London School of Business & Finance

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Gör något positivt ur låsningen genom att behärska en ny färdighet. För att hjälpa dig komma igång bidrar LSBF med £ 1000 * till dina avgifter när du studerar något av våra online-forskarutbildningar. ** Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2020 och gäller endast för intag i januari.

London School of Business & Finance

I över 16 år har London School of Business & Finance levererat karriärfokuserade examina och yrkeskvalifikationer till dedikerade elever över hela världen. Våra campus i Europa, Asien och Nordamerika erbjuder utbildning av hög kvalitet för vårt växande globala nätverk med mer än 55 000 studenter från över 150 länder.

121180_121140_lsbf-affiliate-masterstudies-campus.jpg

Som en del av Global University Systems, ett nätverk av mer än 20 högskolor, fortsätter LSBF att expandera och anpassa sig för att möta våra elevernas behov. År 2013 mottog vi Queen's Award for Enterprise för våra prestationer i internationell handel, vilket gav oss den prestigefulla ära att vara en av några få privata högre utbildningsinstitutioner för att få en sådan distinktion.

För att ge 100% online-kursalternativ för distansstudenter, digitaliseras våra campusprogram i samarbete med International Telematic University UNINETTUNO. LSBF-studenter studerar aldrig ensam - från dag 1 får studenterna personlig feedback från sina egna utbildade handledare. Våra erfarna handledare är passionerade för sitt kompetensområde och hälften av våra handledare har tjänat sina egna doktorander.

Tillgänglig utbildning

Vi uppskattar flexibilitet och lika tillgång till utbildning runt om i världen. Våra program är tillgängliga genom fyra intag varje år och kan slutföras antingen på deltid eller heltid under en studieperiod från 18 till 36 månader.

Oavsett din ålder eller tidigare utbildningsupplevelse uppmuntrar vi alla entusiastiska elever att överväga att ansluta sig till vårt globala samhälle. För icke-traditionella sökande beaktar vi tidigare arbetslivserfarenhet för eventuell inresa i våra program. Sökande som uppfyller kraven på kunskaper i engelska och minsta erfarenhet av ledarskap kan kvalificera sig för ett av våra online-program.

Fördelar med att studera online

De färdigheter du utvecklar när du tjänar en examen kan förbereda dig för mer ansvar på jobbet, eller ge de referenser du behöver för en helt ny karriärväg. På LSBF tror vi att var du är i världen inte bör diktera var din utbildning leder.

Våra onlineprogram är utformade med samma högkvalitativa innehåll som du kan förvänta dig att hitta i våra campuskurser men erbjuder flexibilitet att studera från var du än befinner dig i världen. Oavsett om du är en affärsägare, hemmaförälder eller letar efter ett nytt fält utan att ta en paus från din nuvarande position, kan du passa dina studier runt ditt upptagna schema.

Hur lär du dig?

Genom vår online inlärningsplattform har du 24-timmars tillgång till dina programmoduler och läromedel, som professionellt producerade videoföreläsningar skapade av ledande affärsutövare, relevanta fallstudier och diskussionsfrågor för att utveckla en djupare förståelse för kursinnehåll.

Från och med dag 1 kommer din egen utsedda handledare att ge personlig feedback och stöd för att vägleda dig genom dina studier. Du kommer också att ha möjlighet att interagera med andra online-studenter från hela världen genom våra onlineforum.

Platser

UK Online

Address
Sceptre Court, 40 Tower Hill

EC3N 4DX UK Online, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium