University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varje år väljer mer än 6000 internationella studenter att studera hos oss, vilket gör vårt campus till ett av de mest mångsidiga och mångkulturella i Storbritannien. Anmäl dig till oss så kommer du att ansluta dig till en gemenskap av framstående akademiker. Vi är bland de 100 bästa universiteten i QS World University Rankings 2021. Vi är också en del av Worldwide Universities Network som består av 16 forskningsintensiva institutioner och behandlar frågor av global betydelse.

Välkommen till fakulteten för utbildning, samhällsvetenskap och juridik.

Denna fakultet samlar experter inom utbildning, sociologi och socialpolitik, politik, internationella relationer, internationell utveckling, lag och kriminologi för att leverera undervisning och forskning genom följande skolor.

Vi erbjuder högkvalitativ grundutbildning, mastere och forskarutbildning, vilket återspeglas i universitetet som får ett Guldbetyg i Teaching Excellence Framework (TEF), den högsta utmärkelsen möjlig.

Utbildningsskolan

Vi är stolta över vår ställning som en av de bästa skolorna i Storbritannien för utbildningsforskning och undervisningspraxis.

Som student i utbildningsskolan blir du en del av vårt blomstrande akademiska samhälle. Vi erbjuder över 30 specialprogram för grundutbildning, lärarutbildning, doktorsexamen och forskarutbildning.

Juridiska institutionen

Juridiska skolan vid University of Leeds är ett samhälle där vi genom vår undervisning, forskning och offentligt engagemang försöker göra en skillnad i världen.

Vår skola är hem till världsledande forskare och inspirerande lärare som är engagerade i att utforska samtida problem inom sitt område och stödja våra studenter för att bli högt anställda akademiker. Det är ett sådant engagemang som har gjort det möjligt för oss att bygga ett internationellt rykte som en ledande lagskola.

Skolan för politik och internationella studier

Skolan för politik och internationella studier (POLIS) är en livlig skola där akademisk forskning informerar och antändar vår undervisning. Vi tillhandahåller den akademiska undervisningen och teoretisk träning för att utforska dagens utmaningar i vårt globala samhälle.

Skolan för sociologi och socialpolitik

Skolan för sociologi och socialpolitik (SSP) är en gemenskap där vi genom vår undervisning, forskning och offentligt engagemang försöker göra en skillnad för samhället.

Vi lever i tider av dramatisk social, politisk och ekonomisk förändring, nationellt, internationellt och globalt. Att studera en samhällsvetenskaplig grad kan inte vara mer spännande eller aktuell.

Platser

Leeds

Address
Beech Grove House
University of Leeds


LS2 9JT Leeds, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium