MESGO

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen Ord

Idrottens framtid kräver att ledare och beslutsfattare drar in principerna om gott styre och öppenhet.

Men vem ska dessa människor vara? Executive Master MESGO Sports Governance ( MESGO ) har redan visat sig vara en avgörande katalysator för viktiga beslutsfattare i idrottsvärlden. Det är en källa till lärande, ja, men också ett verktyg för informationsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Genom en kombination av kompetens och kunskapsutbyte, och grundat på nyckelprinciper, har MESGO redan visat sig framgångsrikt stödja den fortsatta utvecklingen av europeiska och världssportorganisationer.

Så vill du vara med i ett program som har varit i spetsen för att ta sportstyrning framåt, definiera sin framtid på en öppen, ambitiös och transparent sätt? En som har haft stor framgång bland ledande sportledare? En som uppfyller dina behov och förväntningar? MESGO erbjuder ett ovärderligt steg för att hjälpa dig att stiga till de ständigt växande utmaningar som sporten ger och säkerställa god förvaltning.

MESGO mångfaldiga ämnen är helt i linje med sportförbundens och deras partners intresse. Jag värdesätter också det faktum att MESGO levereras i samarbete med andra lagsporter, eftersom det finns mycket vi kan lära av våra motsvarigheter.

Vi vid UEFA har gett vårt fulla stöd till programmet med vetskap om att det inte bara gynnar fotboll, men också idrott som helhet. Dessutom ger MESGO ett perfekt exempel på samarbete mellan idrotten och det akademiska samhället, med respekterade universitet och forskningsinstitut som lånar ut sin stora kompetens för att bidra till att skapa grunden och innehållet i programmet.

Effekterna av MESGO har varit enorma. Viktiga nya riktmärken har fastställts, karriärerna har accelererats och programmet fortsätter att spela en viktig roll för att ge cheferna de verktyg och kompetenser som ska utvecklas och ytterligare förbättra sportens styrning - förbättra sportens övergripande välbefinnande, enhet och trovärdighet vid samma tid.

Det här är din chans att bli en del av det!

Aleksander Čeferin

UEFA: s ordförande

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MESGO - Executive Master i Sport Governance

Campusstudier Deltid 19 månader September 2019 Storbritannien London Schweiz Lausanne Tyskland Mainz Frankrike Limoges + 6 fler

Executive Master MESGO Sports Governance ( MESGO ) är ett unikt program utformat för idrottssektorns yrkesverksamma som vill behärska de komplexa dimensionerna och mångfalden av internationella praxis relaterade till professionell sport på internationell nivå. [+]

5TH MESGO EDITION - START SEPTEMBER 2018APPLICATION DEADLINE: 31 MARSExecutive Master MESGO Sports Governance ( MESGO ) är ett unikt program utformat för idrottssektorns yrkesverksamma som vill behärska de komplexa dimensionerna och mångfalden av internationella praxis relaterade till professionell sport på internationell nivå.

Denna verkställande mästare syftar till att uppfylla tre huvudmål:

Betona sportens internationella dimensionFörutse de kommande viktiga utmaningarna ochpositivt påverka utvecklingen av sportstyrning

MESGO - Presentation av Executive Master i Sports Governance från MESGO på Vimeo.

MESGO V - MESGO från MESGO på Vimeo.

Sammanhang... [-]