Unicaf - Liverpool John Moores University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unicaf har samarbetat med Liverpool John Moores University för att erbjuda olika kurser.

Om Liverpool John Moores University

Idag, med ett livfullt samhälle med över 23 000 studenter från över 100 länder världen över, 2 400 anställda och 250 graders kurser, är Liverpool John Moores University ett av de största, mest dynamiska och framtidsinriktade universiteten i Storbritannien. Som institution är vi utan skam ambitiösa - för våra studenter, vår personal och för det bredare globala samhället. Vi genomgår en renässans eftersom styrkan i vår undervisning och forskning fortsätter att överträffa även våra egna höga förväntningar. Vi var en av de högsta klättrarna nationellt i 2014 års forskning för framstående forskning, som bedömer kvaliteten på forskning i Storbritannien.

Om samarbetet med Unicaf

Partnerskapet mellan Liverpool John Moores universitet och Unicaf samlar båda organisationernas resurser och kapacitet för att erbjuda innovativa inlärningslösningar och program som levereras fullt online på ett brett spektrum av proffs.

Unicaf är ett av de mest generösa stipendier som finns tillgängliga. Programmet stöder studenter som har hemvist i Afrika och ger möjligheter till studier mot online-program som erbjuds i samarbete med Liverpool John Moores University till en mycket lägre kostnad.

Det primära syftet med Unicaf Stipendium-programmet är att göra utbildningen överkomlig för studenter som bor i regioner som inte är tjänade och att ge dem möjligheter att bedriva avancerade akademiska studier och få internationellt erkända kvalifikationer.

Program som erbjuds genom partnerskapet levereras med ett internationellt perspektiv som syftar till att säkerställa att studenter är beredda på sysselsättning på den globala marknaden och får en avkastning på sina utbildningsinvesteringar. Unicaf, som Liverpool John Moores University on-line leveranspartner, gör universitetets program tillgängliga online genom att tillhandahålla en modern e-lärande miljö kompletterad med en stark betoning på flernivå studentstöd.

Partnerna har lång erfarenhet av tillhandahållande av kvalitet, innovativ undervisning och lärande och tillhandahållande av fortsatt professionell utveckling.

Liverpool John Moores University är ansvarig för programmens akademiska kvalitet och tilldelar graderna. För mer information, besök Liverpool John Moores universitets webbplats.

Unicaf är den globala leveranspartnern för Liverpool John Moores University, Storbritannien, ansvarig för rekrytering, antagning, registrering och stöd för online-elever till universitetspriser som godkänts för distans onlineleverans. Efter framgångsrikt slutförande kommer kandidaterna att få ett Liverpool John Moores University-pris.

 • Vår vision
  • Vi är en ambitiös och framtidsinriktad institution som utmanar konventionen och tror passionerat på konceptet "Ett universitet" - ett samhälle som arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma studentcentrerade mål inom en tydlig strategi.
  • Vår vision är att erkännas som ett modernt medborgaruniversitet som ger lösningar på 2000-talets utmaningar.
 • Våra värderingar
 • Omvandling
 • Vi tror på utbildningens kraft att driva transformation över sociala, kulturella och ekonomiska gränser.
 • Innovation
 • Vi är innovativa och progressiva med en entreprenörsanda. vi tänker kreativt på nya sätt att göra saker.
 • Förträfflighet
 • Vi strävar efter högsta standard i allt vi gör.
 • Partnership
 • Vi tror att vi genom att arbeta tillsammans i partnerskap kan uppnå starka och varaktiga resultat
 • Ledarskap
 • Vi tror på att leda vägen, utmana konventionen och bryta ny mark.
 • gemenskap
 • Vi tror på kraften i att dela expertis och människor som kommer tillsammans med ett gemensamt syfte.

Onlineupplevelse

Online-lärande har revolutionerat högre utbildning på grund av de många fördelarna det erbjuder. Som online-student kan du lära dig i din egen takt och tid, till en mycket lägre kostnad.

Men att studera för din examen online kan också väcka några frågor och problem. Det är en ny och okänd upplevelse, så det är naturligt att vara osäker på vad man kan förvänta sig och hur processen kommer att utvecklas.

Medan din studentrådgivare kommer att leda dig genom hela processen i förväg och kommer att vara där för att stödja dig varje steg på vägen från första kontakt till examen, erbjuder vi också följande korta höjdpunkter som en introduktion till Online Learning Experience.

Höjdpunkter i online-lärande

Dina klasser kommer att äga rum i en online-miljö. Du kan logga in när som helst när det passar dig. När du är online kommer du att kommunicera med dina instruktörer och medstudenter, läsa tilldelade texter, få tillgång till digitalt material, skicka uppgifter och kommentera andra studenters uppgifter. Medan du måste logga in minst två separata dagar varje vecka, kommer du naturligtvis att ha stor nytta av regelbundet och mer frekvent deltagande.

Din onlinekursupplevelse kommer att äga rum på ett avancerat lärningshanteringssystem som är utformat för att underlätta den bästa inlärningsupplevelsen för eleverna. Förutom den utbildningsplattform som du använder för att kommunicera med fakulteter och studenter, har du också tillgång till e-läroböcker som ger dig möjlighet att markera, kommentera, skapa bokmärken, söka, ladda ner och självbedöma.

Varje modul är noggrant planerad för att anpassa sig till en förväntning på djupet och bredden av studien som krävs för att uppnå en utmärkelsen på en viss nivå. I enlighet med internationella avtal uttrycks varje tilldelning som ett antal poäng för att göra prestationen transportabel och öppen för framtida arbetsgivare och andra högskolor. Vid planering av inlärningsaktiviteterna inom varje program förväntas det att den genomsnittliga studenten kommer att avsätta ungefär tio timmar av den totala studietiden för att uppnå 1 ”poäng” (denna tillnärmning inkluderar allt förberedande arbete, läsning, skrivning, utvärderingsuppgifter, tidsbruk för att kommunicera i diskussionsforum eller delta i virtuella seminarier och workshops). Som exempel kan en kandidat som deltar i en modul på 20 poäng som varar åtta veckor förväntas ägna ett genomsnitt på 25 timmars studietid varje vecka (200 timmar totalt) för att uppnå modulens inlärningsresultat och slutföra bedömningarna . Även om det inte finns någon hård och snabb regel om detta (till exempel kommer varje kandidat att ha en unik profil när det gäller hur lång tid det kommer att ta dem att läsa och förstå läromedel eller fullständigt skriftligt arbete), men följande lista med uppgifter kan hjälpa du förstår det tidsåtagande som krävs för att framgångsrikt slutföra programmet

Inom en typisk modul kommer kandidater att krävas varje vecka att:

 • Planera studietiden enligt den aktivitetsplan som anges i modulen och vägledd av instruktören
 • Läs fallstudie och bakgrundsmaterial från e-böcker och andra källor
 • Delta i diskussionsfora, läsa bidrag, ge bidrag och svara på särskilda frågor
 • Förbered formativa uppgifter som har skapats (skicka till exempel ett utkast till svar på en fråga för feedback)
 • Förbered skriftliga uppgifter och skicka in dem inom en tidsfrist för formell markering och feedback (vanligtvis är detta inte en veckauppgift men kan behövas, normalt i slutet av en modul)
 • Reflektera över ditt lärande och återkoppling din erfarenhet av modulen till dina instruktörer och grupppersoner
 • I likhet med ett campusklassrum kommer onlineinlärningsupplevelsen att innehålla omfattande deltagande och interaktion med fakulteter och studenter. Du använder också online-forumet för att kommunicera med rådgivare, lärarassistenter och instruktionsspecialister.

När du har avslutat din examen kan du delta i en av två årliga examensceremonier vid Liverpool John Moores University.

Modulsekvenser börjar flera gånger per år baserat på efterfrågan, så du har möjlighet att registrera dig och börja ditt utbildningsprogram vid mer än ett tillfälle under året, vilket ger dig den flexibilitet som inte ofta finns i de flesta ansikte mot ansikte-program.

Du tar en modul i taget. Denna avancerade inlärningsmetod utformad för vuxna gör att du kan koncentrera hela ditt fokus på ett ämnesområde innan du går vidare till det nästa, samtidigt som du också kan tjäna din examen i en snabbare tidsram.

Den examen du tjänar kommer att ha samma värde, acceptans och trovärdighet som alla motsvarande examen som tjänas i en traditionell campusmiljö.

Platser

liverpool

Address
Liverpool John Moores University
Kingsway House
2nd Floor, Hatton Garden

L3 2AJ liverpool, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium