Läs den officiella beskrivningen

London School of Business

Att studera hos LSBF är en investering i din framtid.

Varför välja LSBF?

· LSBF har vunnit priset "royal" award 2013. Endast ett fåtal institutioner har hittills fått denna ära.

· Internationellt erkända studieprogram

Våra branschorienterade studieprogram, som är starkt inriktade på globala trender i näringslivet, specialiserar sig i ett varierat urval av ekonomi, som marknadsföring, ekonomi och ledning. Varje studieprogram ger en utmärkt kombination av teoretisk och praktisk kunskap. Yrkesutbildning spelar en viktig roll och ger eleverna möjlighet att få arbetslivserfarenhet.

· Ranking och partnerskap

London School of Business

· Grenoble Graduate School of Business (GGSB) är en av LSBF: s akademiska partners. GGSB har tre ackrediteringar: AMBA, EQUIS och AACSB. Denna tredubbla ackreditering rymmer mindre än 1% av världens exklusiva handelshögskolor.

· Dedikerad karriärservice

En dedikerad karriärservice är tillgänglig för studenter: Våra motiverade karriärexperter organiserar inte bara seminarier, kurser och nätverkshändelser, men de tar även dig med i framtiden med många intressanta jobbannonser i näringslivet.

LSBF: s karriärinriktade tillvägagångssätt samt viktiga företagskontakter ger väg för studenter till olika karriärmöjligheter.

· Internationalitet

LSBF-studenter har möjlighet att studera med medstudenter från hela världen i London, Birmingham, Manchester, Toronto och Singapore. *

Med ett beslut för LSBF hör du till en internationell företagsskola med studenter från hela världen. Samarbete och interaktion med internationella studenter ger dig möjlighet att förvärva viktiga interkulturella färdigheter.

· Boende

Vi är engagerade i att göra ditt drag till London livet enkelt. Vi erbjuder boende som uppfyller alla krav och uppfyller alla individuella behov. Vår transfer till flygplatsen kan hämta dig på flygplatsen. Vi står till ditt förfogande från det ögonblick du anländer och under din träning.

* Vissa utbildningar erbjuds bara i hjärtat av London.

Programmen undervisas på:
Engelska

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Location address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Location address
UK Online, GB