London School Of International Business - LSIB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt mål

Ge flexibelt onlineinlärning som hjälper dig att uppnå professionella kvalifikationer när som helst och när som helst och ta karriären till nya höjder.

Vem ska fortsätta våra kurser?

Framgångsrika chefer, chefer och proffs som vill gå vidare i sin karriär. Ambitiösa människor som vill snabbt spåra sin valda karriär De som vill starta ett nytt företag eller ta nuvarande till en högre nivå.

Karriärutveckling

Att studera med LSIB ger dig möjlighet att utveckla din kunskap om affärs- och informationsteknologi och hjälpa dig att växa dina nyckelkompetenser - så du får färdigheter för att hantera arbetsprojekt och situationer mer effektivt. Programmen som erbjuds för att hjälpa dig att nå potentialen att tjäna marknadsföring med hjälp av vår modernaste online-inlärningsplattform och tjäna kandidatexamen eller kandidatnivå.

Studera var som helst, när som helst

Vi på LSIB erbjuder dig flexibla studiealternativ. Genom att använda vår onlinemodell har du fördelen att lära dig utan att lämna ditt land och fortfarande uppnå en examen från ditt hem eller kontors bekvämligheter.

Våra program är mycket flexibla och de valfria enheterna gör att du kan specialisera dig i de områden som särskilt intresserar dig. Du kan studera modulerna / enheterna i valfri ordning.

Stöd

Som LSIB-studenter har du tillgång till omfattande support i form av onlinematerial. Våra elever samverkar via onlineforum som Facebook och Twitter.

Kvalitet

Du kan vara mycket säker på den kvalifikation du kommer att få, eftersom alla LSIB-kvalifikationer kommer från helt erkända och ackrediterade av respektive organ som säkerställer att kvalificerad behörighet är väl accepterad.

Kostnadseffektivt och högt värde

LSIB strävar efter att se till att kostnaden för dess program alltid är så överkomliga som möjligt utan att kompromissa med standarderna för utbildningen. Programmen är helt ackrediterade och accepterade över hela världen.

För att leverera våra högkvalitativa program använder vi vår E-Learning-plattform som också kallas Learning Management System som vår virtuella inlärningsplattform. Vår inlärningsplattform har alla nödvändiga verktyg för att leverera online-utbildning i världsklass. Vi erbjuder ett antal affärsutbildningar som uppfyller elevernas lärandebehov över hela världen. Dessa yrkeskvalifikationer är utformade för att möta arbetsgivarnas krav.

Du kan vara antingen redan anställd och vill fortsätta din karriär genom att studera en yrkeskvalifikation, vi kan säkert hjälpa dig att uppnå detta. Oavsett dina mål är LSIB här för att stödja dig och hjälpa dig att nå dem. Fördelarna med våra kurser är följande:

Professionell

Våra kvalifikationer ger dig färdigheter att lyckas och göra en skillnad på arbetsplatsen. Vi erbjuder program som sträcker sig från företagsledning till informationsteknologi - levererade 100 procent online.

prisvärd

Våra program är mycket prisvärda jämfört med andra och kan hjälpa dig att spara tusentals pund och därmed ge dig högre avkastning på din investering.

Erkänd

Våra kvalifikationer erkänns och ackrediteras av högskolor, universitet, arbetsgivare och regeringar runt om i världen. Programmen som erbjuds är av hög kvalitet i termer av läroplanen (som regelbundet uppdateras enligt företagsvärden) och leverans genom vårt onlineringshanteringssystem.

Bekväm och flexibel

Du kan studera våra program online eller genom distansinlärning från bekvämligheterna i hemmet eller på kontoret. Du kan komma åt programmen när som helst på dagen oavsett om du är på jobbet eller är på semester.

Platser

london

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium