Hult International Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Global Business School

Hult är inte bara en handelshögskola. Det är ett globalt nätverk som utbildar, inspirerar, och förbinder några av de mest framsynta företag talanger från hela världen.

Globalt relevant verksamhet utbildning

I dagens värld, är den mest relevanta verksamhet utbildning global. Hult program, från grundutbildning till fortbildning, är utformade för att hjälpa studenter och chefer upplever firsthand de krafter som formar internationell verksamhet och ge dem de kunskaper och färdigheter för att leda i denna allt mer komplex miljö.

Globala samhället

Lär dig att leda det globala samfundet

Den Hult erfarenhet handlar om att bli en del av en inspirerande akademiska världen som främjar djärvhet, nyfikenhet och motståndskraft som krävs för att bli en global företagsledare. Det är i denna akademiska miljö som vi utmanar våra studenter och chefer att bli inte bara företagsledare, men världens ledare. Välja vilket av våra campus kommer du att börja du reser på är bara början på vad som kommer att bli en livsförändrande globala äventyr.

Global campusnät

Hult har sju banbrytande campus i hjärtat av några av världens mest inflytelserika marknader.

Boston San Francisco London Dubai Shanghai New York Ashridge Estate - Storbritannien

Vårt globala campusnät ger eleverna och chefer tillgång till en verkligt global gemenskap. Det gör att du kan studera och uppleva livet i extremt varierande affärsmiljöer, lockar intressanta människor från hela världen, och gör att vi kan utnyttja den bästa branschen och fakultets expertis - överallt där den finns.

Upplevelsebaserat lärande

Att föra grundläggande globala affärsidéer till liv genom verkliga praktik är hörnstenen i alla våra program. Vi tror att människor lär sig bättre genom att göra, så vi har utvecklat akademiska läroplaner som speglar vårt engagemang för denna tro.

Våra tekniker inkluderar projekt verkliga samråd, levande simuleringar med aktörer, förståelse riskhantering med professionella pokerspelare, öva gruppbeslutsfattandet genom att konkurrera mot andra grupper av studenter i verkliga scenarion, och utveckla lagarbete och ledarskap genom utmanande utomhusaktiviteter , såsom öppet vatten segling.

Betrodda av globala företag

Våra program bygger på att utforska, förstå och lösa de frågor som ställs inför varje dag av världens ledande internationella företag.

Många av världens mest respekterade internationella företag, organisationer, och frivilligorganisationer vänder sig till Hults Ashridge Executive Education för att få hjälp att lösa komplexa utmaningar och för att bättre förstå hur man bäst kan utveckla sin nyckelhantering talang.

Detta engagemang på djupet med kunder både informerar vår forskning och påverkar utformningen av våra akademiska program, hjälper oss att leverera den mest relevanta och aktuella verksamhet utbildning tillgänglig.

Globalt fakultet

Hults internationellt kända fakultet stolta först och främst på sin passion för undervisning. Många har nått betydande framgångar i den verkliga världen, vilket innebär att vad och hur de lär i hög grad påverkas av deras erfarenhet som företagsledare, företagare, uppfinnare och entreprenörer.

Våra professorer kommer från över 45 olika länder och har kollektivt undervisat på alla kontinenter - de ämnen de undervisar kan förbättras avsevärt genom sin internationalism.

Global forskning

Vår forskning är inriktad på de frågor som är överst i globala företagsledare sinnen - de trender som formar framtiden företagsklimatet och hur företagen kommer att behöva reagera. Dessa inkluderar långsiktig forskning i ledarskap, hållbarhet, tillväxtmarknader och tekniska störningar.

Det tänkande som härrör från vår forskning är snabbt översätts till den praxis som ligger till grund alla våra program - hjälpa individer prestera på högsta nivå.

Globala studerande & alumner

Många handelshögskolor anspråk på att vara global, men våra klassrum faktiskt bevisa det. Våra campus är hem för en extraordinär mångfald av kulturer, idéer och bakgrunder - Hult studenter representerar över 120 nationaliteter och talar mer än 100 språk.

Olika perspektiv

Klassrummet mångfald och interkulturell samverkan är en viktig del av Hult erfarenhet. Faktum är att många av våra elever säger att de lärt sig så mycket från sina klasskamrater som de gjorde från sina professorer. Tillsammans kommer du inte bara dela dina erfarenheter, men du kommer att lära varandra om att alla ser världen ur olika vinklar. Du lär dig att diplomatiskt navigera olika perspektiv, förstå de kulturella dynamik som påverkar global verksamhet, och hur man löser sina problem.

Ett starkt nätverk

Idag finns 16.000 Hult alumner spridda över 156 länder och 100.000 chefer har passerat genom våra Ashridge Executive Education program. Detta nätverk ger Hult alumner affärskontakter i alla större länder i världen.

Global påverkan

På Hult, tror vi att företagen har makten att förändra livet till det bättre. Vi är oerhört stolta över att fröna till vad som blivit världens största tävling elev entreprenörskap planterades på vår skola.

Omvandla idéer till handling

Grundades av en Hult alumn, som finansieras av Hult familjen, och drivs i samarbete med USA: s tidigare president Bill Clinton, studentteam från hela världen tävlar för att vinna en USD1 miljoner investeringar i sina startups. Den specifika utmaning varierar från år till år, men de alla fokuserar på att förbättra livet för några av världens fattigaste människor.

År 2015, studentteam utarbetat geniala lösningar för att bygga hållbara och skalbara sociala företag att ta itu med småbarnsfostran i slumområden. Över 20.000 ansökningar kom in, sex lag gjorde det genom de globala finalen i New York, och vi är stolta över att meddela att fem av dessa lag, inklusive vinnarna fick externa investeringar för att hjälpa till att ta sina idéer till nästa nivå ..

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master Företagsstatistik

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Amerikas förenta stater San Francisco Storbritannien London Cambridge Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Boston + 9 fler

Eftersom rollen av stora data blir allt viktigare, en ettårig Hult Master of Business Statistics grad utrustar dig med den analytiska och affärs förmåga att översätta statistik och analys i handling. [+]

Detta program är endast tillgängligt som en andra del av Dual Degree Programmet, efter att eleverna har avslutat ett års MBA eller Masters of International Business. Det kommer att finnas tillgängligt som ett heltids-ettårigt program i San Francisco för startperioden september 2018. Lär dig att översätta stora data och analyser till handling-och kvalificera sig för ett 3-årigt OPT arbetar visum i USA Eftersom rollen av stora data blir allt viktigare, en ettåriga Hult Master of Business Statistics grad utrustar dig med den analytiska och affärs förmåga att översätta statistik och analys i handling. Platser Starta din Master of Business Statistics i San Francisco, sedan välja att ta valfria i andra två campus som en del av Hult unika Global Campus Rotation. Din Master of Business Statistics en överblick Vem är det här programmet för? För kandidater som nyligen har examen från universitet eller högskola, samt personer med upp till tre års yrkeserfarenhet som vill påverka affärsbeslut och strategi genom att utnyttja de prediktiva kapacitet data och affärsanalys. Icke-amerikanska invånare som får en Master of Business statistik kommer också kvalificera sig för upp till tre års OPT (tillval Praktik) i USA efter sina studier. OPT är normalt 12 månader, så graden är särskilt väl lämpade för dem som hoppas att uppleva arbete i USA efter sin examen. För mer information, kontakta oss. Vad du lär dig Företag som Google, Facebook och Amazon har visat lönsamhet utnyttja den prediktiva kraften i storskaliga konsumentdata. I denna nya värld av information overload, arbetsgivare aktivt... [-]

Master Internationell Marknadsföring (mim)

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Amerikas förenta stater San Francisco Boston Storbritannien London Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

När företagen ser att differentiera sitt erbjudande på en global marknad, Hults ettåriga Master of International Marketing examen utrustar dig med de strategiska och executional marknadsföring färdigheter som behövs för att sticka ut. [+]

Få utrustad med marknadsföring färdigheter du behöver för att sticka ut på en global marknad. När företagen ser att differentiera sitt erbjudande på en global marknad, Hults ettåriga Master of International Marketing grad utrustar dig med de strategiska och executional marknadsföring färdigheter som behövs för att sticka ut. Platser Börja Master of International Marketing i Boston eller London, sedan välja att utforska andra två campus som en del av Hult unika Global Campus Rotation. Din Master of International Marketing i korthet Vem är det här programmet för? Kandidater som nyligen har examen från universitet eller högskola, samt personer med upp till tre års yrkeserfarenhet som vill starta en karriär inom marknadsföring. Vad du lär dig Mastering marknadsföringsmixen är viktigare än någonsin som konsumenter utsätts ständigt för en allt större del av online och offline innehåll. Master of International Marketing studenter kommer att lära sig att utnyttja digital marknadsföring, sociala medier, marknadsföring analys, och kundengagemang strategier för att bryta igenom bruset och göra en mätbar effekt på affärsmålen genom marknadsföring. Varför Hult? Marketing förändras snabbt och en handelshögskola måste vara lika vig att hålla jämna steg. Hult var en av de första handelshögskolorna att erbjuda en Master inom digital marknadsföring, och även om de centrala delarna av den graden har sedan tagits med i Master of International Marketing program, kvarstår det faktum att Hult går snabbt och medvetet för att säkerställa sina elever får den bästa marknadsföring utbildning tillgänglig. Det är därför våra professorer är också experter på både marknadsföring teori... [-]

Master Of Finance

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Amerikas förenta stater Boston San Francisco Storbritannien London Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Hults ettåriga Master of Finance utrustar dig med grunden som krävs för att ta itu med den komplexa värld av företagens ekonomiska förvaltning. Lära sig både språket för företag och de taktiska finansiella färdigheter som behövs för att få ett genomslag inom corporate finance och redovisning. [+]

Göra karriär inom corporate finance och få ett genomslag inom ett multinationellt företag. Hults ettåriga Master of Finance utrustar dig med grunden som krävs för att ta itu med den komplexa värld av företagens ekonomiska förvaltning. Lära sig både språket för företag och de taktiska finansiella färdigheter som behövs för att få ett genomslag inom corporate finance och redovisning. Platser Starta programmet i Boston och har möjlighet att rotera upp till två andra Hult campus för dina valbara som en del av vår globala Campus Rotation. Din Master of Finance i korthet Vem är det här programmet för? Kandidater som nyligen har examen från universitet eller högskola, samt personer med upp till tre års yrkeserfarenhet som vill starta en karriär inom ekonomifunktionen av multinationella företag. Vad du lär dig Smarta beslut ekonomisk förvaltning maximera aktieägar och företagsvärde och riskgränsen. Den roll som CFO och bolagets finans laget är att optimera ekonomiska resultat. De gör detta genom att leta efter sätt att finansiera investeringar, frigöra kapital och minska kostnaderna. Genom att förstå och muttrar av verksamheten och vad som driver siffrorna, de också ge råd om vilka aktiviteter driva lönsam tillväxt. Master of Finance examen är utformad för att ge studenterna denna bredd av insikt. Varför Hult? På Hults Boston campus, kommer du att leva bland några av de skarpaste hjärnorna inom områdena bokföring, investment management och konsult med företag som PwC, Ernst & Young, KPMG, Deloitte, Fidelity, State Street Bank, Boston Consulting Group, och Bain Capital alla ringer Boston hem.... [-]

Master Of International Business (MIB)

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Amerikas förenta stater Boston San Francisco Kina Shanghai Förenade arabemiraten Dubai Storbritannien London New York Cambridge + 9 fler

Baserat på vår prisbelönta MBA läroplanen, kommer Hults ettåriga Master of International Business program hjälpa dig att få ett globalt perspektiv på ekonomi, marknadsföring, drift, ekonomi och strategi. [+]

Få ett globalt perspektiv av ekonomi, marknadsföring, drift, ekonomi och strategi med vår Master of International Business program. Baserat på vår prisbelönta MBA läroplanen, Hults ettåriga Master of International Business Programmet kommer att hjälpa dig att få ett globalt perspektiv på ekonomi, marknadsföring, drift, ekonomi och strategi. Platser Börja Master of International Business i Boston, San Francisco, London, eller Dubai, sedan välja att utforska andra två campus som en del av Hult unika Global Campus Rotation. Din Master of International Business i korthet Vem är det här programmet för? Kandidater som nyligen har examen från universitet eller högskola, samt personer med upp till tre års arbetslivserfarenhet som vill få en bred förståelse inom alla områden av internationella affärer. Vad du lär dig I slutet av Master of International Business program, kommer du att ha utvecklat en djup förståelse av de grundläggande begreppen global verksamhet. Dessutom kommer inriktningar kan du skräddarsy programmet till dina individuella och yrkesmässiga mål. Det finns sex inriktningar att välja mellan-marknadsföring, ekonomi, entreprenörskap, projektledning, familjeföretag, och affärsanalys. Varför Hult? Endast Hult kan du kombinera dina studier med uppslukande lärande i upp till tre världsklass städer med Global Campus Rotation. Plus hela din grundstudier, Hult tar dig ut ur klassrummet för att lära dig grunderna i strategi, ledning och finansiering genom erfarenhet. Se klassrummet teorier väcks till liv genom besök på platsen för företag, konkurrera i komplexa datorbaserade simuleringar som chef för ett nytt företag i en virtuell marknadsplats, och lära från professorer som själva har många års... [-]

Videoklipp

Redefining Business Education—A Message from the President of Hult International Business School

Hult - Global Campus Rotation

Kontakt

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Adress, rad 1 John Street 37-38
WC1N 2AT United Kingdom
Hemsida http://www.hult.edu/en/all-locations/london/
Telefonnummer +44 20 7636 5667

Hult International Business School - Boston Campus

Adress, rad 1 Education Street 1
Cambridge 02141, United States
Hemsida http://www.hult.edu/en/all-locations/boston/
Telefonnummer +1 617-746-1990

Hult International Business School - San Francisco Campus

Adress, rad 1 Sansome Street 1355
San Francisco 94111, United States
Hemsida http://www.hult.edu/en/all-locations/san-francisco/
Telefonnummer +1 415-869-2900

Hult International Business School - Dubai Campus

Adress, rad 1 Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988
Dubai U.A.E.
Hemsida http://www.hult.edu/en/all-locations/dubai/
Telefonnummer +971 4 427 5800

Hult International Business School - Shanghai Campus

Adress, rad 1 Huaxin Haixin Building (formerly Jinling Haixin) 666 Fuzhou Road
Shanghai China
Hemsida http://www.hult.edu/en/mba/one-year-mba/locations/shanghai/
Telefonnummer +852 2111 2399

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Adress, rad 1 Commercial Road 35
E1 1LD, United Kingdom
Hemsida http://www.hult.edu/en/all-locations/london/
Telefonnummer +44 20 7636 5667

Hult New York - Rotation Center

Adress, rad 1 Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
NY 10003, United States
Hemsida http://www.hult.edu/en/all-locations/new-york/
Telefonnummer +1 (212) 353-4360

Telefonnummer