London South Bank University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja LSBU

För våra professionella faciliteter, arbetsgivar utökad kurser och läge i centrum

Vi är experter på studenternas anställningsbarhet

Vi ger våra studenter de färdigheter som behövs för arbetsplatsen och se dem snabbt anställda när de tar ut examen. Vår undervisningens innehåll är uppbyggd kring intelligens vi samlar in från arbetsgivare, aktuella trender och universitetets mycket tillämpad forskning. På så sätt vet vi alltid vad arbetsgivarna letar efter. Personalen har stora kopplingar till industrin, och placeringar och studiebesök bygga elevernas lärande.

Ackrediterade av de yrkesverksamma

Liksom de bästa yrkes universitet, är alla våra kurser ackrediterade eller utvecklas tillsammans med branschens ledande yrkesorganisationer. Här är bara några av våra tillhörighet:

Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) Chartered Institute of Marketing (CIM) Chartered Management Institute (CMI) Bar Standards Board Institution of Chemical Engineers (IChemE) Institution för teknik Designers (IED) Health & Care Professionals rådet (HCPC) Midwifery Council (NMC) Royal Institute of British Architects (RIBA)

Ekonomisk hjälp finns

Med låg ränta, överkomliga lån till berättigade heltidsstudenter som du inte behöver betala dina Studieavgifter förskott. Plus, kan du också dra nytta av studerande finansieringsmöjligheter som erbjuds genom LSBU, inklusive stipendier och stipendier.

LSBU är i topp 10 London universitet för examen ingångslöner (Sunday Times League Tabell 2015).

Vårt boende är bäst i London

I 2015 Whatuni Student Ranking var LSBU s studentbostäder röstat bäst i London "och femte högsta nationellt.

Bo hos oss för prisvärd forskarutbildning

Vi erbjuder 25% rabatt på forskarterminsavgifter om du fortsätter direkt till en forskarutbildning med oss ​​på LSBU samma år som du uppgradera med en 2: 1 från en grundkursen här. Kom till oss inom fem år och det finns en 10% Alumni rabatt. Alla tillgängliga via vår LSBU Graduate lojalitetsprogram.

Student tillfredsställelse

Vi fick högsta möjliga betyg för kvaliteten på vår utbildning i den sista kvalitetssäkring Assessment (QAA).

London vid dina fötter

Spänningen i staden är alltid med dig i London. Vår huvudsakliga campus vid Elephant and Castle är idealiskt beläget för dig att uppleva allt. Läs våra resor instruktioner och ta reda på mer om vårt läge.

Att investera i förstklassiga faciliteter

I vår senaste vågen av förbättringar campus, har vi investerat mer än £ 60m i byggnader studerande och inlärnings utrymmen sedan 2005. Vårt nybyggda Studentcentrum öppnade hösten 2012 och genast blev ett nav för lärande, support och rekreation. Vi har också förvandlat en körning av landmärke kulturminnesmärkta byggnader i en inkubator för nystartade företag och skapade Clarence Centrum för företagande och innovation. Läs mer om våra campusutvecklingen.

KVALIFIKATIONER

Honours Grader

Dessa kvalifikationer, dvs BA (Hons) och BSc (Hons), är utformade för att ge en fördjupad kunskap och förståelse för ett visst ämne: utvecklingsförmåga och förmåga att lösa problem samt praktisk inlärning.

Stiftelsen Grader

Som ett alternativ till traditionella akademiska examina, är Foundations grader utformas och genomförs i samarbete med arbetsgivare för att blanda akademiska studier med arbetsplatslärande. De utrusta människor med relevanta kunskaper, förståelse och färdigheter för att förbättra sina resultat och produktivitet.

Om du redan är i heltidsarbete Foundation grader ger möjlighet att fortsätta din professionella utveckling i din valda karriär samtidigt som man fortsätter att arbeta. Du behöver inte nödvändigtvis traditionella akademiska kvalifikationer för att få tillträde. Framgångsrika studenter ofta utvecklas till ett års top-up Honours Degree.

HNCs / HNDs

Högre National Certifikat / Diplom (HNCs / HNDs) är särskilt utformade för att ge en kompetens / karriär examen. Dessa yrkeskvalifikationer ger också en väg till våra Heder utbildningsprogram.

Utökade Grader

Denna grad Programmet omfattar ett år av studier som garanterar att elever har ligger till grund kunskaper och färdigheter innan de utvecklas till mer specialiserade studier i de senare åren av kursen. Det är en idealisk tillfartsväg för studenter med få eller inga formella kvalifikationer som återvänder till utbildning med viss relevant arbetslivserfarenhet.

Det är också ett bra alternativ för studenter som inte har den erforderliga ämnen / betygen på en nivå (eller motsvarande) för att kunna utvecklas på en examen eller stiftelse Utbildningsprogram. Lämnar skolan som har gått på nivå 3, men i en annan under förutsättning att det de vill göra på Högskolan skulle också vara lämpliga för dessa kurser.

Certifikat inom högre utbildning (CertHE)

Certifikatet inom högre utbildning (CertHE) är en utmärkelse universitetsnivå i sin egen rätt. På LSBU den CertHE kan vinnas efter att framgångsrikt slutföra ett år av heltidsstudier på en rad utvalda ämnen. Den CertHE är värt 120 poäng och är en internationellt erkänd universitetsutbildning. Att ha en CertHE kan undanta innehavaren från några av kraven för en kandidatexamen, till exempel kan det minska längden på studien krävs för att slutföra examen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Civilingenjör Management Mem

Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Kursen omfattar en kombination av teknisk kompetens och ledning kunskaper som är väsentliga för utvecklingen av innovativa lösningar på komplexa tekniska affärsproblem. [+]

Översikt Kursen omfattar en kombination av teknisk kompetens och ledning kunskaper som är väsentliga för utvecklingen av innovativa lösningar på komplexa tekniska affärsproblem. Kursen ger dig en grundlig förståelse av: ledande tekniska och tekniska projekt; hantera team, tekniska funktioner och organisationer; utveckla nya produkter och tjänster; utforma och hantera leveranskedjan; och de ekonomiska aspekterna och beslutsprocesserna byggprojekt; och elektromekaniska system. Kursen kommer att erbjuda dig möjlighet att förvärva och utveckla de kunskaper och verktyg som behövs för att gå vidare till ledande befattningar inom en organisation. Det kommer också att bygga på befintliga tekniska kunskaper, relatera det till ledningsaspekterna av kursen med hjälp av fallstudier och projekt. Kursen balanserar akademisk teori med praktiska möjligheter att visa ingenjörshanteringsfunktioner, och levererar lösningar på verkliga problem genom uppdrag och projekt. Moduler Teknik utvärdering och kommersialisering Teknisk, forskning och yrkesskicklighet Ekonomiska aspekter av byggprojekt Elektromekaniska system och tillverkningsteknik Supply chain teknik och verksamhetsstyrning Energi, miljö och produktlivscykel Civilingenjör projekt / avhandling Metoder för bedömning Bedömning är genom undersökningar och även praktiskt arbete och inlämningsuppgifter med hjälp av fallstudier, grupparbeten, forskningsprojekt och presentationer. Utveckling av praktiska färdigheter Du kommer att utveckla dina praktiska ingenjörskunskaper genom arbete som utförs i laboratorier och verkstäder; inom industrin genom övervakad arbetslivserfarenhet; i individuellt och grupparbete; i designarbete; och i utvecklingen och användningen av programvara i design, analys och kontroll. Bevis på grupp arbete och deltagande i ett större projekt förväntas. Översiktskurs struktur Kursen är baserad på två terminer per läsår withthree moduler som levereras och bedömas i varje termin... [-]

MSc

Affärs Projektledning Msc

Campusstudier Heltid Deltid 15 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Denna ackrediterade masterkurser är för personer som vill främja sin karriär inom projektledning eller rådgivning. [+]

Översikt Denna ackrediterade masterkurser är för personer som vill främja sin karriär inom projektledning eller rådgivning. I dagens affärsmiljö, har kompetens projektledaren aldrig varit mer efterfrågad. Organisationer, företag och myndigheter blir allt mer medvetna om den strategiska betydelsen av effektiv projektledning för att få en konkurrensfördel. En magisterexamen i den snabbt växande området projektledning kommer att bidra till att utveckla färdigheter som är mycket eftertraktade världen i nästan alla sektorer. Denna kurs är särskilt relevant för yrkesverksamma som vill kunna köra komplexa projekt med en rad intressenter, hantera alla faser tid och inom budget. Kursen bygger på de kärnkompetenser i hjärtat av Association of projektledare (APM), så du kan vara säker på att det du lär dig är samtida, relevant, och direkt tillämplig på arbetsplatsen. Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla en rad tekniska färdigheter som kommer att kompletteras med överförbara mjuka färdigheter så att du utvecklas som en självständig elev och tänkare som är bekväm att ta itu med de två viktiga idéerna i modern Business Project Management: att välja rätt projekt och göra projekt höger. Detta betyder att du kommer att kunna identifiera och välja ut projekt som kommer att gynna en organisation, och sedan leverera dem inom ramen krävs, budgeten och tidsplanen. Med den kompetens, är det inte svårt att se varför utexaminerade från denna kurs är i hög efterfrågan. Kursen ger också yrkesutbildning för att få en relevant certifiering undersökning projektledning, till exempel PRINCE2. Kursen ger också ytterligare möjligheter att få certifiering inom följande... [-]

Byggande Projektledning Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Denna ackrediterade Påbyggnadsutbildning är för dem som vill främja sina karriärer i kundorganisationer eller rådgivning. [+]

Översikt Denna ackrediterade Påbyggnadsutbildning är för dem som vill främja sina karriärer i kundorganisationer eller rådgivning. Det ger blivande yrkesverksamma möjlighet att nätverka med andra ambitiösa och framgångsrika människor inom bygg- och utvecklingsindustrin. Du kommer att fokusera på både praktiska och teoretiska aspekter av förvaltningen i organisatoriska och projektbaserade sammanhang. Förvaltning ämnen kompletteras med avancerade finansiella värderingsteknik och ekonomi, är lagen specifikt relaterade till konstruktion och utveckling. Kursen uppfyller alla fortbildning krav utveckling och utgör bevis för att uppgradera professionell institution medlemskap. Studien läge eftermiddag / kväll är lämplig även för de mest trafikerade bygg proffs och är ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra ambitiösa yrkesverksamma och deras organisationer. Utmärkt stipendium möjlighet Studenter som har accepterat ett erbjudande om en plats på den här kursen uppmuntras att ansöka om LSBU Stuart A Johnson stipendium. Erkända CIOB RICS APM Ackrediterad Moduler Kärnmodul Upphandling och förvaltning av konstruktion Företags- och projektfinansiering Konstruktion lag Hantering av människor och information Projektutvärdering Disputation Alternativ modul Avancerad mätning och dokumentation Behavioral Finance Byggnad kontroll Building Information Modelling och samarbetsförmåga Hälsa och säkerhet inom byggsektorn Arkitekturhistoria och byggande Internationella fastigheter och byggande Rättslig upplösning av fastighets- och byggtvister Anställbarhet Utsikterna till anställning är utmärkta. Framgångsrika studenter in i en mängd olika roller i klientorganisationer, yrkespraxis, lokala myndigheter, bostadsrättsföreningar och större entreprenadföretag. På kursen du kommer att utveckla ett antal överförbara färdigheter i muntlig och skriftlig kommunikation, analytisk tänkande och färdigheter forskning, samt avancerad IT. Avdelningen har nyligen inrättat en Building Information Modelling (BIM) centrumet att tillhandahålla... [-]

Digital Arkitektur Och Robotbygg Msc

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 18 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MSc Digital Arkitektur och Robotic Construction fokuserar på digitala konstruktionsmetoder och konstruktionsteknik inom arkitektur, teknik och design. [+]

Översikt MSc Digital Arkitektur och Robotic Construction fokuserar på digitala konstruktionsmetoder och konstruktionsteknik inom arkitektur, teknik och design. Det ger en vetenskaplig och praktisk grund och ger en översikt över den senaste utvecklingen i Avancerad modellering, Computational Design och Robotic Construction. Den digitala tekniken har förändrat området arkitektur och arkitektkåren markant - från design till produktion. I detta sammanhang Kursen kombinerar den professionella kvaliteten på en arkitektonisk examen med teori och praktik bakom den senaste digitala utvecklingen på området. Du använder datorstödda metoder för design och studera konstruktion och tillverkningsprocessen på djupet. Som en del av School of samhällsbyggnad och arkitektur, kommer du att arbeta i en tvärvetenskaplig miljö där kunskap delas. Arkitektstudenter har även möjlighet att arbeta i vår arkitektur Design Studio, en särskild studio med utsikt över London landskapet. Du kommer att kunna utnyttja LSBU omfattande bransch anslutningar under kursen och din avhandling kommer att vara nära kopplad till praktik. Du kommer att uppmuntras att samarbeta med partners; ett ingenjörsföretag eller annan akademisk skola inom LSBU. Besök Digital Arkitektur och Robotics lab (DARLAB) hemsida, där du kan hitta mer information om anläggningarna och de senaste projekt som genomförs. Moduler Integrerande teknik och robottillverkning Avancerade digitala designtekniker Design-projekt materialbeteende Design projekt adaptiva system och strukturer Teknik för byggsystem Design forskning arkitektoniska projekt Disputation Moduler kommer att bedömas av en blandning av kurser och examination. Anställbarhet Masterprogrammet öppnar upp olika möjligheter till professionell utveckling. Du kan gå vidare till arbete inom arkitektur, byggnation, teknik, inredning och produktdesign. Du kan också... [-]

Elektriska Och Elektronik Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Vår Masters i elektroteknik och elektronik är specialist kurs avsedd för civilingenjörer för att förbättra sina kunskaper på detta område av högteknologi. [+]

Översikt Vår Masters i elektroteknik och elektronik är specialist kurs avsedd för civilingenjörer för att förbättra sina kunskaper på detta område av högteknologi. Den ständigt ökande takten i utvecklingen inom alla områden av elektriska och elektronik, (och i synnerhet i de system som är relaterade till energi och miljö), kräver ingenjörer med en grundlig förståelse av funktionsprinciper och konstruktionsmetoder för olika moderna elektriska och elektroniska system. Som en examen kommer du att kunna att inte bara reagera på de senaste ändringarna, men också för att se framåt och hjälpa till att forma den framtida utvecklingen. De unika funktionerna i denna kurs är att de traditionella elektriska och elektroniska ingenjörsämnen stöds av de mer moderna ämnen av datorstyrning och maskininlärningstekniker, som står i spetsen för moderna elektriska och elektroniska system i branschen i dag. Kursen ger en integrerad systemtänkande till teknik, som innehåller moduler i avancerad kraftelektronik och förnybara energisystem, avancerad instrumentering och styrning med signalbehandling, realtidssystem och maskininlärningstekniker. Det finns en ökande efterfrågan på kvalificerade ingenjörer som kan designa och underhålla elektriska och elektroniska system som är i framkant av dagens teknik. Dessa positioner omfattar många branscher, varför utexaminerade från denna kurs kan förvänta avsevärt förbättrade karriärmöjligheter i elektriska, elektroniska och systemteknik. Moduler Digital signalbehandling Mönsterigenkänning och maskininlärning Avancerad instrumentering och kontroll Avancerad kraftelektronik och system för förnybar energi Teknik utvärdering och kommersialisering Teknisk, forskning och yrkesskicklighet Msc ingenjörsprojekt Anställbarhet De förvärvade kunskaper i datorstyrning och AI tekniker ger extra utrymme för jobb i utformningen av beslutstödssystem som korsar traditionella... [-]

Hållbara Energisystem Msc

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 16 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Kursen vänder sig till ingenjörer som vill utveckla sina färdigheter och kunskaper i energisystem som uppfyller framtida energibehov. [+]

Översikt Kursen vänder sig till ingenjörer som vill utveckla sina färdigheter och kunskaper i energisystem som uppfyller framtida energibehov. Sådana energisystem måste utformas och genomföras i enlighet med principerna för hållbar utveckling. Kursinnehållet är utformad för att vara relevant för internationell, nationell och lokal politik och strategier statliga energi, och kommer att vara till nytta för alla som arbetar på ett energirelaterad teknisk disciplin. Det primära fokus i kursen är för akademiker i byggtjänster, mekanisk, elektrisk och kemiteknik. Syftet med kursen är att: Nuvarande och ta fram argument för hållbarhet i utformningen och genomförandet av energileveranssystem Förse dig med en bred bas av avancerad förståelse i teknik som levererar energitjänster av hög kvalitet med minimal miljöpåverkan Utforma lämpliga decentraliserade energileveranssystem, som baseras på en rad kriterier bland annat miljö, kostnad och teknisk potential Utveckla din förståelse för politiken, marknaden och institutionella faktorer som främjar eller begränsar innovation. Utmärkt stipendium möjlighet Studenter som har accepterat ett erbjudande om en heltids plats på den här kursen uppmuntras att ansöka om LSBU Kevin Herriott stipendium. Ta reda på mer om Kevin Herriott stipendiet. Erkända Denna kurs är ackrediterat av Chartered Institution of Building Services Engineers (CISBE) och Energy Institute som befälhavare lära vidare för att uppfylla de akademiska kraven för att bli en Chartered Engineer (med en lämplig första graden). Kursen är ackrediterat på uppdrag av Engineering rådet uppfylla kraven för vidareutbildning för registrering som Chartered Engineer. Kandidaterna måste hålla en CEng ackrediterade BEng / BSc (Hons) grundutbildning grundexamen att uppfylla samtliga krav... [-]

Internationella Affärer PGDip / MSc

Campusstudier Heltid Deltid 15 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Med möjlighet att studera en termin utomlands, ger den här kursen dig möjlighet att utveckla en fördjupad förståelse av den komplexa, förändras och mångfacetterad karaktär av internationella affärer samt den miljö där det är verksamt. [+]

Översikt Med möjlighet att studera en termin utomlands, ger den här kursen dig möjlighet att utveckla en fördjupad förståelse av den komplexa, förändras och mångfacetterad karaktär av internationella affärer samt den miljö där det är verksamt. Du kommer att utveckla de färdigheter som krävs för att arbeta i sådan verksamhet, så att du kan skaffa analytiska färdigheter inom strategi, ledning och internationell finansiering samt att ge möjlighet att utveckla ytterligare specialisering inom områden såsom marknadsföring, anställningsförhållanden, förvaltning och ekonomi. PGDip Du kan välja att avsluta denna examen med en magisterexamen (PGDip) efter att ha avslutat sex moduler eller fortsätta att fullfölja hela magisternivå examen efter avslutad avhandlingen. Studera utomlands Utomeuropeiska studiemöjligheter varierar: Termin ett fungerar inte bara i London utan också i vår partnerinstitution i Mainz, Tyskland. Studenter från denna institution gå med i vår London program termin två. Undervisningsspråket är engelska. E-learning studieläge Vi är medvetna om att professionella människor leder hektiskt med ett antal åtaganden. Därför flexibilitet för lärande, och vig engagemang i studien, står högt på agendan när man väljer en kurs. MSc International Business via e-lärande på IBA är ett innovativt strukturerad kurs som gör det möjligt för studenterna att studera var och när de vill i sin egen takt. The Masters i International Business via e-Learning levereras i samarbete med International Business Academy (IBA) i Kolding, Danmark. Moduler Termin 1 (Allmän väg) Internationella affärsmiljön (core) International management (core) Analysmetoder för International business (core) Termin 2 (allmän reaktionsväg) Globala informationssystem för strategisk fördel (core) Forskningsmetoder (core)... [-]

Internationella Finans Msc

Campusstudier Heltid Deltid 15 - 24 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Detta MSc International Finance är för dem som arbetar eller hoppas att arbeta inom ekonomi eller redovisning. [+]

Översikt Detta MSc International Finance är för dem som arbetar eller hoppas att arbeta inom ekonomi eller redovisning. Du kommer att få en akademisk examen i inhemska och internationella finansiella transaktioner och du kommer att möta vår tids utmaningar och frågor som världens internationella finansiella institutioner och marknader. Kursen kopplar teori och praktik i internationella finansiella frågor genom intensiv, selektiva och expertorienterad moduler med en klart definierad affärsutsikter. En av de största attraktionerna i denna kurs är att det erbjuder ett brett utbud av moduler för att passa dina specifika intressen. Innehållet fokuserar på de finansiella marknaderna, analys och hantering av finansiella intermediärer och deras interaktion med finansiella instrument, investeringar och riskhantering. Detta kommer att se dig studera ett brett spektrum av relaterade ämnen såsom fond kapitalförvaltning, portföljteori och investeringsanalys, kreditrisk och finansinstitut huvudsakliga verksamhet och resultat i ett internationellt sammanhang. Kursen ger analytiska och affärsledda verktyg, inklusive användning av databaser som Bloomberg och Thompson En Banker. I kursen ingår också utbildning i specialiserade program (SPSS och N-Vivo) och breda anläggningar data för forskning och analys. På den här kursen får du också delta i ett bostadsområde helg med fokus på personlig utveckling och djupgående lärande. Du kommer att utbyta erfarenheter och diskutera aktuella händelser och specifika problem som påverkar de finansiella marknaderna och institutioner, med akademiker och en besökare utövare. Moduler Centrala moduler Corporate ekonomisk förvaltning De internationella finansmarknaderna Empirisk finans Forskning utformning och metoder Disputation Plus två valbara moduler från områdena bank, investeringar, juridik, corporate governance och strategisk... [-]

Internationella Mänskliga Resurser Msc

Campusstudier Heltid 15 månader August 2017 Storbritannien London

Den heltid International Human Resources MSc program är utformat för akademiker i något ämne som avser att utveckla en karriär inom global verksamhet inom Human Resource Management, eller i någon del av ledningen som placerar en hög prioritet på utövandet av människor förvaltning färdigheter. [+]

Översikt Den heltid International Human Resources MSc program är utformat för akademiker i något ämne som avser att utveckla en karriär inom global verksamhet inom Human Resource Management, eller i någon del av ledningen som placerar en hög prioritet på utövandet av människor förvaltning färdigheter. Du får lära dig om de viktigaste aspekterna av internationella trender, utveckling och kritiska frågor som påverkar den globala anställningspraxis. Bygger på den kompetens som finns inom universitetet, fokuserar programmet på förvaltning av mänskliga resurser inom internationella företag och frågor i samband med hanteringen av internationell personal. Många studenter på kursen är från utlandet som vill få en brittisk masternivå examen i internationell HR som de sedan kan använda tillbaka i sitt ursprungsland eller för att främja en internationell karriär. Kursen lockar också ett antal brittiska studenter som vill specialisera sig på internationell human resource management. Ett utmärkande drag för programmet är varierad bakgrund av klassen, med studenter från flera internationella länder (inklusive studenter från två samarbetande institutioner i Europa), vilket förbättrar möjligheterna till nätverkande och tvärkulturellt lärande. Dessutom ger forskningen del av programmet dig att specialisera sig inom ett område av HR av intresse eller värde för din framtida karriär. Moduler Internationell HRM Hantera och ledande personer Grunderna i internationell förvaltning Strategisk internationell HRM Människor resurser Internationella anställningsförhållanden Forskningsmetoder Disputation Modulerna bedöms av kurser, gruppredovisningar och en undersökning tid begränsad. Vissa moduler bedöms av endast kurser. Avhandlingen bedöms av en skriftlig rapport och en presentation. Varje modul är 100-200 studie timmar, med undantag för... [-]

Internationell Fastighets Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Detta Masters Kursen riktar sig till besläktade akademiker från en bebyggd miljö disciplin som vill utveckla karriärer i internationella fastigheter. [+]

Översikt Detta Masters Kursen riktar sig till besläktade akademiker från en bebyggd miljö disciplin som vill utveckla karriärer i internationella fastigheter. Många fastigheter ockupanter konsulter och investerare verkar nu i allt högre grad på en global basis och den här kursen syftar till att betjäna denna marknad. Läroplanen för det här programmet är inriktat på traditionella komponenter av fastigheter, men i ett internationellt perspektiv. Du kommer att ha möjlighet att utveckla specialistkunskaper genom att välja ett alternativ modul från ett rikt utbud av bygg- och fastighetsinriktade moduler som är tillgängliga för alla doktorander. Du kommer också att omfatta forskningsmetoder inom avhandlingen modulen. Forskning som bedrivs kommer sannolikt att falla inom områdena undersökning som gjorts i undervisade moduler, även om detta inte är oundvikligt. Erkända RICS Moduler Fastighets ekonomi och finans Internationella värderingar och fastighetsförvaltning Internationell fastighetsfinansiering Corporate fastighetsförvaltning Fastighetsförmedling investeringsbedömning Disputation Alternativ moduler Behavioral Finance Byggnad kontroll Building Information Modelling och samarbetsförmåga Hantering av hälsa och säkerhet inom byggsektorn Arkitekturhistoria och byggande Internationella fastigheter och byggande Rättslig upplösning av fastighets- och byggtvister Anställbarhet Det förväntas att framgångsrika studenter kommer att fungera som värderingsmän, fastighetsförvaltare, agenter, rådgivare och företags yrkesverksamma i en dynamisk och snabbt föränderliga globala fastighetsbranschen. Kompetens och historia London South Bank University har en lång historia av att utbilda yrkesverksamma för byggrelaterade branscher. Med rötter i London rådets School of Building (1904), Brixton School of Building (1940) har vi att erbjuda utbildning för denna sektor i över 100 år. Idag är vi experter på att locka fastighets- och... [-]

Internationell Marknadsföring (med Praktik) Msc

Campusstudier Heltid 20 månader August 2017 Storbritannien London

Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) MSc International Marketing (med Praktik) ger studenterna möjlighet att komplettera sina studier med praktik inom industrin för upp till 5 månaders heltids eller längre deltid. [+]

Översikt Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) MSc International Marketing (med Praktik) ger studenterna möjlighet att komplettera sina studier med praktik inom industrin för upp till 5 månaders heltids eller längre deltid. Programmet ger möjlighet för eleverna att reflektera över sina lärt färdigheter som att möjliggöra ytterligare utveckling av sin yrkeskarriär utveckling. Denna specialist Kursen behandlar aktuella globala marknadsföring frågor och syftar till att ge de kunskaper du behöver för att hålla i spetsen för denna disciplin under hela din karriär. Huvudsyftet med detta program är att utrusta framtida marknadschefer med kunskap, förståelse och erfarenhet för att göra och genomföra beslut för försäljning av den internationella arenan. Den lärde del av kursen kommer att ge dig den mest aktuella tänkande marknadsföring, inklusive marknadsföring vetenskap, ändra konsumenternas beteende, nya medier och kommunikationsprocessen, prissättning över gränserna och marknadsföring på tillväxtmarknader. Moduler År 1 Kärnmoduler Strategier för internationell marknadsinträde Tvärkulturella köparens beteende Internationell varumärkeshantering Internationell prissättning och prestanda Forskningsmetoder Tillval (en från) Digitala och sociala medier Global verksamhet och logistik Marknadsdriven marknadsföring Marknadskommunikation PR Social marknadsföringsstrategi År 2 15.000 ord forskning avhandling samt praktik reflekterande övningsprojekt. Anställbarhet Typer av karriärer Marknadsförare bidra till att utveckla marknadsföringskampanjer för att främja en produkt, tjänst eller idé. Arbetet kan vara exceptionellt varierade - från inköp och placera annonser, till att producera marknadsföringsmaterial såsom broschyrer och e-nyhetsbrev, att organisera evenemang. Utmärkt skriftlig och säker presentationsteknik är viktigt att arbeta med marknadsföring. Goda människor färdigheter är också ett måste som nätverk är särskilt viktigt. Så är att... [-]

Internationell Turism Och Hospitality Management Msc / Påfyllning

Campusstudier Heltid Deltid 13 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Denna magisterexamen uppmuntrar ett entreprenöriellt förhållningssätt till att granska tillväxtmöjligheter inom turism och gästfrihet företag och destinationer. [+]

Översikt Var du än vill arbeta, ger gästfrihet och turistnäringen möjligheter som få andra. Sektorn är en av de mest skiftande och spännande branscher runt, sysselsätter över en kvarts miljard människor världen över. Denna siffra är inställd på att växa under de närmaste åren - särskilt som efterfrågan på ledande och specialiserade roller ökar. Allt från områden, landets klubbar och internationella hotellkedjor till flygbolag, researrangörer och restauranger - de alternativ som finns inom turism och gästfrihet kan hjälpa dig att göra en karriär av din passion. För att utmärka sig i den här branschen måste du vara en bra ledare, chef, entreprenör och visa medvetenhet om de etiska, kulturella, miljömässiga och sociala sammanhang inom vilka du arbetar. Denna magisterexamen uppmuntrar ett entreprenöriellt förhållningssätt till att granska tillväxtmöjligheter inom turism och gästfrihet företag och destinationer. Det möter behoven hos både kommersiella och icke-kommersiella delar av sektorn, de senare ofta kräver offentlig / privata former partnerskap styrelseformer. International Tourism and Hospitality Management Top-up Om du redan har Level 7 magisterexamen i Tourism and Hospitality Management från antingen: Confederation för turism och Hospitality (CTH) eller organisationer för turism och Hospitality Management (OTHM) kan du fylla på din kvalifikation till en full MSc. Graden gemensamt levereras med ESHotels i Paris gör att du kan integrera med studenter från denna kurs när du tillsammans delta på studieresa. Moduler År 1 Kritiska frågor inom turism och besöksnäringen Stad marknadsföring Cross-cultural management Företagsekonomi strategi Marknadsföringsstrategi Professionellt ledarskap Valfri placering år År 2 Välj bland följande alternativ: Disputation... [-]

IT Management För Företag Msc

Campusstudier Heltid 16 månader August 2017 Storbritannien London

Syftar till akademiker eller yrkesverksamma som vill blanda den med affärs- och ledningskompetens, erkänner detta kurs som moderna organisationer kräver ambitiösa IT-proffs med en väl avvägd kombination av verksamhet, IT, entreprenörskap, projektledning och samarbetsförmåga. [+]

Översikt Syftar till akademiker eller yrkesverksamma som vill blanda den med affärs- och ledningskompetens, erkänner detta kurs som moderna organisationer kräver ambitiösa IT-proffs med en väl avvägd kombination av verksamhet, IT, entreprenörskap, projektledning och samarbetsförmåga. Kursen kommer att förbereda dig för en karriär som en hybrid manager-teknikern utvecklar informationssystem strategier, och e-handelslösningar för att omvandla företag till en molnbaserad sece infrastruktur. Särdrag kursen: Kursen är avsedd för både datorer och icke-datorer akademiker som vill göra karriär inom IT-management. Ger en balans mellan förvaltning och teknologirelaterade ämnen med särskilt fokus på IT-projektledning, entreprenörskap och e-affärstillämpningar. Adresser senaste IT-trender, inklusive cloud computing och publicering arkitektur. Tillåter 'utövare posten "för dem som har haft betydande industriell erfarenhet inom relevanta områden och kan visa förmåga att arbeta på lämpligt sätt på masternivå. Moduler Publishing arkitekturer Strategic Management och entreprenörskap Forskningsmetoder E-affärsapplikationer Programvara projektledning Cloud computing Mobile Apps och säkerhet Slutlig projekt Alla moduler bedöms av en blandning av kurser och examination. Anställbarhet Kursen är särskilt anordnad för att ta itu med de arbetsmarknadstrender inom IT och så att du kommer att dra nytta av bättre utsikter för sysselsättning och förbättrade anställbarhet färdigheter. Under dina studier, där så är möjligt, kommer du att ha möjlighet att delta i och dra nytta av IT-branschens evenemang, workshops och utställningar att bredda din erfarenhet och bättre förbereda dig för den kommersiella arbetsmiljö. Akademiker har gått vidare för att säkra positioner i IT-management, projektledning, webbplatshantering, dataadministratör och IT-konsult inom både offentlig och privat sektor, inklusive områden som detaljhandel, hälsovård,... [-]

Kvantitet Lantmäteri PGDip / Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Kursen är avsedd för icke-mätning akademiker som arbetar eller avser att arbeta, inom byggbranschen erbjuder rådgivning om projektets genomförbarhet, metoder för finansiering och upphandling av byggarbeten och ekonomisk förvaltning av konstruktions- och byggprocessen inom konsultfirmor, klientorganisationer eller upphandlande företag. [+]

Översikt Kursen är avsedd för icke-mätning akademiker som arbetar eller avser att arbeta, inom byggbranschen erbjuder rådgivning om projektets genomförbarhet, metoder för finansiering och upphandling av byggarbeten och ekonomisk förvaltning av konstruktions- och byggprocessen inom konsultfirmor, klientorganisationer eller upphandlande företag. Sökande bör ha ett intresse av byggkostnaden förvaltning och motivation att driva en intensiv väg till yrkeskvalifikationer. Kursens innehåll omfattar de kunskaper som krävs av praktiserande mängden besiktningsman. Tre tilläggsmoduler i början av kursen ge dig upp till hastighet i förhållande till byggnadsteknik, juridik och kontraktshandlingarna och administration innan du går ombord på masternivå modulerna. Dessa tilläggsmoduler är ett utmärkande kännetecken för kursen och värderas högt av studenter och deras arbetsgivare. Funktioner i kursen RICS ackrediterad (PGDip) utmärkelse i 2 terminer för heltidsstuderande eller 4 terminer för deltid studenter Möjlighet att uppnå en PGDip utmärkelse, ta en paus på upp till 2 år, och återgå till att göra en "top-up" Masters Betoning på affärskompetens som krävs i kvantitet lantmäteri praktiken Bidrag till programmet från utövare En växande Alumni Association som ger dig goda möjligheter till nätverkande. Utmärkt stipendium möjlighet Studenter som har accepterat ett erbjudande om en plats på den här kursen uppmuntras att ansöka om LSBU Stuart A Johnson stipendium. Ta reda på mer om Stuart A Johnson stipendium. Erkända Civilingenjör / PGDip är fullt ackrediterad av Royal Institution of Chartered Surveyors, detta gör det möjligt inträde till Antal Surveying and Construction fakulteten genom APC. Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) är världens ledande branschorganisation för att sätta standarder... [-]

Livsmedelssäkerhet Och Kontroll Msc / Top-up Till MSC

Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MSC / PGDip programmet i livsmedelssäkerhet och kontroll behandlar de viktigaste frågorna i livsmedelskontroll, från både livsmedelsproducenter och livsmedelsbrottsbekämpande synpunkt, erkänner lika viktiga behov distributörer, återförsäljare och naturligtvis konsumenterna. [+]

Översikt MSC / PGDip programmet i livsmedelssäkerhet och kontroll behandlar de viktigaste frågorna i livsmedelskontroll, från både livsmedelsproducenter och livsmedelsbrottsbekämpande synpunkt, erkänner lika viktiga behov distributörer, återförsäljare och naturligtvis konsumenterna. Kursen behandlar de kunskaper och färdigheter som krävs för ett framgångsrikt införande och genomförande av system för kontroll, såsom de som baseras på vedertagna principer för god tillverkningssed (GMP), och andra internationella normer för kvalitetsstyrning. Ansvaret för att säkerställa livsmedelssäkerheten ligger i första hand regeringen och industrin. I dagens livsmedelsindustrin måste alla aspekter av produktion, lagring och distribution av livsmedel kontrolleras effektivt, inte bara för att garantera säkra och hälsosamma, men också för att säkerställa en effektiv och konsekvent framställning till lägsta möjliga kostnad. Konsumenterna efterfrågar en större garanti för säkerhet samt mer information om att basera sina val. Studenterna förväntas ta på krävande roller i en rad olika livsmedelskontrollaktiviteter inom både den privata och den offentliga sektorn efter examen, samtidigt som du får en internationellt erkänd examen. EU-studie möjligheten EU möjligheter studie finns med University of de Lorraine Nancy, Frankrike, och Universitat Politécnica de Valencia (UPV), Valencia, Spanien. Moduler År 1 Alla moduler bedöms genom en blandning av formell undersökning och kurser. Varje modul representerar 200 timmar av lärande tid med upp till 40 timmar i klass kontakttid. Livsmedelsförordningen och hållbarhet Livsmedelskomposition och säkerhet Livsmedelsmikrobiologi och hygien Livsmedelskvalitet hantering Livsmedelsproduktutveckling management Mat styroperationer Forskningsmetoder Project Kursen har utvecklats för att ge: En grundlig förståelse av de vetenskapliga principer som både säker hantering av livsmedel och livsmedelskontroll förfaranden baseras En... [-]

Marknadsföring (med Praktik) Msc

Campusstudier Heltid 20 månader August 2017 Storbritannien London

Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) Detta program är ett utmärkt val om du vill få värdefull arbetslivserfarenhet inom marknadsföring eftersom det ger studenter från olika discipliner en unik möjlighet att få både arbetslivserfarenhet och utbildning i marknadsföring. [+]

Översikt Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) Detta program är ett utmärkt val om du vill få värdefull arbetslivserfarenhet inom marknadsföring eftersom det ger studenter från olika discipliner en unik möjlighet att få både arbetslivserfarenhet och utbildning i marknadsföring. Ditt val att studera det här programmet ger dig möjlighet att utveckla praktik erfarenhet inbäddad i MSc Marketing (med Praktik), uppnå en grundlig utbildning i marknadsföring och affärer, samt välja upp till en tredjedel av dina moduler så att du kan specialisera sig på en rad olika områden. Programmet erbjuder upp till 5 månaders arbetslivserfarenhet genom praktik och den nödvändiga utbildningen i marknadsföring för att hjälpa dig att lyckas i din framtida karriär. Fördelarna med att ta denna kurs är tydliga; arbetslivserfarenhet för ditt CV och en rigorös akademisk forskarutbildningen för att hjälpa dig på din väg för att säkra en blomstrande karriär inom marknadsföring. För att återspegla dina personliga intressen och utveckla dina specialistområden, kan du välja så mycket som en tredjedel av undervisade moduler. Specialistområden inkluderar varumärke och produktledning, marknadskommunikation, digital marknadsföring, utvärdering genom statistik, marknadsundersökningar, supply chain management, och prissättning. Moduler År 1 Samtida marknadsföring Ekonomi- och personalhantering för marknadsföring Hantera strategi och förändring Forskningsmetoder Tillval: Internationell varumärkeshantering Internationell prissättning och prestanda Integrerad marknadskommunikation Social marknadsföringsstrategi Internationell marknadsföring Global verksamhet Nya frågor i marknadskommunikation Marknadsdriven marknadsföring Digitala och sociala medier PR År 2 15.000 ord forskning avhandling samt praktik reflekterande övningsprojekt. Anställbarhet Framgångsrika akademiker har fått värdefull arbetslivserfarenhet kommer att utrustas för att fungera i en mängd... [-]

Marknadskommunikation (med Praktik) Msc

Campusstudier Heltid 20 månader August 2017 Storbritannien London

Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) Kursen ger en unik möjlighet att få både arbetslivserfarenhet och en forskarutbildning i integrerad marknadskommunikation. [+]

Översikt Ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) Kursen ger en unik möjlighet att få både arbetslivserfarenhet och en forskarutbildning i integrerad marknadskommunikation. Ditt val att studera det här programmet ger dig möjlighet att utveckla praktik erfarenhet inbäddad i MSC Marketing Communications, uppnå en grundlig utbildning i Marketing Communications, utsättas för utövare inom området marknadskommunikation genom gästföreläsningar och workshops och vara beredd för antingen klient eller byråsidan av marknadskommunikation. De MSC Marketing Communications (med praktikplats) ger studenterna möjlighet att arbeta inom industrin för upp till 5 månader på heltid eller längre deltid. Programmet ger möjlighet för eleverna att reflektera över sina lärt färdigheter som att möjliggöra ytterligare utveckling av sin yrkeskarriär utveckling. Samarbete med kundföretag och myndigheter kommer att vägleda programmets struktur och innehåll. Direkt utövare medverkan i föreläsningar och presentationer som erbjuder banbrytande ämnen och analyser. Moduler År 1 Integrerad marknadskommunikation Nya frågor i marknadskommunikation Kreativa och mediestrategi Tvärkulturella köparens beteende Internationell varumärkeshantering Forskningsmetoder Tillval (en från) Digitala och sociala medier PR Internationell marknadsföring Marknadsdriven marknadsföring Social marknadsföringsstrategi År 2 15.000 ord forskning avhandling samt praktik reflekterande övningsprojekt Anställbarhet Typer av karriärer Marknadsförare bidra till att utveckla marknadsföringskampanjer för att främja en produkt, tjänst eller idé. Arbetet kan vara exceptionellt varierade - från inköp och placera annonser, till att producera marknadsföringsmaterial såsom broschyrer och e-nyhetsbrev, att organisera evenemang. Utmärkt skriftlig och säker presentationsteknik är viktigt att arbeta med marknadsföring. Goda människor färdigheter är också ett måste som nätverk är särskilt viktigt. Så är att ha ett kreativt och adaptiv... [-]

Petroleum Engineering Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MSc i Petroleum Engineering Programmet syftar till att bredda, förstärka och integrera kunskap och förståelse för olje- och gasindustrin processer. [+]

Översikt MSc i Petroleum Engineering Programmet syftar till att bredda, förstärka och integrera kunskap och förståelse för olje- och gasindustrin processer. Du får lära dig matematik, vetenskap, datorbaserade metoder, design och branschpraxis för att lösa petroleum tekniska problem med varierande komplexitet, med hänsyn till ekonomiska, sociala och miljömässiga sammanhang. Du kommer att få en detaljerad kunskap om den integrerade modellen av oljereservoaren, så att du kommer att kunna förutsäga, upprätthålla och förbättra olje- och gas produktionsprocesser. Du kommer att dra nytta av den detaljerade instruktioner du får på en svit av programvarupaket som används inom olje- och gasindustrin för att maximera kostnadseffektiv produktion från fältet, dessa inkluderar: STORMFÅGEL, HYSYS, Eclipse, Prosper och GAP. I slutet av programmet bör du ha fått en djup och bred kunskap om den integrerade modellen av oljebehållaren för att förutsäga, förbättra, bevara och förnya processerna för olje- och gasproduktionen. Moduler Petroleum geovetenskap Petro fysik Reservior teknik och simulering Borrning och produktion Avancerad Reservoarteknik Petroleum ekonomi och oljefält management Grupparbete (sommarperioden) Disputation (sommarperioden) Anställbarhet Komplexiteten i olje- och gasindustrin erbjuder ett brett utbud av möjligheter till karriärutveckling för att petroleumingenjörer. I de flesta oljebolag i världen petroleumingenjörsteam består av en geolog, en reservoaringenjör, en petro fysiker, en borringenjör och en produktionsingenjör. Med denna Masters examen kommer du vara kvalificerad att ansöka om positioner i alla dessa områden. Varje medlem av denna lag kommer att koncentrera sig på sin egen del av den större uppgiften i handen, vilket är att maximera kostnadseffektiv produktion från fältet. Som en... [-]

Undersökande Kriminaltekniska Psykologi Msc

Campusstudier Heltid Deltid 14 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Civilingenjör undersökande Forensic Psychology har utvecklats i samråd med Metropolitan Police Crime Academy. [+]

Översikt Civilingenjör undersökande Forensic Psychology har utvecklats i samråd med Metropolitan Police Crime Academy. Det är en av de få MSC kurser i landet att fokusera på de brottsutredande aspekter av rättspsykologi. Kursen levereras av akademisk personal och gäst utövare med specialistkunskap och erfarenhet av forskning inom området, vilket ger en insatt i denna dynamiska nya disciplin. Det kommer att ge dig en grundlig teoretisk och tillämpad kunskap om de psykologiska frågor och forskning i samband med utredningen av brott och rättssalen. Under kursen kommer du att introduceras till ämnen som: intervjua misstänkta och vittnen, upptäcka bedrägeri och problemet med suggestibility; faktorer som påverkar riktigheten i polisens line-ups; gärningsmannen profilering och beslutsfattande under utrednings- och rättsliga processer. Dessutom frågor kring utsatta vittnen och misstänkta kommer att undersökas och den roll som expertvittnen kommer att förklaras och ses över. Den sista delen av kursen kommer att bli en empiriskt baserad forskningsprojekt. Moduler År 1 Vittnespsykologi Psykologiska aspekterna av utrednings Utredningsforskningsmetoder 1 Utredningsforskningsmetoder 2 Utsatta vittnen och misstänkta Beslutsfattandet inom rätts sammanhang Disputation Anställbarhet Potentiella arbetsgivare inkluderar organisationer där utredningar genomförs, till exempel polisen, försvarsministeriet, invandring, tull och punktskatter, UK Border Agency, försäkringsbolag och säkerhetstjänster. Dessutom sysselsättningen kan sökas på organisationer där politik och forskning genomförs som påverkar på det straffrättsliga systemet, till exempel, justitieministeriet, Crown Prosecution Service och College of Policing (tidigare National Policing Improvement Agency). Behörighetskrav Akademiker med ett minimum första examen vid 2: 2-nivå / kandidatexamen motsvarande brittiska Second Class Honours lägre division i psykologi, kriminologi, eller Forensic /... [-]

Utbildning För Hållbar MSC / PGDip

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 16 månader August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Utbildning för hållbar utveckling (EFS) erbjuder forskarutbildningskurser från Fortsatt professionell utveckling till masternivå. [+]

Översikt Utbildning för hållbar utveckling (EFS) erbjuder forskarutbildningskurser från Fortsatt professionell utveckling till masternivå. De ger personlig och professionell utveckling för alla som arbetar med att kommunicera hållbarhet, oavsett sammanhang. Denna kurs är utformad för alla som är intresserade av att bana väg för en mer hållbar värld med hjälp av förståelse, utbilda eller främja hållbar utveckling. Även om de flesta av våra studenter, nuvarande och tidigare, är lärare, lärare och NGO utbildning, utbildning eller kampanj personal vi drar också studenter från många andra bakgrunder, såsom hälsa, media, företag, myndigheter, botaniska och zoologiska arbete. Vår passion för en hållbar framtid Utvecklad i samarbete med Världsnaturfonden (WWF), Oxfam och EU, drar det på sakkunskapen hos icke-statliga miljö- och utvecklings samt den akademiska världen och utbildningsgrupper. Det handlar om teori och praktik för utbildning för hållbar utveckling och ger dig möjlighet att utforska och utöka den roll som EFS kan spela i utbildningsmässiga, sociala, politiska och ekonomiska förändringar. Internationellt erkänd Som en internationellt erkänd pionjär inom EFS välkomnar vi och trivs på mångfald och integration samtidigt som den erbjuder en rad kvalifikationer med flexibla studier lägen, inklusive distansutbildning. Sedan starten 1994 har vi fortsatt att växa stadigt som ett dynamiskt gränssnitt mellan teori och praktik i EFS, både inom och utanför Storbritannien. EFS kurser på LSBU erbjuder många unika egenskaper som kommer att förbättra din internationell erfarenhet. Förekomsten av programmet på LSBU har varit avgörande för utvecklingen av LSBU som Förenta nationernas regionala kompetenscentrum i utbildning för hållbar utveckling. Våra rötter i... [-]

MA

Arkitektur Marsch

Campusstudier Heltid Deltid 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Marschen Arkitektur är en två års heltidsstudier eller tre år deltid program som leder till Royal Institute of British Architects (RIBA) del 2 professionell utmärkelse. [+]

Översikt Marschen Arkitektur är en två års heltidsstudier eller tre år deltid program som leder till Royal Institute of British Architects (RIBA) del 2 professionell utmärkelse. Kursen betonar design som en central verksamhet bygger på forskning och kompletterande föreläsningsbaserade studier i historia och teori, teknik, konst och media, och professionell förvaltning. Programmet uppmuntrar debatt och utredning om samtida kultur, postmoderna staden, och relationer mellan stads- och landskapsförhållanden genom olika och ansåg svar på den arkitektoniska utformningen projektet och kritisk forskning uttryckt i förlängts, strukturerat skrivande. Du kommer att bygga på analytiska färdigheter och yrkeskompetens som fastställts på grundnivå, med fokus på innovation inom design, konstruktion, och resurseffektiv teknik. Du kommer också att utveckla kunskaper och metoder som är relevanta för dagens yrkespraktik, tillsammans med en förmåga att producera komplexa och olikartade designförslag. Kursen introducerar kritiska intellektuella ramar och ingriper med konceptuella, byggnads- och miljö sammanhang i vilket designprocessen fungerar. Kursen uppfyller kriterierna hålls gemensamt av RIBA och ARB för del 2 kurser inom arkitekturen. Studio struktur Centralt för LSBU begreppet forskar arkitektur utbildning är studiosystemet, som arbetar över en del och heltidskurser. Studion ger en ram för en rad relevanta intellektuella och praktiska specialist att informera designarbete, som ligger till grund och bidra till akademisk stringens av arkitektutbildningen. För information om de studior "tematiska intressen och arbets stilar läs mer om Studio 21 Studio 22 eller Studio 23. Erkända RIBA Validerade Kurser inom arkitektur ARB Architects Registration Board Moduler År 1 Design 401 (20 poäng) Design 402: Konst, media och... [-]

Internationell Förvaltning Ma

Campusstudier Heltid 15 månader August 2017 Storbritannien London

The Masters i International Management är utformat som ett första steg i din ledarutveckling och ger analytiska och begreppsliga verktyg som kombinerar akademiska argument med ett praktiskt lärande förhållningssätt till samtida internationell förvaltning. [+]

Översikt The Masters i International Management är utformat som ett första steg i din ledarutveckling och ger analytiska och begreppsliga verktyg som kombinerar akademiska argument med ett praktiskt lärande förhållningssätt till samtida internationell förvaltning. Denna kurs ger dig möjlighet att utveckla omfattande kunskap om de viktigaste aspekterna av internationell förvaltning av avgörande betydelse för en karriär inom internationell affärsverksamhet. Delkurser omfattar: många av de varierade och komplexa problem som uppstår i ledningen i ett internationellt sammanhang vilka typer av lösningar som har utvecklats frågorna genomförande och utvärdering som uppstår Kursen syftar till att ge dig en grundlig förståelse av internationaliseringen av ledningen och att utveckla de färdigheter som krävs för att arbeta framgångsrikt som chefer i en modern global affärsvärld. Moduler Hantera i den internationella affärsmiljön Internationell marknadsföring Internationell human resource management Forskningsmetoder Grunderna i internationell förvaltning Internationell ekonomisk förvaltning Disputation Plus ett av följande tillvalsmoduler: Internationella företagens sociala ansvar Globalt företagande Bostäder helg i termin två En bärmodul i näringslivet kommunikation finns också. Anställbarhet Utsikterna till anställning för utexaminerade från MA i International Management är utmärkta, med efterfrågan överstiger tillgången i den globala affärsmiljön för befälhavare akademiker som vill starta en karriär inom management. Framgångsrika studenter kan, förutom allmän förvaltning, anger en rad olika roller inom marknadsföring, ekonomi och personalhantering. I detta avseende personlig utveckling betoning på kursen speglar färdigheter i efterfrågan på flexibla roller i hanteringen av över en mängd olika organisationskulturer och funktioner inom multinationella företag. Detta är tyngdpunkten i etapp två bostäder. Undervisning och lärande Programmet... [-]

Journalistik Ma

Campusstudier Heltid 13 månader August 2017 Storbritannien London

Denna heltid Masters program ger dig möjlighet att studera journalistik på doktorandnivå. [+]

Översikt Denna heltid Masters program ger dig möjlighet att studera journalistik på doktorandnivå. Kursen omfattar en rad multimedia journalistik praxis inom de kreativa medieindustrin och du har möjlighet att förvärva och utveckla viktiga journalistiska färdigheter (skrivande, forskning, produktion multimedia) och sätta dessa kunskaper i praktiken i två centrala moduler: Professional Practice och i större projekt, där du kan välja att lämna arbetet för antingen en multimediaproduktion, har skriva portfölj, undersökande journalistik paket eller video nyheter / ljudproduktion. School of Arts och kreativa näringar ger en rik portfölj av konst och medieutbildningar, från konstnärlig produktion och förvaltning (inklusive drama, kreativt skrivande, konst och teater management), genom medieproduktion (inklusive digital film och video, musik och ljudmedier, spel kulturer och digital fotografering), till kritisk och kulturell kontextualisering (inklusive multimedia journalistik, media / rörliga bilder studier, film och English Studies). Moduler MA är en distinkt blandning av teori och praktik, som erbjuder både möjligheten att förvärva och utveckla viktiga journalistiska kompetens och att bygga upp en multimedia portfölj av arbete; och även utrusta dig med akademisk forskning kompetens för att förbereda dig för den slutliga avhandlingen. Kultur och identitet i en globaliserad värld Tryck och online journalistik Multimedia journalistik portfölj Efter en genomgång av mediebranscherna Disputation Alla moduler bedöms av kurser uppdrag och projektarbete. Anställbarhet Denna kurs är idealisk för studenter som söker att utveckla en karriär inom den snabbt föränderliga värld av samtida multimedia journalistik. Tidtabell Klass kontakttiden är typiskt 6 timmar per vecka plus individuella handledning för avhandlingen. Behörighetskrav Minimum 2: 2... [-]

Kreativa Mediebranschen: Cultural Management Ma

Campusstudier Heltid 13 månader August 2017 Storbritannien London

Under denna heltid MA Cultural Management du kommer att arbeta kreativt i en avdelning som erbjuder en av Londons rikaste portföljer av konst och humaniora kurser, vädjar till en rad av studenter som vill utveckla sin kompetens inom områden inklusive visuella och scenkonst, reklam , arkitektur, konsthantverk, design, mode, film, förlagsverksamhet, TV och radio, och videospel. [+]

Översikt Under denna heltid MA Cultural Management du kommer att arbeta kreativt i en avdelning som erbjuder en av Londons rikaste portföljer av konst och humaniora kurser, vädjar till en rad av studenter som vill utveckla sin kompetens inom områden inklusive visuella och scenkonst, reklam , arkitektur, konsthantverk, design, mode, film, förlagsverksamhet, TV och radio, och videospel. Kursen kommer att utveckla din förståelse för bruket och hanteringen av de kreativa och kulturella näringar, liksom de politiska, ekonomiska och kulturella sammanhang i vilka dessa industrier är verksamma. Du kommer att utveckla din kompetens och kritisk förståelse av den kulturella och kreativa mediesektorn, och hantering av kulturella organisationer i en mängd olika sammanhang, inklusive drama, kreativt skrivande, bildkonst säkring, festival och teaterledningen. Du har även praktisk erfarenhet av att producera eller förvalta ett projekt. Om du vill utveckla din karriär inom konst, media och kulturorganisationer då kursen är för dig. Förutom att undervisas av en mycket erfaren och kvalificerad grupp kommer du också ha stor nytta av praktik del av kursen. Denna blandning av praktisk erfarenhet, i kombination med akademisk stringens kommer att ge dig en uppsättning av tillämpad och överförbara färdigheter - kritisk analys, problemlösning, och forskningsmetoder - samt specifik kunskap i samband med den internationella kultur- och mediesektorn. Moduler Moduler bedöms av essäer, avhandling, examen, i sin klass presentationer, bloggar / arbetsböcker och praktiskt projektarbete. Termin 1 Kultur och identitet i en globaliserad värld Kreativa branscher: den kulturella kontexten Praxis som forskning och utveckling: Projekt initiering Kreativa industrier placering Termin... [-]

Videoklipp

What International Students have to say about London South Bank University