Newcastle University Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Stolt över att vara den översta 1% av handelshögskolor i världen *

Newcastle University Business School är en av endast 20 skolor att hålla triple ackreditering från EQUIS, AMBA och AACSB i Storbritannien och detta placerar School i * top 1% av handelshögskolor i världen att hålla denna "triple crown". För att få sina utmärkelser, har skolan att ständigt uppvisar en hög kvalitet undervisningsmiljö, innovativa examensstrukturer och aktivt engagemang med industrin. Detta återspeglas i en övergripande studerande tillfredsställelse på 92% i International Student Barometer undersökning.

The Business School är hem för över 3300 studenter varav 38% är internationella. När det gäller intellektuell resurs, är det ett nav för forskning och undervisning innovation till 137 akademiker, varav 64 professorer, läsare och lektorer.

Skolans portfölj av forskarvisade program säkrar brittiska industrin erkännande genom ackrediteringar från 10 yrkesorganisationer.

Med en distinkt betoning på forskning och engagemang för medborgar inverkan syftar Newcastle University Business School vid inte bara spetskompetens, men "Excellence med ett syfte". Som medlem av Russell Group, är vi beslutna att upprätthålla den allra bästa forskningen, och en enastående undervisning och lärande erfarenhet.

Ditt val av program

Våra forskarutbildning lärt program omfattar en rad erfarenheter av lärande för att passa de intressen och varierande bakgrunder av studenter som vill utforska karriärvägar inom näringslivet.

Program för yrkesverksamma med chefserfarenhet:

Master of Business Administration (MBA) Global Master of Business Administration (GMA)

Program för sökande med ett starkt intresse för konst eller en relevant bakgrund:

Konst, företag och kreativitet MA program lämpar sig för sökande med en hög grad av akademisk förmåga som visade ett stort intresse för ämnet genom sin grundkursen:

Advanced International Business Management (Dual Award) MA / MSc Advanced International Business Management och marknadsföring (Dual Award) MSc / MSc Operations Management (Dual Award) MSc / MSc

Program för sökande som har förkunskaper i ämnesområdet och bevis på deras matematiska förmåga:

Bank och finans MSc Finans MSc Internationell Ekonomi och Finans MSc Kvantitativ Finans och Risk Management MSc

Program för hög nivå akademiker i andra discipliner som vill konvertera sina kunskaper till affärsområdena eller för utländska studenter som vill utöka sin ämneskunskaper till en brittisk magisternivå:

E-Business MSc E-Business (E-Marketing) MSC E-Business (Information Systems) Civilingenjör Human Resource Management MA Innovation, kreativitet och entreprenörskap MSc International Business Management MA International Financial Analysis MA International Human Resource Management MA International Marketing MSc Operations, Logistik och Supply Chain Management MSc Operations Management, logistik och redovisning MSc Strategisk planering och investeringar MSc

En nio månader specialistprogram i samband med Institute of Chartered Accountants i England och Wales (ICAEW) för brittiska och internationella studenter som vill ha en professionell karriär inom redovisning och närliggande områden:

Finans, Ekonomi och Business Examen

Din erfarenhet frågor

Newcastle University akademiker fortsätter att vara bland de mest anställningsbara i landet och som doktorand du kan dra nytta av en rad initiativ som kommer att tillföra värde till din examen, utveckla dina färdigheter och skaffa sig ny kunskap.

Bli en doktorandrepresentant och in direkt i universitetets planeringsprocess och ditt program Gå med i Newcastle Arbetslivserfarenhet Scheme och arbeta för ett lokalt företag på en betald projekt Engagera dig i fritidsaktiviteter på ett enkelt sätt med NCL + och en rad aktiviteter som skolan ger varje termin Gå med ett samhälle - med över 170 att välja mellan du är ogiltiga för val Bli en studentambassadör, affärs mästare, eller gå "JobsOC" - tillföra värdefull arbetslivserfarenhet för att ditt CV och utveckla dina färdigheter Utnyttja en-till-en yrkesvägledning - droppe i våra multi-prisbelönta Careers Service och tala med en erfaren anställd Besök en karriär rättvis och träffa 100s arbetsgivare utan att lämna Newcastle

En fantastisk plats att bo och studera

Newcastle är en blomstrande stad locka över 50.000 studenter varje år bland befolkningen 250.000, och är en favoritdestination för studenter från hela världen. Newcastle är den dynamiska huvudstad i hjärtat av nordöstra England och har förtjänat ett rykte som en levande och kosmopolitiska centrum tack vare betydande investeringar i kultur och utveckling av världsklass. Framröstad som en brittisk topp 5 favoritstad, är Newcastle känd för sin välkomnande karaktär, och erbjuder en konkurrenskraftig levnadskostnader jämfört med andra större städer. Det är en fantastisk plats att bo och studera.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Graduate Diplomas » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma Human Resource Management

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Den äldsta i sitt slag i Storbritannien, Newcastle University Business School Human Resource Management MA (HRM) syftar till att ge en fast grund i de kunskaper och färdigheter som krävs för att göra karriär inom detta specialområde. Människor är av central betydelse för framgång för varje organisation. Vårt mål är att göra det möjligt för dig att göra en effektiv insats som en mänsklig resurs specialist, alltid erkänna olika etiska ansvar ... [+]

MA Human Resource Management

Den äldsta i sitt slag i Storbritannien, Newcastle University Business School Human Resource Management MA (HRM) syftar till att ge en fast grund i de kunskaper och färdigheter som krävs för att göra karriär inom detta specialområde.

Människor är av central betydelse för framgång för varje organisation. Vårt mål är att göra det möjligt för dig att göra en effektiv insats som en mänsklig resurs specialist, alltid erkänna tydliga etiska ansvar mänskliga resurser utövare.

Programmet har nyligen uppdaterats efter en omfattande översyn, vårt program är fullt ackrediterad av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) och framgångsrikt slutförande av programmet leder till examen medlemskap i denna prestigefyllda institut.... [-]


Ma Internationell Finansiell Analys

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 3 fler

Programmet fokuserar på analys av enskilda företag och som ett resultat finns det en avsevärd betoning på företagets strategi, redovisning och värdering. Av särskilt intresse är den praktiska studier av verkliga data via Datastream och andra källor inom industrin, med tonvikt på att utveckla färdigheter i manipulering av kalkylprogram, databaser, ekonometrisk och statistisk programvara ... [+]

MA International Financial Analysis

Ackrediterade av Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) och The Association of International Accountants (AIA), ger programmet kandidater med sju undantag från utvalda professionella prov.

Programmet fokuserar på analys av enskilda företag och som ett resultat finns det en avsevärd betoning på företagets strategi, redovisning och värdering. Av särskilt intresse är den praktiska studier av verkliga data via Datastream och andra källor inom industrin, med tonvikt på att utveckla färdigheter i manipulering av kalkylprogram, databaser, ekonometrisk och statistisk programvara.

Den globala ekonomiska krisen, högprofilerade bankkonkurser och ökad tillsyn har betonat vikten av en sund ekonomisk förvaltning och robust rapportering. International Financial Analysis examen har utvecklats speciellt för att möta detta behov, vilket ger deltagarna färdigheter i både kvantitativ och kvalitativ analys, tillsammans med en förståelse för hur redovisning och finansiering expertis kan framgångsrikt kombineras för att bedöma företagens resultat och värdering.... [-]


Ma Internationell Företagsledning

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

International Business Management MA har utformats för att förbereda dig för att möta dessa utmaningar. Som svar på den ständigt växande internationaliseringen av företag och förvaltning praxis firar mångfalden av att leva och arbeta i olika kulturer och fokuserar på den kompetens, kompetens och kunskap du behöver när du arbetar inom dagens globala affärsmiljö. Genom en kombination av ämnesområde moduler, praktiskt inriktat ... [+]

ma internationell företagsledning

Möjligheterna och utmaningar, för internationella företag blir allt mer komplexa. Framväxande och snabbt växande ekonomier förändra verksamheten landskapet. Finansiella kriser ifrågasätta länge etablerade dominans och affärsmetoder i de utvecklade ekonomierna. Ökad rörlighet och sammankopplingen av globala populationer skapa nya marknader och produktionsmöjligheter - men också öka efterlyser företag att bli mer ansvarsfulla och de uppmanar chefer att bli bättre på att arbeta över kulturella skillnader.

International Business Management MA har utformats för att förbereda dig för att möta dessa utmaningar. Som svar på den ständigt växande internationaliseringen av företag och förvaltning praxis firar mångfalden av att leva och arbeta i olika kulturer och fokuserar på den kompetens, kompetens och kunskap du behöver när du arbetar inom dagens globala affärsmiljö. Genom en kombination av ämnesområde moduler och praktiskt inriktad Integrativ Färdigheter moduler och ett enskilt projekt kommer du att utveckla inte bara dina kunskaper utan även din upplevelse att tänka och arbeta som en internationell chef.... [-]


Ma Internationell Human Resource Management

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Den internationella Human Resource Management MA har utformats som svar på efterfrågan på en specialist magisterprogram som tar upp de frågor som är inblandade i hanteringen av människor över internationella gränser. Programmet bygger på vår mycket framgångsrika Human Resource Management MA, som fokuserar mer specifikt på den inhemska marknaden ... [+]

MA International Human Resource Management

Den internationella Human Resource Management MA har utformats som svar på efterfrågan på en specialist magisterprogram som tar upp de frågor som är inblandade i hanteringen av människor över internationella gränser. Programmet bygger på vår mycket framgångsrika Human Resource Management MA, som fokuserar mer specifikt på den inhemska marknaden.

Programmet har nyligen uppdaterats efter en omfattande översyn och är fullt ackrediterad av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD). Framgångsrikt slutförande av programmet leder till examen medlemskap i denna prestigefyllda institut. Programmet anpassar också med normerna i det amerikanska Society of Human Resource Management (SHRM) - världens största sammanslutning ägnas åt human resource management.... [-]


Ma Konst, Näringsliv Och Kreativitet

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 3 fler

Detta Arts, företag och kreativitet MA Programmet ger en utbildning i entreprenörskap för kreativa studenter som funderar på att starta upp, utveckla och hantera ett företag eller frilanskarriär i en kreativ bransch. Programmet har skapats av Business School i samband med School of Arts och kulturer och viktiga aktörer från de kreativa näringarna. Man undersöker de teoretiska aspekter av kreativitet och skapande ... [+]

MA Arts, företag och kreativitet

Detta Arts, företag och kreativitet MA Programmet ger en utbildning i entreprenörskap för kreativa studenter som funderar på att starta upp, utveckla och hantera ett företag eller frilanskarriär i en kreativ bransch. Programmet har skapats av Business School i samband med School of Arts och kulturer och viktiga aktörer från de kreativa näringarna. Man undersöker de teoretiska aspekterna av kreativitet och kreativa industrier inom deras sociala, kulturella, ekonomiska, politiska, och i ökande internationella sammanhang. Samtidigt ger programmet studenter med en inställning för att starta upp ett företag och att engagera sig på verkliga projekt med lokala / regionala aktörer.... [-]


MSc

Dubbel Utmärkelse (ma / MSC) I Avancerad Internationell Företagsledning

Campusstudier Heltid 17 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Denna unika dubbel utmärkelse examen levereras av två akademiskt kända europeiska institutioner: Newcastle University Business School och University of Groningen. Det viktigaste inslaget i programmet är dess fokus på internationell förvaltning och mångkulturell arbetsmiljö. Det övergripande syftet med denna 17-månadersprogram är att ge en pre-upplevelse Masters examen i företagsekonomi med en stark internationell dimension, vilket resulterar i ... [+]

Dubbla Priset (MA / MSc) i Advanced International Business Management

Denna unika dubbel utmärkelse examen levereras av två akademiskt kända europeiska institutioner: Newcastle University Business School och University of Groningen. Det viktigaste inslaget i programmet är dess fokus på internationell förvaltning och mångkulturell arbetsmiljö. Det övergripande syftet med denna 17-månadersprogram är att ge en pre-upplevelse Masters examen i företagsekonomi med en stark internationell dimension, vilket resulterade i två utmärkelser examens för studenter.

Programmet syftar till att ge deltagarna möjlighet att samarbeta med de frågor som upplevs av internationellt inriktade organisationer. I detta sammanhang uppmärksammas de jämförande analyser av länder, institutioner, kulturer och det strategiska beslutsfattandet av företag som är verksamma inom denna miljö. Under de senaste kohorter individer ingrepp med ett antal organisationer, inklusive L'Oreal, Heineken och TCD Foods Ltd.... [-]


Msc Bank Och Finans

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Bank och Finans MSc Programmet ger deltagarna en möjlighet att kritiskt analysera den roll som banksektorn inom de internationella finansmarknaderna, särskilt hanteringen av tillgångar specifika, företag och landrisken. Uppmärksamhet läggs också på att utveckla en modern empirisk förståelse av hur de internationella finansmarknaderna, vid sidan av att ge kandidater med IKT och forskning färdigheter som krävs av ... [+]

MSC Bank och finans

Bank och Finans MSc Programmet ger deltagarna en möjlighet att kritiskt analysera den roll som banksektorn inom de internationella finansmarknaderna, särskilt hanteringen av tillgångar specifika, företag och landrisken. Uppmärksamhet läggs också på att utveckla en modern empirisk förståelse av hur de internationella finansmarknaderna, vid sidan av att ge kandidater med IKT och forskning färdigheter som krävs av arbetsgivarna i denna mycket konkurrensutsatta sektorn.

Globala tillväxten inom sektorn för finansiella tjänster har främjat efterfrågan på studenter med specialkunskaper och kompetens inom bank och finans. Detta program bygger på skolans etablerade forsknings styrka inom ekonomi och finans med undervisning informeras av finans- och finansiell ekonomi forskargrupp. Programmet är lyhörd för trender och frågor i den globala finansiella tjänster industrier. ... [-]


Msc E-handel

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Samtida forskning visar att e-business framgång är en följd av den exakta kombinationen av fyra delar: ledande teknik, affärsstrategier långsiktiga, entreprenörs kapacitet att genomföra dessa strategier (med hjälp av teknik), och rikta folk beteende inne och utanför organisationen ... [+]

MSc E-Business

Samtida forskning visar att e-business framgång är en följd av den exakta kombinationen av fyra delar: ledande teknik, affärsstrategier långsiktiga, entreprenörs kapacitet att genomföra dessa strategier (med hjälp av teknik), och rikta folk beteende inne och utanför organisationen.

Ur ett funktionellt perspektiv, är e-handel hur företag gör affärer elektroniskt med avseende på deras kunder, leverantörer och partners. Det är också hur denna verksamhet integreras med de interna systemen för företaget såsom logistik, verksamhet och ekonomi. Till exempel, inte bara Amazon marknadsför och säljer på nätet men även integrerar sina säljsystem med sina interna system i realtid. Detta gör det möjligt för företaget att fakturera och uppdatera orderstatus för sina kunder samt för att arbeta med ett stort logistik nätverk av partners som i slutändan tillverkar och expedierar de produkter till konsumenter. Denna framgång bygger på ett starkt kundfokuserad organisationskultur.... [-]


Msc Finans

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

han Programmet ger deltagarna en möjlighet att kritiskt analysera vilken roll ekonomisk enhet inom det internationella finansiella systemet, särskilt hanteringen av tillgångar specifika, företag och landrisken. Uppmärksamhet läggs också på att utveckla en modern empirisk förståelse av hur de internationella finansmarknaderna, vid sidan av att ge kandidater med IKT och forskning färdigheter som krävs av arbetsgivarna i denna mycket ... [+]

MSc Finance

han Programmet ger deltagarna en möjlighet att kritiskt analysera vilken roll ekonomisk enhet inom det internationella finansiella systemet, särskilt hanteringen av tillgångar specifika, företag och landrisken. Uppmärksamhet läggs också på att utveckla en modern empirisk förståelse av hur de internationella finansmarknaderna, vid sidan av att ge kandidater med IKT och forskning färdigheter som krävs av arbetsgivarna i denna mycket konkurrensutsatta sektorn.

Nära anknytning till skolans bank- och finanscivilingenjörsutbildningen, finans magisterexamen har obligatoriska moment i finansiell teori och företagets policy och valfria specialist bankmoduler.

... [-]

MSC Innovation, Kreativitet Och Företagande

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Innovations, kreativitet och entreprenörskap (ICE) MSC utforskar de strategier och affärsprocesser som främjar innovation och kreativitet i organisationer, inklusive grunderna i företagsutveckling och entreprenörskap. Den är utformad för att möta behoven hos kunskapsbaserade, företagande och innovationsdrivna ekonomier runt om i världen ... [+]

MSc Innovation, kreativitet och Enterprise

Innovations, kreativitet och entreprenörskap (ICE) MSC utforskar de strategier och affärsprocesser som främjar innovation och kreativitet i organisationer, inklusive grunderna i företagsutveckling och entreprenörskap. Den är utformad för att möta behoven hos kunskapsbaserade, företagande och innovationsdrivna ekonomier runt om i världen.

Arbetsgivare satsar alltmer på att rekrytera driftiga och kreativa individer - det här programmet ser ut att producerar akademiker som siktar på att strategiska roller inom den privata och den offentliga sektorn, och som kan leda dessa organisationer genom innovativ förändring.

Programmet drar nytta av en stark koppling till universitetets Careers Service (som stödjer företagande bland universitetets studentkåren), liksom starka band med industrin och erfarna entreprenörer. Programmet ger studenterna en inställning för att starta upp ett företag och att engagera sig på verkliga projekt med lokala / regionala aktörer.... [-]


MSc International Ekonomi Och Finans

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Detta program har utformats för att möta efterfrågan på en specialist Påbyggnadsutbildning i finansiering. Den består av två steg: en lärde komponent och en forskning avhandling. Ett utmärkande drag för programmet är att studenterna ges ett internationellt perspektiv i rollen som finans och penningpolitiken ... [+]

MSc International Economics och finans

Detta program har utformats för att möta efterfrågan på en specialist Påbyggnadsutbildning i finansiering. Den består av två steg: en lärde komponent och en forskning avhandling. Ett utmärkande drag för programmet är att studenterna ges ett internationellt perspektiv i rollen som finans och penningpolitiken.

Beteendet hos offentliga och privata organisationer är väsentligt påverkas av fluktuationer på de globala finansmarknaderna. Individer med en övergripande förståelse av ekonomisk teori och dess samspel med internationella penningpolitiken är därför efterfrågan inom denna mycket konkurrensutsatta sektorn.

Programmet bygger på skolans etablerade forsknings starka inom finans och ekonomisk med undervisning som informeras av finans och finansiell ekonomi forskargrupp. Koncernen har medlemmar från både redovisning och finansiering och ekonomi ämnesgrupper i Business School. Den allmänna forskningstema i gruppen är finansiering och finansiella tjänster (banker, försäkringar, etc), med särskild tonvikt på riskhantering.... [-]


Msc Internationell Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 terminer August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Detta program ger möjligheter för studenter att få en grundlig förståelse av teorier marknadsföring och hur man tillämpar dem på verkliga affärsmässiga utmaningar. Det är specialiserat på marknadsföring i ett internationellt sammanhang, inklusive den snabbt växande frågorna kring global kommunikation och varumärkeshantering ... [+]

MSc International Marketing

Detta program ger möjligheter för studenter att få en grundlig förståelse av teorier marknadsföring och hur man tillämpar dem på verkliga affärsmässiga utmaningar. Det är specialiserat på marknadsföring i ett internationellt sammanhang, inklusive den snabbt växande frågorna kring global kommunikation och varumärkeshantering.

Organisationer blir alltmer medvetna om vikten av att förstå vad deras kunder vill ha och därför behovet av att utveckla produkter och tjänster som uppfyller deras behov och önskemål. Organisationer som placerar kunderna i spetsen för allt beslutsfattande och ta en marknadsföring-ledda strategi kan skapa konkurrensfördelar och bygga varumärkeslojalitet.... [-]


Msc Kvantitativ Finansiell Och Riskhantering

Campusstudier Heltid 12 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Global tillväxt inom sektorn för finansiella tjänster har underblåst efterfrågan på akademiker med en god förståelse av generalist finansieringsfrågor, i kombination med specialistkompetens inom kvantitativ metodik och riskhantering. Den kvantitativa Finance och Risk Management MSC bygger på skolans etablerat starka inom ekonomi och finans, och är nära anpassad till vår framgångsrika Banking och ... [+]

Civilingenjör Kvantitativ Finans och Risk Management

Global tillväxt inom sektorn för finansiella tjänster har underblåst efterfrågan på akademiker med en god förståelse av generalist finansieringsfrågor, i kombination med specialistkompetens inom kvantitativ metodik och riskhantering.

Den kvantitativa Finance och Risk Management MSC bygger på skolans etablerat starka inom ekonomi och finans, och är nära anpassad till vår framgångsrika bank och finans MSc och finans masterprogram.

Närmare bestämt ger programmet möjligheter för studenter att utveckla relevanta färdigheter och en praktisk förståelse för:

beteende de internationella finansmarknaderna förmåga att analysera strategier för finansmarknaden investerare en förståelse för den roll som finansiering i en modern ekonomi Vem är programmet till? ... [-]

MSC Verksamhet, Logistik Och Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 12 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Programmet syftar till att producera akademiker som kan tillämpa denna kunskap i en grundlig, systematisk, informerade och kreativt sätt för att främja effektiviteten och konkurrenskraften hos organisationer. Programmet ger studenterna de kunskaper och förstå hur en integrerad strategi för verksamheten och supply chain management kan påverka företagets resultat ... [+]

MSC Operations, Logistik och Supply Chain Management

Organisationer ständigt utvärderar sätt att minska kostnaderna, förkortar produktions- och distributionstider och bättre hantera risken för att utveckla och upprätthålla en konkurrensfördel. Drift, Logistik och Supply Chain Management MSc Programmet ger studenterna en fördjupad förståelse av de viktigaste kunskapsområden och filosofiska tillvägagångssätt som ligger till grund för begreppet verksamheten och supply chain.

Programmet syftar till att producera akademiker som kan tillämpa denna kunskap i en grundlig, systematisk, informerade och kreativt sätt för att främja effektiviteten och konkurrenskraften hos organisationer. Programmet ger studenterna kunskap och förståelse om hur en integrerad strategi för verksamheten och supply chain management kan påverka företagets resultat.... [-]


MSC Verksamhetsstyrning, Logistik Och Redovisning

Campusstudier Heltid 12 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Operations Management, logistik och redovisning civilingenjörsutbildningen ger studenterna en möjlighet att studera verksamhetsstyrning och redovisning inom tillverknings- och tjänstesektorerna. Graden är nära anpassad till drift, Logistik och Supply Chain Management MSc men också inkluderar både finansiella och kostnadsredovisning, som ger studenter med ett intresse för finans en ökad kunskap om ekonomiska beslutsfattandet inom områden som ... [+]

MSC Operations Management, logistik och redovisning

Operations Management, logistik och redovisning civilingenjörsutbildningen ger studenterna en möjlighet att studera verksamhetsstyrning och redovisning inom tillverknings- och tjänstesektorerna.

Graden är nära anpassad till drift, Logistik och Supply Chain Management MSc men också inkluderar både finansiella och kostnadsredovisning, som ger studenter med ett intresse för finans en ökad kunskap om ekonomiska beslutsfattandet inom områden som produktkalkylering och investera.

Organisationer ständigt utvärderar sätt att minska kostnaderna, förkortar produktions- och distributionstider och bättre hantera risken för att utveckla och upprätthålla en konkurrensfördel. En effektiv förvaltning av dessa funktioner är därför av avgörande betydelse och kvalificerad arbetskraft efterfrågas allt mer.... [-]


Magisterexamen

Dubbel Utmärkelse I Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 17 månader August 2018 Storbritannien Newcastle upon Tyne Nederländerna Groningen + 2 fler

Denna unika Dual Award Programmet ger studenterna möjlighet att studera vid två högt respekterade EU: s institutioner, Newcastle University Business School och University of Groningen, samtidigt upplever två fantastiska europeiska städer. Det viktigaste inslaget i denna speciella program är dess fokus på verksamhetsstyrning i olika sammanhang kultur och omvärld ... [+]

Dubbla Priset i Operations Management

Denna unika Dual Award Programmet ger studenterna möjlighet att studera vid två högt respekterade EU: s institutioner, Newcastle University Business School och University of Groningen, samtidigt upplever två fantastiska europeiska städer. Det viktigaste inslaget i denna speciella program är dess fokus på verksamhetsstyrning i olika sammanhang av kultur och företagsklimat.

Efter genomgången studenter kommer att tilldelas grader:

Verksamheten och Supply Chain Management MSc (Newcastle University); och Technology Operations Management MSC (University of Groningen).

Studenterna kommer att lära sig att analysera verksamhet fungerar i olika länder, förstå olika institutionella miljöer och utveckla ett skarpt öga för verksamhetsstyrning inom multinationella företag.... [-]