Leeds College of Art

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Leeds College of Art Leeds College of Art har levererat högkvalitativ konst och designutbildning i över 160 år och har bidragit avsevärt till utvecklingen av konstnärlig utbildning i Storbritannien och därefter, efter att ha banat väg för nya sätt att undervisa och struktur kvalifikationer. Våra studenter upplever en intensiv och spännande atmosfär, där handledare känner passionerat att var och en ska upptäcka deras individuella kreativa potential och där hårt arbete lönar av. Vi har över 1000 BA (Hons) examensstuderande och en ytterligare 900 vem studerar fortbildningskurser, som alla befinner sig nedsänkt i en verkligt kreativ miljö.

Vi har byggt upp ett enastående rykte som en spännande alternativ till traditionella universiteten, konsekvent producerar konstnärer och designers av nationella och internationella anseende. Till stor del, går vårt rykte framför oss: Henry Moore och Barbara Hepworth studerade här, liksom, mer nyligen, Marcus Harvey, Damien Hirst, Danny Sangra och Omar Kashoura. På Leeds College of Art, där du kommer att nedsänkt i en atmosfär som hjälper dig att upptäcka din egen individuella talanger och potential, där hårt arbete verkligen lönar off, och där du har alla resurser du behöver för din idéer att ta form. Vår Utmärkt personal: elevförhållanden innebär du kommer att dra nytta av så mycket personlig uppmärksamhet och expert råd du behöver. Du kommer att erbjudas engelska språkstöd som en del av din undervisning. En kvalificerad handledare kommer att stödja dig med skriftlig uppdrag, undervisning i engelska språket, och förberedelse för IELTS undersökning, (om studerar på FE-nivå)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se Basår » Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Magister I Kreativa Praktiken (MA)

Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2018 Storbritannien Leeds + 1 fler

Vår Master of Arts i Creative Practice har tagits fram för kreativa utövare; nyutexaminerade och yrkesverksamma som vill undersöka, stärka och fördjupa sin praktik inom sitt eget sammanhang. Denna kurs handlar om individen. [+]

Vår Master of Arts i Creative Practice har tagits fram för kreativa utövare; nyutexaminerade och yrkesverksamma som vill undersöka, stärka och fördjupa sin praktik inom sitt eget sammanhang. Denna kurs handlar om individen.

Den unika program uppmuntrar dig att driva en enskild forskningsförslag för hela det program som ger dig möjlighet att granska och stärka din egen praktik och placera den i mitten av dina studier. Det möter behoven hos utexaminerade inom konst och design, som vill fortsätta att utveckla sin praxis; utveckla sin identitet inom ramen för de kreativa och kulturella näringar; hålla kontakt med andra kreativa utövare; utveckla frilans eller andra karriärvägar i samband med en portfölj karriär. ... [-]


Videoklipp

Welcome to Leeds College of Art