King's College London

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om du vill göra en skillnad och bidra till att forma den värld vi lever, då Kings College London är universitetet för dig. Rankat 16th i världen och ligger i en av världens största städer, är kungens där du kan förverkliga din fulla potential.

Sedan den inrättades 1829, har Englands 4th äldsta universitet utvecklat en världsklass rykte. Med 12 nobelpristagare bland våra alumner och tidigare anställda, har Kings ett imponerande arv. Studenter vid Kings är en del av ett mångsidigt och kosmopolitisk gemenskap av över 26.000 studenter, varav nästan 10.400 är doktorand.

Du kommer att dra nytta av våra unika särskiljande kontakter med en mängd internationella institut i London över konsterna, vetenskaper, politik, juridik och medicin.

Kings är en inspirerande plats som är ledande inom upptäckt och innovation inom åtta fakulteter, institut och skolor. Från akademiker som bedriver forskning som tänjer kunskapens gränser, till dig - nästa generation av världens tänkare - söker svar på några av samhällets mest angelägna frågorna, en anda av utredning genomsyrar allt vi gör.

Humanistiska fakulteten och humaniora - traditionella och nya discipliner kombineras i en fakultet djupt involverad i samarbeten med Londons kulturella och den privata sektorn, maximera den sociala, kulturella och ekonomiska konsekvenserna av vår undervisning och forskning.

Dental Institute - internationellt känt som den mest inflytelserika kompetenscentrum i Storbritannien för oral och odontologisk forskning, är vi en av de ledande inom oral vetenskap utveckling.

Samhällsvetenskapliga fakulteten och offentlig politik - som en av de största brittiska universitets fakulteter med fokus på policyinriktad forskning, arbetar vi för att främja samhällsvetenskaplig stipendium för att hjälpa hantera de viktigaste sociala, politiska och etiska frågorna i vår tid.

Den Dickson Poon School of Law - spetskompetens och inflytande i vår forskning har lett till förändring både nationellt och internationellt och stöder alla vår undervisning. Panel och utskottsrepresentation, forskningsrapporter och juridisk rådgivning till världens ledare är bara några av de sätt som vi påverka den allmänna ordningen och praktik.

Fakulteten för biovetenskap och medicin - vårt uppdrag är att leverera världsledande utbildning och forskning inom de biomedicinska och hälsovetenskap. Med 500 akademisk personal över 18 divisioner, omfattar vårt arbete grundläggande, translationell och klinisk forskning.

Fakulteten för natur och matematisk Sciences- ritning på den rika arv av banbrytande kungens vetenskapsmän, vi arbetar på grundläggande problem inom grundforskning över matematik, fysik, kemi, biomedicinsk teknik, telekommunikation, robotteknik och datavetenskap, samt deras tillämpning på hälsovård, säkerhet och många andra områden .

Florence Nightingale fakulteten Midwifery - våra internationellt kända akademiker vägen i evidensbaserad, innovativ sjukvård forskning och utbildning. Vårt arbete har globala konsekvenser, så att du kan ta ditt lärande bortom traditionella idéer om Midwifery. Vårt mål är att förbättra vården erfarenhet och resultat för alla patienter och familjer.

Institute of Psychiatry, psykologi och neurovetenskap - som den näst mest citerade forskningscenter i världen, lockar vårt rykte och forskning-ledda lärande de allra bästa studenterna globalt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc Globala Luftkvaliteten Och Vetenskap

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien London

Som en del av MSc i Global luftkvalitet; Management & Science kommer du att få utbildning från ledande luftkvalitet och hälsoexperter, som för närvarande rådgivare till Världshälsoorganisationen, den brittiska regeringen och Europeiska kommissionen. Från dem, kommer du att få en detaljerad kunskap och förståelse av den samtida teori och praktik av luftkvaliteten och dess ledning. [+]

MSC Global Air Quality Management & Science Världshälsoorganisationen uppskattar att år 2012 luftföroreningarna var associerad med 7 miljoner förtida dödsfall i världen. Denna upptäckt mer än fördubblar den tidigare uppskattningen och bekräftar att luftföroreningar är nu världens största enskilda miljö hälsorisk. Som en del av MSc i Global luftkvalitet; Management & Science kommer du att få utbildning från ledande luftkvalitet och hälsoexperter, som för närvarande rådgivare till Världshälsoorganisationen, den brittiska regeringen och Europeiska kommissionen. Från dem, kommer du att få en detaljerad kunskap och förståelse av den samtida teori och praktik av luftkvaliteten och dess ledning. fördelar kurs inkluderar: Du kommer att undervisas av internationellt erkända experter och praktiker från kungens och annorstädes Kursen integrerar de teoretiska och praktiska aspekter av luftkvalitet och hälsorelaterade vetenskaper Du kommer att få specifik och målinriktad utbildning och forskning inom området luftkvalitet Ha tillgång till och användning av avancerade luftkvalitets instrument, luftkvalitetsmodeller, utsläppsinventeringar och innovativa dataanalys metoder Studenterna kommer att bilda starka band med avdelnings forskargrupper och externa organisationer i Storbritannien och utanför Beläget i hjärtat av London Beskrivning MSC i Global luftkvalitet; Management & Science kombinerar spetsforskning med starka kopplingar till företag och beslutsfattare. En unik egenskap hos banan är täckningen av alla aspekter av luftkvaliteten från utsläpp, genom mätning och modellering av exponering vetenskap och effekterna av luftföroreningar på hälsan. En ytterligare funktion är studiet av de sidovinster av klimatförändringar och luftkvalitet. Kursen är främst undervisas med praktiska lektioner och övningar, tillsammans med en slutlig doktorsavhandling. Naturligtvis ändamål Detta program ger möjligheter... [-]

MSc International Marknadsföring (deltid)

Campusstudier Deltid 2 år September 2017 Storbritannien London

Förbereder dig för att göra en kritisk analys av strategiska internationella frågor marknadsföring (planering, praktik och teori). Lämplig för studenter som vill arbeta i marknadsföring, marknadsföring rådgivning, media och relaterade yrken. [+]

MSc International Marketing (deltid) Förbereder dig för att göra en kritisk analys av strategiska internationella frågor marknadsföring (planering, praktik och teori). Lämplig för studenter som vill arbeta i marknadsföring, marknadsföring rådgivning, media och relaterade yrken. Oöverträffad plats, i hjärtat av London. På Kings kommer du huvudsakligen att arbeta med lärare från marknadsföring Ämnesgrupp som lär marknadsföring och bedriver empirisk och teoretisk forskning om marknadsföringsaktiviteter, samt hur detta påverkar centrala marknadsföringsfrågor såsom marknadsföringsstrategi och konsumentundersökningar. Ger en hög nivå och noggrann förståelse av teori och praktik av internationell marknadsföring. Förbereder dig för att göra en kritisk analys av strategiska internationella frågor marknadsföring (planering, praktik och teori). Lämplig för studenter som för närvarande arbetar eller vill arbeta i marknadsföring, marknadsföring rådgivning, digitala och media relaterade yrken. Chartered Institute of Marketing (CIM) är den ledande branschorganisation för marknadsförare i hela världen och finns att utveckla marknadsföringen yrke, upprätthålla professionella normer och förbättra kompetensen hos marknadsföring utövare. Kings College London har gått samman med CIM att ge eleverna möjlighet att få yrkeskvalifikationer genom CIM Graduate Gateway. CIM kvalifikationer är mycket eftertraktade av arbetsgivare och kartlägga tillsammans med vår egen grad, vilket säkerställer vi att utrusta eleverna med de bästa möjligheterna för en framgångsrik marknadsföring karriär. Block lärs ut under helgen sessioner (MBA typ leverans) att låta eleverna fortsätta att arbeta tillsammans med sin herres. Beskrivning Detta program levereras av en grupp världskända forskare med kunskap och praktisk erfarenhet av internationell marknadsföring. Det är mycket internationell, med lärare från över tio länder och en heterogen... [-]

MSC Rysk Politik Och Samhälle

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Vår MSc fokuserar på samtida politiska, ekonomiska och socialpolitiska utmaningar. Du kommer att få en fördjupad kunskap om de överlappande reform utmaningar som har mött Ryssland under de senaste decennierna, en flyt i ryska aktuella händelser och en förståelse för en rad disciplinära och teoretiska perspektiv på politisk och vetenskaplig analys. [+]

MSc Ryska Politik & samhälle Vår MSc fokuserar på samtida politiska, ekonomiska och socialpolitiska utmaningar. Du kommer att få en fördjupad kunskap om de överlappande reform utmaningar som har mött Ryssland under de senaste decennierna, en flyt i ryska aktuella händelser och en förståelse för en rad disciplinära och teoretiska perspektiv på politisk och vetenskaplig analys. Den enda samhällsvetenskapliga styrt program på samtida Ryssland som erbjuds i London, perfekt om du söker en analytisk roll i näringslivet eller regeringen, eller med tanke på vidare studier på doktorandnivå. Kvalitetsforskningsbaserad undervisning i en bredd av områden, med unika möjligheter att samarbeta med politiska området i hela undervisade program. Enastående möjlighet att studera Ryssland i en värld överbryggande sammanhang bland kungens Global Institutes och bygger på Kings nät av förbindelser, inklusive ett brett utbud av akademiska kontakter med ryska universitet och akademiska organisationer, samt ryska och internationella företag, myndigheter, internationella organisationer och andra. Beskrivning Som en del av kung Ryssland Institute ryska Policy Studies program, är vår MSc i rysk politik och samhälle utformad för att ge dig den kunskap och förståelse som krävs för att analysera ett brett spektrum av samtida ryska politiska utmaningar i tillämpad inställningar, liksom den teoretiska förutsättningarna för att analys och engagemang i bredare tematiska och geografiska sammanhang. Du kommer att få en fördjupad kunskap om de sammankopplande sociala, politiska och ekonomiska utmaningar som har mött Ryssland under de senaste decennierna, en flyt i ryska aktuella och förståelse för en rad disciplinära och teoretiska perspektiv på politisk och... [-]

MA

Ma / Msc Miljö Och Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA miljö och utveckling program syftar till att ge studenterna en avancerad teoretisk förståelse av sambandet mellan utvecklingsproblem och miljöfrågor, grundad i olika regionala sammanhang över hela södra halvklotet. Detta kommer att innebära kritisk granskning av paradigm som genereras i norr med tanke på söder, samt detaljerad studie av paradigm uppstår i söder. [+]

MA / MSc Miljö & Utveckling MA miljö och utveckling program syftar till att ge studenterna en avancerad teoretisk förståelse av sambandet mellan utvecklingsproblem och miljöfrågor, grundad i olika regionala sammanhang över hela södra halvklotet. Detta kommer att innebära kritisk granskning av paradigm som genereras i norr med tanke på söder, samt detaljerad studie av paradigm uppstår i söder. viktiga fördelar Personal alla har egen erfarenhet av miljö- och utvecklingsfrågor i världens fattiga länder. Interaktiv undervisning, med regelbundna klassrummet diskussioner. Eleverna uppmuntras att genomföra ursprungliga fältarbete antingen i Storbritannien eller utomlands för sina avhandlingar. Beläget i hjärtat av London. Beskrivning MA miljö och utveckling program syftar till att ge studenterna en avancerad teoretisk förståelse av sambandet mellan utvecklingsproblem och miljöfrågor, grundad i olika regionala sammanhang över hela södra halvklotet. Detta kommer att innebära kritisk granskning av paradigm som genereras i norr med tanke på söder, samt detaljerad studie av paradigm uppstår i söder. Programmet ger ett ramverk för förståelsen av miljöfrågor och utvecklingsproblemen i Asien, Afrika och Latinamerika och ger relevanta regionala fallstudier för att exemplifiera de problem som uppstår. Du måste ta minst 180 högskolepoäng och högst 190 poäng som beskrivs nedan. Uppgifter om alla moduler är på http://www.kcl.ac.uk/sspp/departments/geography/study/masters/timetablesmodules.aspx. Observera att inte alla alternativ i "listan över föreskrivna valfria moduler" eller under "andra valfria moduler" erbjuds varje år. studenter Deltids: Som en del av det tvååriga schema, planerar att ta obligatoriska moment 7SSG5002, 7SSG5106 och 7SSG5107 i ditt första år, och 7SSG5005 (Avhandling) i andra år. Kurs format och... [-]

Ma Arts & Cultural Management

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Levereras från en av världens kulturhuvudstäder, är detta MA utformad för att möta de komplexa behoven hos dagens konst och kulturella chef. Med sin distinkta blandning av teoretiska, praktiska och konst baserad kunskap och kompetensutveckling, kommer du lära dig att tillämpa kreativt ledarskap i hanteringen av konstnärliga kompetensen, kulturarv, publik mångfald och ekonomisk hållbarhet på lokal och global nivå. [+]

MA Arts & Cultural Management Levereras från en av världens kulturhuvudstäder, är detta MA utformad för att möta de komplexa behoven hos dagens konst och kulturella chef. Med sin distinkta blandning av teoretiska, praktiska och konst baserad kunskap och kompetensutveckling, kommer du lära dig att tillämpa kreativt ledarskap i hanteringen av konstnärliga kompetensen, kulturarv, publik mångfald och ekonomisk hållbarhet på lokal och global nivå. viktiga fördelar Försprång din karriär genom fokuserad undervisning och praktik. Insikter ledning, planering och ledarskap. Få kunskap om konst och kultur över nationella och internationella sammanhang. Starka band med Londons kulturella organisationer. Föreläsningar och workshops från ledande konst- och kulturbranschfolk. Betoning på kreativitet och konst baserat lärande. Beskrivning Denna innovativa nya masterprogrammet levereras från i hjärtat av en av världens kulturhuvudstäder, är speciellt utformad för att möta behoven av konst och kultur manager. Du lär dig den avgörande betydelsen av kreativitet, med tanke på den alltmer globala karaktär konkurrens, samt de möjligheter och hot som den nya tekniken. Värd av Institutionen för kultur, media och den kreativa sektorn och arbetar i samarbete med kulturinstitutet vid Kings erbjuder MA Arts & Cultural Management programmet en enastående exponering för cultural management i praktiken, med centrala moduler som ger kritiskt engagemang med erfarna kulturchefer och ledande Londonbaserade baserade~~POS=HEADCOMP konstorganisationer. Det finns också möjlighet att göra en praktik, där du kommer att göra praktik i konsten eller kreativa industrin, och skriva en självutvärdering tittar på kompetens, kunskap och motivation som behövs för att bygga en karriär inom dessa branscher. Tidigare... [-]

Ma Big Data I Kultur Och Samhälle

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Vår Big Data i Kultur & Samhälle MA erkänner den ökande betydelsen av Big Data i dagens samhälle och behandlar teori och praktik av Big Data från en konst och humaniora perspektiv. [+]

MA Big Data i Kultur & Samhälle Vår Big Data i Kultur & Samhälle MA erkänner den ökande betydelsen av Big Data i dagens samhälle och behandlar teori och praktik av Big Data från en konst och humaniora perspektiv. Vad är Big Data? Utöver de exempellöst stora datamängder som kan analyseras för att avslöja mönster, trender, och föreningar, är det allt om vårt dagliga liv. I korthet handlar det om hur de uppgifter vi genererar är att omvandla sociala, kulturella, politiska och ekonomiska processer samt generering av kunskap. Denna kurs är sannolikt att vädja till ett brett spektrum av studenter över humaniora från sociologi till statsvetenskap till engelska för Business och utanför. Det kommer att locka framsynt studenter som är intresserade av nya trender som inser att data forskare och analytiker kräver medarbetare med domän specialisering och kritiska insikter. Visas av forskare som arbetar i framkant av digitala studier och stora uppgifter Erbjuder en livlig blandning av teori och praktik Utrustar eleverna med färdigheter som är mycket attraktiva för arbetsgivare i vår digitala tidsålder Ger en serie workshops med uppgifter forskare och analytiker för att lära sig samarbete metoder och tillämpningar inom sociala medier och kulturella analyser, mobila plattformar och datavisualisering Ligger i framkant av den digitala utvecklingen - Big Data omvandla samhället, politik, ekonomi och kultur och påverkar arbetet Erbjuder innovativa tvärvetenskapliga metoder för undersökning passerar tekniska och kulturella perspektiv Länkar Big Data till kultur, juridik och etik, geografi, folkhälsa och socialt liv Beläget i ett högt rankad avdelning... [-]

Ma Den Klassiska Världen Och Dess Mottagande

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Detta program undersöker hur den klassiska världen har återspeglas i konst, litteratur och kultur senare perioder, och hur den antika världen har format den moderna. [+]

MA den klassiska världen & dess mottagande Utforskar hur den klassiska världen har återspeglas i konst, litteratur och kultur senare perioder, och hur den antika världen har format den moderna. Programmet är tvärvetenskapligt och är öppen för studenter utan förkunskaper i gamla språk. Obligatorisk kurs: forskarutbildning och Disputation i klassisk reception, och 120 poäng av valfria moduler. viktiga fördelar En av världens största och mest framstående avdelningar av Classics. Oöverträffad plats för att studera de gamla världen tack vare Londons unika utbud av specialiserade bibliotek, museer och gallerier. Utomordentligt brett utbud av moduler, som bygger på de resurser hela University of London. Kung utexaminerade njuta av en av de bästa sysselsättningsgrad och ingångslöner i Storbritannien. Kings är Sunday Times Best universitetet för Graduate Employment 2012-3. Vi var trea för graduate-nivå jobb och femte för högsta ingångslöner i 2012 Sunday Times University Guide Beskrivning Detta MA program undersöker hur den klassiska världen har återspeglas i konst, litteratur och kultur senare perioder, och hur den antika världen har format den moderna. Det är forskning-ledda, undervisade vid Institutionen för Classics, av experter inom klassisk mottagning. Institutionens forskning och undervisning styrkor sträcker sig från Egeiska bronsåldern och den antika Främre Orienten, genom Grekland och Rom till Bysans och nygrekiska litteraturen och kulturen, vilket ger programmet en bredd oöverträffad någonstans i världen. Programmet är tvärvetenskapligt synsätt, och är öppen för studenter utan förkunskaper i gamla språk. Studenter på programmet kommer att utveckla sina färdigheter i litterära, historiska och arkeologiska analys, och kan, om de vill,... [-]

Ma Digitala Humaniora

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA i digital humaniora ger digital teori och praktik för att studera den mänskliga kulturen, från historia, engelska och musik till museer, digital publicering och utanför. De digital humaniora kombinera praktiskt skapande och analys av digitala objekt och resurser med kritisk reflektion på de nya frågor, möjligheter och brister som detta framkallar. [+]

MA Digital estetiska MA i digital humaniora ger digital teori och praktik för att studera den mänskliga kulturen, från historia, engelska och musik till museer, digital publicering och utanför. De digital humaniora kombinera praktiskt skapande och analys av digitala objekt och resurser med kritisk reflektion på de nya frågor, möjligheter och brister som detta framkallar. viktiga fördelar Denna världsledande Programmet är mycket tvärvetenskaplig och bygger på ett brett urval av expertis inom webbteknik, digital publicering, öppen programvara och innehåll, digitala kulturarv, kodning i humaniora / kulturella sammanhang och kartor, appar och det Geoweb. Programmet ger möjligheter att omfattning, bygga och kritik praktiska experiment i digital forskning med en konst, humaniora och kultursektorn fokus. Genom den valfria praktik modul studenter kan få direkt tillgång till några av världens viktigaste kultur- och medieinstitutioner. MA kan leda till ytterligare forskning eller karriär inom kulturarvsinstitutioner (t.ex. museer, bibliotek och arkiv), i multimedia och nya medieföretag, i Internet-företag, i förlag, och i webbaserade företag i London och utomlands. Beskrivning De digitala humaniora har spelat en viktig roll i att utforska hur vi skapa och sprida kunskap i en tid där så mycket av det vi gör är mobil, nätverk och medieras av digital kultur och teknik. De viktigaste pedagogiska målen är att utveckla och förbättra deltagarnas medvetenhet och förståelse för en rad ämnen som är relevanta för den digitalt medierade studiet av den mänskliga kulturen, inklusive: Hur vi modell mänsklig kultur med hjälp av datorer och hur kan vi skapa minne och kunskapsmiljöer som underlättar... [-]

Ma Dubbla Magister I Asiatiska Och Europeiska Frågor

Campusstudier Heltid 2 år August 2017 Storbritannien London

Syftar till att ge fördjupade kunskaper om politik, ekonomi och samhälle i Asien och Europa. Kombinerar expertis på Kina och Asien vid Renmin University of China och expertis om EU-frågor vid Kings College London. Ger studenterna kunskap att kritiskt förstå och bedöma asiatiska, europeiska och globala politik. [+]

MA Dubbla Masters i asiatiska och europeiska frågor Syftar till att ge fördjupade kunskaper om politik, ekonomi och samhälle i Asien och Europa. Kombinerar expertis på Kina och Asien vid Renmin University of China och expertis om EU-frågor vid Kings College London. Ger studenterna kunskap att kritiskt förstå och bedöma asiatiska, europeiska och globala politik. viktiga fördelar Ger möjlighet att lära sig om både samtida Asien och Europa med ett särskilt fokus på de ekonomiska, politiska och samhälleliga dynamiken Studera på två av världens mest prestigefyllda universitet, i två av världens mest dynamiska städer (ett år i Peking, ett år i London) Unik möjlighet att utveckla en känslighet för sociala, kulturella och politiska skillnader i hög grad värderas av arbetsgivare Möjlighet att lära sig kinesiska bidrar till anställbarhet För kinesiska studenter förvärv av rimlig kunskaper i engelska bidrar till anställbarhet Europeiska och internationella studier personal bidrog på ett avgörande sätt till King väsen rankas först för forskning makt inom politik och internationella relationer (2014 Research Excellence Framework) Beskrivning Utformad för studenter som vill få fördjupad kunskap om politik, ekonomi och samhälle i Asien och Europa och att göra karriär i offentlig tjänst, internationella organisationer, företag, forskning eller den akademiska världen. Eftersom EU är den största ekonomiska blocket i världen och Asien är den snabbast växande regionen, kommer detta program att ge de studerande med tillräckliga kunskaper om de båda regionerna att arbeta i någon av dem eller i internationella institutioner. Renmin University of China (RUC) är en omfattande forskning universitet,... [-]

Ma Europeisk Politisk Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien London

MA Europeiska politisk ekonomi ger konceptuella och forskningsverktyg för kritisk analys av utvecklingen av den politiska ekonomin och den offentliga politiken i Europeiska unionen. Programmet kännetecknas av en bred och historiska inställning till europeiska och internationella studier. Idealisk för sysselsättningen inom EU, näringsliv, offentlig service, forskning och undervisning. [+]

MA European Political Economy MA Europeiska politisk ekonomi ger konceptuella och forskningsverktyg för kritisk analys av utvecklingen av den politiska ekonomin och den offentliga politiken i Europeiska unionen. Programmet kännetecknas av en bred och historiska inställning till europeiska och internationella studier. Idealisk för sysselsättningen inom EU, näringsliv, offentlig service, forskning och undervisning. viktiga fördelar Tvärvetenskapligt program som drar på sakkunskapen hos högt rankade avdelningar Visas av väl publicerade och multinationell personal Vibrerande forskarvärlden, som betecknas som en Jean Monnet-centrum Europa i världen Beskrivning MA Europeiska politisk ekonomi undervisas av Institutionen för europeiska och internationella studier (EIS) och Institutionen för politisk ekonomi (DPE), som erbjuder eleverna vad är utmärkande för var och en av dessa avdelningar och kombinerar en bred politisk och historisk inställning till europeiska och internationella studier med fokus på konceptuella och forskningsverktyg för kritisk analys av den allmänna ordningen. De två avdelningarna bidrog på ett avgörande sätt till Kings College som rankas först för forskning makt inom politik och internationella relationer i 2014 Research Excellence Framework. Dessutom centralt läge i London i Strand campus, där alla undervisning hålls underlättar seminarier och samtal under ledning av uppmärksammade akademiker och praktiker. Naturligtvis ändamål MA Europeiska politisk ekonomi ger studenterna möjlighet att bedriva en fördjupad studie av den politiska ekonomin i Europeiska unionen, som bygger på en rad olika metoder, bland annat internationella relationer, politisk ekonomi och offentlig policyanalys. Kurs format och bedömning 120 poäng från visade moduler; 60 poäng från enskilda avhandling övervakas av anställd. struktur Översikt Kärnprograminnehåll Disseration Politiska... [-]

Ma I Krigsstudier

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA i War Studies förbättrar analytisk, begreppsmässig, forskning och kritiskt tänkande utformade uttryckligen att öka anställningsbarheten och hjälpa yrkes karriärutveckling. Du kommer att få en förståelse för fenomenet krig och konflikter, tillsammans med dess orsaker, uppträdande och konsekvenser, från historiska, politiska, filosofiska, militära och sociologiska synpunkter. [+]

MA i War Studies MA i War Studies förbättrar analytisk, begreppsmässig, forskning och kritiskt tänkande utformade uttryckligen att öka anställningsbarheten och hjälpa yrkes karriärutveckling. Du kommer att få en förståelse för fenomenet krig och konflikter, tillsammans med dess orsaker, uppträdande och konsekvenser, från historiska, politiska, filosofiska, militära och sociologiska synpunkter. viktiga fördelar Utformad för att ge en forskarutbildning-nivå introduktion till Krigsvetenskap för studenter som har liten eller ingen specialist bakgrund inom området. En unik möjlighet att studera kriget från ett tvärvetenskapligt perspektiv för att uppnå en sofistikerad och väl avrundad förståelse av fenomenet. En chans att utveckla en rad överförbara färdigheter som kommer att förbättra din anställbarhet, stöd din professionella karriär och hjälpa till att förbereda dig för forskarutbildning. Dessa inkluderar analytiska, begreppsmässig, kritiskt tänkande, forskning och kommunikationsförmåga. Du kommer att undervisas av några av de allra bästa akademiker inom området. Avdelnings personal är internationellt erkända experter inom sina specialområden; de är aktiva forskare och rutinmässigt sina senaste rön i sin undervisning. En möjlighet att studera vid ett globalt kompetenscentrum som har nära relationer med andra akademiska institutioner, med tankesmedjor, icke-statliga organisationer och politiska organ runt om i världen. Möjligheter att bilda nätverk med hög profil besökare, såsom ministrar, ambassadörer och generaler, som ofta ger samtal i avdelningen. Beskrivning Krig är en viktig aspekt av mänsklig erfarenhet, och människor har länge försökt att förstå det från ett varierat utbud av perspektiv. Studenter krigs är hämtade från leden av historiker, samhällsvetare, filosofer, jurister och konstnärer. Utövare av krig finner instrumentellt värde... [-]

Ma Klimatförändringar: Historia, Kultur, Samhälle

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Detta MA-programmet (se separat beskrivning för civilingenjörsutbildningen) ger studenterna de teorier, metoder och färdigheter för att analysera klimatförändringen från olika historiska, kulturella och sociala perspektiv, ge alla elever att bättre förstå hur människor i olika miljöer runt om i världen vettigt av klimatförändringarna och de olika sätt de reagerar på det. [+]

MA klimatförändringar: historia, kultur, samhälle Detta MA-programmet (se separat beskrivning för civilingenjörsutbildningen) ger studenterna de teorier, metoder och färdigheter för att analysera klimatförändringen från olika historiska, kulturella och sociala perspektiv, ge alla elever att bättre förstå hur människor i olika miljöer runt om i världen vettigt av klimatförändringarna och de olika sätt de reagerar på det. viktiga fördelar Direkt tillgång till världens experter och deras nätverk Del av en mångsidig och stimulerande gemenskap av forskare Beläget i hjärtat av London; praktik tillgängliga Collaborative projektarbete för student avhandlingar Beskrivning MA utgår från premissen att eftersom idén om klimatförändringen har trängt in i alla aspekter av mänskligt liv, är det nödvändigt med en helt kulturell analys av klimatförändringarna och dess svar att få förståelse, utöver det som erbjuds av vetenskapliga, politiska och ekonomiska analyser. Detta kräver att studera ett brett spektrum av mänskliga föreställningar, attribut och metoder: människors världsbilder och värderingar, det olika sätt kunskap görs, berättelser om utveckling och miljöförändringar, föränderliga natur kompetens och kulturella föreställningar. Detta masterprogram ger därför en introduktion till alla dessa frågor, samt införa eleverna att den sociala statusen av samtida klimatvetenskap. Programmet utrustar eleverna att analysera olika offentliga diskurser av klimatförändringarna i utvecklade länder och utvecklingsländer och för att förstå och kritisera hur klimat kunskap används i olika nationella politiska kulturer. Du måste ta minst 180 högskolepoäng och högst 190 poäng som beskrivs nedan. Uppgifter om alla moduler är på http://www.kcl.ac.uk/sspp/departments/geography/study/masters/timetablesmodules.aspx. Observera att inte alla alternativ i "listan över föreskrivna valfria moduler" eller under "andra valfria... [-]

Ma Mellanösternstudier

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Expert tvärvetenskaplig forskning-ledda undervisning i modern historia, internationella relationer, säkerhet, kultur, språk och politik i Medelhavet och Mellanöstern. Vi erbjuder ett brett urval av moduler. Studenter har gått vidare till göra karriär vid FN, EU, diplomattjänst, journalistik och finansiella tjänster. [+]

MA Mellanösternstudier Expert tvärvetenskaplig forskning-ledda undervisning i modern historia, internationella relationer, säkerhet, kultur, språk och politik i Medelhavet och Mellanöstern. Vi erbjuder ett brett urval av moduler. Studenter har gått vidare till göra karriär vid FN, EU, diplomattjänst, journalistik och finansiella tjänster. viktiga fördelar Vi erbjuder våra studenter ytterligare akademiska utveckling, mentorskap och ta sig tid att se den intellektuella utvecklingen av våra studenter. Ett brett utbud av valfria moduler undervisas av världsledande forskare inom konfliktlösning och historien och politik i Mellanöstern med ett tvärvetenskapligt angreppssätt Ger ökad kompetens och kvalifikationer för framtida anställning och forskning inom ett allt viktigare område. Vi erbjuder MA studenter en forskningsmetodik seminarieserie förutom kurser Beläget i hjärtat av London och dess politik, akademiska och tror tacka nätverk samt vara en journalistisk nav, centrum för internationell finansiering samt vara en värld kulturellt centrum som har nära band med regionen. Unik tillgång till enastående samlingar på British Library, Kings College bibliotekets specialsamlingar besitter permanent lånet utrikesdepartementet fullständiga boksamling till 1968. Nära förbindelser med utrikesdepartementet med ambassadörer regelbundet på kungens varje termin talar genom vårt samtal med diplomati serie av händelser Vår Mellanöstern Research Group (MERG) ger i en mängd av världsledande forskare för att tala vid Kings Modern Language Centre erbjuder undervisning och undervisning i arabiska, turkiska, persiska och hebreiska. Starka intellektuella och metodologiska grunden för ytterligare forskning. Forskning kompetens för arkivforskning samt kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder för samhällsvetenskap Kommunikationsförmåga: att presentera och sprida forskning i skriftliga och muntliga former, till klasskamrater, handledare, och bredare akademiska... [-]

Ma Politiska Ekonomin

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Vår MA politisk ekonomi erbjuder ett av de få möjligheter att studera avancerad politisk ekonomi i Storbritannien. Denna innovativa MA Programmet bygger på tvärvetenskapligt arbete vid gränsen mellan politik, filosofi och ekonomi för att analysera förmågan hos politiska och marknadsprocesserna att ta itu med de ekonomiska och etiska problem. [+]

MA politisk ekonomi Vår MA politisk ekonomi erbjuder ett av de få möjligheter att studera avancerad politisk ekonomi i Storbritannien. Denna innovativa MA Programmet bygger på tvärvetenskapligt arbete vid gränsen mellan politik, filosofi och ekonomi för att analysera förmågan hos politiska och marknadsprocesserna att ta itu med de ekonomiska och etiska problem. viktiga fördelar En verkligt tvärvetenskaplig kurs som bygger på arbete i politik, filosofi och ekonomi. Ger dig möjlighet att förvärva specialistintroduktionsutbildning i discipliner skiljer sig från din grundexamen. Utsätter dig för ett brett spektrum av teoretiska ansatser i den politiska ekonomin - både traditionella och kättersk. Fokuserar på det inbördes förhållandet mellan institutionella / empirisk analys och normer för etisk utvärdering. Nära förbindelser med den politiska världen och politik både i Storbritannien och utomlands. Beläget i hjärtat av London. Beskrivning Vår MA program ger dig möjlighet att: Förvärva kärn bakgrund i ekonomisk och politisk teori som krävs för att engagera sig i den tvärvetenskapliga undersökning av den politiska ekonomin. Uppskatta styrkor och svagheter i rivaliserande teorier i både positiv och normativ politisk ekonomi. Utveckla tvärvetenskapliga färdigheter som krävs för att samarbeta med diskussioner om möjligheten för politiska och marknadsprocess för att ta itu med de ekonomiska och etiska dilemman. Tillämpa viktiga politiska ekonomiska begrepp för en rad ämnesområden inklusive jämförande politisk ekonomi, ekonomisk utveckling, konstitutionell analys, brott och straff, och rättvis fördelning. Vårt program är utformat kring kärnundervisade moduler på nyckelbegrepp i samtida politisk ekonomi och en oberoende avhandling. En rad tillvalsmoduler erbjuds, så att du kan specialisera... [-]