Kent Business School, University of Kent

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kent Business School vid University of Kent

Kent Business School (KBS) är en ledande Business School, rankad i topp 30 i Storbritannien och är ackrediterad av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) som placerar KBS inom de bästa institutionerna globalt för företagsgrader, med endast 5 % av världens handelsskolor som uppnår denna ackreditering. Engagande undervisning, världsklass forskning, professionella partnerskap och ett internationellt samhälle skapar en spännande atmosfär för att lära sig, där innovation uppmuntras och utmaningar välkomnas.

stipendier

University of Kent har finansieringsmöjligheter tillgängliga . Använd universitetsguiden för ekonomiskt stöd som grund för din forskning kring hela finansieringsmöjligheterna.

Plats

Storbritannien är en populär plats att studera, och KBS är särskilt väl belägen i sydöstra England. Vårt campus ligger i den historiska och vackra staden Canterbury; känd som en destination för staden-break för alla som har konst, kultur, historia, restauranger och nattliv. Campusen ligger i skogar och ligger inom gångavstånd från Canterbury centrum. Dessutom är Canterbury 56 minuter med tåg till London och 2,5 timmar till Paris. Kollektivtrafik är lättillgänglig och pålitlig.

Forskning

Efter den senaste Research Excellent Framework rankades Kent Business School 25th av 101 brittiska institutioner för forskningsintensitet i Times Higher Education. Dessutom bedömdes 98% av vår forskning vara av internationell kvalitet. Vi är värd för många externt finansierade forskningsprojekt med högprofilerade partners. Nya och aktuella exempel är Ekonomiska och sociala forskningsrådet, Världsbanken och Europeiska kommissionen.

Information för internationella studenter

Att studera på Kent Business School är en spännande livserfarenhet. Vi har utformat en utmärkt akademisk erfarenhet, och också en trevlig miljö för socialt och kulturellt engagemang. Det finns stöd tillgängligt för våra internationella studenter så snart en ansökan görs. Från praktisk information om visum till språkkunskaper och hitta boende. Detta stöd fortsätter när du blir student för att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på universitetet. KBS värderar inmatningen av internationella studenter till lärande erfarenheten. Verksamheten är global, och det är också vår outlook.

Information för brittiska studenter

Att studera för ett företag Mästare är nu ett önskvärt alternativ i Storbritannien. Oavsett om det är heltid eller deltid, studerar företag på denna nivå är en stor differentiator för funktionella specialister, och gör det möjligt för affärsutövare att ytterligare specialisera och återuppliva sitt strategiska tänkande. Kent Business Schools utför exceptionellt bra för karriärmöjligheter * 3:

  • 19: e i Storbritannien för Business, Management
  • 19: e i Storbritannien för redovisning
  • 91% av våra doktorander är överens om att de känner sig bättre förberedda för sin framtida karriär och att deras kurs var intellektuellt stimulerande * 4.

Gå med i KBS. Vi ser fram emot att höra av dig.

  • * 8: e för kandidatexponerade i redovisning
  • * 9: e för marknadsföring i den fullständiga universitetsguiden 2018
  • * 11: e för kandidatutsikter i affärer och ledning i The Times Good University Guide 2018
  • * 12: e för kursnöjdhet i affärer och ledning i The Guardian University Guide 2018

Förutom de finansiella programmen som finns inom denna skola, erbjuder University of Kent andra forskarutbildningskurser genom sitt finanscentrum, ett strategiskt initiativ från universitetet för att möta de allt mer krävande kraven hos arbetsgivare, finansiärer och politiska beslutsfattare som är angelägna om att säkerställa framgång för sina organisationer.

Platser

Canterbury

Address
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

CT2 7PE Canterbury, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar