Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) är en blomstrande del av Nottingham Trent University (NTU); Vi är internationellt kända som en av de bästa handelshögskolorna i Storbritannien, vilket ger utmärkt utbildning och forskning som har en stark, positiv inverkan på karriärer, företag och globala samhällen. Vi har en av de största och mest mångsidiga fakulteterna i någon företagsskola, som ger dig innovationsteorier, stor affärserfarenhet och inspirerande, stödjande undervisning.

ackrediteringar

Vi vet att NTU är ett bra ställe att vara student, men det är fantastiskt att se allt externt erkännande som universitetet har firat de senaste åren. Här är en lista över några av våra senaste ackrediteringar och rankningar:

 • NTU heter Årets Universitet i 2017 Times Higher Education Awards.
 • NTU rankas 16: e i The Guardian University Guide 2019.
 • NTU rankas 37 i The Times och Sunday Times Good University Guide 2019.
 • NBS har listats för "Årets Business School" i 2018 Times Higher Education Awards.
 • NBS har uppnått både EQUIS- och AACSB-ackrediteringar
 • NBS rankas i de bästa 95 europeiska företagsskolorna i Financial Times
 • NBS 'Masters in Management' kurser rankas i topp 100 i Financial Times.

Det finns ingen bättre tid att gå med i din examen!

Anslutningar till industrin

Vi har 600 förbindelser med näringslivet runt om i världen och erbjuder dig ett stort internationellt nätverk av proffs.

 • Alla våra kurser övervakas av en grupp av rådgivare som inkluderar internationella arbetsgivare och alumner, vilket gör att kursinnehållet är aktuellt och relevant för företagens behov.
 • Vi driver årligen rekryteringsmässan och andra branschfokuserade karriärevenemang varje år, vilket ger eleverna chansen att träffa utexaminerade arbetsgivare och ta reda på framtida sysselsättningsmöjligheter och praktikplatser.

Vår Business Leader Lecture Series ser studenter lära av ledande ledare av stora organisationer, bland annat IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota och Chartered Institute of Marketing.

En verkligt internationell upplevelse

Vi är fast beslutna att ge våra studenter en utbildning och erfarenhet med ett internationellt perspektiv, oavsett vilken kurs du väljer att studera.

 • Vi arbetar med över 80 partnerinstitutioner runt om i världen, som ger studier utomlands och sommarskolans möjligheter.
 • Vi har ett enastående internationellt rykte och lockar ett globalt samhälle av studenter och personal från mer än 80 länder.
 • Studenter har möjlighet att delta i sommarskolor som är värd av våra partners över hela världen.

Våra studenter

Ta inte bara vårt ord för det - hör vad

Karriärförbättring

På Nottingham Business School är vi fokuserade på din anställbarhet från början av din doktorsexamen. Vi ger dig en lärandeupplevelse som integrerar teori och praktik. 98% av våra doktorander är på jobbet eller studerar vidare inom sex månader efter att ha avslutat sina examensbetyg (senast avskedsansökan från Higher Education survey 2016-17).

 • Våra heltid MSc studenter kan välja att lägga till ett års arbetsplats . *
 • Vi arbetar med över 70 företag varje år för att ge råd till våra studenter.
 • Våra studenter har ett val av större projekt. Möjligheterna inkluderar ett live-konsulteringsprojekt, en praktik på tre månader, en internationell sommarskola eller ett företagsforskningsprojekt.
 • Du kan bli involverad i Global Respons Week och Global Business Week.

* exklusive MSc Entrepreneurship, MSc International Business (Single Award) och MSc International Business (Dual Award). Vi har också ett dedikerat anställningsgrupp , som erbjuder skräddarsydda råd för att inspirera och förbättra varje steg i din karriärplanering.

stipendier

Vi förstår att ansökan om universitet kan vara dyrt, du kanske kan få ett stipendium som hjälper till att finansiera dina studier. Vi beviljar stipendier till de studenter som kan visa utmärkt prestation, passion och engagemang för sina studier.

Om du är hemma eller EU-student kan du besöka vår avgift och finansiering sida som ger dig information om stipendierna och forskarlånet från den brittiska regeringen.

Om du är en internationell student med ett erbjudande att studera hos oss kan du ansöka om ett av våra internationella stipendier. Besök vår internationella stipendium för detaljer.

Pathway

Vissa internationella studenter kan behöva ytterligare utbildning för att kvalificera sig till en examen. I samband med sin samarbetsorganisation, Kaplan International Pathways erbjuder Nottingham Trent University ett antal ingångsruttalternativ för studenter, inklusive grund- och forskar Pathway kurser.

En Pathway erbjuder fullständig förberedelse för studier på universitetsnivå och tas vid Nottingham Trent International College. Efter avslutad kurs på den nödvändiga nivån garanteras studenter som planerar att utvecklas, en plats på sin valda grad.

Platser

Nottingham

Nottingham Business School

Address
Nottingham Business School
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, england, Storbritannien
Telefon
+44 115 8484460

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited