London College of Contemporary Arts

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

London College of Contemporary Arts är tillägnad undervisning i flera kreativa branscher; mode och design, fotografi, grafik och multimedia och varje undervisas i vår centrala London campus.

Vår högsta prioritet är att säkerställa anställbarheten för våra studenter, och vi förstår att en examen ensam är inte alltid tillräckligt för att skilja dig från konkurrenterna jobbmarknaden.

Det är därför vi erbjuder karriärfokuserade kurser - hands-on lektioner som kombinerar traditionell klassrumsundervisningen med praktiska aktiviteter och relevanta fallstudier.

Och med en helt ny centrala London campus i Holborn, kommer du aldrig att bli brist på inspiration på LCCA.

INVESTERA I DIN FRAMTID

De kreativa näringarna - allt från reklam till arkitektur och mode till film - utgör en av de snabbast växande sektorerna i Storbritannien. De kreativa näringarna är en viktig sektor för sysselsättning, tillväxt och innovation. De kreativa industrierna bidrar 6% av landets BNP, sysselsätter över 2 miljoner personer, och förväntas spela en större roll i de kommande åren.

Avgångselever lämnar LCCA som ambitiös, passionerad och mycket kreativa individer som är bra plats att slå in på en framgångsrik karriär inom det valda inriktning.

GÖRA KONSTARBETE

Vi uppmuntrar dig proaktivt för att utforska din kreativitet, innovation och entreprenörskap - erkänna dessa kunskaper och du är på väg till framgång. Under din tid på LCCA kommer du att introduceras till nya idéer, begåvade konstnärer och kreativa ytor i och runt London, och ger dig en utmärkt möjlighet att komma in i, och bli framgångsrika i den spännande värld av konst.

Teori och praktik

Vi strävar efter att ge dig en balanserad och praktisk erfarenhet av kreativa processer och akademisk teori, genom att ständigt inspirera dig att använda din naturliga talanger, engagera dig genom praktiskt arbete, och ger möjlighet till diskussion och reflektion.

Creative Futures

Våra kurser är särskilt utformade för att hjälpa till att utveckla dina idéer och ambitioner, och syftar till att se till att den kunskap och kompetens som förvärvats öppnar också dörrarna till yrken där du kan dra full nytta av dina nya kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du ska lyckas och dra nytta av en hög nivå av arbetstillfredsställelse, så våra kurser alltid ge dig specialist och ovärderlig erfarenhet av branschen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Basår » Se Certifikater » Se Kurser »

Kontakt
Postadress
9 Holborn
London

EC1N 2LL GB
Besöksadress
9 Holborn
London

London, England, EC1N 2LL GB
Besöksadress
UK Online, GB