London College of Contemporary Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) är ett specialiserat kreativt konstuniversitet som erbjuder ett urval av ledande karriärfokuserade grund- och kortkurser som är branschrelevanta, praktiska och innovativa. När LCCA fortsätter att växa är det fortfarande att vi erbjuder våra studenter stor mångfald när det gäller deras studieplats i Storbritannien. Med vårt campusbaserade i centrala London ger vi möjlighet att studera i världens huvudstad för konst, mode, design och media.

Vårt första prioritet är att garantera våra kandidater anställbarhet, och vi förstår att en kvalifikation ensam inte alltid räcker för att skilja dig från konkurrensen på arbetsmarknaden.

Gå med i vår virtuella öppna dag den 8 januari 2021

Registrera dig för att delta i vår nästa Virtual Open Dat fredag 8 januari 2021.

Få gratis portföljråd, hämta information om college-livet, träffa vår akademiska personal och ta reda på det breda utbudet av program som finns tillgängliga för dig.

du kan få mer information om du kan få mer information på
https: // webb. LCCA .org.uk / virtual-open-day-jan2021 såsom schema och ämnen som omfattas

LCCA upplevelsen

Varje kurs på LCCA är utformad för att kombinera den traditionella klassrumsmiljön med praktiska aktiviteter och fallstudier, där du kan dra nytta av relevanta branschscenarier. Du kommer att dra nytta av mycket erfarna gästföreläsare, som deltar i live-branschkurser / -projekt, har möjlighet att gå på praktikplatser och praktikplatser som ger värdefull branscherfarenhet som kompletterar din LCCA lärande.

Vårt läge

LCCA : s plats är oöverträffad, du får möjlighet att använda industristandardfaciliteter på vår helt nya campus. Med en oöverträffad plats i Londons kreativa hjärta kommer du att bli utsatt för en unik atmosfär och branschförbindelser som följer vår centrala position i denna utomordentligt kosmopolitiska stad.

Industrianslutningar

LCCA har starka relationer inom den kreativa industrin och kan skryta med ett nätverk av partners inom mode, design, media och fotografi, både i Storbritannien och internationellt. Detta ovärderliga nätverk ger LCCA studenter praktik och sysselsättningsmöjligheter under sina studier och efter examen.

LCCA lämnar LCCA som ambitiösa, passionerade och kreativa individer som är välplacerade för att inleda en framgångsrik karriär i sin valda specialism.

Varför studera med LCCA ?

Med den kreativa industrin blomstrar har det aldrig varit en bättre tid att starta en karriär inom konst, media, mode eller gästfrihet och näringsliv. Storbritanniens kreativa industrier är nu värda en rekord på 84,1 miljarder kronor och detta är Storbritanniens snabbast växande sektor med 1,7 miljoner anställda.

Vi känner igen fördelarna med att ha starka band med industrin för din framtida utveckling. Vi utvecklar utmärkta relationer med kreativa företag och utövare, vilket hjälper till att säkerställa att du har de färdigheter och egenskaper du behöver för att bygga en framgångsrik karriär. Varje program har utformats för att maximera din anställbarhet.

Fördelar med att studera med LCCA :

1. Central London Läge

London är välkänt som en av världens kreativa huvudstäder. Beläget i centrala London, kommer du att vara bland de bästa artister, designers, byråer och kreativa typer som staden har att erbjuda.

2. Specialister i konst och design och ledning

Vi är en specialiserad konst- och designinstitution som ägnar sig åt att vårda och utveckla nya kreativa talanger och utveckla framgångsrika chefer för att växa och utveckla företag och hotellbranschen.

3. Erfaren akademiker

Alla våra lärare och lärare kommer från kreativa industrier, så du är garanterad att få en hög branschkompetens och teknisk erfarenhet.

4. Creative Learning Environment

Vi är stolta över att ge en rolig och kreativ inlärningsmiljö där studenter trivs, utforskar och utmärker sig som kreativa individer.

5. Industristandardfaciliteter

Vi erbjuder industristandardfaciliteter och utrustning som du hittar i studior och utställningsplatser.

6. Karriärfokuserade kurser

Vi erbjuder utmärkt studentstöd och mentorskap, samt karriär och anställbarhetstjänster som fortsätter utöver examen.

7. Global Student Base

Vår mångsidiga mix av studenter ökar lärandes erfarenhet genom olika kulturer, perspektiv och idéer.

8. Arbetsplatser och Live Briefs

Vi har ett stort nätverk av branschpartners som tillhandahåller gästhögtalare, liveunderkläder, placeringar och arbetslivserfarenheter.

9. Industrianslutningar

Vi erbjuder också eleverna chansen att delta i tävlingar och leva trummor med kommersiella partners.

10. Utställning och curating

Flera möjligheter för studenter att organisera och curate sina egna evenemang och utställningar på college och på arenor över hela staden.

11. Investera i din karriär framtid

Tillgång till praktikplatser och praktikplatser via vårt nätverk av branschpartners.

12. CV-portfölj och intervjufärdigheter

Vi arbetar med dig för att säkerställa att du utvecklar professionellt, välstrukturerat och omfattande bevis för dina talanger och färdigheter och för att hjälpa dig att få den konkurrensfördelen vid intervjuer.

För att stödja din utveckling kör vi anställningsbar workshops och sessioner under hela året.

Partners och ackreditering

  • University of East London (UEL)
  • Walsall College
  • Buckinghamshire New University
  • Global University Systems (GUS)
  • Pearson
  • CPD-certifieringstjänst
  • British Accreditation Council (BAC)
  • Roots Ivy International

Platser

london

Address
9 Holborn
EC1N 2LL london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium