Läs den officiella beskrivningen

Om oss

På Newcastle University Business School kör vi excellens inom undervisning och forskning för att skapa en möjlighet för våra studenter, personal och partners.

Vi är en del av en elitgrupp av Business Schools över hela världen som håller tredubbla ackreditering från de tre internationellt erkända ackrediteringsorganen: AACSB, AMBA och EQUIS.

Vår forskning är världsledande och vi rankas 14 i Storbritannien för Research Power (REF 2014). Vi strävar efter att leda särskiljande tvärvetenskaplig forskning och innovation i framtidens arbete och ledande ledarskap, med demonstrerbara livfulla samarbeten som ger nya globala perspektiv och lösningar.

Vi är en tvärvetenskaplig Business School som utvecklar studenter av högsta kvalitet, förbereder dem att bli företagsledare i morgon.

Vision och uppdrag

Vår vision, uppdrag och värderingar stöder vår världsklass personal och högflygande studenter för att expandera forskningsområden och akademisk excellens och omdefiniera samhälls och näringslivets framtid.

Syn

Vår vision är att vara en globalt känd internationell Business School som levererar excellens i framtiden för arbete och utvecklar ledare för en framtid som de kan forma.

Uppdrag

Vi inspirerar nya globala perspektiv i arbetslivets framtid och leder ledarskap genom livskraftigt samarbete och driver excellens inom forskning, innovation och utbildning för att skapa en möjlighet för våra studenter, personal och partners att forma en ansvarsfull framtid för företag och samhälle.

värden

Förträfflighet

Vårt engagemang för att möjliggöra för alla medarbetare att förverkliga sina tvillingambitioner att leda vägen globalt inom sina områden av forskning, praktik och lärande, samtidigt som de ger en enastående pedagogisk upplevelse för våra studenter.

Kreativitet

Att vara kreativ och innovativ för att fördjupa kunskap och engagera sig i samhället för att hantera globala problem.

Inverkan

Arbeta i partnerskap med regeringar, företag, industri, kreativ och kulturell sektor och samhällsgrupper för att identifiera nuvarande och framtida utmaningar som samhället ställs inför och ge innovativa idéer och lösningar som kommer att göra skillnad.

Vår stad

Newcastle är den kosmopolitiska huvudstaden i nordöstra England. Vår studentvänliga stad stoltserar med sport, musik, shopping och konst i världsklass mitt i stadens centrum. Newcastle är en blomstrande stad och en topp studentdestination och varje år lockar det över 50 000 studenter från hela världen.

Med prisvärt boende, ikonisk arkitektur och bra transportförbindelser är det inte konstigt att Newcastle röstades som en topp 100 studentstad (* QS Best Student Cities 2018).

Newcastle University Business School

Business School ligger inom en utveckling på £ 50 miljoner, vilket ger avancerade faciliteter, utformade med våra studenter i åtanke.

Vi är en central punkt för ett värdefullt nätverk av regionala, nationella och internationella tänkande ledare, alumner och ledande yrkesverksamma.

Skolan ligger en kort promenad från vår stadscentrum, fyra universitetsbibliotek och studentboende.

Utrustad med:

  • en flexibel och dedikerad evenemangsvit med panoramautsikt över staden
  • fyra stora föreläsningsteater och 27 seminarier / undervisningsrum
  • en rad bokningsbara mötesrum för personal och studentanvändning
  • ett mångsidigt utrymme där eleverna kan kombinera studie med socialisering
  • ett utrymme för forskarutbildning och MBA-studenter att koppla av och nätverk med personal
  • Wi-Fi i hela byggnaden, plus tre datorkluster som rymmer cirka 120 datorer och dedikerade Bloomberg-terminaler
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Newcastle University Business School

Vår innovativa Advanced International Business Management Dual Award-kurs är för dem som strävar efter en internationell karriär inom företagsledning. ... [+]

Profil

Vår innovativa Advanced International Business Management Dual Award-kurs är för dem som strävar efter en internationell karriär inom företagsledning.

Efter avslutad kurs kommer du att bli tilldelad:

Avancerad International Business Management MSc från Newcastle UniversityInternational Business Management MSc från Rijksuniversitetet Groningen

Kursen behandlar de viktigaste aspekterna av verksamheten i ett internationellt sammanhang, inklusive:

strategisk ledning och organisationhantera över kulturerekonomisk förvaltning och finansiell riskekonomi och marknadsföringVad du lär dig

Du kommer att fokusera på jämförande analyser av länder, institutioner och kulturer. Detta är i sammanhang med företagets strategiska beslutsfattande i en internationell miljö.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
17 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår bank- och finans-MSc ger dig kompetens och kompetens för att driva en karriär inom bank- och finansmarknadsindustrin. ... [+]

Profil

Vår bank- och finans-MSc ger dig kompetens och kompetens för att driva en karriär inom bank- och finansmarknadsindustrin.

Den globala tillväxten inom sektorn för finansiella tjänster har ökat efterfrågan på yrkesverksamma med specialistkompetens inom bank och finans. Kursen är anpassad till trender och problem i globala finansiella tjänster.

Den innehåller ämnen som inkluderar:

detaljhandelninvestment bankinginvestment managementcentralbankVad du lär dig

Vi kommer att lära dig hur detaljhandel och investeringsbanker fungerar inom finansmarknaderna. Du förstår också rollen som andra finansiella intermediärer.

Du kommer att studera och tillämpa teoretiska ramar inom ekonomi och ekonomi. Kursen kommer också att uppmuntra dig att engagera sig i samtida debatter om frågor relaterade till finansmarknader och institutioner.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår innovation, kreativitet och entreprenörskap MSc uppfyller behoven hos kunskapsbaserade, entreprenörskaps- och innovationsdrivna ekonomier världen över. ... [+]

Profil

Vår innovation, kreativitet och entreprenörskap MSc uppfyller behoven hos kunskapsbaserade, entreprenörskaps- och innovationsdrivna ekonomier världen över.

Kursen undersöker strategier och affärsprocesser som främjar innovation, kreativitet och entreprenörskap i organisationer.

Arbetsgivare söker alltmer att rekrytera företagande och kreativa individer. Vår kurs ser ut att producera akademiker som strävar efter strategiska roller inom den privata och offentliga sektorn. Du lär dig att leda dessa organisationer genom innovativ förändring.

Om du tänker söka innovativa, kreativa och entreprenörsroller, så är kursen för dig. Dessa inkluderar:... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår internationella finansiell analys MSc utvecklar en djupgående förståelse för finansiell rapportering och förvaltning inom ramen för den internationella finansiella mi ... [+]

Profil

Vår internationella finansiell analys MSc utvecklar en djupgående förståelse för finansiell rapportering och förvaltning inom ramen för den internationella finansiella miljön.

Den globala ekonomiska krisen, högprofilerade bankfel och ökad tillsynsmyndighet har framhävt vikten av sund ekonomisk förvaltning och robust rapportering. Kursen har utvecklats speciellt för att möta detta behov.

Det ger dig kvantitativa och kvalitativa färdigheter i analysen. Du kommer också att förstå hur redovisning och finansiell kompetens kan kombineras framgångsrikt för att bedöma företagens prestation och värdering.

Kursen riktar sig till ledande, företagsekonomiska eller ekonomiska kandidater, som vill ha mer specialistkunskaper i frågor som rör finansiell analys. Det är också lämpligt för icke-professionella akademiker med goda numeracynivåer som vill utveckla ekonomiska färdigheter och förståelse.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår verksamhet, Logistik och Supply Chain Management MSc ger djupgående kunskaper om de stora områden som ligger till grund för verksamheten och försörjningskedjan. Du lä ... [+]

Profil

Vår verksamhet, Logistik och Supply Chain Management MSc ger djupgående kunskaper om de stora områden som ligger till grund för verksamheten och försörjningskedjan. Du lär dig hur du förbättrar företagets prestanda med ett integrerat tillvägagångssätt för drift, logistik och supply chain management.

Organisationer söker ständigt efter sätt att minska kostnaderna, förkorta produktion och distributionstider och bättre hantera risker. Detta gör det möjligt för dem att utveckla och behålla en konkurrensfördel.

Kursen passar dem som vill bedriva en karriär i antingen verksamheten eller den allmänna förvaltningen, inklusive:

drift, distribution och supply chain managementkonsultationlogistik och transportledningteknik, inköp eller kvalitetshanteringtillverkningsförvaltningförvaltningsredovisningVad du lär dig... [-]
Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår e-business (informationssystem) MSc kombinerar affärsstrategier, ledande teknik, entreprenörskap och organisatoriskt beteende. Du kommer att utveckla avancerade affär ... [+]

Profil

Vår e-business (informationssystem) MSc kombinerar affärsstrategier, ledande teknik, entreprenörskap och organisatoriskt beteende. Du kommer att utveckla avancerade affärs- och tekniska färdigheter för att skilja din karriär i den moderna företagsvärlden. Detta inkluderar den strategiska tillämpningen av cloud computing, informationssäkerhet och annan modern teknik.

På kursen studerar du inom två världsklassskolor vid Newcastle University. Newcastle University Business School York levererar kursen i samband med School of Computing Science, vilken är Storbritanniens ledande skola för forskningsinverkan i samhället, som den brittiska regeringen noterade.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår kvantitativa finans- och riskhantering MSc kommer att utveckla din förståelse av generalistiska finansfrågor. Du kommer också att utveckla specialkunskaper i kvantita ... [+]

Profil

Vår kvantitativa finans- och riskhantering MSc kommer att utveckla din förståelse av generalistiska finansfrågor. Du kommer också att utveckla specialkunskaper i kvantitativ metodik och riskhantering.

Den globala tillväxten inom sektorn för finansiella tjänster har drivit efterfrågan på kandidater med en god förståelse för generalistiska finansfrågor, i kombination med specialkunskaper inom kvantitativ metodik och riskhantering. Kursen uppfyller denna efterfrågan. Det bygger på Business Schools etablerade styrkor inom ekonomi och finans.

Kursen fördjupar din förståelse av:

finansiell roll i en modern ekonomidrift och beteende på finansmarknaderna och investerare... [-]
Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår Operations Management Dual Award engagerar dig i studier av verksamhetshantering. Du kommer att utforska olika affärsmiljöer och kulturella sammanhang. ... [+]

Profil

Vår Operations Management Dual Award engagerar dig i studier av verksamhetshantering. Du kommer att utforska olika affärsmiljöer och kulturella sammanhang.

Efter avslutad kurs kommer du att bli tilldelad:

Operations and Supply Chain Management MSc från Newcastle UniversityTeknik Operations Management MSc från Rijksuniversitetet

Kursen passar dem som vill utveckla den nödvändiga specialkunskapen och färdigheterna för att bedriva karriär inom:

verksamhetsstyrningteknikhanteringsupply chain managementallmän förvaltningkonsultVad du lär dig

Du kommer att lära dig hur:

analysera verksamhetsfunktioner i olika länderförstå olika institutionella miljöerutveckla ett skarpt öga för verksamhetshantering inom multinationella företag... [-]
Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
17 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle University Business School

Vår redovisning, finans och strategisk investering MSc förbereder dig för en karriär inom management accounting, finansiell planering eller företagsinvesteringar. ... [+]

Profil

Vår redovisning, finans och strategisk investering MSc förbereder dig för en karriär inom management accounting, finansiell planering eller företagsinvesteringar.

Strategisk planering är en organisations process för att definiera sin strategi eller riktning och fatta lämpliga beslut om fördelningen av resurser för att bäst nå sina mål.

Kursen innehåller väsentliga delar av finans- och ledningsbokföring. Det ger de nödvändiga verktygen för kvantitativ bedömning av företagens resultat och investeringsmöjligheter.

Kursen är för studenter som vill utveckla en karriär inom:

förvaltningbokföringfinansiell planeringföretagsinvesteringarVad du lär dig... [-]
Storbritannien Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Barrack Road,5
NE1 4SE Newcastle upon Tyne, England, Storbritannien