Hult International Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hult banbrytande strategi gör det möjligt för dig med entreprenörskunskap att påverka från första dagen. Du lär dig om världen, eftersom globaliseringen har gjort världen mer sammankopplad än någonsin. Du lär dig om framtiden, eftersom tekniken driver förändringar och hållbarhet är avgörande. Du lär dig själv, eftersom du ständigt måste anpassa dig för att förbli relevant under hela din karriär.

Graduate i ett globalt nätverk

Bygg ett internationellt nätverk genom att samarbeta med studenter från hela världen. Våra studenter representerar mer än 160 nationaliteter och talar över 100 språk - du vet aldrig var din nästa kontakt, investerare eller affärsföretag kommer från.

Efterfrågan hos ledande företag

Arbetsgivare anställer Hult akademiker för deras entreprenörsinställning, nyfikenhet och internationella synpunkter. Vi är specialiserade på att hjälpa internationella studenter att hitta internationella jobb. Förra året accepterade Hult examen från våra forskarutbildningar jobberbjudanden på 825 företag i över 60 länder.

Framtiden är livslångt lärande

Förändring stannar aldrig, så ditt lärande bör inte heller göra det. Vi ger dig möjlighet att hålla dig uppdaterad med nya trender genom att ta ett komplementärt val varje år för resten av ditt liv.

Utföra teori i praktiken

På Hult tror vi att du lär dig bäst genom att göra. Som en integrerad del av dina studier har du flera möjligheter att tillämpa dina kunskaper och färdigheter genom att arbeta i team för att lösa verkliga problem.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Global gemenskap

När du kommer till Hult du att gå med i en nära sammanslagen studentgrupp med enastående mångfald. Lär dig vad som gör att andra kulturer kryssar av, har ett internationellt perspektiv på företag och examen med vänner och kontakter över hela världen.

Karriärutveckling

Gör dig redo att nätverka med globala företag och spännande startups på våra karriärevenemang på campus. Din personliga karriärrådgivare kommer att guida dig på en resa med självupptäckt mot ditt examensarbete och stödja dig när du utvecklar verktyg och färdigheter för att landa det.

På Hult har dina karriärrådgivare många års erfarenhet av att hjälpa internationella studenter att hitta jobb. De hjälper dig att positionera dig själv på den globala marknaden och ge dig råd om inträdesstrategier för din idealiska plats och bransch.

Global fakultet

Företagsledare, företagare och forskare - Hult är internationellt kända för affärspraxis och tankeledande, med en passion för att skapa och undervisa principer som speglar både grunden och gränsen för affärsframgång.

Hult Alumni

Din Hult resa fortsätter långt efter att du tog examen. Som medlem i Hult Alumni Association har du tillgång till ett globalt nätverk av kandidater, möjligheter till livslångt lärande och många sätt att få kontakt med andra alumner och affärsmöjligheter runt om i världen. Alumni Association har över 23 000 alumner i mer än 170 länder runt om i världen.

Ackreditering

Hult är erkänd av affärsutbildningens tre mest prestigefyllda internationella ackrediteringsorgan: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) och EQUIS (European Quality Improvement System). Vi är den första och enda handelshögskolan i USA som uppnår denna tredubbla ackreditering, som innehas av bara en procent av handelshögskolorna över hela världen.

Platser

london

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 7636 5667

cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 cambridge, massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefon
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 (212) 353-4360

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar