MLA College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MLA College erbjuder högskoleexamen i samarbete med University of Plymouth.

Tillägg till de etablerade kurserna i Hydrografisk akademi inkluderar nya program grundutbildningar och forskarutbildningar inom hållbar maritim operation för sjöfolk (däck och ingenjör) och masterprogram i hydrografi, meteorologi, oceanografi, navigering och teknik för marina yrkespersoner.

MLA College : s kandidatexamen och magisterexamen lärs ut genom distansutbildning, både online och offline, vilket gör det möjligt för studenter att få en relevant examen i maritima och marina ämnen samtidigt som de balanserar deras karriärer och andra livsåtaganden. Vi är en prisbelönad utbildningsleverantör där alla våra utbildningar är fullständigt ackrediterade av University of Plymouth.

För närvarande erbjuder vi fullständigt handledare-stödda grundutbildnings- och forskarutbildningskurser för distansutbildning i Hydrografi genom vår Hydrografiska akademi. Hydrografiska akademin tillhandahåller utbildningskvalifikationer utformade specifikt för att tillgodose behoven hos yrkesverksamma inom marin industri och arbetsgivare som arbetar inom hydrografisk kartläggning.

För dig som är intresserad av marin och maritim verksamhet och ledning erbjuder vi distansutbildning grundutbildning och forskarutbildning i hållbar maritim verksamhet. Dessa e-lärande grader är perfekta för alla typer av sjöfolk. Både MSc och BSc i Sustainable Maritime Operations (SMO) är utformade för att ge kvalifikationer i världsklass och ge dig ett brett utbud av både maritima ämnesspecifika och överförbara affärs- och ledaregenskaper. SMO-programmen låter dig nå dina önskade professionella mål och förbättra din karriär inom den maritima och marina industrin.

Förutom våra utbildningsprogram erbjuder vi också teknikförbättrad utbildning och utbildning till ett antal stora organisationer både inom och utanför den marina och maritima sektorn.

Freight Containers on a ShipAndy Li / Unsplash

Business Innovator Awards 2017

131969_bus_award_2017.jpg

MLA College

Vi är mycket glada över att kunna tillkännage att vi har vunnit den bästa leverantören för marina kurser för distansutbildning - UK & Innovation Award for Curriculum Development - UK.

Business Innovator Awards 2017 har utformats för att fira företagets banbrytare och sträva framför sina konkurrenter för att uppnå anmärkningsvärda resultat. Dessa utmärkelser hyllar det engagemang, beslutsamhet och skicklighet som har visats av spelväxlarna i en mängd olika branscher.

Platser

Plymouth

Address
MLA College
The Merchant, St Andrew Street
Plymouth, UK

PL1 2AX Plymouth, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium