Myerscough College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Myerscough är en av Storbritanniens största landbaserade och idrottshögskolor och erbjuder grader i mer än 20 spännande ämnen. Vi arbetar i samarbete med University of Central Lancashire och är bland de främsta brittiska institutionerna inom sektorn för studenttillfredsställelse - hjälpt av exceptionella resurser och en unik landsbygdsplats. Vår QAA Higher Education Review sätter oss bland de bästa institutionerna i landet för kvalitativa lärande möjligheter och god praxis undervisning. Vi är väldigt stolta över att 97% av Myerscough graders studenter fortsätter att vidareutbilda eller anställa.

Brilliant campus, fantastiska faciliteter och ett utmärkt läge!

Campus på Myerscough huvudcentrum i Preston är helt enkelt fantastiskt. Myerscough College ligger i 600 hektar öppna, gröna omgivningar, och erbjuder alla faciliteter du kan behöva för en bra tid - ett bra socialt liv, toppmoderna idrottshögskolor och bekvämt, lättillgängligt boende. Vi har nyligen investerat uppåt på 20 miljoner dollar på campusutveckling, som erbjuder nya sport- och bytesmöjligheter, nya matställen, en förlängning till vår högskoleutbildningscenter och dedikerade veterinärmedicinska vård, djurstudier, landsbygdsfärdigheter och teknikcentra. Dessutom är du inom räckhåll för allt shopping och nattliv som närliggande Preston, Lancaster och Blackpool har att erbjuda.

University of Central Lancashire Myerscough College är en associerad skola vid University of Central Lancashire (UCLan), ett dynamiskt, livfullt och modernt universitet beläget i Preston centrum. Som Myerscough högre utbildning studenter är inskrivna på både högskolan och universitetet, kan du få tillgång till ett brett utbud av faciliteter och tjänster på UCLans campus i Preston.

Studentförmåner

  • Tillgång till och medlemskap i UCLan Library
  • Fullständigt medlemskap i Studentkåren
  • Utmärkt sportmöjligheter, med 5-stjärniga faciliteter på elit inom idrottscentret på 17 miljoner pund
  • Ett utmärkt bibliotek

Om du vill koppla av efter ditt högskolearbete, hittar du alla sorters intressen på campus. Det finns många ställen för dig att träffa vänner i en lättskött, sällskaplig atmosfär. Det finns också hundratals olika organiserade aktiviteter, fester och temakvällar, liksom våra legendariska höjdpunkter - Myerscough Christmas and Summer Balls

På Myerscough College är campuslivet oerhört aktivt - särskilt utanför arbetstiden - så det bästa med att leva på plats med medstudenter ligger nära där handlingen är! Därför är det jättekul att uppleva livet i våra bostadshus, speciellt under ditt första år, om du bor ett avstånd från College. Det är ett enkelt och enkelt sätt att träffa människor, skapa nya vänner och hålla kontakten med vad som händer i hela högskolan.

Under många år har ett antal Myerscough studenter deltagit i utbytesprogrammet för Ohio State University. Detta ger en 12 månad betald arbetsplats hos ett av ett antal prestigefyllda arbetsgivare över hela USA. Studenter som väljer att genomföra programmet tar normalt ett år ut under eller efter sin examen - liknande ett "gapår" - men med tillsyn av övervakning, support och vägledning från Ohio personalteam. Det är ett fantastiskt sätt att "mervärde" till ditt CV

Myerscough College Scholarships Myerscough sökande som visar erfarenhet och kan främja excellens i ämnet kan vara berättigade till ekonomiskt stöd från ett Myerscough College stipendium.

Internationella studenter

Här på Myerscough har vi en lång tradition att välkomna internationella studenter - från Afrika, Asien, Australasien, Europa och Nordamerika. Framför allt uppskattar vi verkligen det bidrag som studenter från andra nationer och kulturer gör för kollegialivet. Under de senaste åren har våra online deltidskurser också visat sig vara särskilt populär bland internationella studenter.

Platser

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, england, Storbritannien