Northumbria University London Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Northumbria är ett forsknings rik, affärsfokuserade, professionell universitet med ett grundmurat rykte för akademisk excellens. Den är baserad i hjärtat av Newcastle upon Tyne, som regelbundet röstas den bästa platsen i Storbritannien för studenter.

Universitetet har sitt ursprung i Rutherford College, som grundades 1880. Idag, genom att sätta studenter i centrum för en enastående upplevelse, och med världsledande forskning och prisbelönta partnerskap är Northumbria en ny typ av utmärkta universitet.

Northumbria är topp tio i Storbritannien för antalet utexaminerade in yrkesarbete och nio av tio av våra studenter arbetar eller studerar sex månader efter examen. Vi rankas 21 av 111 universitet i Times Higher Education Student Survey 2014 Nöjd.

Northumbria arbetar med stora arbetsgivare, inklusive Nike, IBM, Nissan, Procter & Gamble, BBC, och NHS, medan mer än 560 arbetsgivare och 60 yrkesorganisationer sponsra eller godkänna universitetets program. Innovativ och företagande, är vi också rankad fyra i Storbritannien för Graduate Business nystartade företag.

Vi har ett campus i London samt Newcastle, och samarbeta med andra lärosäten i hela världen locka studenter från 136 länder ...

Platser

london

Northumbria University, London Campus

Address
110-114 Middlesex Street
Spitalfields, London E1 7EZ

london, england, Storbritannien
Telefon
+44 191 204 8890

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium