oerhört stolta över att frön från det som har blivit världens största studenttävlingstävling planterades på vår skola.

Att förvandla idéer till handling

Grundat av en Hult alumn, finansierad av Hult familjen och drivs i samarbete med före detta USA: s president Bill Clinton, tävlar studentteam från hela världen om att vinna en investering på 1 miljon USD i sina nystartade företag. Den specifika utmaningen varierar från år till år, men de fokuserar alla på att förbättra livet för några av världens fattigaste människor. Under 2015 har studentteamen tagit fram geniala lösningar för att bygga hållbara och skalbara sociala företag för att hantera förskoleundervisning i stadslummen. Över 20 000 ansökningar mottogs, sex lag tog sig till den globala finalen i New York, och vi är stolta över att kunna meddela att fem av dessa lag, inklusive vinnarna, fick externa investeringar för att hjälpa till att ta sina idéer till nästa nivå.

Platser

london

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 7636 5667

cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 cambridge, massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin)
666 Fuzhou Road,

Shanghai, Shanghai, Kina
Telefon
+852 2111 2399

london

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Address
London - Undergraduate Campus
33 Commercial Road

E1 1LD london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 (212) 353-4360

Ackrediteringar