Kent Business School, University of Kent

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kent Business School vid University of Kent Kent Business School är en topp 30 brittiska Business School, åtagit sig att kvalitet genom att tillhandahålla världsklass masterprogram inklusive Kent MBA. Rankat 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, erbjuder vi en framstående verksamhet utbildning med goda sysselsättningsmöjligheter och studerande erfarenhet.

Utbildning Kent Business School har över 25 års erfarenhet av att leverera affärs utbildning på en topp 20 brittiska universitet. Vår portfölj av forskarutbildningen visar på bredden och djupet i vår kompetens. Akademisk forskning och kontakter med globala företag underrätta vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är relevant och aktuell. Vi rankas 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, och har en hög för standarden på vår undervisning och student tillfredsställelse. Vi har också ett antal ackrediteringar av yrkesorganisationer.

Stipendier och finansiering Business School erbjuder en Early Bird rabatt 10% för ansökningar inlämnade och godkända före den 31 mars 2015. Vi erbjuder även andra exklusiva stipendier och stipendier för våra doktorander efter ansökan.

University of Kent har vidare finansieringsalternativ tillgängliga. Använd universitetet guide till ekonomiskt stöd som en grund för din forskning i hela skalan av finansieringsmöjligheter.

Plats Storbritannien är en populär plats för att studera, och KBS är särskilt väl beläget i sydöstra England. Vårt campus ligger i den historiska och vackra staden Canterbury; känd som en stad-break destination för alla som tycker om konst, kultur, historia, restauranger och nattliv. Campus sig ligger i skogar, och ligger inom gångavstånd från Canterbury centrum. Dessutom är Canterbury 56 minuter med tåg till London och 2,5 timmar till Paris. Kollektivtrafiken är lättillgänglig och pålitlig.

Forskning & fakulteten 67% av vår verksamhet och förvaltning forskning betyget "internationellt utmärkt" eller "världsledande" * 2. Vi värd många externfinansierad forskningsprojekt med hög profil partners. Nya och aktuella exempel innefattar Ekonomiska och sociala Vetenskapsrådet, Världsbanken och Europeiska kommissionen.

Information för internationella studenter

Studera på Kent Business School är en spännande livserfarenhet. Vi har utformat en utmärkt akademisk erfarenhet, och även en trevlig miljö för social och kulturell engagemang. Det finns stöd för våra internationella studenter så snart en ansökan görs. Från praktisk Information om visum, språkkunskaper och hitta boende. Detta stöd fortsätter när du blir en student att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på universitetet. KBS värderar inmatning av internationella studenter till lärandet. Business är global, och så är vår prognos.

Information för brittiska studenter

Studerar för en affärs Masters är nu ett önskvärt alternativ i Storbritannien. Oavsett om heltid eller deltid, studera affärer på denna nivå är en stor differentiator för funktionella specialister, och låter affärs utövare att ytterligare specialisera och återuppliva sitt strategiska tänkande. Kent Business skolor presterar exceptionellt bra för karriär * 3:

19 i Storbritannien for Business, Management & Marketing examen studenternas karriär

19 i Storbritannien för Ekonomi & Finans examen studenternas karriär

91% av våra doktorander är överens om att de mår bättre förberedda för deras framtida karriärer och att deras kurs intellektuellt stimulerande * 4.

Gå KBS. Vi ser fram emot att höra av dig.

  • 1 Tiderna / Sunday Times University Guide 2015
  • 2 Forskning Excellence Framework, 2014
  • 3 Guardian University Guide 2015
  • 4 Forskarutbildning visade Student Experience Survey (PTE: er) 2014

University of Kent utöver de finansieringsprogram som finns inom denna skola, erbjuder andra forskarutbildning Finance grader genom sin Centrum för finans ett strategiskt initiativ från universitetet för att möta de allt höga krav på arbetsgivare, finansiärer och beslutsfattare angelägna om att säkerställa framgång för sina organisationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se PhD » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSC Business Analytics

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

Programmet är utformat för att ge dig de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas i och möta behoven hos, datarika affärsmiljöer. Skapa mycket eftertraktade examen, kommer du lära dig att använda beskrivande, förutsägande och föreskrivande modelleringstekniker. [+]

Få fördjupad kunskap om analytiska och prognosmodeller färdigheter samt förvaltning, kommunikation och konsultfärdigheter.

I en tid präglad av Big Data är analytics blir en strategisk nödvändighet i så gott som alla affärsområden och är ett viktigt verktyg för att driva realtid beslut, främja evidensbaserat beslutsfattande och upprätthålla konkurrensfördelar.

På Kent Business School utrustar vår MSc i Business Analytics dig med de senaste analysverktygen för att analysera och tolka data, förutse framtida trender, automatisera och effektivisera beslut och optimera handlingsplaner.

Tonvikten ligger på att lära grundläggande analystekniker, såsom statistisk analys, data mining, databashantering, prognoser och regression, optimering, simulering och kalkylmodellering bland andra.... [-]


Msc Finans (ekonomi Och Förvaltning)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

Lär dig att identifiera, tolka, organisera och manipulera kunskap som är relevant för utveckling och förvaltning av globala organisationer. [+]

Lär dig att identifiera, tolka, organisera och manipulera kunskap om finansiering och förvaltning av betydelse för hållbar utveckling och förvaltning av globala organisationer.

Vid Kent Business School Vår Civilingenjör i Finans och Företagsledning riktar sig till studenter som har för avsikt att satsa på en karriär inom näringslivet, banker, finansinstitut, tillsynsorgan, internationella organisationer eller statliga institutioner. I synnerhet är det erbjuds till dem som vill förstå den internationella ekonomiska förvaltningen i teori och praktik.

Programmet ger dig en kombination av den senaste kunskapen inom corporate finance, finansmarknader, riskhantering och globalt företagsledning samt förse dig med praktiska färdigheter som krävs på arbetsmarknaden för att producera relevant finansiell analys av företagens företag, finansinstitut eller andra organ där finansiering är en viktig verksamhet både inom den offentliga och privata sektorn. ... [-]


Msc Finans (finans, Investering Och Risk)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

Få en övergripande ram för kunskap, insikt och vision om de viktigaste frågorna inom finans och investment banking. MSc in Finance (Finance, Investment och Risk) -vägen utvecklar dina kognitiva, kritiska, intellektuella och forskningsfärdigheter samt relevanta personliga och interpersonella färdigheter för att interagera i den verkliga världen av affärer och organisationer. [+]

Översikt

I dagens konkurrensutsatta globala miljö är arbetsgivare alltmer selektiva i sin sökning efter kompetenta yrkesverksamma och ekonomi. Vår mästare i finansprogrammen utrusta dig med en solid bakgrund i ekonomiska principer och praxis och hjälpa till att odla dina praktiska ekonomiska färdigheter och verkliga affärskunskaper.

Denna väg har speciellt utformats för att utveckla dina praktiska ekonomiska färdigheter och ge dig verkliga kunskaper i verkligheten. Det förbereder dig för en karriär i investeringsbanker, finans- och managementkonsultföretag, revisionsföretag, riskhanteringsavdelningar för finansinstitut och statliga myndigheter.... [-]


Msc Finans (finansiella Marknader)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

Civilingenjör i Finance ger en gedigen bakgrund inom ekonomiska principer och praxis, och utvecklar kompetens som behövs av framtida affärer och finansiella proffs. [+]

Få en övergripande ram för kunskap, insikt och vision om de viktigaste frågorna i ekonomin och den ekonomiska funktionen hos organisationer och verksamheter. MSc i finansmarknaden (Financial Markets) utvecklar dina kognitiva, kritiska, intellektuella och forskningsfärdigheter, plus relevanta personliga och interpersonella färdigheter för att interagera i den verkliga världen av affärer och organisationer.

På Kent Business School ger vår MSc i finans (Financial Markets) en solid bakgrund i ekonomiska principer och praxis, utvecklar färdigheter som behövs av framtida företag och finansiella professionella.

Programmet ger en övergripande ram av kunskap, insikt och visioner när det gäller de viktigaste frågorna inom finans, ekonomifunktionen av organisationer och verksamheter och funktioner hos finansiella institutioner och marknader. Du utvecklar en lämplig rad kognitiva, kritiska, intellektuella och forskningskompetens, plus relevanta personliga och sociala färdigheter för att interagera i den verkliga världen för affärer och organisationer. Detta program förbereder dig också för forskning eller vidare studier inom detta område. ... [-]

Msc Finans (internationell Bank Och Finans)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

MSc i internationell bank och finans programmet är särskilt utformade för att ge dig de anställbarhet färdigheter som krävs för att arbeta i toppskiktet globala finansiella institutioner, internationella organisationer, centralbanker, finansiella tillsynsmyndigheter och i liknande högt specialiserade institutioner. [+]

Utveckla verkliga affärskunskap och praktiska finansiella färdigheter för att lyckas i finans- och sektorn för finansiella tjänster.

På Kent Business School är MSC i International Banking and Finance speciellt utformad för att ge dig de anställningsförmåga som krävs för att arbeta i toppklassiga globala finansinstitut, internationella organisationer, centralbanker, finansinspektionsorgan och liknande högspecialiserade institutioner.

Akademiker är utrustade med stark teoretisk och praktisk kunskap och dess tillämpning på banksektorn och internationella och inhemska finansmarknaderna. En särskild vikt läggs på att utveckla kognitiva färdigheter som gör det möjligt för eleverna att till fullo förstå komplexiteten i de finansiella marknaderna på den inhemska och globala ekonomier.... [-]


Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 15 månader August 2018 Storbritannien Canterbury

Utveckla dina ledarskapsförmågor i relation till beslutsfattande, problemlösning, lagarbete, förhandlingar och prestationshantering av anställda. Du får de kunskaper och kunskaper som är nödvändiga för att hantera viktiga områden i organisationer, inklusive redovisning, personal, kvantitativa metoder, marknadsföring, strategi och verksamhet. [+]

Översikt

Studera innovation och entreprenörskap, och lär dig hur man skapar och hanterar företag ur ett hållbarhetsperspektiv. Denna MSc utrustar dig med de nödvändiga verktygen, teknikerna och koncepten för att förstå hur verksamheten bedrivs och de olika utmaningarna för cheferna ur ett operativt och strategiskt perspektiv.

Kent Business School (KBS)

Med över 25 års erfarenhet av affärsutbildning är Kent Business School rankad som en topp 20 brittisk företagsskola, både för standarden för vår undervisning och studenttillfredsställelse. Vår portfölj av forskarutbildningen visar på bredden och djupet i vår kompetens. Akademisk forskning och kontakter med globala företag underrätta vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är relevant och aktuell. Vi har också ett antal ackrediteringar av yrkesorganisationer.... [-]


MSc International Human Resource Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

Personalhantering ligger i centrum för affärsutveckling och en kritisk partner för organisatorisk framgång. Detta MSc-program utvecklar dina personalkostnader och förbereder dig för en karriär som en human resource-utövare. [+]

Översikt

Få insikt i de viktigaste områdena för att hantera mänskliga resurser och de viktiga effekterna av den bredare internationella miljön, vilket ger en kritisk bedömning av personalhantering och anställningsförhållanden.

Du lärs av en tvärvetenskaplig grupp akademiker med forskningserfarenhet inom personalhantering, ledning och organisationsbeteende, anställningsförhållanden och internationell verksamhet. De tillför en bred erfarenhet och expertis för att deras undervisning och är involverade i ett brett spektrum av forskning och yrkesverksamhet.

Finansieringsmöjligheter

Business School har ett brett utbud av finansieringsmöjligheter för forskarstuderande, som inkluderar stipendier, stipendier, Double Loyalty Scheme för University of Kent-kandidater och KBS Early Bird Scheme. Early Bird motsvarar 10% rabatt på studieavgifter.... [-]


MSc I Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

MSc i internationell redovisning och finansiering är utformad för att möta marknadens behov genom förberedelserna inför, och utveckla din karriär inom internationell redovisning och finansiering. [+]

I dagens konkurrensutsatta globala miljön, arbetsgivare allt mer selektiva i sitt sökande efter kompetenta redovisning och finansiering proffs.

Vid Kent Business School Vår Civilingenjör i Internationell redovisning och finansiering är speciellt utformad för att utveckla din internationella redovisnings kunskaper och färdigheter till en hög professionell standard.

Detta ettåriga, heltid Programmet syftar till att möta marknadens behov genom förberedelserna inför, och utveckla din karriär inom internationell redovisning och finansiering. Det passar bra för studenter som har vissa kunskaper i redovisning och finansiering, och som vill utöka sina kunskaper och förståelse till en avancerad nivå. Programmet är också lämplig för studenter med en god akademisk status från en närstående disciplin, som vill förbättra sin karriär inom internationell redovisning och finansiering eller för dem som är intresserade av att fullfölja forskning eller vidare studier inom detta område.... [-]


MSc Logistics and Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Canterbury

[+]

Programmet är ackrediterat av Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), Storbritanniens oberoende branschorganisation för logistik, leveranskedjor och transporter. Studenter som utexamineras från MSC Logistik och Supply Chain Management är undantagna från den akademiska kravet på Chartered medlemskap, och under studietiden din student medlemskap betalas av Kent Business School. Den CILT nätverk ansluter medlemmar över hela världen och är den största källan till professionell expertis för branschen. Ackreditering och medlemskap ge betydande fördelar i form av karriärmöjligheter.

[-]

MSc Management (International Business)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Canterbury

Den Civilingenjör i Management (International Business) ger en inblick i ett antal områden av allmän förvaltning, med särskild tonvikt på de viktigaste aspekterna av internationella affärer. [+]

Med betoning på internationella affärer, förvärva verktyg, tekniker och begrepp om hur den internationella verksamheten bedrivs.

Vid Kent Business School Civilingenjör i Management (International Business) ger en inblick i ett antal områden av allmän förvaltning, med särskild tonvikt på de viktigaste aspekterna av internationella affärer.

Detta program syftar till att utrusta dig med nödvändiga verktyg, tekniker och begrepp för att förstå hur den internationella verksamheten bedrivs och hur företag och länder kan frodas i dagens globala marknad.

Detta program är utformat för studenter som vill driva en förvaltningsrelaterade disciplin men med mindre än 3 års arbetslivserfarenhet, särskilt från icke-affärer relaterade grader, som söker en djup förståelse för näringslivet och förvaltning.... [-]


Msc Marknadsföring

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Master i marknadsföring ger studenterna med Skillls att tillämpa sina kunskaper på verkliga marknadsföring utmaningar. Programmet lägger också stor vikt vid socialt ansvarsfull marknadsföring och betydelsen av marknadsföring i samhället. Ackrediterade av CIM (Chartered Institute of Marketing). [+]

Få insikt i de olika aktiviteter som utgör marknadsmixen och andra viktiga kommunikationsstrategier.

Organisationer idag står inför många utmaningar och möjligheter. Eftersom tekniken har utvecklats och konsumenternas behov och önskemål har förändrats, organisationer när dominant i sina branscher har vacklat (t.ex. tror Nokia, Gula Sidorna, Kodak, eller Sony), och organisationer som mindre kända har blomstrat och kommit att dominera marknaderna de tjäna (tror Google, Tata eller Huawei). På senare tid har även den "mäktiga" Apple kommer under ökad hot från konkurrenter som har utan tvekan förstått kundernas behov bättre, och som har kunnat erbjuda kunderna överlägset värde. ... [-]

Msc Personaladministration

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Detta program är utformat för att producera väl avrundad personal utövare med exemplarisk kunskap och relevant sakkunskap. Ackrediterade av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD). [+]

Utveckla dina människor ledningskompetens för att arbeta effektivt i dagens utmanande affärsklimat.

Attraktionskraften, behålla och utveckla hög kaliber människor är en källa till konkurrensfördelar för organisationer idag och som har ansvaret för specialister inom personaladministration. Detta sätter human resource management i centrum av företagens resultat och en mycket viktig partner för organisatorisk framgång.

På Kent Business School producerar vår MSc i Human Resource Management välutrustade personalutövare med exemplarisk kunskap och relevant kompetens för att lyckas i dagens utmanande affärsmiljö.

Programmet är ackrediterat av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD), Europas största branschorganisationen för HRM och HR utveckling, dess avancerad nivå Standards. ... [-]


Videoklipp

Welcome Video

Kontakt
Besöksadress
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB