University of Kent, Kent Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kent Law School är en av de ledande juridiska skolorna i Storbritannien. vi rankas 13 i The Guardian University Guide 2019 för lag, 11: e i The Times Good University Guide 2019 och 18th i The Complete University Guide 2019.

Lagskolan har också ett utmärkt internationellt rykte. vi rankas 50: e i världshögskolans tidningar för högskoleutbildning (THE) för lag 2018 och är listade bland de 100 bästa lagstadierna i världen i Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2018. Vi rankas också bland de 150 bästa lagen skolor i världen i QS World University Rankings efter ämne 2018.

Vi erbjuder ett brett utbud av lärda Masters in Law (LLM) -program och forskarutbildningar, som alla lärs med ett internationellt och nutidigt fokus i en stödjande och intellektuellt stimulerande miljö. Undervisning och forskning bygger på ett kritiskt och socio-juridiskt förhållningssätt, som visar lagen inom det bredare sociala, politiska och ekonomiska sammanhanget i vilket det verkar. Skolan är hem till en rad aktiva forskningscentrum med akademisk personal som är aktivt involverad i ett brett spektrum av forskningsprojekt.

Kent LLM på Canterbury

Vårt flaggskepp undervisade Master's in Law-programmet, Kent LLM, erbjuds på Kandis vackra 300-acre parkland Canterbury campus. Campus har utsikt över den historiska katedral staden Canterbury ligger nära kontinentala Europa och med London bara en timme bort med tåg.

Kent LLM ger dig visshet om att få en LLM inom ett specialiserat juridiskt område och friheten att lämna ditt val av LLM öppen tills du kommer fram, bestämmer din Pathway genom de moduler du väljer.

Du kan skräddarsy dina studier efter dina specifika behov och intressen för att få en LLM på en enda Pathway , i två Pathways samverkan eller genom att välja ett brett spektrum av moduler inom olika juridiska områden för att få en allmän LLM eller Diploma / Juridisk Certifikat.

Våra program är öppna för akademiker från en relevant disciplin (en grundutbildning i juridik är inte ett krav) och kommer att vara av särskilt intresse för studenter och / eller yrkesverksamma som är intresserade av att utveckla sin juridiska kompetens. Applikationer välkomnas från hela världen. Alla våra program har både september startdatum och januari startdatum.

Programmen lärs genom en kombination av kursbedömning och avhandling, med de flesta tillgängliga på både heltid och deltid. Heltidsstudenter fullföljer LLM under ett läsår, och deltidstudenter slutför det under två år.

Specialist lärde LLM-program i Bryssel

Vi erbjuder två specialiserade LLM-program vid University of Kents Brussels School of International Studies, som alla utnyttjar sin status som ett centrum för internationella studier i Europas politiska hjärta.

Stipendier och finansiering

Universitetet har en generös forskarutbildning fond överstigande £ 9m tillgänglig för undervisade och forskarstuderande som studerar vid Kent. Det finns också stipendier specifikt för juridiska skolelever inklusive ett undervisat utlands stipendium och undervisade hem / EU-stipendier. Kent Law School har också etablerat en stor fond för att stödja studenter som är från eller som har studerat i Kenya, Nigeria eller Thailand, och som bedriver jurister på Lanterna i Canterbury campus vid University of Kent.

anställbarhet

Anställningsförmåga är ett centralt fokus i hela universitetet och vid Kent Law School har du stöd av en dedikerad anställnings- och karriärutvecklingsofficer tillsammans med ett brett utbud av arbetsmöjligheter, anställbarhetshändelser och karriärförhandlingar. Vi förbereder eleverna för framgångsrika och givande karriärer och vårt utmärkta internationella rykte innebär att våra studenter fortsätter att träna i många länder över hela världen - våra akademiker har gått vidare till karriär inom ekonomi, internationell handel, regering och lag eller har gått med eller startat en icke-statlig organisation eller välgörenhet.

Sociala media

Titta på vår spellista med Kent LLM-videor på vår YouTube-kanal för mer information. Du kan också följa oss på Twitter, Facebook och Instagram och på vår blogg skrivet av Kent LLM studenter - Mastering Law.

Kontakta

 • Kent Law School Postgraduate Office
  Eliot College
  University of Kent
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Telefon: 44 (0) 1227 824595
  Fax: 44 (0) 1227 827442

Platser

Canterbury

Eliot College

Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, england, Storbritannien
Telefon
+44 1227 764000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: