London School of Business and Finance (LSBF)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

London School of Business & Finance (LSBF), som grundades 2003, erbjuder en mängd olika kandidat- och masterprogram, utbildning och kurser i engelska samt yrkeskvalifikationer. Den LSBF har campus i England, Asien och Kanada, där eleverna studera i mer än 150 länder.

Studien vid LSBF är en investering i din framtid.

Varför välja den LSBF?

· Den LSBF har «kungliga» företaget vunnit utmärkelsen 2013. Endast ett fåtal institutioner var en sådan ära innan.

· Internationellt erkänd examen

Våra specialiserade utbildningar med en stark baseras på globala trender i näringslivet, som specialiserat sig på en mängd olika affärs ämnen, såsom marknadsföring, ekonomi och förvaltning. Varje studie Programmet ger en utmärkt kombination av teoretiska och praktiska kunskaper. Den arbetsrelaterad inlärning spelar en viktig roll och ger eleverna möjlighet att få yrkeserfarenhet.

· Ranking och partnerskap

London School of Business & Finance samarbetar med välrenommerade akademiska universitet som Grenoble Graduate School of Business (GGSB).

· Den Grenoble Graduate School of Business (GGSB) är en av de akademiska partners LSBF. Den GGSB har tre ackrediteringar: AMBA, EQUIS och AACSB. Denna trippel ackreditering äger mindre än 1% av de exklusiva handelshögskolor i världen.

· Dedikerad karriärservice

En särskild karriärtjänst är tillgängliga studenter: Våra motiverade karriär experter inte bara organisera seminarier, kurser och nätverksträffar, men de tar också vid lämplig tidpunkt med många intressanta punkten gnaga budbärare i näringslivet i samband.

Karriären inriktat arbetssätt LSBF och viktiga företagskontakter är öppna för studenter vägen till olika karriärmöjligheter.

· Inter

Studenterna har möjlighet att LSBF i London, Birmingham, Manchester, Toronto och Singapore för att studera med andra studenter från hela världen. *

Ett beslut för LSBF du tillhör en internationell handelshögskola med studenter från hela världen. Samarbetet och samverkan med internationella studenter gör att du kan få viktiga interkulturell kompetens.

· boende

Vi är ansvariga för att se till att flytten går till London liv utan problem. Vi erbjuder boende, som uppfyller alla krav och passa individuella behov. Vår flygplats transfer kan hämta dig på flygplatsen. Vi är från tiden för din ankomst och under din träning.

* Vissa utbildningar erbjuds endast i hjärtat av London.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

ACCA + Ma I Finansiering Och Investeringar

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 6 - 30 månader September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Ta din karriär ytterligare genom att lägga till avancerade affärskompetens i ett MA till ACCA examen. Med LSBF, kan du komplettera din MBA i så lite som en extra modul och en avhandling, när du väljer MA i finans och investeringar (redovisning och ekonomisk förvaltning) specialisering bara. [+]

ACCA + MA i finans och investering Ta din karriär ytterligare genom att lägga till avancerade affärskompetens i ett MA till ACCA examen. Med LSBF, kan du komplettera din MBA i så lite som en extra modul och en avhandling, när du väljer MA i finans och investeringar (redovisning och ekonomisk förvaltning) specialisering bara. kurs~~POS=TRUNC Standard post: Minimikrav är 2 A nivåer och 3 GCSE eller motsvarande i fem separata ämnen, inklusive engelska och matematik. Tillgång till ACCA via FIA eller AAT kvalifikationer: Inga andra akademiska kvalifikationer som krävs. Få undantag från ACCA papper F1 - F3. Graduate inträde: grad innehavare från ACCA-ackrediterade institutioner kan undantas från upp till 9 tentor. Andra relevanta grader kan också kvalificera dig för undantag. Engelsk språkfärdighet: IELTS 5,5 totalt och varje komponent eller motsvarande. ACCA på campus och online / MA nätet bara [-]

Videoklipp

LSBF: Take your career further at the London School of Business and Finance

Kontakt
Besöksadress
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, England, EC3N 4DX GB
Besöksadress
Grenoble, Rhône-Alpes, FR
Besöksadress
UK Online, GB