University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Kent Center för musik och ljudteknik (CMAT) rymmer tre grundutbildningsprogram i musik. Dessa banbrytande kurser skapades för att möta dagens studerandes behov och musikindustrins förväntningar och att återspegla universitetets forskningskultur. Att studera hos CMAT ger dig kunskap, kompetens och självförtroende för att starta din karriär inom musikbranschen.

CMAT är baserad på en inspirerande havsmiljö i Historic Dockyard Chatham. Med atmosfäriska historiska byggnader är det i regelbunden efterfrågan som en filmuppsättning och funktioner i musikvideor, dokumentärer, TV-dramar och blockbuster-filmer.

Våra branschstandard musikanläggningar inkluderar specialutövningsövningar, träningsrum och musikstudior installerade med toppmodern teknik. Vårt flaggskeppstudio har en ny Neve Genesys Black G48 inspelnings- och mixningskonsol och vår musik- och ljudkonstljudteater är en av de bästa i Storbritannien.

Alla våra medarbetare tar med sig ett brett utbud av erfarenheter, från vår expert akademiska personal till våra högkvalificerade tekniker och praktiserande proffs. Tillsammans kommer de att stödja, utveckla, utmana och inspirera dig genom hela ditt studier.

Våra innovativa grundutbildningsprogram kombinerar akademisk studie, teknisk instruktion, kreativa resultat och en mängd olika professionella möjligheter. Som en uppskattad del av branschkunskap och anställbarhet kan våra studenter också njuta av ett stort antal gästföreläsningar och workshops från ledande experter över musikbranschen.

Vi erbjuder studenterna chansen att ta ett år i branschen på en professionell arbetsplats eller att studera i ett år utomlands. Placeringar kan tas med en rad arbetsgivare inom musikbranschen samt välgörenhetsorganisationer och konstorganisationer. Vi har partnerskap med universiteten runt om i världen och erbjuder dig chansen att växa till utmaningen att bo i ett annat land och fördjupa dig i en annan kultur.

Karriärmöjligheter för våra studenter är musikinspelning och produktion, ljudutveckling, ljud för film, musikprestation, musikhantering, komposition och sångskrivning, forskning och akademi. Ytterligare möjligheter inkluderar arbete för videospel, internet och live ljud för teatrar och festivaler.

Platser

Chatham

Old Surgery (University of Kent at Medway)

Address
CEWL, University of Kent
Chipperfield Building
Parkwood Road
Canterbury

CT2 7NZ Chatham, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium