Nottingham University Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Med campus i Storbritannien, Kina och Malaysia, Nottingham University Business School har en oöverträffad global räckvidd och medlemmar av vår fakultet är bland de ledande forskarna inom sina områden. Med studenter och personal från hela världen, erbjuder vi en unik internationell erfarenhet med möjligheter att etablera värdefulla affärsrelationer med globala konkurrenter.

Undervisningen bygger på utmärkande forskning som redovisas nationellt och internationellt. Våra utestående program och stöd vi erbjuder våra studenter gör det möjligt för dem att utmärka sig i en global miljö.

Nottingham University Business School är erkänt som en av de bästa skolorna i världen för kvaliteten på sin forskning och undervisning inom hållbarhet och socialt ansvar.

Skolan har banat väg för undervisning i entreprenörskap och forskning vid Nottingham, och tilldelades en Small Business stadga av den brittiska regeringen som ett erkännande av sin roll i att stödja och utveckla små och medelstora företag (SMF).

Vi erbjuder innovativa MSc kurser för studenter från både affärs- och icke-business akademisk bakgrund, och många av våra masterkurser är ackrediterade och erkända av yrkesorganisationer. Vår Civilingenjör i marknadsföring är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing (CIM) för en Dual Award, medan våra masterkurser inom bank är ackrediterade av Chartered Banker Institute (CBI), som erbjuder studenter Chartered Banker Diplom - den högsta utmärkelsen som finns i världen banking. Vi är en av ett fåtal utvalda brittiska handelshögskolor i världen att erbjuda denna dubbla examen examen. Nottingham MBA har godkänts av Association of MBA (AMBA) sedan 1993 och inkluderar möjligheter att anpassa i finans, entreprenörskap och företagens sociala ansvar.

The Business School ligger på universitetets moderna Jubilee Campus, som öppnades 1999 av Hennes Majestät Drottningen. Jubilee Campus ligger mycket nära centrum av Nottingham - en kosmopolitisk och pulserande stad, anses vara en av Storbritanniens mest eftertraktade platserna att studera. Bara två timmar från London och med utmärkta kommunikationer, är Nottingham lättillgängligt från resten av Storbritannien och Europa.

Betyg

  • I 2014 REF (Research Excellence Framework) 70% av vår forskning bedömdes som antingen internationellt utmärkt eller världsledande, ranking oss 6 i Storbritannien av forsknings makt.
  • Skolan är unik i att vara EQUIS ackrediterade för den eftertraktade maximal period på fem år på alla sina tre platser i Storbritannien, Kina och Malaysia av Europeiska fonden for Management Development (EFMD), en av världens ledande ackrediteringsorgan för företag skolor.
  • År 2016 rankades Financial Times vår MSc finans och investering i sin topp globala Masters i finans program.
  • Våra MBA och Executive MBA-program rankas av The Economist MBA Global Top 100.
  • 2016 Corporate Knights bättre värld MBA ranking placerar oss 2nd i Storbritannien och 12 globalt för våra styrkor när det gäller hållbar verksamhet utbildning.
  • Vår Executive MBA rankas tvåa i Storbritannien och löneökning på våra alumner efter examen är rankat 1 i The Economist Executive MBA Ranking 2015.
  • University of Nottingham rankas i topp 1% av universitet världen över i QS World University Rankings.

  Affärsidé

  Uppdraget för Nottingham University Business School är att öka företagens och förvaltning kunskap och praktik på ett ansvarsfullt och hållbart sätt med hjälp av vår globala närvaro genom:

  • Inflytelserika forskning av högsta internationella standard.
  • Enastående undervisning och program som gör det möjligt för våra studenter och kunder att utmärka sig i en global miljö.
  • Partnerskap med externa organisationer som leder till betydande positiva effekter på den allmänna ordningen, affärspraxis och ekonomisk och social välfärd.
  • Ett åtagande till den övergripande utvecklingen och välfärd för studenter och personal inom ett världssamfundet.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Detta MSc Management är för dig om du inte tidigare har studerat företag och förvaltning, men är angelägna om att förvärva de kunskaper som krävs för att göra karriär inom management, oavsett om det är i den offentliga, privata och icke-vinstdrivande sektorer eller du hoppas att köra eget företag. [+]

Detta ett år MSc Management är för dig om du inte tidigare har studerat företag och förvaltning, men är angelägna om att skaffa sig de kunskaper som krävs för att göra karriär inom management, oavsett om det är inom den offentliga, privata och icke vinstdrivande sektorer eller du hoppas att driver ett eget företag. Du kommer att utmanas att tänka annorlunda med detta omväxlande kurs som omfattar centrala och valbara moduler, föreläsningar, fallstudier, seminarier och individuella och grupp projektarbete. Undervisas av personal och besökande talare som är ledande inom sitt område, kommer du att studera de viktigaste disciplinerna management som du hittar tankeväckande och inspirerande. Kursen kommer att bidra till att forma ditt ledarskap och ledningskompetens genom att omfamna innovation och ändra så att du möjlighet att tänka som en entreprenör och förverkliga dina nyförvärvade kunskaper. Karriär Progression Vi räknar med att studenter kommer in i en mängd olika yrken såsom redovisning, Consultancy, Business Development, HR, IT, logistik, marknadsföring, Investment Banking, Private Banking, projektledning, forskning, Sales & Distribution, Skatterådgivning, och emissionsgarantier. Vissa akademiker har också gått in i egenföretagande. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Företagsekonomi International Accounting Hantera Organisationer En från: Kreativ problemlösning Strategisk marknadsföring Termin 2 Research Methods Strategi och ledarskap Två från: E-Business Innovation Management Innovation och politik Internationell marknadsföring Lansering Nya Investeringar Managing for Sustainability Ny produkt / tjänst Development & Management Strategisk Human Resource Management Teknik Entreprenörskap Turism och hållbarhet Sommar 12,000-15,000 ord Hantering avhandling [-]

Msc Informationssystem Och Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management Operations Management logistik och supply chain management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Termin 2 Business Intelligence och Analytics E-Business Management Information Systems: teori till praktik En från: Internationell Transport och Logistik Förvaltnings Science for Decision Support II Upphandling och inköp Quality Management och kvalitetsteknik Tjänste Operations... [-]

MSc

Master I Bokföring Och Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Denna specialist Kursen ger dig den senaste forskningen och tänkande i samband med redovisning och finansiering. Du kommer att ha studerat en affärsrelaterade föremål som en grund men du har ett särskilt intresse för ekonomi och finans och vill bygga på befintlig kunskap. [+]

Denna nya specialist Kursen ger dig den senaste forskningen och tänkande i samband med redovisning och finansiering. Du kommer att ha studerat en affärsrelaterade föremål som en grund men du har ett särskilt intresse för ekonomi och finans och vill bygga på befintlig kunskap. Kursen är för dig om du strävar efter att arbeta som en finansiell specialist inom alla sektorer. Det ger också den perfekta grunden för ytterligare forskarutbildning. Det bygger på teori och tillämpning av redovisning och finansiering principer. Du kommer att berika och utöka din förståelse av viktiga områden för ekonomisk förvaltning och engagera sig i pågående debatten om dessa frågor. Kursen består av sex obligatoriska moment utspridda över två terminer och en sommar avhandling. I termin ett, det finns fyra obligatoriska moment: Corporate Financial Strategy, Current Issues i redovisning, Introduktion till forskningsmetoder, och ytterligare kvantitativa forskningsmetoder. Dessa ger en grund för vidare specialisering i termin två. I termin två, kommer du att ta två obligatoriska moment: Ekonomisk trygghet Värdering och Bokslutskommuniké analys. Ytterligare två valfria moduler kan du skräddarsy din examen för att passa dina individuella intressen och ambitioner karriär. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 företagens finansiella strategi Aktuella frågor i redovisning Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Introduktion till forskningsmetoder Termin 2 Finansiell säkerhet Värdering Bokslutskommuniké Analys Två från: ADVANCED Ekonomistyrning Bolagsstyrning Redovisningsteori Financial Econometrics Industriell ekonomi International Finance KVANTITATIV RISKHANTERING Riskhantering i finansiella institutioner Theory of Risk och försäkring Sommar 2000 ord förslag och en 12 tusen ord... [-]

MSC Bank Och Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Bank och Finans kurs blandar bank med banbrytande finansiering så att du kan bli en expert på bankverksamheten och ledning. Du kommer också att utveckla en fördjupad förståelse av ekonomisk teori och praktik. [+]

Bank och Finans kurs blandar bank med banbrytande finansiering så att du kan bli en expert på bankverksamheten och ledning. Du kommer också att utveckla en fördjupad förståelse av ekonomisk teori och praktik. Detta kommer att ge dig en unik förståelse för viktiga ekonomiska metoder och hur man tillämpar dem till bankledningen. Kursen vänder sig till dig om din valda karriärväg är: en akademisk / forskare inom bank och finans; eller en bank utövare i inhemska, internationella och Central World banker - i finans / finansmarknaderna departementet en internationell bank innan du flyttar in i en chefsbefattning på hög nivå. Du kommer att stöta på både internationellt kända akademiker och ledande experter från banksektorn. Kursen är fullt ackrediterad av Chartered Banker Institute (CBI), vilket innebär att du kommer att ta examen med en dubbel utmärkelse: en MSc bank och finans och Chartered Banker Diploma, vilket är den gyllene standarden för professionella bankirer och är den högsta utmärkelsen tillgängliga i bankvärlden. Vi är stolta över att vara en av en utvald grupp av handelshögskolor att erbjuda denna dubbla examen examen. Som en grund du studerat förvaltning, bokföring, ekonomi och / eller ekonomi eller om du arbetar för närvarande i den finansiella sektorn och är angelägna om att vässa dina bank färdigheter för att fullfölja din ideala karriär. Kursen ger dig en unik möjlighet att koncentrera sig på och utveckla din karriär i det här spännande, fartfylld sektor, så att du kommer att lämna oss med de kunskaper och färdigheter för att... [-]

MSC Business Analytics

Campusstudier Heltid Storbritannien

Denna nya MSc öppnar för tillämpningar inom kort - Om du är intresserad av att lära mer om hur analys- och beräkningsverktyg kan stödja en sund affärs beslutsfattande, vill vi höra från dig. [+]

Denna nya MSc, med början 2017, är utformad för att förbereda de studerande för karriärer inom det snabbt växande området för företagsomfattande användning av stora uppgifter i organisationer. Kursen har betydande engagemang från ledande företag och organisationer, inklusive Walgreen Alliance Boots, Tesco och NHS. Studenterna kommer att gynnas av Neo-demografiska laboratorium för Analytics i Business (N-LAB) - en state-of-the-art undervisning, datavisualisering och forskningsanläggning baserad inom Business School på Nottingham Jubileums Campus. Vi tar intresseanmälan i denna kurs, som kommer att vara öppen för formella ansökningar inom en snar framtid. Se våra webbsidor för mer detaljer och fyll i formuläret, så att vi kan kontakta dig så fort som program öppnas. http://www.nottingham.ac.uk/business/programmes/msc/courses/msc-in-business-analytics.aspx [-]

MSC Elektriska Och Elektroniska Teknik Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Nottingham

Denna 12 månaders Kursen ger dig möjlighet att få den kompetens som krävs för att utveckla och kommersialisera ny teknik inom elteknik och elektronik. Kursen sammanför styrkor och resurser både Institutionen för elektriska och elektronik och Nottingham University Business School ... [+]

Denna 12 månaders Kursen ger dig möjlighet att få den kompetens som krävs för att utveckla och kommersialisera ny teknik inom elteknik och elektronik. Kursen sammanför styrkor och resurser både Institutionen för elektriska och elektronik och Nottingham University Business School. Som du kommer att få ovärderlig chans att uppleva de åtgärder som krävs för att kommersialisera en teknisk idé, ger detta program en utmärkt grund för de ingenjörer som vill kommersialisera sina idéer eller akademiker som vill utforska den spännande världen av kommersialisering. Nyckelfakta LTH bedriver forskning som har erkänts av Vetenskaps Excellence Framework (2014) som världsledande eller internationellt utmärkt, placera den i Storbritanniens tio bästa universitet för teknik. Nottingham University Business School är ett ledande centrum för ledarskapsutbildning och dess uppgift är att vara en topprankade internationell handelshögskola, utmärkt både undervisning och forskning (det för närvarande rankas i den brittiska topp 10). Kursinnehåll Detta är en mycket flexibel kurs - särskilt när det gäller innehållet teknik - och detta ger dig möjlighet att välja moduler enligt dina specifika intressen och behov, och för att genomföra dina studier på något av de internationellt kända forskargrupper med Institutionen för Electrical and Electronic Engineering. Du kommer att genomföra en stor del av kommersialiseringsarbetet på en avancerad teknisk ämne, som du kommer att slutföra under sommaren under överinseende av specialister från Department of Electrical and Electronic Engineering (EEE) och Nottingham University Business School (noppor). Vi kommer att förse dig med råd och vägledning medan du förfina och förbättra din affärsstrategi och litteraturgenomgång, samtidigt... [-]

MSC Entreprenörskap, Innovation Och Ledning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Förmågan att upptäcka och utveckla möjligheter, ta med innovation till en organisation, arbeta kreativt och bedöma värdet av idéer när investeringsförhållandena är osäkra, är de centrala teman i detta masterutbildning. Studenter från alla discipliner är välkomna att söka. [+]

Förmågan att upptäcka och utveckla möjligheter, ta med innovation till en organisation, arbeta kreativt och bedöma värdet av idéer när investeringsförhållandena är osäkra, är de centrala teman i detta masterutbildning. Studenter från alla discipliner är välkomna att söka. Kursen är utformad för studenter som söker för karriärer inom näringsliv och förvaltning. Det kommer också att intressera dem som kan starta eget företag eller som kan ta över ett familjeföretag. Nyutexaminerade har angett karriär såsom: konsult engineering management IT-utveckling marknadsföring produktutveckling Forskning & Utveckling privatkapital socialt företagande Academia Kursen innebär höga nivåer av deltagande och guidade praktiskt lärande att översätta entreprenörskap, innovation, kreativitet och förvaltning teori till praktiska ledningskompetens. Studenterna presenteras med möjligheter till: utveckla risk idéer utvärdera nya teknologier genomföra ett konsultprojekt för ett lokalt företag skriva affärsplaner förstår kraven för att få riskkapitalfinansiering utformning marknadsföringsstrategier utarbeta förvaltningsstrategier för hög tillväxt. Eleverna undersöker fallstudier, undervisas av besökande företagare, föreläsningar och delta i grupparbete, affärssimuleringar, grupparbeten och presentationer. Studenter kan skräddarsy detta EM genom att välja ämnen från Sustainability eller International Business vägar. Studenter finslipa sina färdigheter på en "levande" konsultprojekt genom att råda ett lokalt företag på tillväxt eller utvecklingsstrategin och kommer att få erfarenhet presenterar resultaten till ledningsgrupper. På sommaren erbjuder vi möjlighet att utveckla en affärsplan eller skriva en akademisk avhandling vilket som är lämpligast. Alla elever får nära stöd från våra akademiker eller ett företag mentor. Kursen levereras av vår Haydn Grön institutet för innovation och entreprenörskap. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma... [-]

MSc Finance And Investment

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen ger dig en solid grund i modern finansiering och investeringar och förbereder dig för en karriär inom investment banking, ekonomisk förvaltning eller ytterligare forskarutbildning i ett närliggande ämne. [+]

Financial Times rankar denna kurs som en av de bästa globala Masters i finans program. Du kommer att lära av en av den största gruppen av finansexperter i Storbritannien som har några av de mest uppdaterade kunskaper och metoder inom sina områden. Kursen är för dig om du studerat en kvantitativ ämne eller förvaltning, företagsekonomi eller nationalekonomi på grundnivå. Kursen ger dig en solid grund i modern finansiering och investeringar och förbereder dig för en karriär inom investment banking, ekonomisk förvaltning eller ytterligare forskarutbildning i ett närliggande ämne. Studenter på denna kurs, particulalry, kommer att gynnas av tillgång erbjuder vi till Bloomberg terminaler - världens mest kraftfulla plattform för ekonomer som behöver realtidsdata. Den här kursen har blivit antagen till University Programme CFA Institute erkännande. Denna status beviljas institutioner som utbildningsprogrammet omfattar minst 70 procent av CFA-programmet Candidate Body of Knowledge (CBOK), vilket ger en fast grund i CBOK och förbereder dig väl för CFA tentor. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. termin en Analys Kapitalmarknadsdag Corporate finance Kvantitativa Tekniker för finans Research Methods för finans och investeringar Termin 2 Derivat Investment Fast intresse Investment Minst en från: Beteendeekonomi och finans Computational Finance Entreprenörskap och Venture Capital Financial Econometrics Finansiell rapportering Industriell ekonomi International Finance Monetär och finansiell ekonomi KVANTITATIV RISKHANTERING Riskhantering i finansiella institutioner Sommar 12,000-15,000 ord Finance och Investment avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Företag Och Förvaltning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Detta är en specialiserad förvaltning kurs. Det är den mest flexibla av våra masterkurser och ger utrymme för att skräddarsy den för att möta dina egna behov och karriär intressen. Det kommer att bygga på all relevant erfarenhet som du kanske redan har som inkluderar en examen i ett närliggande ämne som förvaltning, näringsliv eller ekonomi. [+]

Detta är en specialiserad förvaltning kurs. Det är den mest flexibla av våra masterkurser och ger utrymme för att skräddarsy den för att möta dina egna behov och karriär intressen. Det kommer att bygga på all relevant erfarenhet som du kanske redan har som inkluderar en examen i ett närliggande ämne som förvaltning, näringsliv eller ekonomi. Den breda typen av kursen ger en god jordning för många förvaltningsrelaterade yrken. Det kommer att hjälpa dig vårda utvecklingen av mjuka färdigheter inom näringsliv och förvaltning genom små grupparbeten och en forskningsledd avhandling. Kursen kommer att förbättra din forskningskompetens, tanke ledarskap, förmåga att analysera motstridiga uppgifter och argument, och förbereder dig för att arbeta med andra från olika kulturer. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. termin en Introduktion till forskningsmetoder En från: Ytterligare Kvalitativa forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Två från: företagens finansiella strategi Industriell ekonomi Hantera Människor och organisationer termin två Minst tre från: Beteendeekonomi och Beslutsfattandet Branding och marknadskommunikation Bolagsstyrning Koncernstrategi Entreprenörskap och Venture Capital Finansiell rapportering International Finance Ny produkt / serviceutveckling och förvaltning Strategisk Human Resource Management Sommar 12,000-15,000 ord Business and Management avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Human Resource Management Och Organisation

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Den senaste forskningen och utmaningar som människor och organisationer står inför idag utforskas i den här kursen. Vår undervisning bygger på tvärvetenskaplig teori och idéer för att undersöka hur både affärsmål och individuella mål karriär kan förenas. [+]

Kursen utvecklar de kunskaper och färdigheter som behövs för att effektivt hantera människor. Detta omfattar: ledarskapets roll förändringsledning utveckling och bevarande av talang utmaningar att hantera människor i mångkulturella och globala sammanhang Kursen är avsedd för studenter från en mängd olika discipliner och kommer att passa dig om: du vill att förvärva de kunskaper och färdigheter för en karriär som managementkonsult professionell i en rad olika sammanhang, vare sig i den privata, offentliga eller ideella sektorn du vill få ut det bästa av människor du använder i ditt eget företag Den senaste forskningen och utmaningar som människor och organisationer står inför idag utforskas. Vår undervisning bygger på tvärvetenskaplig teori och idéer för att undersöka hur både affärsmål och individuella mål karriär kan förenas. Kursen kommer att vässa din förståelse för vikten av att ha rätt blandning av människor med rätt uppsättning färdigheter och kompetenser. I kursen ingår en rik blandning av interaktiva föreläsningar, workshops och fallstudier ur verkliga livet. Du kommer att dra nytta av specialistkompetens inom skolan och från praktisk erfarenhet av näringslivet i stort. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Arbetsrelationer Hantering av förändringar Hantera Organisationer Strategisk Human Resource Management Termin 2 Research Methods INTERNATIONAL Human Resource Management Organisationsutveckling Välj en från: Samtida Utvecklingen inom HRM / OB Strategi och ledarskap Managing for Sustainability Sommar 20.000 ord Human Resource Management och organisation. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSC Hållbar Energi Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MSc Sustainable Energy och entreprenörskap erbjuds av Institutionen för arkitektur och byggd miljö i samband med Nottingham University Business School. Kursen ger studenterna avancerade kunskaper i förnybar energi, energieffektivitet och företag ... [+]

MSc Sustainable Energy och entreprenörskap erbjuds av Institutionen för arkitektur och byggd miljö i samband med Nottingham University Business School. Kursen ger studenterna avancerade kunskaper i förnybar energi, energieffektivitet och företag. Den ekonomiska välståndet i ett land beror inte bara på sin forskningsbas, men också på dess förmåga att utnyttja den kommersiella potentialen i sina immateriella rättigheter. Kursen ger viktig träning i vart och ett av de områden inom området förnybar energi och energieffektivitet. Eleverna kommer att få teknisk kompetens på detta område samt bli flytande i ekonomi, marknadsföring och ledning av moderna företag. Det syftar till att utveckla förtroende och förståelse inom specialområdet entreprenörskap tillämpas på teknik som kan uppstå från forskningsbas av hållbara energi ämnen. I slutet av kursen kommer du att ha fått nyttig och teknisk kunskap inom områdena hållbar energi och verksamhet samt tillämpning av teknik för att föreslagna affärsmodeller, och du kommer att vara skicklig på att kommunicera och presentera dig själv och dina projekt till en publik. Utexaminerade från kursen kommer ha goda möjligheter att göra karriär inom förnybar energiteknik industrin. Nyckelfakta som en del av sitt uppdrag, Institutionen för arkitektur och byggd miljö syftar till att utveckla din yrkesskicklighet och miljömässigt ansvarsfull hållning nödvändigt i dagens snabbt föränderliga värld. Avdelningen har starka samarbetsrelationer med utländska institutioner. Du kan ha möjlighet att delta i konferenser, seminarier och utbildningar både i Storbritannien och utomlands. Nottingham University Business School är ett ledande centrum för ledarskapsutbildning och dess uppgift är att vara en topprankade internationell handelshögskola, utmärkt... [-]

Msc Hållbarhet

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen är unik i att kombinera aktuella frågor i det sociala, ekonomiska och miljömässiga hållbar med utbildning i entreprenörskap. [+]

Kursen är unik i att kombinera aktuella frågor i det sociala, ekonomiska och miljömässiga hållbar med utbildning i entreprenörskap. Det drivs av en av de ledande CSR forsknings- och undervisningscentra i Europa - Internationella centret för Corporate Social Responsibility (ICCSR). Med sitt internationella rykte lockar kursen studenter från hela världen som tar med sig en bred erfarenhet och kunskap som du kommer att gynnas. Backas upp av vår världsledande forskning, tar kursen ett internationellt perspektiv på sociala, etiska och miljömässiga frågor som påverkar organisationer och företag. Kursen är lämplig för studenter från alla discipliner, särskilt om du har en stark önskan att utöka dina kunskaper och förståelse för modern hållbarhet och ansvarsfullt företagande frågor, strategier och metoder. Du kan också ha tillbringat en tid i arbete och letar efter en forskarutbildning inom hållbar utveckling för att ytterligare din karriär. Vårt team av experter inom hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande har bred erfarenhet av statsvetenskap, organisationsstudier, studier förvaltning, ekonomi, etik, marknadsföring, filosofi, utveckling och redovisning. Detta Masters examen är mycket tänkt av arbetsgivare och alla våra studenter har gått vidare till karriärer i den privata, offentliga och tredje sektorn. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Foundations of Sustainability Research Methods for Sustainability Två från: Affärsetik Strategier för ansvarsfullt företagande Entreprenörskap och kreativitet Företagsledning Hantera Organisationer Kreativ problemlösning Termin 2 Utvärdera Hållbarhet Managing for Sustainability Välj två moduler från denna grupp under förutsättning att möta eventuella pre-requistes: Företag, makt och samhälle Globalisering, Näringsliv och... [-]

MSC Industriell Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. [+]

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. termin en Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management termin två Design av verksamheten anläggningar och system Quality Management och kvalitetsteknik Tre moduler från (varav högst två i någon termin) termin en hållbar tillverkning Systems Engineering och Human Factors termin två Human-Computer Systems Lean Manufacturing Snabb Produktionsutveckling En från: Avancerade funktioner Analys Business Intelligence och Analytics E-Business Internationell logistik och transport Management Information Systems: teori till praktik Förvaltnings Science for Decision Support II Tjänste Operations Management Supply Chain och Operations strategi och praktik simulering Upphandling och inköp Sommar 12,000-15,000 ord Industriell Operations Management avhandling. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSc International Business

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Finns det något bättre sätt att lära sig om internationella affärer än genom att leva och studera i en av världens största ekonomier? Du kommer att ha möjlighet att tillbringa en hel termin vid våra campus i Kina eller Malaysia. [+]

Finns det något bättre sätt att lära sig om internationella affärer än genom att leva och studera i en av världens största ekonomier? Du kommer att ha möjlighet att tillbringa en hel termin vid vår Kina eller Malaysia campus. Detta ger dig en bättre förståelse av det historiska och kulturella sammanhang där både Kina och Malaysia har blivit så viktiga aktörer i den globala ekonomin för internationella affärer. För studenter från alla discipliner som vill göra övergången till verksamheten, ger denna kurs med en solid grund i internationell affärsverksamhet i teori och praktik. Läs mer på våra MSc öppna dagar och rekryteringsevenemang Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Företagsekonomi International Accounting Internationella affärsmiljön Termin 2 Essentials of International Marketing Internationell affärsstrategi Research Methods En från: Termin 1 Affärsetik Samtida kinesisk kultur och samhälle Kreativ problemlösning Hantera Organisationer Och en från: Termin 2 Globalisering, Näringsliv och Utveckling Innovation Management Lansering Nya Investeringar Managing for Sustainability Hantera International Business i Kina Strategisk Human Resource Management Teknik Entreprenörskap Turism och hållbarhet Sommar 12,000-15,000 ord International Business avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Kommunikation Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år August 2017 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kör i samband med Nottingham University Business School, ger detta innovativa forskarutbildning dig en spännande möjlighet att undersöka kommunikationen i samband med entreprenörskap och företagande. Programmet kommer att introducera dig till tvärvetenskapliga dimensioner av professionell kommunikation undersöker i detalj hur språklig analys kan belysa och förbättra kommunikationen i ... [+]

Kör i samband med Nottingham University Business School, ger detta innovativa forskarutbildning dig en spännande möjlighet att undersöka kommunikationen i samband med entreprenörskap och företagande. Programmet kommer att introducera dig till tvärvetenskapliga dimensioner av professionell kommunikation, utforska i detalj hur språklig analys kan belysa och förbättra kommunikationen i företag och en rad andra arbetsplatser. Principen om språkstudier har vi etablerat på Nottingham kombinerar teoretiska och ideologiska dimensioner med mycket praktiska tillämpningar. Kursen undersöker kommunikationens roll i företagsrelaterade mänskliga frågor med hjälp av olika metoder, allt från diskursanalys och interaktionella sociolingvistik till korpuslingvistik. Nyckelfakta Research Assessment Exercise (RAE) 2008 rankades School of English i topp fem avdelningar engelska nationellt av Grade Point Average och av 87 enheter för bedömning. 95% av Handelshögskolans forskning bedömdes vara av internationell kvalitet och 35% av världsledande. The Business School är en topp 10 brittiska Business School: Ekonomi, redovisning och förvaltning rankas sexa i 2.009 Oberoende Good University Guide. Undervisningen informeras av aktiva ledande forskare inom området, och kursens innehåll ses över regelbundet för att säkerställa att det fortfarande är relevant för den föränderliga globala affärsmiljö. Kursinnehåll Programmet fungerar på ett modulärt basis, bestående av två terminer hela som eleverna strävar efter en rad undervisade moduler (120 hp) gemensamt undervisas av Institutionen för engelska och Nottingham University Business School, följt av en gemensam tillsyn forskningsprojekt genomfördes under sommaren perioden. Du kommer att undervisas med hjälp av de senaste framstegen i undervisningsmetoder och elektroniska resurser, liksom små grupper och individuell undervisning. Särskilda funktioner i programmet är: en... [-]

Msc Kulturindustrin Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år August 2017 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kulturindustrin spelar en viktig roll i det moderna samhället. Detta program Att sammanföra perspektiv från media och kulturstudier med företagsekonomi, kombinerar kritisk förståelse av kulturindustrin med utvecklingen av viktiga affärskompetens. Moduler undersöka strukturer, organisation och verksamhet av kulturindustrin tillsammans med kultur- politiska ramar och den unika möjligheten ... [+]

Kulturindustrin spelar en viktig roll i det moderna samhället. Detta program Att sammanföra perspektiv från media och kulturstudier med företagsekonomi, kombinerar kritisk förståelse av kulturindustrin med utvecklingen av viktiga affärskompetens. Moduler undersöka strukturer, organisation och verksamhet av kulturindustrin tillsammans med kultur- politiska ramar och de unika yrkesroller och praxis som kännetecknar kulturarbete. Dessa studier genomförs i samband med moduler som koncentrerar sig på projektledning, kreativ problemlösning, ekonomi och redovisning, marknadsföring och management innovation. Genom att föra detta område av kunskaper och färdigheter, programmet tar upp villkor, arbetssätt och utmaningar som definierar kulturindustrin och formar arbete kulturutövare. Kursinnehåll Detta masterkurs studeras på heltid under ett läsår, eller på deltid under två eller tre år. Totalt 120 hp undervisade moduler studeras i hösten och våren terminer. Dessutom är ett forskningsprojekt värt 60 högskolepoäng genomförs under sommarperioden vilket ger en total kursinnehållet 180 högskolepoäng. Programmet körs samarbeta mellan School of kulturer, språk och området studier och Business School. Kursen syftar till att: Ge studenterna en kritisk förståelse av de egenskaper, strukturer en rörelsedynamik av kulturindustrin Ge studenterna kompetens att undersöka olika modeller för utveckling av kulturella och kreativa företag Förstå betydelsen av kulturindustrin i det moderna samhället Utveckla en förmåga att utföra ekonomisk analys av en kulturell företag Bli flytande i ekonomi, marknadsföring och ledning av kulturindustrin Ge kunskap om ledande stipendium i studiet av kulturindustrin Uppskattar sambanden som finns mellan grundforskning och dess praktiska tillämpning Skaffa kritiska, analytisk, teknisk och affärsmässig bakgrund att ge studenterna möjlighet att ge ett betydande bidrag till... [-]

Msc Logistik Och Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management logistik och supply chain management Operations Management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. termin en Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning termin två Design av verksamheten anläggningar och system Internationell logistik och transport Supply Chain och Operations strategi och praktik En från: Quality Management och kvalitetsteknik Upphandling och... [-]

Msc Management Vetenskap Och Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management logistik och supply chain management Operations Management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller relaterade discipline.Moreover, kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Dessa är för dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Termin 2 Avancerade funktioner Analys Förvaltnings Science for Decision Support II simulering En från: Business Intelligence och Analytics E-Business Internationell logistik och transport Management Information Systems: teori till praktik Upphandling... [-]

Msc Marknadsföring

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Tack vare ett samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), erbjuder vi nu studenter möjlighet att slutföra CIM Diploma in Professional marknadsföring tillsammans med sina civilingenjörsstudier utan extra kostnad. [+]

Tack vare ett samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), erbjuder vi nu studenter möjlighet att slutföra CIM Diploma in Professional marknadsföring tillsammans med sina civilingenjörsstudier utan extra kostnad. Detta innebär att du kommer att ta examen med två internationellt erkända yrkeskvalifikationer: en MSc i marknadsföring från en ledande University Business School och ett diplom från en av världens främsta professionella organ för marknadsföring. Många arbetsgivare kräver detta för en karriär inom marknadsföring och kommunikation. Det är en stor fördel för våra studenter i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad och tydligt visar ert engagemang för en karriär inom marknadsföring. CIM diplom levereras av Cambridge Marketing College. Denna kurs är lämplig för studenter från någon disciplin, inklusive företag och förvaltning, med undantag för dem som tidigare har studerat en betydande mängd av marknadsföring. Det erbjuder förstklassig undervisning som i praktiken är fokuserad och förankrad i de senaste idéerna och principerna inom marknadsföring praktiken. Vi arbetar med framstående organisationer och näringslivet för att se till att undervisningen fortfarande är relevant för arbetsgivarna. Du kommer att studera marknadsföring i ett internationellt sammanhang, förstärks av den internationella mix av vår studentpopulationen. Vår Marketing Division är en av de största i Storbritannien med en imponerande internationell forskningsprofil och rekord av kvalitet på undervisningen. Kursen är utformad för att tillgodose behovet av akademisk stringens och en bedömning av praktiska frågor inom marknadsföring. Du kommer att dra nytta av vår unika fokus på djupet över bredden. Genom att studera färre moduler i djupet, kommer du att utveckla din förståelse... [-]

Msc Riskhantering

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Risk Management ger dig en tydlig karriärväg i ett växande område av betydelse för stora företag som letar efter personer med riskhantering kunskap. [+]

Vår MSc Risk Management ger dig en tydlig karriärväg i ett växande område av betydelse för stora företag som letar efter personer med riskhantering kunskap. Kursen vänder sig till dig om du letar efter en karriär inom riskhantering i en mängd olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, flyg, juridik, teknik, olja och gas, hälsa och säkerhet, och försäkring. Nottingham University Business School och vår berömda Centre for Risk, Bank- och finansiella tjänster har varit ledare i riskforskning i mer än två decennier. Vår personal är allmänt betraktas som tankeledare inom risk och vi har ett nära samarbete med kollegor i branschen och ge råd regeringar i viktiga utvecklingspolitik. Kursen kombinerar denna kunskap med praktisk relevans för att förbereda dig för din karriär. Vi hjälper dig att utveckla förståelse och kunskap inom riskteori, riskprocesser, corporate risk, affärskontinuitet, projektledning och strategisk användning av försäkring i riskhanteringen. Kursen stöds av Chartered Insurance Institute (CII), världens främsta branschorganisation för försäkring och finansiella tjänster. Dessutom utexaminerade från denna kurs blir automatiskt associerade medlemmar av Institute of Risk Management. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Introduktion till forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Riskanalys En från: Industriell ekonomi leda människor och organisationer Projektledning Termin 2 Corporate Risk Theory of Risk och försäkring Minst en från: Beteendeekonomi och Beslutsfattandet Bolagsstyrning Koncernstrategi Financial Econometrics Industriell ekonomi KVANTITATIV RISKHANTERING Riskhantering i finansiella institutioner Tjänste Operations Management Sommar 12,000-15,000 ord Risk Management avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med... [-]

Msc Supply Chain Och Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management logistik och supply chain management Operations Management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Dessa är för dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin Ett Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Termin två Quality Management och kvalitetsteknik Upphandling och inköp Supply Chain och Operations strategi och praktik En från: Avancerade funktioner Analytics Business Intelligence och Analytics E-Business Internationell logistik... [-]

Msc Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Civilingenjör i Operations Management Programmet fokuserar på förvaltning av verksamheten inom tillverkning, service och distribution företag. [+]

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Dessa är för dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kurs struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. termin en Supply Chain Planning and Management Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning termin två Design av verksamheten anläggningar och system Quality Management och kvalitetsteknik Tjänste Operations Management En från: Internationell logistik och transport Supply Chain och Operations strategi och praktik Upphandling och inköp E-Business simulering Business Intelligence och Analytics Avancerade funktioner Analys Management Information Systems: teori till praktik Förvaltnings Science for Decision Support II Sommar 12,000-15,000 ord Operations Management avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Kontakt
Postadress
Nottingham University Business School, Jubilee Campus, Wollaton Road
Nottingham, NG8 1BB GB
Besöksadress
Nottingham University Business School,Wollaton Road, Jubilee Campus
Nottingham, England, NG8 1BB GB