London School of Hygiene & Tropical Medicine

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

London School of Hygiene & Tropical Medicine är ett världsledande centrum för forskning och forskarutbildning inom den offentliga och global hälsa, med 4000 studenter och mer än 1300 anställda som arbetar i mer än 100 länder. Skolan är en av de högst rankade forskningsinstitutioner i Storbritannien, och har nyligen nämnts som en av världens främsta universitet för forskningssamverkan.

Vårt uppdrag är att förbättra hälsan och jämlik hälsa i Storbritannien och i hela världen; arbetar tillsammans för att uppnå excellens inom offentlig och global hälsa forskning, utbildning och översättning av kunskap till politik och praxis.

Grundat av Sir Patrick Manson 1899, är skolan nu en del av University of London och har expanderat under de senaste åren vid sina två viktigaste platserna på Keppel Street och Tavistock Place. Vår forskningsfinansiering har vuxit till över 60 £ miljoner per år från nationella och internationella källor, inklusive den brittiska regeringen, Europeiska kommissionen, Wellcome Trust och Bill & Melinda Gates Foundation.

Skolans tvärvetenskaplig expertis omfattar kliniker, epidemiologer, statistiker, samhällsvetare, molekylärbiologer och immunologer. Vi arbetar med våra partners över hela världen för att stödja utvecklingen av undervisningen och forskningskapacitet, och våra alumner arbetar i mer än 180 länder.

Varför studera här?

Ledande forskarutbildning institution för forskning och forskarutbildning i global hälsa. En del av University of London, är skolan den största institutionen i sitt slag i Europa med en anmärkningsvärd djup och bredd av kompetens omfattar många discipliner. Det är en av de högst rankade forskningsinstitutioner i Storbritannien. En rik portfölj av masterkurser, levereras antingen i London eller genom distansutbildning. Internationell miljö. Studenterna kommer från över 100 länder. Över 40% av dessa studenter kommer från länder utanför Europa. Global räckvidd med stora alumninätverk. Alumni arbetar i över 180 länder. Skolan har cirka 1300 anställda dras från över 60 länder. Heltid och deltid alternativ, liksom inskjutna studie av medicinska grader. Forskning grader och kort bana studien är också tillgängliga.

Studentliv

Skolan ligger i hjärtat av London, och i omedelbar anslutning till University of London centrala polisstation och British Museum. Studenter dra nytta av de anläggningar och evenemang på University of London unionen och student fullmäktige. Skolan har en egen Student Adviser, kunna ge råd studenter på icke-akademiska frågor, såsom invandring och visumfrågor, boende, eller ekonomiska bekymmer som kan uppstå under studietiden. LSHTM s Careers Service råd studenter på ett ett-till-ett-basis, oavsett om du vill ha tips om hur man skriver en effektiv CV, eller bara behöver hjälp med att bestämma vad du ska göra härnäst.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc » Se Diplom » Se Certificates »

Videoklipp

Why study at the London School of Hygiene & Tropical Medicine?

Open Day - London School of Hygiene & Tropical Medicine

Kontakt
Besöksadress
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street

London, England, WC1E 7HT GB