Loughborough University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Loughborough Universitys Vetenskapsskola, hem till kemi, datavetenskap, matematiska vetenskaper, fysik och matematikutbildningscenter.

Idag är Loughborough University en av Storbritanniens ledande centra av excellens för undervisning och forskning i STEM - med en beprövad rekord för att leverera industrin med högkaliber, motiverade akademiker och en livlig internationell forskningskultur.

Loughboroughs Vetenskapsskola samlar kemi-, datavetenskaps-, matematik-, fysik- och matematikvetenskapliga fakulteten, fysik och matematikutbildningscenter, med toppmoderna faciliteter, ett aktivt forskargrupp och en rad alternativ för grundutbildning, forskarutbildning och forskning - allt baserat på universitetets expansiva gröna campus.

Som student inom Vetenskapsskolan lär du dig av internationellt respekterade akademiker, varav många är verksamma inom multidisciplinär forskning och samarbete med industrin och i spetsen för sina områden.

Du kommer också att bli en del av ett forskningsintensivt universitet med rykte för innovation och strävan efter vetenskap och teknik.

I den senaste forskningsbedömningsövningen (RAE) har varje akademisk avdelning minst 85% av sin forskning rankats som "internationellt erkänd". Förutom att utföra forskning inom sina respektive discipliner är personal i Vetenskapsskolan engagerad i tvärvetenskaplig forskning i samarbete med andra akademiska skolor och avdelningar över hela campusen - från teknik till konst, engelska och drama - skapar en spännande och verkligt stimulerande forskning miljö.

Utöver den högkvalitativa undervisningen som erbjuds av varje avdelning är skolan också hemma för Maths Learning Support Center som ger eleverna ett brett utbud av tjänster och faciliteter avsedda att stödja eleverna i deras inlärning av matematik och statistik.

Skolan är engagerad i Athena SWAN-principerna, som aktivt strävar efter att attrahera, stödja och främja kvinnor i STEM, oavsett position.

Platser

Loughborough

Address
Epinal Way, Loughborough
Leicestershire

LE11 3TU Loughborough, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium