Loughborough University School of Business and Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Supercharge din karriär på en internationellt ackrediterad 10-talsbransch i Storbritannien, bara 90 minuter från London och omgiven av den vackra engelska landsbygden.

Loughborough Experience

Loughborough är en fantastisk plats att studera. Vår attraktiva campus på en plats ger en miljö som stimulerar och stöder, och erbjuder förstklassiga faciliteter för både studenter och personal. Det finns en verklig stolthet vid universitetet som berör alla som är associerade med det. Loughborough är känd i Storbritannien för att erbjuda en fantastisk studentupplevelse och har fått namnet Englands bästa studentupplevelse för en oförutsedd sex på varandra följande år.

En ledande Business School

Konsekvent rankad som en 10-talskollegium i Förenade kungariket för förvaltning, redovisning och ekonomi och informationshantering av nationella ligatabeller. Handelshögskolan är triple ackrediterad: AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering.

Vi är engagerade i vårt uppdrag "Transforming Practice, Inspiring Winners", en etos som driver allt vi gör, från akademisk excellens till studentstöd. Detta, tillsammans med våra internationella ackrediteringar och 400 globala företagskontakter, garanterar att våra kvalifikationer respekteras av arbetsgivare runt om i världen.

Våra forskarutbildningsprogram

Vi erbjuder ett stort utbud av forskarutbildningar, allt från lärda mästare, MBA och doktorander till korta kurser och ledarskap, med ämnen som spänner över förvaltning, marknadsföring, ekonomi, bank, ekonomi och informationshantering. Allt detta bidrar till en livlig och stödjande lärmiljö inom skolan.

Våra undervisade program har alla ett internationellt "real-world" -fokus som tar itu med utmaningarna av globalisering och de samtida problem som organisationer, politiker och individer står inför. Många av våra akademiker har förstklassig erfarenhet av affärer, ekonomi och ledning eller regeringens rådgivande roller, vilket bidrar till att forma politiken inom den privata och offentliga sektorn. Som sådan kommer vi att utrusta dig med livslånga färdigheter och kunskaper som kommer att tjäna dig bra i din karriär eller göra det möjligt för dig att fortsätta studier och forskning.

Utveckla din karriär

Med över 400 globala företags partnerskap informeras vår undervisning av den allra senaste bästa praxis och forskning, vilket säkerställer att den är både kommersiellt relevant och akademiskt rigorös. Som en internationellt ackrediterad skola respekteras våra karriärförbättrade forskarutbildningsprogram av arbetsgivare och hjälper dig att uppnå dina karriärmöjligheter. Alla våra doktorander har tillgång till vår prisbelönta karriärservice, deras globala lediga databas med världens ledande rekryterare, och en av Storbritanniens största karriärmässor, baserade här på campus.

Platser

Loughborough

Loughborough University

Address
School of Business and Economics
Loughborough University
Loughborough
Leicestershire
LE11 3TU
United Kingdom

LE11 3TU Loughborough, england, Storbritannien
Telefon
+44 1509 223621

Ackrediteringar