Loughborough University School of Business and Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Supercharge din karriär på ett internationellt ackrediterad Top-10 brittiska handelshögskolan bara 90mins från London och omgiven av vackra engelska landsbygden.

Loughborough Experience

Loughborough är en fantastisk plats att studera. Vårt attraktiva single-site campus ger en miljö som är stimulerande och stödjande, erbjuder förstklassiga faciliteter för både studenter och personal. Det finns en verklig stolthet i universitetet som berör alla i samband med det. Loughborough är känd i Storbritannien för att erbjuda en fantastisk elev erfarenhet och har fått namnet Englands Best Student upplevelse för en oförutsedda sex år i rad.

En ledande Business School

Konsekvent rankad som en Top-10 UK Business School för förvaltning, redovisning och finansiering, och Information Management nationella ligatabeller, är Loughborough bland bara 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering.

Vi åtar oss att vårt uppdrag att "Transforming Practice, Inspirerande vinnare", en grundsyn som driver allt vi gör, från akademisk excellens till studentstöd. Detta, tillsammans med våra internationella ackrediteringar och 400 + globala företagskontakter garanterar vår kompetens respekteras av arbetsgivare runt om i världen.

Vår Graduate Program

Vi erbjuder ett rikt utbud av forskarutbildningen som sträcker sig från undervisade mästare, MBA och forskarutbildning, till korta kurser och fortbildning, med ämnen som spänner över management, marknadsföring, ekonomi, bank, ekonomi och förvaltning. Allt detta bidrar till en livlig och stödjande inlärningsmiljö inom skolan.

Våra undervisade program har alla en internationell "verkliga" fokus som tar upp de utmaningar som globaliseringen och den samtida frågor som organisationer, beslutsfattare och enskilda individer. Många av våra akademiker, har förstahandserfarenhet i näringslivet, finans och förvaltning eller statlig rådgivande roll, hjälpa till att forma politiken inom privat och offentlig sektor. Som sådan kommer vi att förse dig med livslångt färdigheter och kunskaper som kommer att tjäna dig väl i din karriär eller gör att du kan gå vidare med studier och forskning.

Utveckla din karriär

Med över 400 globala företagssamarbeten, är vår undervisning informeras av det allra senaste bästa praxis och forskning, se till att det är både kommersiellt relevant och akademiskt strikt. Som en internationellt ackrediterad skola, våra karriärfrämjande forskarutbildning respekteras av arbetsgivare och hjälper dig att nå dina karriärmål. Alla våra doktorander har tillgång till vår prisbelönta Careers Service, deras globala databas vakans med världens ledande rekryterare, och en av Storbritanniens största arbetsmarknadsdagar, baserat här på campus.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Affärsanalysrådgivning

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta program är perfekt om du vill använda dina analytiska färdigheter för att härleda och få nyttiga insikter från stora datamängder. Genom att utrusta dig med den rigorösa modellering och konsulttjänster färdigheter som behövs för att förstå, hantera och kommunicera nyttiga insikter från "big data ', förbereder den för att informera affärsbeslut eller regeringspolitiken. [+]

Detta program är perfekt om du vill använda dina analytiska färdigheter för att härleda och få nyttiga insikter från stora datamängder.

Genom att utrusta dig med den rigorösa modellering och konsulttjänster färdigheter som behövs för att förstå, hantera och kommunicera nyttiga insikter från "big data ', förbereder den för att informera affärsbeslut eller regeringspolitiken. Som sådan kommer du att utveckla färdigheter mycket uppskattad av arbetsgivare i dagens kunskapsekonomi.

Programmet innebär en visas och en projektkomponent. Visade moduler leds och levereras av vår grupp internationellt erkända förvaltnings vetenskapsmän, som aktivt arbetar med företag, myndigheter och ideella organisationer för att ta itu rutin, strategiska eller politiska problem inom områden som: hälsa, transport, telekommunikation, energi, försvar , regeringen och offentliga tjänster.... [-]


Anställningsförhållanden Och Hrm

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta program är speciellt lämplig för studenter som vill få en fördjupad förståelse av området anställningsförhållanden som förberedelse för en karriär inom arbetsmarknadsförhållanden, Labour Relations eller närliggande områden. [+]

Detta program är speciellt lämplig för studenter som vill få en fördjupad förståelse av området anställningsförhållanden som förberedelse för en karriär inom arbetsmarknadsförhållanden, Labour Relations eller närliggande områden.

Förutom att ge studenterna en insatt i teori och praktik anställningsförhållanden det förväntas att efter avslutad programstudenter kommer också uppfyller kunskapskraven för chartrade medlemskap i Chartered Institute för personal och utveckling (CIPD), den professionella organ för HR, arbetsmarknadsförhållanden och relaterade yrken i Storbritannien.

Undervisas av akademiker med en stark meritlista både arbetsmarknadsförhållanden relaterad forskning och praktisk erfarenhet av arbetsmarknadsförhållanden och HRM, fokuserar programmet på att utveckla kritiskt tänkande och analytiska färdigheter vid sidan av de mer praktiska färdigheter som krävs för en karriär inom arbetsmarknadsförhållanden och HR.... [-]


Arbetspsykologi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år October 2018 Storbritannien Loughborough + 1 fler

Detta BPS ackrediterat program är speciellt lämplig för studenter med en grundexamen i psykologi som vill utveckla en karriär som en yrkes psykolog. [+]

Detta BPS ackrediterat program är speciellt lämplig för studenter med BPS-ackrediterade grundexamen i psykologi som vill utveckla en karriär som en yrkes psykolog.

Det är också lämplig för dem som vill tillämpa sina kunskaper i psykologi personalfunktioner, mänskliga roller resursförvaltning eller affärskonsulter inom områden som val och utvärdering, organisationsutveckling och förändring och medarbetarutveckling.

Vår Civilingenjör i arbetspsykologi är ackrediterad av British Psychological Society (BPS). Slutförande av programmet uppfyller kraven i etapp 1 kvalifikation för den som vill gå på att så småningom bli en HCPC registrerade Occupational psykolog. ... [-]


Bank Och Finans

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Vår Civilingenjör Bank och finans programmet kommer att förse dig med de praktiska färdigheter att förstå och modell bank- och finansmarknaderna, med hjälp av verktygslådan ekonomi. Det är perfekt för dem som vill göra karriär inom finansiella tjänster, internationell finansiell förvaltning, eller centralbanker och finansiell reglering. [+]

Vår Civilingenjör Bank och finans programmet kommer att förse dig med de praktiska färdigheter att förstå och modell bank- och finansmarknaderna, med hjälp av verktygslådan ekonomi. Du lär dig hur de åtgärder för regeringar, företag, hushåll och finansiella mellanhänder påverkar nationella och globala ekonomiska, obligationer och valutamarknaderna.

Utöver detta kommer du att bli utsatt för teori och praktik av bankkrediter och utlåning, liksom finansinstitut riskhantering. Detta program är idealiskt för dem som vill göra karriär inom finansiella tjänster, internationell finansiell förvaltning, eller centralbanker och finansiell reglering.

Våra moduler stöds av den senaste forskningen och bästa praxis, har utformats för att ge dig up-to-date och relevant kunskap om bank, finans och forskningsmetoder. Det finns också viss möjlighet att välja valfria moduler som gör att du kan specialisera sig inom områdena ekonomi, bank och finans som bäst passar dina karriärmål och intressen.... [-]


Economics and International Business

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Loughborough

[+]

med en totalpoäng på 92, och ingen sub-testet poäng under 22

Ytterligare Karriärmöjligheter

Utexaminerade kommer att vara utrustade för en karriär inom internationell affärsverksamhet, ledning och strategisk rådgivning, och industri. Potentiella karriär destinationer för internationella företagsekonomer omfattar förvaltning i multinationella företag, internationella organisationer, branschorganisationer och företag och internationellt orienterade departement.

[-]

Ekonomi Och Affärsstrategi

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Loughborough

Vår MSc Economics and Business Strategy program ger dig möjlighet att tillämpa verktyg ekonomi och strategi för att påverka företagets resultat och att utveckla strategiskt tänkande och beslutsfattande i en konkurrensutsatt affärsmiljö. [+]

Vår Civilekonom och affärsstrategi program ger dig möjlighet att tillämpa verktyg ekonomi och strategi för att påverka företagets resultat och att utveckla strategiskt tänkande och beslutsfattande i en konkurrensutsatt affärsmiljö.

Programmet kommer att förse dig med kompetensen hos en professionell företagsekonom, för karriärer inom näringslivet, myndigheter, reglering, internationella organisationer och för högre priser genom forskning.

Visas av erfarna forskare och praktiker, kommer eleverna att använda insikter ekonomisk teori för att ta itu med verkliga problem. Den starka betoningen på att tillämpa teoretiska och kvantitativa kunskaper till verkliga situationer - samt ett fokus på att utveckla kritiskt tänkande - ger dig möjlighet att arbeta effektivt både inom industrin och regeringen.... [-]


Ekonomi Och Finans

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Vår specialist MSc i ekonomi och finans ger en spännande möjlighet för dig att få en inblick i de akuta ekonomiska frågor i vår tid och lära sig att bedöma, anpassa och tillämpa moderna makroekonomiska och mikroekonomiska modeller för att omvandla organisatoriska eller regeringens politik. [+]

Vår specialist MSc i ekonomi och finans ger en spännande möjlighet för dig att få en inblick i de akuta ekonomiska frågor i vår tid och lära sig att bedöma, anpassa och tillämpa moderna makroekonomiska och mikroekonomiska modeller för att omvandla organisatoriska eller regeringens politik.

I korthet är det syftar till att utrusta dig med kompetensen hos en professionell ekonom, för karriärer inom regeringen, internationella organisationer, företag, eller som förberedelse för PhD studie.

Till skillnad från en mästare i finans, kommer du lära dig att förstå och modellfrågor som påverkar finansmarknaderna genom helhets lins ekonom; bedömningen av såväl de mikroekonomiska effekter för företag, liksom de makroekonomiska konsekvenser för den globala ekonomin. Du kommer att utveckla avancerade teoretiska och kvantitativa kunskaper, mycket eftertraktade av arbetsgivare inom finansiella tjänster för industrin och regeringen, liksom överförbara färdigheter som kommer att vara av värde för en rad andra sektorer.... [-]


Finansiera

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta är en tillämpad, breda Masters in Finance program som ger studenterna kunskaper och färdigheter för att arbeta inom finans. Undervisningen bygger på både den internationellt erkända forskning och omfattande verkliga världen praktisk erfarenhet av Loughborough fakultet. [+]

Detta är en tillämpad, breda Masters in Finance program som ger studenterna kunskaper och färdigheter för att arbeta inom finans.

Undervisningen bygger på både den internationellt erkända forskning och omfattande verkliga världen praktisk erfarenhet av Loughborough fakultet.

Du kommer att få en förståelse för både corporate finance och investeringar ämnen. Detta omfattar investerings ämnen som prissättning och portföljvals tillgång, liksom corporate finance ämnen som kapitalkostnaden och utdelningspolicy.

Detta program är bäst för kandidater som vill få en fördjupad förståelse för hela området finansiering innan du väljer de föredrar specialområde.... [-]


Finansiering Och Investeringar

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta är en tillämpad program som ger studenterna kunskaper och färdigheter för att arbeta i investeringsroller. Studera Investeringar väcker en del intressanta frågor, som varför folk handla så mycket, om den bästa investeringen strategin är helt enkelt att spåra börsindex, hur risken bör mätas och hur tillgångarna ska prissättas. [+]

Detta är en tillämpad program som ger studenterna kunskaper och färdigheter för att arbeta i investeringsroller.

Studera Investeringar väcker en del intressanta frågor, som varför folk handla så mycket, om den bästa investeringen strategin är helt enkelt att spåra börsindex, hur risken bör mätas och hur tillgångarna ska prissättas.

Denna grad vänder sig till sökande som vill arbeta inom kapitalförvaltning, investment banking och relaterade yrken. Programmet fokuserar på både handels- och portföljförvaltnings sidor av finansiering.

Den har en betydande fokus på investeringar inom centrala moduler, inbegripet portföljförvaltning, handel med finansiella instrument och Global Investment Analysis. Dessa rita på spetsforskning expertis vår fakultet.... [-]


Finans Och Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Vår ekonomi och förvaltning programmet är utformat att påskynda karriärer studenter från icke-finansiella bakgrund som vill arbeta i den ekonomiska förvaltningen för kommersiella och icke-kommersiella organisationer. [+]

Vår ekonomi och förvaltning programmet är utformat att påskynda karriärer studenter från icke-finansiella bakgrund som vill arbeta i den ekonomiska förvaltningen för kommersiella och icke-kommersiella organisationer.

Programmet använder kompetensen hos våra välkända forskningsaktiva akademiker att utveckla dina kunskaper och analytiska färdigheter i ekonomi relevanta områden, och se till att du kommer att ta examen med grundläggande färdigheter att tillämpa i praktiken arbetsmiljöer.

Du kommer att utveckla en förståelse för företag och förvaltning genom att studera på en rad områden, bland annat marknadsföring, HR, ekonomi, strategisk ledning och i synnerhet finansiering. Din ekonomiska kunskaper och färdigheter kommer att vidareutvecklas inom redovisning och finansiering moduler.... [-]


Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta är en tillämpad program som ger studenterna kunskaper och färdigheter för att arbeta i corporate finance roller. Den kombinerar strikt akademiska innehållet med praktisk tillämpning. [+]

Detta är en tillämpad program som ger studenterna kunskaper och färdigheter för att arbeta i corporate finance roller. Den kombinerar strikt akademiska innehållet med praktisk tillämpning.

Corporate finance omfattar olika ämnen som fusioner och förvärv, utfärdande kapital, cash management, corporate utbetalningspolicy, hantering av valutaexponering och ersättning till ledande befattningshavare.

Denna grad vänder sig till sökande som vill förbereda sig för en karriär inom finansavdelningen på ett stort företag eller för corporate finance-team i en investmentbank.

Det skulle också förbereda studenterna för en managementkonsultroll med ett finansiellt fokus eller en rådgivande roll med en redovisning eller konsult.... [-]


Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Vår Management-programmet är en enastående möjlighet för studenter som vill utveckla praktiska, funktionella affärs kunskaper och färdigheter för att förbättra sina möjligheter till anställning. [+]

Vår Management-programmet är en enastående möjlighet för studenter som vill utveckla praktiska, funktionella affärs kunskaper och färdigheter för att förbättra sina möjligheter till anställning.

Programmet syftar till att utveckla förståelse för de centrala aspekter av företagsledning och att bygga vidare på de kunskaper och färdigheter som är relevanta för mellanchefer och ledande roller. Det är speciellt lämplig för studenter som har tagit icke-företagsekonomiska examina eller som vill förstärka sin verksamhet kunskap.

Våra erfarenheter av att arbeta med ett brett spektrum av industriella partners och ledningsteam har matas direkt i utformningen av vårt Management program, som omfattar centrala moduler som syftar till att utrusta dig med viktiga affärskompetens efterfrågas av moderna organisationer. Dessutom brett utbud av valfria moduler ger dig möjlighet att skräddarsy program som passar dina individuella karriärmål.... [-]


Informationshantering Och Affärsteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år October 2018 Storbritannien Loughborough + 1 fler

Utvecklad med industrin och kommersiellt relevant, syftar detta program till att producera akademiker som har förvärvat en förståelse för de professionella, administrativa och tekniska dimensioner av informationshantering och affärsteknik. [+]

Utvecklas parallellt industrin att vara kommersiellt relevant, är vårt specialistprogram som syftar till att producera akademiker som förstår de professionella, administrativa och tekniska dimensionerna av informationshantering och affärsteknik.

Det finns för närvarande en brist av hybrid chefer inom industrin och detta program har utvecklats speciellt för att ta itu med denna brist.

Som student kan du dra nytta inte bara från våra välkända akademiska föreläsare och state-of-the-art faciliteter, men också från en rad andra möjligheter, inklusive industrin talare från företag som BT, IBM och SAP.

Akademiker i denna kurs är utrustade med de grundläggande färdigheter som krävs för att få en första professionella inlägg i sektorn, samt inlärning och ledaregenskaper som behövs för professionell utveckling utöver det.... [-]


Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta program erbjuder en spännande möjlighet för akademiker med intresse för marknadsföring och administration för att utveckla en djup förståelse för marknadsföring teori och praktik. [+]

Detta program erbjuder en spännande möjlighet för akademiker med intresse för marknadsföring och administration för att utveckla en djup förståelse för marknadsföring teori och praktik.

Under året kommer du att upptäcka hemligheterna bakom effektivt strategiskt marknadsföring på en global marknad, lära de tekniker som används för att bedriva och analysera marknadsundersökningar, och utforska marknadsmixen i ett internationellt sammanhang.

Studenter på programmet kommer att gynna direkt från expert undervisning från ledande forskare och akademiker, varav många är världskända inom sina områden.

Totalt sett är programmets strategiska mål att förmedla marknadsföring kunskap och analytiska färdigheter som förbereder dig för någon marknadsföring roll i en multinationell organisation.... [-]


Msc I Näringslivet Psykologi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år October 2018 Storbritannien Loughborough + 1 fler

Detta program är speciellt lämplig för studenter som vill utveckla en karriär inom personalfunktioner, mänskliga roller resursförvaltning eller som verksamhetskonsulter inom områden som urval och bedömning, organisationsutveckling och förändring och utveckling av. [+]

Detta program är speciellt lämplig för studenter som vill utveckla en karriär inom personalfunktioner, mänskliga roller resursförvaltning eller som verksamhetskonsulter inom områden som urval och bedömning, organisationsutveckling och förändring och utveckling av.

Undervisas av erfarna forskare och praktiker, är studenter ges fördjupad utbildning för att utrusta dem att tillämpa psykologiska teorier och forskning för att påverka och informera en rad viktiga affärsbeslut och att kunna arbeta effektivt på alla nivåer inom organisationerna.

Det finns en stark betoning på att utveckla ett kritiskt tänkande och konsulttjänster färdigheter samt förmåga att arbeta effektivt med ett stort utbud av organisatoriska intressenter. Eleverna kan välja att utvidga och befästa sina praktiska färdigheter genom att fylla i ett forskningsprojekt som tillåter dem att tillämpa sina kunskaper på en organisatorisk fråga.... [-]


Personalavdelning

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Loughborough

Detta program är speciellt lämplig för studenter som vill utveckla en karriär inom HRM eller angränsande områden av förvaltningen. [+]

Detta program är speciellt lämplig för studenter som vill utveckla en karriär inom HRM eller angränsande områden av förvaltningen.

Efter avslutad programmet, är det planerat att studenterna kommer att uppfylla de kunskapskrav för chartrade medlemskap i Chartered Institute för personal och utveckling (CIPD).

Undervisas av akademiker med både en stark meritlista inom HRM relaterad forskning och praktisk erfarenhet som personalchefer, fokuserar programmet på att utveckla kritiskt tänkande och analytiska färdigheter vid sidan av de mer praktiska färdigheter som krävs för en karriär inom personalhantering.

Lärande, undervisning och bedömning

Undervisning på HRM-programmet tillhandahålls av vår världsberömda specialister med hjälp av ett antal metoder, inklusive föreläsningar, praktiska workshops, seminarier, grupparbeten, individuell handledning och återkoppling sessioner. Moduler bedöms av en rad olika metoder, inklusive både prov och kurser bedömningar som är utformade för att utveckla starka praktiska och akademiska färdigheter.... [-]


Videoklipp

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance

Kontakt

Loughborough University

Adress, rad 1 School of Business and Economics Loughborough University Loughborough Leicestershire LE11 3TU United Kingdom
LE11 3TU Loughborough, England, Storbritannien
Hemsida http://www.lboro.ac.uk/departments/sbe/pg/
Telefonnummer +44 1509 223621