Läs den officiella beskrivningen

Om NUA

Norwich University of the Arts (NUA) har etablerat sig inom konst, design och media utbildning för över 170 år. Men medan vår historia kan spåras tillbaka till 1845 är vår outlook framtänkande.

Från en stadskampus som skryter med spännande möjligheter till ett tillvägagångssätt för undervisning som såg oss tilldelat Gold under undervisningsskyddsramen och rankad 10: e i Storbritannien för undervisningskvalitet av The Times och The Sunday Times Good University Guide 2018, vårt rykte för excellens är välförtjänt.

NUA har blomstrat som ett etablerat universitet och utvecklat ett nationellt rykte som ett innovativt och kreativt akademiskt samhälle, med ett starkt engagemang för att erbjuda yrkesutbildade kurser som ger studenterna utrymme att utveckla sina färdigheter och driva sin passion.

I hjärtat av allt, våra studenter. Konstnärer, designers, tillverkare. Med olika intressen och unika perspektiv delar de en önskan att bli utmanade och inspirerade. Att lära av det förflutna och forma framtiden.

Vårt uppdragsförklaring

NUAs uppdrag är att vara det bästa specialiserade universitetet för konst, design, arkitektur och mediestudie i Europa, som producerar akademiker av högsta kvalitet och inspirerande studenter och personal för att uppnå excellens inom kreativa och kulturella områden.

Historia om Norwich University of the Arts

1845

Kvalitetssäkringsverket kontrollerar hur brittiska universitet och högskolor upprätthåller standarden för deras högre utbildning.

Universitetet grundades som ett oberoende högre utbildningsinstitut enligt 121 § Education Reform Act 1988 och är en erkänd organ med utbildad behörighet. Universitetet regleras av Office of Students (OfS). Information om universitetets status finns på OfS Register och på listan över erkända organ som publiceras på den brittiska regeringen (GOV.UK) webbplats. OfS-regelverket kommer att träda i kraft från och med 1 augusti 2019. Från och med den 1 april 2018 till och med den 31 juli 2019 kommer universitetet att omfattas av OFS övergångsbestämmelser.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Norwich University of the Arts

Praktisk erfarenhet och individuella, praktikbaserade projekt ligger till grund för vår MA Curation Masters grad. ... [+]

Översikt

Att utforska idén om "utställning" i sin bredaste bemärkelse inom samtidskonstområdet, engagerar du med galleribaserade utställningar och projekt i otraditionella arenor, platsspecifika insatser och offentliga konstprojekt.

Relevant, aktuellt och innovativt

Den här praktiska och relevanta doktorandkursen återspeglar det senaste tänkandet över kuratoriska studier, vilket erkänner konstnärskulturens framväxt samt mer traditionella vägar till kuratorisk praxis.

Du kommer att överväga möjligheterna som erbjuds av en rad olika plattformar, från traditionella museinsamlingar, museologi och arkiv till virtuella och interaktiva metoder.

Du kommer att hjälpa till med att utveckla självinriktade kuratoriska projekt, som ser dig innovativa och utforska sätt att odla ny publik.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

En stödjande miljö som uppmuntrar till konstnärlig innovation, utforskning och debatt väntar dig på vår MA Fine Art Masters-kurs. ... [+]

Översikt

Som en doktorand vid NUA kommer du att accelerera din konstnärliga övning, utforska konstnärens roll i samhället och testa dina idéer mot samtida problem och kritiska debatter.

Lyft dina färdigheter i en stimulerande miljö

Du kan välja att specialisera på - eller kombinera - områden, inklusive målning, ritning, printmaking, fotografi, rumslig och tidsbaserad träning. Du kommer att behärska kompetens som är relevant för dina konstnärliga intressen och du kommer att bli stödd i utvecklingen av bredare expertis, från utställning och presentation till etik och publikmedvetenhet.

Arbetar tillsammans med studenter från andra forskarutbildningar på NUA, kommer du att vara en del av en samling av konstnärer, tillverkare och besökande konstnärer som utgör en stimulerande och aktiv forskningsmiljö.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Ta din övning till nya höjder, förfina dina tekniska färdigheter och utforska det kulturella och historiska sammanhanget i ditt arbete på vår Creative Skillset-godkända M ... [+]

Översikt

Utmana din audiovisuella praktik och sträva efter originalitet genom experiment med begrepp, problem och material som rör rörlig bild och / eller ljuddesign.

Samarbeta

Som forskarstuderande vid NUA kommer du att gå med i en grupp av utövare och forskare med olika specialiteter, vilket ger dig värdefulla möjligheter att arbeta tillsammans såväl som individuellt.

Genom intensiv studie och omfattande tekniska workshops utvecklar du de praktiska och konceptuella färdigheter som krävs för att skapa original och innovativt arbete till krävande yrkesstandarder.

Specialisera

Beroende på din specialitet får du chansen att engagera dig med ett brett utbud av audiovisuella metoder. Dessa inkluderar: 2D Digital; CGI och stop-motion animationsfilm och rörlig bildproduktion; rörlig grafik; skript och berättande; förproduktion och efterproduktion färdigheter och tekniker; ljuddesign.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Innovationen av din övning och utvecklingen av kritiskt informerade perspektiv är de ledande principerna för vår MA Photography Masters-kurs. ... [+]

Översikt

State-of-the-art studior och digitala mörkrum ger dig friheten att utveckla en distinkt autentisk röst genom avancerad studie av fotografisk träning.

Teori och övning

Samtidigt som vår doktorandfotografikurs är praktiserad, beaktar lärda komponenter kontextuella och teoretiska aspekter av fotografering. Från samarbete, estetisk / anti-estetisk och teknisk determinism, till effekten av nya teknologier, kommer du att ta itu med ett brett spektrum av ämnen som är relaterade till din övning.

Du uppmanas också att utveckla en djup förståelse av de professionella och kommersiella kontexten för ditt arbete, samt utforska möjligheterna att flytta bilden i samtida fotografering.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Kom ihåg hur design utformar vår förståelse för problem, vår miljö och varandra på vår praktikerade MA Communication Design Masters gradkurs. ... [+]

Översikt

När du växer din kompetens i kritiska aspekter av kommunikationsdesign får du chansen att utforska områden som grafisk design, grafisk kommunikation, illustration, informationsdesign, interaktiv kommunikation, multimedia och typografi.

Förfina dina kommunikationsdesign färdigheter

Från att flytta bild och ljud till frågor om varumärkeshantering och publicering sträcker du dina kunskaper och ambitioner som forskarstuderande vid NUA. När du utvecklar din egen röst och övning genom experiment, får du också möjlighet att kritiskt granska nyckeldesign och kommunikationsfrågor som hållbarhet, ny teknik, ny publik och marknader, inklusivitet och etik.

NUAs designkompetens... [-]
Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Utveckla din signaturstil och utforska konceptuella förhållandena i ditt arbete på vår MA Fashion Masters-kurs. ... [+]

Översikt

Om du är redo att testa gränserna för vad mode betyder i det 21: a århundradet och driva din personliga och professionella filosofi till nya gränser, kommer denna postgraduate modekurs att vara den perfekta plattformen.

Utveckla din unika röst

Din övertygande kreativa röst kommer fram som du arbetar med olika material och processer.

Din praxis kommer att omfamna digital, teknisk och kulturell innovation eftersom du utvecklar en tydlig förståelse för hur du använder marknadsföring och plattformar för att visa upp ditt arbete.

Expertteamtekniker kommer att stödja din utforskning av skräddarsydda skräddarsydda; experimentella skärnings- och draperingsmetoder; traditionerna och hantverket av haute couture; hand- och maskinbehandlingsteknik; och användningen av modern teknik.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Kombinera kreativ känsla och teknisk skicklighet på MA Games Masters degree på Storbritanniens bästa utbildningsinstitut (2017 TIGA Games Industry Awards). ... [+]

Översikt

Som en doktorand vid NUA samarbetar du med likasinnade kollegor och guidas av ämnesspecialist. Du kommer att njuta av tvärvetenskapliga sessioner med studenter från hela vårt utbud av MA-kurser som du arbetar mot din ambition om en karriär inom spelbranschen eller en bredare kreativ sektor.

Förfina din bransch färdiga kompetens

För att du ska kunna klara sig för att möta kraven i en snabbt utvecklad bransch, kommer kursen att accelerera utvecklingen av dina speldesign skillset.

Tillsammans med bredare forskning kring det sociala, tekniska, ekonomiska och kulturella sammanhang där spel produceras kommer du att specialisera dig på ett av tre områden, efter en tydligt definierad studieform i Concept Art (och sekventiell berättelse), Asset Production eller Indie Utveckling.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Genom att kombinera kreativitet, hantverks färdigheter och teknisk innovation, kommer vår MA Textile Design Masters gradskurs att utveckla och förfina din expertkunskap o ... [+]

Översikt

Du kommer att arbeta i spetsen av disciplinen och omfamna de senaste digitala och tekniska framstegen medan du utvecklar en tydlig förståelse för marknaden och den kommersiella potentialen i ditt arbete.

Finslipa dina textilkonstruktioner

Du kommer att uppmuntras att driva din fantasi och utsträcka disciplinens gränser genom kreativ användning av material, processer och koncept.

Kursansvariga och verkstadstekniker som undervisar i denna doktorandutbildning är också utövare, med omfattande och mångsidig erfarenhet inom områdena digital textilproduktion, CAD för repetitionsdesign, laserskärning, illustration, färg och väv. Bredden och djupet av deras kunskaper kommer att gynna dig när du experimenterar och utvecklar din träning genom utställningar och nationella tävlingar.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts
Webbplats
Telefon
+44 (0)1603 610561