University Centre Myerscough

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Myerscough är en av Storbritanniens största landbaserade och idrottshögskolor och erbjuder grader i mer än 20 spännande ämnen. Vi arbetar i samarbete med University of Central Lancashire och är bland de främsta brittiska institutionerna inom sektorn för studenttillfredsställelse - hjälpt av exceptionella resurser och en unik landsbygdsplats. Vår QAA Higher Education Review sätter oss bland de bästa institutionerna i landet för kvalitativa lärande möjligheter och god praxis undervisning. Vi är väldigt stolta över att 97% av Myerscough graders studenter fortsätter att vidareutbilda eller anställa.

138574_138561_HE_Lanyard.jpg© University Centre Myerscough

Brilliant campus, fantastiska faciliteter och ett utmärkt läge!

Campus vid Myerscough huvudcentrum i Preston är helt enkelt fantastiskt. Myerscough College ligger i 600 hektar öppna, gröna omgivningar och erbjuder alla de faciliteter du kan behöva för en fantastisk tid - ett fantastiskt socialt liv, modernaste idrottshögskolor och bekvämt, lättsam boende. Vi har nyligen investerat upp till 20 miljoner £ på campusutvecklingen, tillhandahåller nya idrottsanläggningar och omklädningsfaciliteter, nya matsalar, en förlängning till vårt högskolelärarcentrum och dedikerade veterinäromsorg, djurstudier, landsbygdsfärdigheter och teknikcenter. Dessutom har du nära till alla shopping och nattliv som närliggande Preston, Lancaster och Blackpool har att erbjuda.

University of Central Lancashire Myerscough College är en associerad skola vid University of Central Lancashire (UCLan), ett dynamiskt, livligt och modernt universitet som ligger i Preston centrum. När studenter från Myerscough högre utbildning är inskrivna på både högskolan och universitetet kan du få tillgång till ett brett utbud av faciliteter och tjänster på UCLans campus i Preston.

Studentförmåner

  • Tillgång till och medlemskap i UCLan Library
  • Fullständigt medlemskap i Studentkåren
  • Utmärkt sportmöjligheter, med 5-stjärniga faciliteter på elit inom idrottscentret på 17 miljoner pund
  • Ett utmärkt bibliotek

Om du vill koppla av efter ditt högskolearbete, hittar du alla sorters intressen på campus. Det finns många ställen för dig att träffa vänner i en lättskött, sällskaplig atmosfär. Det finns också hundratals olika organiserade aktiviteter, fester och temakvällar, liksom våra legendariska höjdpunkter - Myerscough Christmas and Summer Balls

På Myerscough College är campuslivet oerhört aktivt - särskilt utanför arbetstiden - så det bästa med att bo på plats med medstudenter är att vara nära där handlingen är! Det är därför om du bor på avstånd från college är det kul att uppleva livet i våra bostadshaller, särskilt under ditt första år. Det är ett enkelt och enkelt sätt att träffa människor, få nya vänner och hålla kontakten med vad som händer i hela högskolan.

Under många år har ett antal Myerscough studenter deltagit i utbytesprogrammet för Ohio State University. Detta ger en 12 månad betald arbetsplats hos ett av ett antal prestigefyllda arbetsgivare över hela USA. Studenter som väljer att genomföra programmet tar normalt ett år ut under eller efter sin examen - liknande ett "gapår" - men med tillsyn av övervakning, support och vägledning från Ohio personalteam. Det är ett fantastiskt sätt att "mervärde" till ditt CV

Myerscough College-stipendier Myerscough sökande som visar erfarenhet och kan främja spetskompetens inom sitt ämne, kan komma att få stöd från ett Myerscough College-stipendium.

Internationella studenter

Här på Myerscough har vi en lång tradition att välkomna internationella studenter - från Afrika, Asien, Australasien, Europa och Nordamerika. Framför allt uppskattar vi verkligen det bidrag som studenter från andra nationer och kulturer gör för kollegialivet. Under de senaste åren har våra online deltidskurser också visat sig vara särskilt populär bland internationella studenter.

138575_138562_Screenshot_3.png© University Centre Myerscough

Platser

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium