The London Film School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

London Film School Sedan 1956 har skolan utbildat tusentals chefer, fotografer, redaktörer och andra filmskapare nu arbetar över hela världen. Det är den mest verkligt internationell skola som helst, med 70% av sina studenter från länder utanför Storbritannien. Denna mångfald passar mycket bra i smältdegel av London. The London Film School är stolt över att vara en kreativ Skillset Film Academy, en av endast två forskarskolor som erkänts av den brittiska filmindustrin utbildningsorgan som ett centrum för Excellence Vi lär genom film, på scener och i workshops i stället för i klassrum - bygg fungerar som en studio. AKU är en levande kreativa - inte ett kortsiktigt "nedsänkning erfarenhet" eller en kommersiell utbildningsprodukt. Det är en mycket självständig ideell skola som drivs av passionerade och erfarna filmskapare - 18 heltidsanställda lärare och en varierad och oerhört begåvad grupp av gästföreläsare, tekniker och konstnärer. Denna webbplats ger information om våra magisterprogrammen i Filmmaking, Screenwriting, doktorandprogram, liksom vårt växande sortiment av professionella utveckling kurser. Och det kan berätta om livet på AKU. Men att välja en filmskola är ett stort beslut. Du kanske vill besöka oss eller prata med en student eller en examen. Vänligen kontakta oss och vi kommer att besvara dina frågor och sätta dig i kontakt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA Film

Campusstudier Heltid 2 år May 2018 Storbritannien London England + 1 fler

[+]

Behörighet

Vad du behöver för din ansökan Fyllas i online ansökningsblankett Två referenser

Testimonial [-]

Ma I Manus

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London England + 1 fler

[+]

AKU syftar till att uppmuntra skrivandet som en kontinuerlig praxis, för att stimulera reflekterande och kritiska förhållningssätt och att ge en viss historisk bakgrund till filmen berättande, genrer och dramaturgi.

Regelbundna visningar av klassiska och moderna filmer i vår egen biograf och besök av samtida filmskapare kompletterar kärnan praktiska arbetet med att utveckla en funktion manus.

Vi söker författare som är entusiastiska över att skriva för skärmen, som har en bakgrund i att skriva för andra medier, direktörer som söker att skriva sin egen funktion manus och författare som vill etablera långsiktiga mentorskap relationer med professionella utveckling.... [-]


Videoklipp

LFS 50th Anniversary Trailer

Kontakt
Besöksadress
The London Film School
24 Shelton Street

England, WC2H 9UB GB