New College of the Humanities

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera vid NCH?

Grundades 2011, New College of the Humanities (NCH) med säte i Bloomsbury, London, har fått ett rykte som en världsklass akademisk institution som leder vägen i Storbritanniens högre utbildning.

I 2015 beskrev The Times NCH ​​som att erbjuda "skräddarsydd högre utbildning" och som placerad "i framkant av en ny era, den akademiska motsvarigheten till rymdresor", med vårt en-till-ett handledningssystem som ger NCH "kanten på även Oxbridges en-till-två handledningssystem på ett avgörande sätt ".

Liberal Arts-inspirerad grundutbildning

NCH ​​erbjuder en unik liberal arts-inspirerad grundutbildningsprogram som lärs ut till små grupper och genom ett-till-ett handledningssystem som är guldstandard för humanistisk utbildning.

Undergraduates välja en kombinerad hedersexamen omfattande ett "huvudämne" och ett gratis "mindre" ämne, från alla två av Konsthistoria, Ekonomien, Engelska, Historia, Enmansrätt LLB, Kombinerade Hederrätt LLB, Filosofi och Politik

Alla studenter på NCH kombinerar sina studier med högskolans berikande diplom, vilket är utformat för att ge de insikter som krävs för att leda ett givande och uppfyllande liv och erbjuder exceptionella möjligheter till professionell utveckling. NCH ​​Diploma utdelas till kandidater utöver sin examen och skiljer dem från sina kamrater genom att markera det större djupet av deras utbildning.

Exceptionell undervisning

NCH-studenter drar nytta av en av de bästa personal-till-studentförhållandena i brittisk högre utbildning och upplever minst 13 kontakt timmar per vecka med våra akademiker. I jämförelse upplever humanistiska och samhällsvetenskapliga studenter vid Russell Group-universitetet i genomsnitt 9,85 kontakt timmar per vecka HEPI, 2014).

Undervisning på NCH levereras genom en-till-en handledning, små gruppseminarier och interaktiva föreläsningar mellan 10 och 60 studenter, vilket innebär att alla röster hörs och alla frågor diskuteras. Vår lärarutbildning består av inspirerande och erfarna akademiker som har en passion för undervisning och är aktiva i forskning.

NCH: s världsklass professoriateur inkluderar luminaries som Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks och Adrian Zuckerman, som alla lär och bidrar till skapandet och utvecklingen av läroplanen vid högskolan. Mellan dem levererar de cirka 100 föreläsningar i varje läsår på NCH, vilket ger våra elever tillgång till några av världens största tänkare som är oöverträffade på grundnivå.

Vår stående

År 2015 överträffade examensresultatet från våra första kandidater det nationella genomsnittet, med över 30 procent som säkrar en högskoleexamen i ett humanistiskt ämne och över 83 procent som uppnår en högre högskoleexamen eller högre. * Resmål inkluderade Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Vitrysslands fria teater, Deloitte, Porsche, Diageo och British Council. Andra utvecklades till forskarutbildning vid högsta universitet, inklusive University of Oxford, UCL och LSE.

Sedan högskolans början har NCH utvecklat ett rykte för att leverera en oöverträffad universitetserfarenhet. År 2015 tilldelades NCH bästa kursen

* År 2014 garanterade 20 procent av studenterna i Storbritannien en första klassens grad, med 72 procent som uppnådde en högre högskoleexamen eller högre (HESA).

Forskarutbildning

NCH ​​har förtjänat ett rykte som en världsklass akademisk institution som leder vägen i Storbritannien högre utbildning. Våra studenter är några av världens mest efterfrågade sinnen och har en passion för att lära sig. Att studera på NCH är en berikande strävan, både personligen och professionellt, och vi anser forskarstuderande att spela en integrerad roll i den pågående utvecklingen av vår livliga kollegiala gemenskap.

Våra MA-program främjar avancerade färdigheter i kritisk ifrågasättning, informationsinsamling, syntes och analys samt muntlig och skriftlig kommunikation. Kandidater kommer sannolikt att driva en forskarutbildning och en akademisk karriär eller bredare sysselsättningsmöjligheter inom en rad olika branscher.

Våra studenter

NCH ​​erbjuder en intensiv inlärningserfarenhet och enorma möjligheter till individuell tillväxt. Studerande som väljer att studera på högskolan utvecklas till trygga, välrunda, vältaliga individer med kapacitet för självständig kritisk tanke och intellektuell debatt, imponerande forskningsförmåga, en rad intressen och lustar och en förståelse för hur man tillämpar sina studier på världen i stort.

Kvaliteten och mångfalden av resmålen i kollegans första kandidater visar det akademiska och verkliga värdet av högskolans ledande strategi för bredare, djupare och mer stringent högre utbildning.

Platser

london

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium