Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Varför Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) är en blomstrande del av Nottingham Trent University (NTU); Vi är internationellt kända som en av de bästa handelshögskolorna i Storbritannien, vilket ger utmärkt utbildning och forskning som har en stark, positiv inverkan på karriärer, företag och det globala samhället. Våra forskarutbildningskurser är ett exceptionellt tillfälle att upptäcka vem du kan vara, som du lär dig av experter akademiker och företagsledare med enastående internationellt rykte. Vi har en av de största och mest mångsidiga fakulteterna i någon företagsskola, som ger dig innovationsteorier, stor affärserfarenhet och inspirerande, stödjande undervisning.

AACSB ackrediterad

Nottingham Business School förenar de översta 5% av handelshögskolorna över hela världen efter att Nottingham Trent University fick ackreditering för kvaliteten på sina affärs- och förvaltningskurser från Association till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Anslutningar till industrin

Nottingham Business School har 600 + kontakter med näringslivet - i Storbritannien och utomlands - och välkomnar regelbundet specialister på campus för att jobba med våra studenter. Vår Business Leader Lecture Series ser studenter lära av ledande ledare av stora organisationer, bland annat IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota och Chartered Institute of Marketing.

Skapa en unik, personlig kurs

Våra kurser är noggrant strukturerade för att ge dig kärnkompetens, kompetens inom mer specialistområden och värdefull praktisk erfarenhet. Varje kurs börjar med ett kärnelement, vilket leder till flera valfria vägar och slutligen ett urval av stora projekt. Du har också möjlighet att få ännu mer erfarenhet genom att införliva en årlig arbetsplats på din kurs *. Kurser som börjar i januari 2018:

 • msc förvaltning
 • MSC Management and International Business
 • MSc Marketing
 • MSc Branding och Reklam
 • MSc Finance
 • msc internationella affärer (enda utmärkelse)

Kurser som börjar i september 2018:

 • msc förvaltning
 • MSc Management och Finance
 • MSc Management och Global Supply Chain Management
 • MSc Management och Innovation och Enterprise
 • MSC Management and International Business
 • MSC Management and International Publishing
 • MSc Management och marknadsföring
 • MSc Marketing
 • MSc Branding och Reklam
 • MSc Digital Marketing
 • MSc Human Resource Management
 • MSc Ekonomi
 • MSc Ekonomi och Investment Banking
 • msc internationella affärer (enda utmärkelse)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finance
 • MSc Finans och redovisning
 • MSC finansiering och investment banking
 • msc entreprenörskap
 • MSc Project Management

* Begränsningar gäller beroende på din valda kurs. Personer med mer branscherfarenhet kan vara intresserade av våra heltid MBA och Executive MBA-program.

våra studenter

Ta inte bara vårt ord för det - höra vad våra studenter har att säga om att studera och bo i Nottingham samt kurser och faciliteter.

Karriär Enhancement

Vi är fokuserade på din anställbarhet från början, genom en lärande erfarenhet som integrerar teori och praktik. 96% av NBS forskarstuderande har gått på anställning, egenföretagare eller vidareutbildning sex månader efter examen (DHLE 2015/16)

 • Våra heltid MSc studenter kan välja att lägga till ett års arbetsplats. *
 • Vi har fått global ackreditering för kvaliteten på våra affärs- och förvaltningskurser från AACSB - anslutning till de 5% högsta skolorna i världen.
 • Vi arbetar med över 70 företag varje år för att ge råd till våra studenter.
 • Våra studenter har ett val av större projekt. Möjligheterna inkluderar ett live-konsulteringsprojekt, en praktik på tre månader, en internationell sommarskola eller ett företagsforskningsprojekt.
 • Vi driver branschhögtalare, bland annat våra populära Business Leaders Lecture-serier och Masters-specifika evenemang.
 • Du kan bli involverad i Global Respons Week och Global Business Week.

* exklusive MSc Entrepreneurship, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award) och MSc Management och International Publishing. Vi har också ett engagerat anställningsarbete, som erbjuder skräddarsydda råd för att inspirera och förbättra varje steg i din karriärplanering.

Kursakkrediteringar

Chartered Institute of Marketing (CIM) Vi arbetar i samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), vilket ger studenterna på vårt marknadsföringskurs studentmedlemskap till CIM och möjligheten att få högt värderade yrkeskvalifikationer via CIM Graduate Gateway. Chartered Management Institute (CMI) Vår MBA och alla våra MSc Management kurser är Dual Award ackrediterad med Chartered Management Institute (CMI). Det innebär att när du examinerar får du två kvalifikationer:

 • MSc Management (och rutt); och
 • CMI Level 7 Diplom Management and Leadership

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Vår MSc Human Resource Management kurs är godkänd av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Den professionella kroppen för HR och folkutveckling, CIPD är erkänd världen över, och en kvalifikation som godkänts av dem kan verkligen öka dina karriärmöjligheter. Chartered Institute of Finance (CFA) Var och en av våra finansieringskurser har skapats i samarbete med Chartered Institute of Finance (CFA), så dina moduler bidrar också till institutets egen kvalifikation, som du kan arbeta för att slutföra efter examen.

Stipendier

Nottingham Business School erbjuder ett antal generösa stipendier och rabatter för vår Full Time Master kurser. Dessa är tillgängliga för studenter som har blivit erbjudna och som har godkänt en plats på en behörig heltid masters kurs på Nottingham Business School. Besök vår hemsida för fullständiga uppgifter och ett ansökningsformulär. Vår International Development Office har också ett antal stipendier tillgängliga för internationella studenter.

Nottingham City Life

Som en doktorand vid Nottingham Business School kommer du att uppleva livet i en livlig, kosmopolitisk stad baserad i hjärtat av England. Nottingham är ett pulserande kulturcentrum som kan skryta med några av de bästa konstgallerierna, teatrarna, museerna, biograferna och leveställena i East Midlands. Nottingham är känt för att vara en trendig, billig plats att bo med väskor med personlighet och kultur och har mycket att erbjuda. Staden ger fler sportanläggningar per capita än någon annanstans i Europa (visitnottingham.com). Ta en titt på den senaste utgåvan av vår skoltidning LINK som innehåller berättelser om våra senaste framgångar och aktiviteter och borde ge dig en smak av det utbud av spännande möjligheter och evenemang som äger rum här.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MSc:er » Se Globala MBA:er » Se Postgraduate Diplomas » Se Humanistiska kandidatexamina » Se DBA » Se EMBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilekonom

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Economics grad har utformats för att ge dig en djup förståelse av ekonomiska koncept, principer och tekniker genom att fokusera på tillämpningen av ekonomi på samtida verkliga frågor. Du kommer att uppmuntras att "tänka som en ekonom" genom tillämpning av ekonomiska idéer och metoder hämtade från en rad alternativa perspektiv. [+]

Vår MSc Economics grad har utformats för att ge dig en djup förståelse av ekonomiska koncept, principer och tekniker genom att fokusera på tillämpningen av ekonomi på samtida verkliga frågor. Du kommer att uppmuntras att "tänka som en ekonom" genom tillämpning av ekonomiska idéer och metoder hämtade från en rad alternativa perspektiv.

Under din första term ska du arbeta med de senaste ekonomiska teorierna och analysmetoderna baserade på dem, inklusive användningen av kvantitativa data. Du använder dessa metoder för att bidra till att lösa utmanande problem i dagens globala affärs- och förvaltningsmiljö.

Under din andra termin får du möjlighet att specialisera dig inom ditt ämnesområde, skapa en skräddarsydd examenväg. Vi arbetar för närvarande med över 100 akademiska institutioner över hela världen vilket ger dig chansen att tillbringa några veckor utomlands vilket ger dig ett verkligt internationellt perspektiv.... [-]


Civilekonom Och Investment Banking

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Ekonomi och Investment Banking grad ger dig en stark förståelse av finansiell ekonomi, finansmarknadsbeteende och finansiella marknadsaktörer, som investmentbanker. Du lär dig att bedöma investeringsmöjligheter, förstå de ekonomiska förutsättningarna som ligger till grund för finansmarknaderna och utvärdera finansiella portföljer. [+]

Vår Civilekonom och Investment Banking grad kommer att ge dig en stark förståelse för finansiell ekonomi, finansmarknadsbeteende och finansiella marknadsaktörer, såsom investeringsbanker. Du lär dig att bedöma investeringsmöjligheter, förstå de ekonomiska förutsättningarna som ligger till grund för finansmarknaderna och utvärdera finansiella portföljer.

Under din första term kommer du att lära dig om den viktiga roll som finans och banker har för att påverka investeringar och tillväxt samt utveckla viktiga anställningsförmågor i verktyg och tekniker för finansiell analys. De teoretiska insikterna och analytiska färdigheter som erhållits på kursen kommer att utrusta dig för karriär i samband med den analytiska sidan av ekonomisk ekonomi, såsom investeringsbank, fondförvaltning, policyutvärderingar i både privata och offentliga organisationer.... [-]


Msc Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår innovativa och unika MSc Entrepreneurship grad riktar sig till ambitiösa framtida entreprenörer från någon akademisk disciplin, vilket ger dem möjlighet att skapa egen start. Kursen kombinerar rigorös akademisk teori med praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och värdefulla nätverk som du behöver för att göra din verksamhet till en framgång. [+]

Vår innovativa och unika Civilingenjörsutbildning syftar till ambitiösa framtida entreprenörer från vilken akademisk disciplin som helst som ger dem möjlighet att skapa egen start. Kursen kombinerar rigorös akademisk teori med praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och värdefulla nätverk som du behöver för att göra din verksamhet till en framgång.

Kursens syfte är att främja innovation och värdeskapande, vilket ger dig kunskap, färdigheter och förmåga att skapa och leda framgångsrika nystartade företag. Du kommer att utveckla en stark grund för att bygga och hantera nyckelfunktionerna i ett nytt företag. Vi kommer att avslöja dig för de nätverk och investeringsmöjligheter du behöver för att få dina idéer av marken, och det finns även möjlighet att få tillgång till fröfinansiering direkt från Business School.... [-]


Msc Finans

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Finance grad ger dig en mer ingående förståelse av centrala finansiella koncept, teorier och verktyg som används i en mängd olika organisationer över hela världen. Detta inkluderar finansiell matematik, modellbyggnad, riskhantering och fusioner och förvärv. Det är utformat för ambitiösa personer med kvantitativa förmågor men inte nödvändigtvis en ekonomi relaterad examen som söker en karriär inom ekonomi. [+]

MSc Finance

Vår MSc Finance grad ger dig en mer ingående förståelse av centrala finansiella koncept, teorier och verktyg som används i en mängd olika organisationer över hela världen. Detta inkluderar finansiell matematik, modellbyggnad, riskhantering och fusioner och förvärv. Det är utformat för ambitiösa personer med kvantitativa förmågor men inte nödvändigtvis en ekonomi relaterad examen som söker en karriär inom ekonomi.

Under din första termin kommer du att utveckla en stark kärnkännedom om institutionella, redovisnings och finansiella modelleringsramar. Du kommer att undersöka driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys.... [-]


MSc Finance and Investment Banking

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Roller är ekonomichef, finansanalytiker eller finansiell rådgivare.

Karriärutveckling

Som en del av kursen kommer yrkesvägledare köra en serie workshops där eleverna kan identifiera metoder och strategier för att göra det möjligt för dem att effektivt driva sina karriärmål. Verkstäderna kommer att fokusera på både hem och internationella studenter och koncentrera sig på att utveckla kompetens och yrkes medvetenhet.

Hjälper dig att hitta dina fötter efter universitetet

[-]

Civilingenjör I Ekonomi Och Redovisning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Finance and Accounting grad är utformad så att du kan bli en kritisk medlem i en organisations ledningsgrupp. Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att utforska driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys. [+]

Ett grundläggande krav för en framgångsrik organisation är att kunna hantera sina bokförings- och finansiella aktiviteter effektivt och effektivt. Detta krav har blivit tydligare under de senaste tiderna, eftersom organisationer har haft turbulenta ekonomiska förhållanden, utlåningsproblem, riskhanteringsfrågor och kritik av styrning.

Vår MSc Finance and Accounting grad är utformad så att du kan bli en kritisk medlem i en organisations ledningsgrupp. Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att utforska driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys.... [-]


MSc Management and Global Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Projekten omfattar konsultupplevelseprojektet, praktikplatsen, affärsforskningsprojektet och globalt erfarenhetsprojekt. [-]

Msc Förvaltning Och Innovation Och Entreprise

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen stöder dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeerbjudande för ett nytt företag - och ta det globala. Du kommer att börja dina studier genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSc Management och Innovation och Entreprise

Vår MSc Management och Innovation och Enterprise kurs stödjer dig genom processen att skapa en kraftfull värde proposition för ett nytt företag - och ta det globalt. Du kommer att börja dina studier genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd.

Kursen stöder dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeförslag för ett nytt företag - och ta det globalt. Innovation är hjärtat i en ny proposition, så att du kommer att börja genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd.

Du kommer att utforska rollen som värdekedjor och hur de kommer tillsammans för att leverera produkter till kunder. På grund av detta kommer du att uppleva internationellt beslutsfattande genom ett intensivt fyra veckors projekt, utveckla en affärssak för att ta en produkt till en annan marknad. Detta bygger värdefulla kunskaper i att bedöma risker och fördelar.... [-]


MSc Branding Och Reklam

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Oavsett om du vill arbeta för ett stort internationellt varumärke eller en innovativ kreativ agentur, kommer vår populära MSc Branding and Advertising grad att hjälpa dig att utvecklas till en effektiv marknadsföringskommunikation professionell. [+]

MSc Branding och Reklam

Oavsett om du vill arbeta för ett stort internationellt varumärke eller en innovativ kreativ agentur, kommer vår populära MSc Branding and Advertising grad att hjälpa dig att utvecklas till en effektiv marknadsföringskommunikation professionell.

Kursen ger dig de ledande teorier, verktyg och tekniker som du behöver för att arbeta på en strategisk och taktisk nivå inom global marknadsföring. Skapad i nära samråd med ledande marknadsförare och Chartered Institute of Marketing, utvecklar den kompetens efterfrågas av dagens marknadsföring arbetsgivare.

Under din första termin kommer du att undersöka grundläggande frågor och begrepp i marknadsföring, innan du lär dig om köparbeteende för konsumenten och de faktorer som påverkar det. Du kommer också att ta en helhetssyn av en organisation och hur den försöker utveckla marknadsstrategi i en utmanande global miljö.... [-]


MSc Digital Marketing

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Digital Marketing är ett av de snabbast växande och mest dynamiska områdena i marknadsföringen. Detta ständigt utvecklande fält fortsätter kontinuerligt med ny teknik och vår MSc Digital Marketing grad förbereder dig för en fascinerande karriär. [+]

MSc Digital Marketing

digital marknadsföring är ett av de snabbast växande, mest dynamiska områdena inom marknadsbranschen. Detta ständigt utvecklande fält fortsätter kontinuerligt med ny teknik och vår MSc Digital Marketing grad förbereder dig för en fascinerande karriär.

Denna grad har utformats i nära samarbete med ledande digitala marknadsförare och Chartered Institute of Marketing (CIM) för att avslöja dig till det senaste tänkandet, verktygen och teknikerna inom digital och social media marknadsföring. Det syftar till att ge dig de kunskaper som efterfrågas av dagens arbetsgivare och möjligheter att arbeta på en strategisk och taktisk nivå.

Under din första term kommer du att undersöka de grundläggande frågorna och begreppen i marknadsföringspraxis innan du lär dig om köparbeteende för konsumenten och de faktorer som påverkar det. Du tar en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö.... [-]


Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Management kurser kommer att hjälpa dig att bli en effektiv 21-talet chef, kunna arbeta i dynamiska och komplexa organisatoriska miljöer. Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av förvaltnings ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialistkunskap som programmet fortskrider. [+]

msc förvaltning

Vår MSc Management kurser kommer att hjälpa dig att bli en effektiv 21-talet chef, kunna arbeta i dynamiska och komplexa organisatoriska miljöer. Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av förvaltnings ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialistkunskap som programmet fortskrider.

Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer.

Vår rena management väg utvecklar en djupare förståelse av de centrala principerna för förvaltning. Du kommer samarbeta med relevanta och nya förvaltningsproblem, inklusive hantering av olika kulturer. Du kommer också att undersöka organisatorisk innovation och entreprenörstänkande, samt förbättra din kritisk förståelse för förvaltning teori.... [-]


MSc International Business (Single Award)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Utrusta dig med kraftfulla managementkunskaper, kulturella insikter, professionella nätverk och förstahandsupplevelser måste du trivas i den globala näringslivet.

[-]

MSc International Business Dual Award

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Denna grad kommer att göra det möjligt för deltagarna att studera verksamheten samtidigt som en inblick i kulturella och internationella konsekvenser. Det kommer också att ge deltagarna en större kulturell medvetenhet. Denna banbrytande kurs ger dig möjlighet att få två M-nivå kvalifikationer samtidigt. Graden är tydligt tvärvetenskaplig och syftar till att förse deltagarna med en ram för att förbättra sin egen förvaltningsåtgärder. I kursen ingår en möjlighet att se industrin på en internationell skala genom att fylla i en två veckors studieresa utomlands. Du kommer att slutföra en Business Research Project. Detta är en traditionell del av oberoende forskning, skapa en akademisk uppsats. ... [-]

MSC Management And International Business

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Management och International Business kurs utforskar hur man hanterar effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Det bygger kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt möter. [+]

MSC Management and International Business

Vår MSc Management och International Business kurs utforskar hur man hanterar effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Det bygger kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt möter.

Du kommer att utveckla en stark förståelse för den globala leveranskedjan, samt hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. En upplevelse-baserad modul ger dig också möjlighet att arbeta utomlands, att utveckla kompetens och erfarenhet att arbeta i ett utomeuropeiskt sammanhang.

Under dina studier fokuserar du på internationella värdekedjor och frågor som rör korskulturfrågor, överväga hur organisationer tar värde genom ny produkt och tjänster och levererar värde genom internationella verksamheter och försörjningskedjor. Dessutom studerar du hur kulturella, språkliga och fysiska barriärer påverkar organisationer och hur organisationer svarar i sin tur för att anpassa sig till dessa hinder.... [-]


MSc Management Och Finance

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Du kommer att undersöka den globala finansiella marknaden, inklusive dess struktur deltagare, reglerande funktioner och deras roll i samhället. Du kommer också att fokusera på analys av finansiella rapporter för att förbättra förvaltningen beslutsfattandet. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSc Management och Finance

Vår MSc Management och Finance kurs utforskar den finansiella globala marknaden, inklusive dess struktur deltagare, regleringsfunktioner och deras roll i samhället. Du kommer också att fokusera på analysen av finansiella rapporter för att förbättra beslutsfattandet av beslutsfattandet samt rollen som etik och hållbarhet.

Du kommer att överväga viktiga aspekter av den ekonomiska förvaltningen av företag i en multinationell miljö. Detta kommer att hjälpa dig att utveckla en detaljerad förståelse av centrala finans teorier, liksom starka kritiska färdigheter analys.

Under din sista termin kommer du att påbörja ett erfarenhetsprojekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskaper som erhållits för att producera en utmanande meningsfull bit av arbete. Det kan innebära att man möter verkliga utmaningar på arbetsplatsen, bedriver självständig forskning eller får värdefull erfarenhet internationellt.... [-]


MSc Management Och Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Management och marknadsföring kurs ger dig en stark förståelse för de grundläggande frågorna bakom marknadsföring praxis. Du kommer att undersöka marknadsföringen planeringsprocessen, marknadsföringskoncept och debatter. Du kommer också att utveckla en djupgående förståelse för konsumenternas komplexitet genom att undersöka köparbeteendet. [+]

MSc Management och marknadsföring

Vår MSc Management och marknadsföring kurs ger dig en stark förståelse för de grundläggande frågorna bakom marknadsföring praxis. Du kommer att undersöka marknadsföringen planeringsprocessen, marknadsföringskoncept och debatter. Du kommer också att utveckla en djupgående förståelse för konsumenternas komplexitet genom att undersöka köparbeteendet.

Med utgångspunkt i detta kommer du att undersöka strategiska marknadsfrågor och modern praxis, med en helhetssyn på hur organisationer svarar på en ständigt föränderlig global miljö. Detta inkluderar att förstå hur marknadsföring fungerar inte bara i en konsument-vänd sammanhang, men också i business-to-business och inte-vinstdrivande sammanhang. Du kommer att bli utrustade med de kunskaper och färdigheter som behövs för att utveckla och genomföra innovativa, värdeskapande marknadsföringslösningar för att upprätthålla överlägsen kundtillfredsställelse.... [-]


Msc Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Den här kursen hjälper dig att bli en redo för marknaden professionellt med ett globalt synsätt, utrustad för en framgångsrik internationell karriär inom marknadsföring, företag eller förvaltning. Skapad i nära samråd med marknadsföring industrin och Chartered Institute of Marketing (CIM), utvecklar den styrka, förmåga och förståelse dagens marknadsföring arbetsgivare letar efter. [+]

MSc Marketing

Dagens dynamiska globala marknadsföring industrin är en spännande, fartfylld arbetsmiljö och vår MSc Marketing Kursen ger dig de teoretiska och praktiska bakgrund du behöver för att trivas. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs.

Den här kursen hjälper dig att bli en redo för marknaden professionellt med ett globalt synsätt, utrustad för en framgångsrik internationell karriär inom marknadsföring, företag eller förvaltning. Skapad i nära samråd med marknadsföring industrin och Chartered Institute of Marketing (CIM), utvecklar den styrka, förmåga och förståelse dagens marknadsföring arbetsgivare letar efter.

I din första termin, kommer du att utforska de grundläggande frågorna och begreppen marknadsföringssed, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar det. Du kommer också att ta en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö.... [-]


MSc Projektledning

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Project Management kurs har utformats för att utrusta dig med all nödvändig kompetens och kunskap för att planera, planera och genomföra projekt framgångsrikt. Kursen låter dig lägga teori och samtida tänkande i praktiska projekthanteringsinställningar. [+]

Projektledning är ett växande område med starkt fokus på att hitta akademiker med stark teoretisk bakgrund inom Projekt- och Programhantering. 15,7 miljoner nya projektledningsroller kommer att skapas globalt 2020 (PMI 2013).

Vår MSc Project Management kurs har utformats för att utrusta dig med all nödvändig kompetens och kunskap för att utforma, planera och genomföra projekt framgångsrikt. Kursen låter dig lägga teori och samtida tänkande i praktiska projekthanteringsinställningar.

Denna MSc är utformad med arbetsgivarnas krav i åtanke, och erbjuder en bred förståelse för alla delar av projektledning, såsom intressenthantering, scope management, tidshantering, kostnadshantering, kvalitetshantering, riskhantering och personalhantering.... [-]


Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Storbritannien
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460