Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Nottingham Business School, "Business School för företag". Om du letar efter en utmanande och givande pedagogisk erfarenhet som kommer att förbättra din karriär och framtidsutsikter, så är detta platsen för dig. Som en av Storbritanniens främsta leverantörer av högre utbildning i företagsekonomi, förvaltning och ekonomi, vi levererar kurser som kombinerar akademisk stringens med erfarenhet från näringslivet och relevans. Oavsett om du vill studera för en kandidatexamen, en magisterexamen, eller MBA vi har rätt kurs för dig och en expert fakultet för att möta dina behov.

Nottingham Business School är baserad i Newton byggnaden, en mångmiljon, helrenoverade, kulturmärkt byggnad i hjärtat av staden platsen. Här finns moderna föreläsningssalar och undervisningslokaler samt våra centraliserade Student Support Services, Careers Service, Boende Office. Newton Building finns en toppmodern handlarrummet, kör ledande branschprogram för studenter som studerar ekonomi, redovisning och finansiering och kurser Trading.

Nottingham Trent University har en av de bästa studentkår byggnader i Storbritannien. Det igen i September 2013 efter att ha genomgått en omfattande ombyggnad och har nu 5.500 kvadratmeter social och fritid utrymme. Den Boots Biblioteket på City Site hus över en halv miljon böcker samt tidskrifter och eJournals genomgår för närvarande en miljon £ 4,2 renovering. I början av 2013/14 läsåret Nottingham Trent University kommer att ha investerat nära till £ 350m i dödsbon, utrustning och personal.

Nottingham är känd för att vara en trendig, billigt ställe att bo med påsar av personlighet och kultur och har mycket att erbjuda från fantastisk shopping utestående sportanläggningar. Staden ger fler idrottsanläggningar per invånare än någon annanstans i Europa.

Grundutbildning på Nottingham Business School 94% av våra studenter är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Senaste Dlhé Survey Grundutbildning resultat 2013/14).

Vi är stolta över att hjälpa våra elever att bli morgondagens företagsledare, som kombinerar en stimulerande inlärningsmiljö med verkliga världen erfarenhet så att du sticker ut från mängden. Nottingham Business School är en av ett fåtal handelshögskolor att få ett utmärkt betyg för undervisning från högre utbildning Finansiering rådet för England (HEFCE).

Valet av en examen vid Nottingham Business School kommer att förvandla dig till en värdefull tillgång för alla organisationer.

Forskar Masters på Nottingham Business School 91% av Nottingham Business School doktorander är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat. (Senaste Dlhé undersökning forskarutbildning resultat 2012-13)

Nottingham Business School masterkurser syftar till att förstärka ledningen med ett globalt perspektiv. De är utmärkande, relevanta och anpassade till en dynamisk värld. Vi bygger en blomstrande forskarutbildning gemenskap, och kör ett antal sociala evenemang under hela året för att möjliggöra personal och studenter att nätverka och göra vänner, börjar med vår "livsförändrande" internatkurs. Alla våra moduler levereras med hjälp av liten grupp interaktiv undervisning, och alla studenter tilldelas en personlig handledare som kommer att granska framsteg och ge stöd. Vi ger dig verktygen för att lyckas - allt heltid MSc studenter dra nytta av en full teckning FT.com. Vi erbjuder även ledande program som Qualtrics, NVivo och SPSS, och hjälpa till med kostnaderna för kärn texter genom Blackwells stipendiekortsystem. Internationella studenter har tillgång till gratis, veckovis engelska språkstöd.

Varför studera en Masters på Nottingham Business School?

Karriär Enhancement - Vi fokuserar på din anställbarhet från början, genom en lärorik erfarenhet som integrerar teori och praktik. Du kommer att ha valet av stora projekt, bland annat ett konsultprojekt, bedriva oberoende forskning eller få värdefull erfarenhet internationellt. Anslutning till Business - Vi har över 900 kontakter med näringslivet runt om i världen, ger dig ett stort internationellt nätverk av specialister. En verkligt internationell erfarenhet - Vi åtar oss att ge var och en av våra studenter med en utbildning och erfarenhet med ett internationellt perspektiv, oavsett vilken kurs du väljer att studera. En stödjande inlärningsmiljö - Studenter gående kommentar att de känner sig delaktiga i en positiv, välkomnande och stödjande gemenskap under sin tid här. Världsklass faciliteter - Vi erbjuder en verkligt inspirerande miljö att studera och umgås - allt inom ett centrum inställning.

Vi har ett stort antal generösa stipendier tillgängliga för studenter på våra heltid masterkurser.

Nottingham Business School MBA

Styrkan i vårt intensiva, relevant, hög kvalitet och innovativa NBS MBA-program ligger i dess:

starka kunskaps fundament integrerande och progressivt tillvägagångssätt fokusera på värdefull kunskap, som är inbyggd i varje del av läroplanen.

Detta ger ett mervärde i varje skede, påskynda och förbättra förvaltning kunskap. Vårt program är utmärkande, liv och karriär öka vilket ger en verkligt globala åtgärder lärandeperspektiv.

Ta reda på mer om våra unika konsultuppdrag och personliga och professionella ledarutveckling workshops. Vi har också en rad stipendier tillgängliga för att hjälpa dig med dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilekonom

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Economics kursen har utformats för att ge dig en fördjupad förståelse av ekonomiska begrepp, principer och tekniker genom att fokusera på tillämpningen av ekonomi till samtida verkliga problem. Du kommer att uppmuntras att "tänka som en ekonom" genom tillämpning av ekonomiska idéer och metoder hämtade från en rad alternativa perspektiv. Valet av vår Civilekonom kurs eller Civilekonom och Investment banking kursen öppnar upp ett brett spektrum av karriärvägar. [+]

Civilekonom Vår MSc Economics kursen har utformats för att ge dig en fördjupad förståelse av ekonomiska begrepp, principer och tekniker genom att fokusera på tillämpningen av ekonomi till samtida verkliga problem. Du kommer att uppmuntras att "tänka som en ekonom" genom tillämpning av ekonomiska idéer och metoder hämtade från en rad alternativa perspektiv. Valet av vår Civilekonom kurs eller Civilekonom och Investment banking kursen öppnar upp ett brett spektrum av karriärvägar. Varför välja den här kursen? Genom att fokusera på tillämpningen av ekonomi, är kursen utformad för att ha bred överklagandet och riktar sig till studenter som tidigare har studerat affärsrörelse, finans, ekonomi, samhällsvetenskap eller ett kvantitativt baserade ämne. För studenter som tidigare har studerat grund ekonomi kursen ger inte bara en möjlighet att utveckla ämneskunskaper ytterligare, men också en färdighet i företag tillämpad ekonomisk analys tillsammans med en förståelse för olika ekonomiska perspektiv och traditioner. För dem som har studerat en närstående grundexamen ger kursen en spännande möjlighet att studera ekonomisk analys levereras på ett tillgängligt sätt. Det ger dig möjlighet att utveckla eftertraktade analytisk och förmåga att lösa problem i samband med ekonomi. Arbetspraktik Opportunity Du kan lägga till en års praktik, vilket gör din herres en tvåårig kurs. It'e ett bra sätt att sätta ditt lärande i praktiken och få värdefull praktisk erfarenhet för att öka din karriär. Hur du lärt Studera och stöd Undervisnings- och inlärningsmetoder är centrerade kring interaktiva workshops som är mycket delaktiga i naturen och kommer att sysselsätta fallstudier, diskussioner, affärssimuleringar och gruppaktiviteter.... [-]

Civilekonom Och Investment Banking

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen ger dig en robust förståelse för finansiell ekonomi, finansmarknaden beteende och finansmarknadsaktörer, såsom investmentbanker. Du kommer att arbeta hands-on med finansiella verktyg och tekniker, inklusive vår state-of the-art Trading Room. Du kommer att lära sig att bedöma investeringsmöjligheter, förstå de ekonomiska fundamenten underliggande finansiella marknaderna och utvärdera finansiella portföljer. [+]

Civilekonom och Investment Banking Kursen ger dig en robust förståelse för finansiell ekonomi, finansmarknaden beteende och finansmarknadsaktörer, såsom investmentbanker. Du kommer att arbeta hands-on med finansiella verktyg och tekniker, inklusive vår state-of the-art Trading Room. Du kommer att lära sig att bedöma investeringsmöjligheter, förstå de ekonomiska fundamenten underliggande finansiella marknaderna och utvärdera finansiella portföljer. Varför välja den här kursen? Denna kurs riktar sig till studenter med en bakgrund inom ekonomi, finans eller affärer. Det ger studenterna en möjlighet att utveckla sin förståelse av arbetet ekonomer samtidigt utveckla en inriktning mot analys av en rad frågor i finansiell ekonomi. Vår tillämpade fokus innebär att du kommer att utvärdera en rad aktuella frågor inom områdena ekonomi och finans vinner en rigorös grund i ekonomisk teori och metoder. Arbetspraktik Opportunity Du kan lägga till en års praktik, vilket gör din herres en tvåårig kurs. It'e ett bra sätt att sätta ditt lärande i praktiken och få värdefull praktisk erfarenhet för att öka din karriär. Hur du lärt Studera och stöd Undervisnings- och inlärningsmetoder är centrerade kring interaktiva workshops som är mycket delaktiga i naturen och kommer att sysselsätta fallstudier, diskussioner, affärssimuleringar och gruppaktiviteter. Interaktivitet är nyckeln till vår undervisning och vi är fast beslutna att erbjuda kurser som antar undervisningsmetoder som är lämpliga för eleven kohort och specifika moduler. Vi ser till att stöd och vägledning är på plats, särskilt under de tidiga stadierna av kursen och utvärderingsperioder, för att hjälpa dig att bli bekväm med att operera på en elevcentrerad inlärningsmiljö. bedömningsmetoder... [-]

Msc Branding Och Reklam

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen ger dig de ledande teorier, verktyg och tekniker som du behöver för att arbeta på en strategisk och taktisk nivå inom global marknadsföring. Skapad i nära samråd med ledande marknadsförare och Chartered Institute of Marketing, utvecklar den kompetens efterfrågas av dagens marknadsföring arbetsgivare. [+]

MSc Branding and Advertising Oavsett om du vill arbeta för ett stort internationellt varumärke eller en innovativ kreativ byrå, kommer denna populära magisterexamen hjälpa dig att utvecklas till en effektiv marknadskommunikation professionell. Kursen ger dig de ledande teorier, verktyg och tekniker som du behöver för att arbeta på en strategisk och taktisk nivå inom global marknadsföring. Skapad i nära samråd med ledande marknadsförare och Chartered Institute of Marketing, utvecklar den kompetens efterfrågas av dagens marknadsföring arbetsgivare. I din första termin, kommer du utforska grundläggande frågor och begrepp av marknadsföringsmetoder, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar den. Du kommer också att ta en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö. I din andra termin, kommer du lära dig om företags- och reputation management. Du kommer också att genomföra och arbeta med praktiska verktyg, inklusive marknadsplaner och statistik, samt att utveckla din förståelse för konsumenternas engagemang. Du kommer att utsättas för den allra senaste tänkande i både konventionella och digital marknadsföring lärjungar. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja ett stort praktiskt projekt, med möjlighet att använda dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller vinst arbetslivserfarenhet utomlands. Varför välja den här kursen? Under kursen kommer du att dra nytta av: exponering för ledande marknadsföring tänkande, verktyg och tekniker partnerskapet med CIM, vilket innebär att på ett framgångsrikt slutförande av MSC Branding och reklam kurs har du möjlighet att få en extra examen, nivå fyra CIM Professional... [-]

Msc Digital Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna kurs har utformats i nära samarbete med ledande digitala marknadsförare och Chartered Institute of Marketing (CIM) för att utsätta dig för de allra senaste tänkande, verktyg och tekniker inom digitala och sociala medier marknadsföring. Det syftar till att ge dig de kunskaper som efterfrågas av dagens arbetsgivare och möjligheter att arbeta på en strategisk och taktisk nivå. [+]

MSc Digital Marketing Digital Marketing är ett av de snabbast växande och mest dynamiska områdena i marknadsföringen. Denna ständigt växande område ständigt pionjärer ny teknik och vår magisterexamen förbereder dig för en fascinerande karriär. Denna kurs har utformats i nära samarbete med ledande digitala marknadsförare och Chartered Institute of Marketing (CIM) för att utsätta dig för de allra senaste tänkande, verktyg och tekniker inom digitala och sociala medier marknadsföring. Det syftar till att ge dig de kunskaper som efterfrågas av dagens arbetsgivare och möjligheter att arbeta på en strategisk och taktisk nivå. I din första termin, kommer du att utforska de grundläggande frågorna och begreppen marknadsföringssed, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar den. Du tar en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö. Din andra terminen undersöker frågor kring digital marknadsföring, samt praktiska färdigheter som att skapa och använda digitala marknadsplaner och statistik. Du kommer också att utveckla en stark förståelse för konsumenternas engagemang. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja ett stort praktiskt projekt, med möjlighet att använda dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få arbetslivserfarenhet utomlands. Varför välja den här kursen? Under kursen kommer du att dra nytta av: Exponering för ledande marknadsföring tänkande, verktyg och tekniker. Partnerskapet med CIM innebär att på ett framgångsrikt slutförande av MSc Digital Marketing kurs kommer du att ha möjlighet att få en extra examen, nivå fyra CIM Professional Certificate i marknadsföring. Du kommer också... [-]

Msc Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna unika magisterexamen erbjuder dig spännande möjlighet att skapa din egen innovativa start-up företag. Den kombinerar rigorös akademisk teori med praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och värdefulla nätverk som du behöver för att göra ditt företag framgångsrikt. [+]

msc entreprenörskap Denna unika magisterexamen erbjuder dig spännande möjlighet att skapa din egen innovativa start-up företag. Den kombinerar rigorös akademisk teori med praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och värdefulla nätverk som du behöver för att göra ditt företag framgångsrikt. Vår MSc Entreprenörskap är utformad för ambitiösa framtida entreprenörer från en hel rad av första gradens bakgrunder, inklusive teknik och vetenskap. Det syftar till att främja innovation och värdeskapande, vilket ger dig de kunskaper, färdigheter och förmåga att skapa och leda framgångsrika nystartade företag. Du kommer att utveckla en stark grund att bygga och förvalta de viktigaste funktionerna i en ny satsning, och ges möjlighet att faktiskt göra så under kursen. Vi kommer att utsätta dig för de nätverk och investeringsmöjligheter du behöver för att få dina idéer från marken, och det finns även möjlighet att få tillgång till såddfinansiering direkt från Business School. Du kommer att lära sig att kontrollera risk och osäkerhet, implementera lösningar och maximera möjligheterna. Genom praktisk inlärning och ett stort praktiskt projekt kommer vi också att utmana dina förutfattade meningar, utveckla din ledarförmåga och hjälper dig att förvandla dina idéer till kraftfulla påståenden. Varför välja den här kursen? Kursen ger framtida entreprenörer med en grund i hanteringen av viktiga funktionella områden för en ny satsning och de nätverk och frön att faktiskt starta eget företag. Utbudet av förvaltnings ämnesområden kan du utveckla mer avancerade kunskaper som kursen fortskrider och tillämpa dina kunskaper och färdigheter för att bygga din egen verksamhet. Genom en "Innovation och Enterprise Hub" du... [-]

Msc Finans

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår rena Finance väg ger dig en mer djupgående förståelse för grundläggande finansiella begrepp, teorier och verktyg som används i en mängd olika organisationer över hela världen. Detta inkluderar finansiell matematik, modellbygge, riskhantering och fusioner och acquisitions.Its avsedda för ambitiösa personer med kvantitativa förmågor men inte nödvändigtvis ett finansiellt relaterade examen som söker en karriär inom finans. [+]

MSc Finance Vår rena Finance väg ger dig en mer djupgående förståelse för grundläggande finansiella begrepp, teorier och verktyg som används i en mängd olika organisationer över hela världen. Detta inkluderar finansiell matematik, modellbygge, riskhantering och fusioner och acquisitions.Its avsedda för ambitiösa personer med kvantitativa förmågor men inte nödvändigtvis ett finansiellt relaterade examen som söker en karriär inom finans. Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att undersöka driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys. I din andra termin kan du fördjupa dina grundläggande kunskaper i ekonomi, eller specialisera sig genom att ta en Investment Banking eller Redovisning väg. Slutligen ser din tredje termin du göra ett stort projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Varför välja den här kursen? Kursen ger dig en bred teoretisk bakgrund och utrusta dig med praktiska färdigheter för aktiv samverkan i finansvärlden. Det drivs av handledare som har både akademisk och praktisk erfarenhet av branschen inom finans. Tyngdpunkten i kursen ligger på att tillämpa kunskaper, färdigheter och tekniker för att analysera instrument, deltagare och marknader i internationella finanskretsar. Du kommer också att kunna specialisera sig på ett område av finansiering som särskilt intresserar dig. Du kommer att slutföra en omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs, brukar hållas i Peak District. Du kan lära av... [-]

MSC Finansiering Och Investment Banking

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

På denna väg, lär du dig att analysera och värdera investeringsprodukter, kritisk analys av information på derivatmarknaderna och portfölj och kapitalförvaltning. Du kommer att arbeta hands-on med finansiella verktyg och tekniker, bland annat med hjälp av vår Trading Room. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSc finans och Investment Banking På denna väg, lär du dig att analysera och värdera investeringsprodukter, kritisk analys av information på derivatmarknaderna och portfölj och kapitalförvaltning. Du kommer att arbeta hands-on med finansiella verktyg och tekniker, bland annat med hjälp av vår Trading Room. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Denna samling av magisterexamen ger dig den teoretiska bakgrunden och praktiska färdigheter för en karriär att ta itu med aktuella frågor inom finans. Varje kurs har skapats i samarbete med Chartered Institute of Finance (CFA), så dina moduler också bidra till institutets egen kompetens, som du kan arbeta för att slutföra efter examen. Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att utforska driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys. I din andra termin kan du fördjupa dina grundläggande kunskaper finansministeriet, eller specialisera sig genom att ta en Investment Banking eller Redovisning rutt. Slutligen ser din tredje termin du göra ett stort projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Varför välja den här kursen? Kursen ger dig en bred teoretisk bakgrund och utrusta dig med praktiska färdigheter för aktiv samverkan i finansvärlden. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Det drivs av handledare som har både akademisk och praktisk erfarenhet av... [-]

MSc Finans Och Redovisning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna väg är utformat för att bygga på din första examen i redovisning. Fokus ligger på att utveckla din förståelse genom att tillämpa teorier att träna, som omfattar de ämnen som gör det möjligt för dig att slutföra din professionella kropp inträdesprov och framsteg din karriär. [+]

MSc finans och redovisning Denna väg är utformat för att bygga på din första examen i redovisning. Fokus ligger på att utveckla din förståelse genom att tillämpa teorier att träna, som omfattar de ämnen som gör det möjligt för dig att slutföra din professionella kropp inträdesprov och framsteg din karriär. Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att utforska driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys. I din andra termin kan du fördjupa dina grundläggande kunskaper finansministeriet, eller specialisera sig genom att ta en Investment Banking eller Redovisning rutt. Slutligen ser din tredje termin du göra ett stort projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Varför välja den här kursen? Kursen ger dig en bred teoretisk bakgrund och utrusta dig med praktiska färdigheter för aktiv samverkan i finansvärlden. Kursen kommer att hjälpa dig att förstå och tillämpa traditionella och aktuella teoretiska principer, modeller och ramverk för strategisk redovisning och strategisk ekonomisk förvaltning. Det drivs av handledare som har både akademisk och praktisk erfarenhet av branschen inom finans. Tyngdpunkten i kursen ligger på att tillämpa kunskaper, färdigheter och tekniker för att analysera instrument, deltagare och marknader i internationella finanskretsar. Du kommer också att kunna specialisera sig på ett område av finansiering som särskilt intresserar dig. Du kommer att slutföra en omfattande utvecklingsprogram, som innehåller... [-]

Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Management kurser kommer att hjälpa dig att bli en effektiv 21-talet chef, kunna arbeta i dynamiska och komplexa organisatoriska miljöer. Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av förvaltnings ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialistkunskap som programmet fortskrider. [+]

msc förvaltning Vår MSc Management kurser kommer att hjälpa dig att bli en effektiv 21-talet chef, kunna arbeta i dynamiska och komplexa organisatoriska miljöer. Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av förvaltnings ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialistkunskap som programmet fortskrider. Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Vår rena management väg utvecklar en djupare förståelse av de centrala principerna för förvaltning. Du kommer samarbeta med relevanta och nya förvaltningsproblem, inklusive hantering av olika kulturer. Du kommer också att undersöka organisatorisk innovation och entreprenörstänkande, samt förbättra din kritisk förståelse för förvaltning teori. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Studenter på dessa linjer kommer vanligtvis från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell inlärningsupplevelse. Du kommer att slutföra ett omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs brukar hållas i Peak District. Arbetspraktik Opportunity... [-]

Msc Förvaltning Och Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att undersöka den globala finansiella marknaden, inklusive dess struktur deltagare, reglerande funktioner och deras roll i samhället. Du kommer också att fokusera på analys av finansiella rapporter för att förbättra förvaltningen beslutsfattandet. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSc Management och Finance Du kommer att undersöka den globala finansiella marknaden, inklusive dess struktur deltagare, reglerande funktioner och deras roll i samhället. Du kommer också att fokusera på analys av finansiella rapporter för att förbättra förvaltningen beslutsfattandet. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Denna väg utforskar den globala finansiella marknaden, inklusive dess struktur, deltagare, reglerande funktioner och deras roll i samhället. Den fokuserar sedan på analys av finansiella rapporter för att förbättra ledningens beslutsfattande, liksom den roll som etik och hållbarhet. Du kommer att överväga viktiga aspekter av den ekonomiska förvaltningen av företag i en multinationell miljö. Detta kommer att hjälpa dig att utveckla en detaljerad förståelse av centrala finans teorier, liksom starka kritiska färdigheter analys. Varför läsa denna kurs? Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Kursen ger dig en grundkunskaper i de centrala funktionella affärsområden och det sätt som dessa områden är integrerade i globalt orienterade organisationer. Det kommer också att utveckla din specialistkunskap inom corporate finance och riskhantering. Studenter på dessa linjer kommer vanligtvis... [-]

Msc Förvaltning Och Innovation Och Entreprise

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen stöder dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeerbjudande för ett nytt företag - och ta det globala. Du kommer att börja dina studier genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSC Förvaltning och innovation och Entreprise Kursen stöder dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeerbjudande för ett nytt företag - och ta det globala. Du kommer att börja dina studier genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Denna väg stödjer dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeerbjudande för ett nytt företag - och ta det globala. Innovation är hjärtat i en ny proposition, så att du kommer att börja genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd. Du kommer då att undersöka rollen av värdekedjor och hur de kommer tillsammans för att leverera produkter till kunderna. Med utgångspunkt i detta, kommer du att uppleva den internationella entreprenörsbeslutsfattandet genom en intensiv fyra veckors projektarbete, utveckla ett business case för att ta en produkt till en annan marknad. Detta bygger värdefulla kunskaper i att bedöma risker och fördelar. Varför läsa denna kurs? Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Din erfarenhet... [-]

Msc Förvaltning Och Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att undersöka marknadsplaneringsprocessen, marknadsföringskoncept och debatter. Med utgångspunkt i detta kommer du att titta på strategiska marknadsföringsfrågor, modern praxis och hur organisationer svara på den ständigt föränderliga globala miljön. [+]

MSC Förvaltning och marknadsföring Du kommer att undersöka marknadsplaneringsprocessen, marknadsföringskoncept och debatter. Med utgångspunkt i detta kommer du att titta på strategiska marknadsföringsfrågor, modern praxis och hur organisationer svara på den ständigt föränderliga globala miljön. Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Vårt ledarskap och marknadsföring vägen ger dig en stor förståelse för de grundläggande frågorna som ligger bakom marknadsföringssed. Du kommer att undersöka marknadsföringen planeringsprocessen, marknadsföringskoncept och debatter. Du kommer också att utveckla en fördjupad förståelse för komplexiteten i konsumenternas genom att utforska köpbeteende. Med utgångspunkt i detta kommer du att undersöka strategiska marknadsfrågor och modern praxis, med en helhetssyn på hur organisationer svarar på en ständigt föränderlig global miljö. Detta inkluderar att förstå hur marknadsföring fungerar inte bara i en konsument-vänd sammanhang, men också i business-to-business och inte-vinstdrivande sammanhang. Varför läsa denna kurs? Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Denna väg har utformats för att ge dig en förståelse för marknadsföring principer och praxis och viktiga analysmetoder. Du kommer att bli utrustade med de kunskaper och färdigheter som behövs för att utveckla och genomföra innovativa, värdeskapande marknadsföringslösningar för att... [-]

Msc Hantering Och Globala Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att studera hanteringen av verksamheten, utveckla en förståelse för den globala leveranskedjan samt hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. Du kommer också att analysera med realistiska uppgifter och ta itu med de frågor som du kan möta i en verksamhetsmiljö. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSC Management and Global Supply Chain Management Du kommer att studera hanteringen av verksamheten, utveckla en förståelse för den globala leveranskedjan samt hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. Du kommer också att analysera med realistiska uppgifter och ta itu med de frågor som du kan möta i en verksamhetsmiljö. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Denna väg är utformad för att förbereda dig för en karriär inom den globala supply chain management. Det börjar med att utforska förvaltningen av verksamheten på en strategisk nivå, innan utveckla din förståelse för den globala leveranskedjan och hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. Du kommer också att analysera med realistiska uppgifter, att ta itu med den typ av frågor som du kan möta i en verksamhet eller globala leveranskedjan miljö och bygga värdefulla praktiska färdigheter. Varför läsa denna kurs? Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Det är en omvandling magisterexamen och är därför inte begränsad till studenter med ett företag eller förvaltning relaterade första graden.... [-]

Msc Internationella Affärer (enda Utmärkelse)

Campusstudier Heltid 1 år January 2018 Storbritannien Nottingham

Single Award erbjuder en snabbare väg med ett utmärkt val av större projekt. Utrusta dig med kraftfulla ledaregenskaper, kulturella insikter, professionella nätverk och första hand upplevelser du behöver för att lyckas i den globala affärsvärlden. [+]

MSc International Business (Single Award) Single Award erbjuder en snabbare väg med ett utmärkt val av större projekt. Utrusta dig med kraftfulla ledaregenskaper, kulturella insikter, professionella nätverk och första hand upplevelser du behöver för att lyckas i den globala affärsvärlden. Alla studenter får chansen att gå på en två veckors studieresa, ser branschen på internationell nivå, under tiden bort du kommer att gå på industribesök, nätverk, delta i föreläsningar och seminarier på en sommarskola och se sevärdheterna. Tidigare års destinationer inkluderar Venedig, Brescia och Lissabon. Detta är en verkligt unik upplevelse designad av oss speciellt för att passa din kurs. Varför välja den här kursen? Denna grad kommer att göra det möjligt för deltagarna att studera verksamheten samtidigt som en inblick i kulturella och internationella konsekvenser. Det kommer också att ge deltagarna en större kulturell medvetenhet. Graden är tydligt tvärvetenskaplig och syftar till att förse deltagarna med en ram för att förbättra sin egen förvaltningsåtgärder. Det är en unik möjlighet att fylla i ett större projekt - antingen en konsulterfarenhet, Praktik, och Business Research Project. Alternativen projektet kommer att förbättra ditt CV och gör att du kan stå ut i en mycket konkurrensutsatt arbetsmarknad. Du kommer att slutföra ett omfattande utvecklingsprogram, som inkluderar en kort bostadshus teambuilding kurs, som normalt hålls i Peak District. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från företag som E.ON, Lego, Experian, Santander, och IBM. Hur du lärt Studera och stöd Undervisnings- och inlärningsmetoder... [-]

Msc Internationella Affärer Dubbla Utmärkelse

Campusstudier Heltid 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vårt flaggskepp Dubbla Priset är en verkligt exceptionella möjlighet att få två M-nivå kvalifikationer i bara 15 månader, vilket ger dig en klar konkurrensfördel. Med en mycket värdefull internationell praktik, samt undersökning i Storbritannien och utomlands, och en fördjupad akademiskt projekt, är det en karriär som definierar kurs som kommer att förändra ditt sätt att se världen. [+]

MSc International Business Dual Award Vårt flaggskepp Dubbla Priset är en verkligt exceptionella möjlighet att få två M-nivå kvalifikationer i bara 15 månader, vilket ger dig en klar konkurrensfördel. Med en mycket värdefull internationell praktik, samt undersökning i Storbritannien och utomlands, och en fördjupad akademiskt projekt, är det en karriär som definierar kurs som kommer att förändra ditt sätt att se världen. Denna innovativa kurs ger dig möjlighet att uppnå två M-nivå grader, från två olika universitet, snabbare och till en lägre kostnad än att ta dem en efter en. Det är en möjlighet att göra en stor inverkan på din karriär i en relativt kort tidsperiod, bredda dina vyer och ge dig eftertraktad internationell exponering. Du kommer att börja med att utforska kärnområdena International Business här på Nottingham Business School. Du kommer då att bygga vidare på detta genom att studera för en period på ett av våra hyllade partnerinstitutioner: ISCTE i Lissabon, Portugal; Kedge i Marseille, Frankrike; ESC Clermont i Frankrike, Brescia-universitetet i Italien National Sun Yat-sen universitetet i Taiwan Detta följs av en värdefull 12-veckors praktik i England eller utomlands, vilket ger dig förstahandserfarenhet i en internationellt inriktad roll. Det är ett utmärkt tillfälle att fördjupa dig i en annan kultur eller engagera sig i den internationella verksamheten i ett brittiskt företag. Slutligen kommer du tillbaka till Nottingham för att genomföra en fördjupad forskningsprojekt, utveckla ny kunskap inom ett visst område av intresse. Varför välja den här kursen? Denna grad kommer att göra det möjligt för deltagarna... [-]

MSC Management And International Business

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att undersöka hur man ska hantera effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Kursen kommer att bygga kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt samt utveckla din förståelse för den globala leveranskedjan står inför. [+]

MSC Management and International Business Du kommer att undersöka hur man ska hantera effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Kursen kommer att bygga kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt samt utveckla din förståelse för den globala leveranskedjan står inför. Vår förvaltning och International Business vägen utforskar hur man ska hantera effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Det bygger kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt möter. Du kommer att utveckla en stark förståelse för den globala leveranskedjan, samt hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. En upplevelse-baserad modul ger dig också möjlighet att arbeta utomlands, att utveckla kompetens och erfarenhet att arbeta i ett utomeuropeiskt sammanhang. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Det är en konvertering mästare och är därför inte begränsat till de med ett företag eller förvaltning relaterade grundexamen. Rutterna specifika moduler fokus på internationella värdekedjor och tvärfrågor kulturförvaltning. Du kommer att överväga hur organisationer skapa värde genom nya produkter och tjänster och leverera värde genom internationella insatser och försörjningskedjor. Dessutom kommer du att studera hur kulturella, språkliga och fysiska hinder påverkar organisationer och hur, i sin tur, organisationer svara för att anpassa sig till dessa hinder. Studenter på dessa linjer kommer vanligtvis från över 25 olika länder, vilket innebär att du... [-]

Msc Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Den här kursen hjälper dig att bli en redo för marknaden professionellt med ett globalt synsätt, utrustad för en framgångsrik internationell karriär inom marknadsföring, företag eller förvaltning. Skapad i nära samråd med marknadsföring industrin och Chartered Institute of Marketing (CIM), utvecklar den styrka, förmåga och förståelse dagens marknadsföring arbetsgivare letar efter. [+]

MSc Marketing Dagens dynamiska globala marknadsföring industrin är en spännande, fartfylld arbetsmiljö och vår MSc Marketing Kursen ger dig de teoretiska och praktiska bakgrund du behöver för att trivas. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Den här kursen hjälper dig att bli en redo för marknaden professionellt med ett globalt synsätt, utrustad för en framgångsrik internationell karriär inom marknadsföring, företag eller förvaltning. Skapad i nära samråd med marknadsföring industrin och Chartered Institute of Marketing (CIM), utvecklar den styrka, förmåga och förståelse dagens marknadsföring arbetsgivare letar efter. I din första termin, kommer du att utforska de grundläggande frågorna och begreppen marknadsföringssed, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar det. Du kommer också att ta en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö. Den andra terminen ser du fördjupa din förståelse för ämnet. Du kommer att titta på marknadsföring, hur marknadsföring fungerar med andra funktioner i en organisation, marknadsplaner, statistik och konsumenternas engagemang. Du kommer att utsättas för den allra senaste tänkande i både konventionella och digital marknadsföring lärjungar. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja ett stort praktiskt projekt, med möjlighet att använda dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få arbetslivserfarenhet utomlands. Varför välja den här kursen? Under kursen kommer du att dra nytta av: Exponering för ledande marknadsföring tänkande, verktyg och tekniker. Partnerskapet med CIM innebär att på ett framgångsrikt slutförande av MSC Marketing har du naturligtvis... [-]

Msc Personaladministration

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

MSc HRM har utvecklats för att producera akademiker som kan göra en skillnad i HR arenan. Detta ettårigt program är godkänt av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) uppfylla kunskapskraven som är förutsättning för Chartered Medlemskap eller Chartered Fellowship of CIPD. [+]

MSC Human Resource Management MSc HRM har utvecklats för att producera akademiker som kan göra en skillnad i HR arenan. Detta ettårigt program är godkänt av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) uppfylla kunskapskraven som är förutsättning för Chartered Medlemskap eller Chartered Fellowship of CIPD. Civilingenjör Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker kan göra en skillnad i HR arenan. Detta ettårigt program är godkänt av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) uppfylla kunskapskraven som är förutsättning för Chartered Medlemskap eller Chartered Fellowship of CIPD. Framgångsrikt slutförande av detta EM kommer att ge dig med associerat medlemskap i CIPD. Varför läsa denna kurs? Civilingenjör Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker kan göra en skillnad i HR arenan. Alltmer värdet av CIPD kvalifikationer erkänns nationellt och internationellt. CIPD forskning bland ledande organisationer säkerställer att innehållet i detta program är moderna och värderas högt av arbetsgivare. Det är en unik möjlighet att fylla i en konsulterfarenhet Project för en verklig affärssituation. Du presentera dina resultat för kunden och lära värdefulla verktyg för projekthantering och koncept. De slutföra tvååriga placering väg kommer att vara komplett en avhandling efter avslutad placering, Du kommer att slutföra en omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs, brukar hållas i Peak District. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från organisationer såsom E.ON, Lego, Experian, Santander, och IBM. Arbetspraktik Opportunity Du kan lägga till en års praktik, vilket... [-]

MSc Projektledning

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Projektledning är ett växande område med starkt fokus på att hitta akademiker med stark teoretisk bakgrund inom Projekt- och Programhantering. 15,7 miljoner nya projektledningsroller kommer att skapas globalt 2020 (PMI 2013). Vår MSc Project Management kurs har utformats för att utrusta dig med all nödvändig kompetens och kunskap för att planera, planera och genomföra projekt framgångsrikt. Kursen låter dig lägga teori och samtida tänkande i praktiska projekthanteringsinställningar. [+]

MSc Project Management Denna MSc är utformad med arbetsgivarnas krav i åtanke, och erbjuder en bred förståelse för alla delar av projektledning, såsom intressenthantering, scope management, tidshantering, kostnadshantering, kvalitetshantering, riskhantering och personalhantering. Du kommer att få färdigheter som kan överföras inom ett antal branscher, inklusive bil, olje och gas, flyg och försvar, IT, teknik, vård och mycket mer. Varför studera denna grad? Ingen tidigare erfarenhet krävs - Att återgå till grunderna är nyckeln till framgång. Därmed börjar vi med att täcka grundläggande begrepp och principer innan vi går vidare till djupt vatten. Oavsett om du redan är i yrket eller i början av din karriär, ser vi till att alla är på samma sida och redo att utmärka sig. Gör en hybridchef - Förutom viktiga ämnesområden kommer du också att lära dig ett antal färdigheter som hjälper dig att sticka ut ur publiken. Dessa inkluderar till exempel Förhandling, kritisk tänkande, problemlösning och Microsoft Project. Flexibelt lärande för dig - Med vanligtvis 2 dagar i veckan direkt kontakttid för ämnesrelaterade moduler, ser vi till att du har tillräckligt med tid att ta in och smälta allt material. Kvalitet i, kvalitet ut - Här på NBS älskar vi vad vi gör! Du kommer att läras av branschexperter som kommer att se till att du är fullt utbildad för att möta utmaningarna i dagens affärsmiljö. Hur du lärt Undervisnings- och inlärningsmetoder innefattar bland annat kontakt- och kontaktaktiviteter, bland annat föreläsningar, seminarier, presentationer, gruppövningar och självständig eller självständig studie. Interaktivitet är nyckeln till vår... [-]

Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Burton St
Nottingham NG1 4BU, GB
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460