Plymouth University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Plymouth Vi är ett världsledande, moderna universitetet (Times Higher Education World University Rankings 2016). Vibrerande och vänlig, med ett gott rykte för innovation. Times Higher Education beskrev oss som ett av den nyligen framväxande "moderna globala eliten".

Din Student Experience Vi är ett av de största universiteten i landet med omkring 27.000 studenter studera en mängd olika kurser från jordbruk till fotografi, företag biologi och design till tandvård. Våra rötter går tillbaka mer än 150 år till School of Navigation, men det är vår modernitet som ger oss energi och riktning. Det ger oss friheten att definiera våra strategiska prioriteringar och våra värderingar. Det ger oss friheten att definiera världen att vi kommer att hjälpa till att bygga. Vi ser fram emot.

Vi är en av de bästa 350 universiteten i världen *, och är 59: e av personer under 50 Vi är åtagit sig att tillhandahålla en första klass, första-val elev erfarenhet, Ökad anställningsbarhet och utveckla stipendium och medborgarskap. En två gånger vinnare av Drottningens jubileumspris för högre utbildning och vidareutbildning, Senast i 2012, har vi varit känt för vår innovativa undervisning, vår påverkan driven strategi för forskning, och hur vi arbetar med partners för att skapa sociala och ekonomiska fördelar för våra samhällen.

Våra grader är mycket mer än bara ett pass till en karriär. De berika och utveckla studenter med kunskaper och lärdomar för livet så att våra studenter inte bara har en avundsvärd arbetslivserfarenhet men även lägga verkligt värde till ekonomin och samhället i stort, om lärande sker i klassrum, laboratorium, studio eller genom fältarbete, på arbetsplatsen eller samhället.

Mer än 12.000 av våra studenter varje år nytta av placeringar och arbetsbaserat lärande, och 89 procent av våra studenter är i arbetslivet och / eller vidare studier inom sex månader efter examen. Vår Graduate School utsågs näst bäst i världen, och först i Storbritannien, Medan möjligheterna att undervisa bland sina forskarutbildning gemenskap rankades det bästa globalt.

Tänk globalt

Vi är ett globalt universitet, en som har mer än 80 partnerskap i 30 länder, Inklusive Kina, USA och Sri Lanka. Och med vår omfattande partner college nätverk över hela södra och västra England, har vi totalt 13.000 utanför campus studerande på Plymouth grader.

Vi är den första post-1992 universitet för att lansera en egen medicinsk skola. Och vi är första universitet i världen som ska tilldelas sociala Enterprise Mark - Den enda oberoende ackreditering för att markera organisationer som släpper ut människor och planet parallellt vinst.

agera lokalt

Vi är ett lokalt universitet och bidra med en kvarts miljard pounds till den regionala ekonomin och sysselsätter nästan 3000 personer. Vi har investerat mer än 150 miljoner £ i vårt campus under de senaste sju åren, inklusive en Marine Building innehållande en av landets mest avancerade våg tankar; ett strandnära marin undervisning och forskning station; en performing arts center för undervisning, forskning och hosting av professionella shower; och nya läkare och tandläkare anläggningar.

Vi hjälper vår stad och region växa

Vi är i hjärtat av Plymouth och spelar en nyckelroll i den civila, kulturella, sociala och ekonomiska livet i vår pulserande vattnet stad. Vi övervakar en 100 miljoner £ regionalt nätverk för företagsstöd, som ståtar med inkubation, innovation och vetenskap park infrastruktur, och vi använder vår kunskap, expertis och människor att hjälpa vårda företag och skapa arbetstillfällen.

Vi förblir åtagit sig att arbeta med vårt samhälle, Om att ge NHS medicinsk och tandvård till patienter; att ta itu med det livslånga lärandet genom partnerskap med barns University och University of the Third Age; elev volontär och insamlingar; eller omfattande offentligt program som ger konst och kultur i regionen.

Världsledande forskning

Nästan två tredjedelar av vår forskning har klassificeras som världsledande eller av internationell kvalitet, Gör oss till en topp 50 brittiska forskningsinstitution Enligt den forskning Excellence Framework (REF).

Från jordbruk till konst och design, psykologi till matematik, geovetenskap till utbildning, har vi förbättrat våra värderingar över hela linjen - och rankades först för produktionen i klinisk medicin.

Vårt rykte - i utbildning, forskning och företagande - gör det möjligt för oss att driv förändring. Det garanterar vi kommandot finansiering och söks ut för samarbete. Vi attraherar personal och partners som levererar utomordentliga arbete - arbete som gynnar lokala och internationella samhällen. Vi är övergripande bäst utför universitetet i Människor och planeten Gröna förbundet, och rankas först igen 2015 - Att gå tillsammans med tre gröna Gown Awards för hållbarhet i 2014. Vår ambition går hand i hand med miljö och socialt ansvar.

Med Plymouth University

Vi är stolta över det lärande anläggningar och livschanser erbjuder vi våra studenter och personal här på Plymouth, i Storbritanniens "Ocean City". Oavsett om din resa tar dig till Plymouth att lära sig eller att arbeta, låt oss göra det tillsammans, med Plymouth University.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA Arkitektur

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Detta ett år MA Arkitektur Programmet syftar till att stödja dig att utveckla färdigheter i arkitektur, i färd med att utveckla både en urban design och en detaljerad byggnadsdesign. Din undersökning kommer att fastställas i ett utforskande av nya urbana former som håller på att genereras som svar på den föränderliga natur städer, bland annat ökande regional och global anslutning och skiftande kulturella, ekonomiska, ekologiska, politiska, sociala ... [+]

MA Arkitektur

Detta ett år MA Arkitektur Programmet syftar till att stödja dig att utveckla färdigheter i arkitektur, i färd med att utveckla både en urban design och en detaljerad byggnadsdesign. Din undersökning kommer att fastställas i ett utforskande av nya urbana former som håller på att genereras som svar på den föränderliga natur städer, bland annat ökande regional och global anslutning och skiftande kulturella, ekonomiska, ekologiska, politiska, sociala och fysiska förutsättningar och krav.

Viktiga funktioner Var kreativ med våra fantastiska faciliteter och resurser. Du kommer att vara baserad i vår iögonfallande Humanistiska fakulteten byggnad i hjärtat av campus, med studenter och personal från andra konstkurser för att bolla idéer och samarbeta med. Och har du 2,5 kvadratmeter skrivbord att ringa ditt eget. Studera ett program fullt godkänd av Royal Institute of British Architects (RIBA) och som föreskrivs av Architects Registration Board (ARB) - med National Student Survey resultat ligger över 90 per nöjda cent. Interagera med det offentliga rummet med arkitektur som är lyhörd för människor, platser och tektonik. Samarbeta med lokala samhällen och institutioner, däribland kommunfullmäktige, näringslivsorganisationer och icke-statliga organisationer. Arbetet med levande studiobaserade projekt, både i Storbritannien och utomlands. Tidigare projekt har varit baserad i Storbritannien, Spanien, Portugal, Lettland och Polen. Dra nytta av vår framtidsinriktad program som har en stark urban och hållbarhetsdimensionen. Lär av handledare med branscherfarenhet och tvärvetenskapliga forskningsintressen. Vår skola beskrevs som "laddad" av arkitekt Journal. Programöversikt ... [-]

MA Socialt Arbete

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Professionellt erkänts av Världshälso och vårdyrken rådet (HCPC), gör att vår praktik-ledda grad dig att uppnå professionell kompetens och en förmåga att relatera akademisk teori och kunskap till praktik socialt. Du kommer att utveckla kunskap om teorier socialt arbete och metoder för bedömning och intervention, samt reflekterande förhållningssätt till mänskliga behov och beteende, nuvarande socialpolitik och juridik. Du lämnar oss väl ... [+]

MA socialt arbete

Professionellt erkänts av Världshälso och vårdyrken rådet (HCPC), gör att vår praktik-ledda grad dig att uppnå professionell kompetens och en förmåga att relatera akademisk teori och kunskap till praktik socialt. Du kommer att utveckla kunskap om teorier socialt arbete och metoder för bedömning och intervention, samt reflekterande förhållningssätt till mänskliga behov och beteende, nuvarande socialpolitik och juridik. Du lämnar oss väl förberedda för sysselsättningen inom socialvården.

Viktiga funktioner Uppnå en examen med en examen som erkänns av hälso- och vårdyrken rådet (HCPC) så att du kan ansöka om att registrera som en socialarbetare med HCPC. Utveckla professionellt genom att tillbringa 170 dagar i övervakade inställningar praktiken - med praktikplatser i myndigheter, i lagstadgade och frivilliga sektorer i hela South West. Dra nytta av ett stipendium för att stödja dig i dina studier - tillgängliga för många studenter. Uppnå en mycket önskvärd kompetens i socialt arbete. Utmärkt anställbarhet - 95 procent av våra September 2013 utexaminerade är i arbetslivet. Vår lärare - som ledande inom sina ämnen, genomföra internationellt respekterad forskning - kommer att inspirera dig. Lär av kvalificerade socialt arbete utövare. Få erfarenhet i första hand med deltagande av vårdtagare och vårdgivare i hela programmet. Programöversikt ... [-]

MSc

Msc / MRes Robotik

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Låt dig inspireras att förnya och utveckla robotar, artificiell intelligens och autonoma system i morgondagens värld. Gain avancerade teoretiska och praktiska kunskaper från våra världsledande experter inom interaktiva och intelligenta robotar, och examen redo att bedriva en spännande karriär inom allt från hemautomation till djupa havet eller utforskning av rymden. Du har även möjlighet att få värdefull erfarenhet av branschen och ... [+]

MSC / MRE Robotics

Starta själv till robotforskningsmiljön och utveckla de kunskaper och självförtroende att göra din egen fördjupad forskningsprojekt. Få ström, avancerad teoretisk och praktisk kunskap från våra världsledande experter inom intelligenta och interaktiva robotik. Du examen redo för en framtid i den snabbt föränderliga värld av personliga och servicerobotik och kompetens att ytterligare din forskning till doktorandnivå.

Viktiga funktioner Fördjupa dig i ett enskilt forskningsprojekt och lära sig att kommunicera din motivation, metodik och slutsatser genom en formell avhandling och sammanfattning papper. Få upp-to-date med den senaste utvecklingen inom artificiell liv och intelligens, adaptivt beteende, informationsvisualisering, neurala beräkningar och dynamiska system, liksom fjärråtkomst och övervakningssystem. Våra seminarier serie med talare från industrin och den akademiska världen ger dig möjlighet att ligga före i denna snabbrörliga område. Ge dig själv kanten. Vårt program skiljer sig från andra robot masterprogram i Storbritannien och utomlands, genom att säkerställa en djupare teoretisk och praktisk kunskap om interaktiva och intelligenta robotar. Utöka dina kunskaper med förstklassiga faciliteter, inklusive 3D rapid prototyping system, in-house PCB design och monteringsverktyg, och vår prisbelönta Plymouth humanoida robotar. Få expertutbildning från medlemmar av den marina och industriella Dynamic Analysis (MIDAS) forskargruppen och Centrum för Robotics och neurala Systems (CRNS). Nytta genom att kombinera discipliner som traditionellt undervisas separat. Du kommer att ta examen redo med den kompetens och sammanhållen kunskap för att designa och utveckla helt integrerade mekaniska, elektroniska, kontroll och datasystem. De undervisade delar av detta program är också levereras till elever på årskurs 1 i MSc... [-]

Msc Dator Och Informationssäkerhet

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Dator och informationssäkerhet är en viktig fråga i dagens IT-miljö. Detta program kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att förstå och tillämpa specialiserad säkerhet kunskap i att identifiera och lösa IT-säkerhetshot inför moderna organisationer. Utveckla en rundade syn på viktiga säkerhetsdomän ämnen som säkerhetshantering och kriminalteknik dator, och få de praktiska färdigheter för att tryggt ... [+]

MSC Computer och informationssäkerhet

Dator och informationssäkerhet är en viktig fråga i dagens IT-miljö. Detta program kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att förstå och tillämpa specialiserad säkerhet kunskap i att identifiera och lösa IT-säkerhetshot inför moderna organisationer. Utveckla en rundade syn på viktiga säkerhetsdomän ämnen som säkerhetshantering och kriminalteknik dator, och få de praktiska färdigheter för att tryggt implementera, konfigurera och hantera de verktyg du ställs inför i praktiken.

Viktiga funktioner Var säker att studera en examen godkänd av BCS, Chartered Institute för IT. Universitetet har fått Academic Partner status av Institute of Information Security Professionals (IISP), som ett erkännande av det stora antalet säkerhetsrelaterad expertis inom institutionen. Denna länk uppmuntrar och möjliggör en dialog mellan den akademiska världen och samhället i stort säkerhets utövare. Lär av aktiva inom forskning personal i spetsen för kunskap, bedriva forskning inom Centrum för säkerhet, kommunikation och nätverk för forskning. Sätt dina kunskaper i praktiken i vår höga krav säkerhet, nätverk och digitala kriminaltekniska laboratorier. Teknik stödde lärande med gratis iPad mini och e-böcker. Aktiv dator och informationssäkerhet samhället (CISS) ger möjligheter till nätverkande, problemlösning, talare från industrin samt en värdefull källa till kontakter. Bygg på den grund som denna kurs ger och tar tillfället i akt att gå vidare på en akademisk examen vid MPhil eller doktorandnivå. Utforska möjlighet att slutföra programmet under två år med en integrerad praktik år. Dra nytta av kurserna omfattande länkar med stora yrkesorganisationer och föreningar såsom BCS, ISACA, IFIP tekniska kommittén 11 och... [-]

Msc Entreprenörskap Och Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Vill du arbeta för en internationell NGO (icke-statlig organisation) och hjälpa människor att förändra sina liv? Eller kanske arbeta med lokal eller staten att skapa politik och miljöer som främjar entreprenörskap? Genom att studera Civilingenjör i entreprenörskap och internationell utveckling kommer du att odla kompetens att hjälpa företag utnyttja deras entreprenörstalanger, eller till och med hjälpa en ny generation av entreprenörer ... [+]

Civilingenjör Entreprenörskap och internationell utveckling

Vill du arbeta för en internationell NGO (icke-statlig organisation) och hjälpa människor att förändra sina liv? Eller kanske arbeta med lokal eller staten att skapa politik och miljöer som främjar entreprenörskap? Genom att studera Civilingenjör i entreprenörskap och internationell utveckling kommer du att odla kompetens att hjälpa företag utnyttja sina entreprenörstalanger, eller ens hjälpa en ny generation av entreprenörer förändra liv och ge samhällen.

Viktiga funktioner Låt dina kunskaper om företagande för att lysa när du överbrygga klyftan mellan idéer och innovation och identifiera livskraftiga marknadsmöjligheter som har potential att förändra liv. Utveckla färdigheter som hjälper dig tillgång till ett brett spektrum av karriärvägar som att starta och driva eget företag, samråd om nyföretagande eller arbetar i en etablerad global organisation leverera värde och tillväxt. Lär dig med en internationellt mångskiftande och kulturellt rik grupp begåvade och motiverade studenter och yrkesverksamma. centrala moduler ENT700 Entreprenörskap och affärsstrategi STO700A International Business Environment ENT702 Entreprenörskap i utvecklingsländer och tillväxtekonomier STO701 Knowledge Management och beslutsfattande HRL710A Ledarskap Och Management Essentials ENT701 Projektledning: Mångfald i entreprenörskap ENT703 Futures Perspektiv i Entreprenörskap Tillvalsmoduler ENT706 Finance för nystartade företag och tillväxt: Resourcing strategin ENT707 Socialt företagande och entreprenörskap ENT705SU entreprenörskaps- och småföretags tillväxt Ingångskrav ... [-]

MSc Finance And Investment

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Ange snabba finansiella sektorn genom att bygga dina grundvalar kompetens inom ekonomisk förvaltning. Du kommer att utveckla en bred kunskapsbas, och omsätta det i praktiken med våra omfattande praktiska övningar. Bygga förtroende att göra viktiga ekonomiska beslut och bli bekant med processen att identifiera, mäta och kommunicera viktig ekonomisk information. Placera dig själv att börja en karriär inom investment banking ... [+]

MSc finans och investering

Ange snabba finansiella sektorn genom att bygga dina grundvalar kompetens inom ekonomisk förvaltning. Du kommer att utveckla en bred kunskapsbas, och omsätta det i praktiken med våra omfattande praktiska övningar. Bygga förtroende att göra viktiga ekonomiska beslut och bli bekant med processen att identifiera, mäta och kommunicera viktig ekonomisk information. Placera dig själv att börja en karriär inom investment banking, internationell ekonomi, finansiell journalistik eller portföljförvaltning.

Viktiga funktioner Styr din karriär i en ny riktning med detta program som syftar till att du kan ta med din erfarenhet och kunskap från ett brett spektrum av grund discipliner och tillämpa den på marknadsföring och innovation. Lägga grunden för en karriär inom finans och investeringssektorn genom att bygga en stark bas av kunskaper om både teori och praktik ekonomiska beslutsfattandet och investeringar. Utforska kraftfull blandning av de processer och mekanik som ligger till grund för beslutsfattandet i dagens finansiella och investeringssektorn, vilket ger dig förtroendet att vara avgörande för din framtida karriär. Få den avancerade och analytiska färdigheter som behövs för att ta dig till frontlinjen för den finansiella världen. Forma dina studier för att matcha dina mål genom att välja två specialiserade finansiella moduler i tredje mandatperiod. Du kommer att kunna följa den väg som passar dina egna individuella intressen och behov. centrala moduler ACF701A Investments STO700A International Business Environment ACF703 International Finance ACF718 Corporate Finance STO701 Knowledge Management och beslutsfattande HRL710A Ledarskap Och Management Essentials ACF719 Financial Management Tillvalsmoduler ACF707SU Advanced Credit Management HRL712 bolagsstyrning och... [-]

Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Öka din anställningsbarhet och vässa din professionella kanten som du lär dig att leverera kreativa och effektiva lösningar. Kombinationen av undervisade och praktisk inlärning hjälper dig att förstärka din ledarskaps talanger och ledarkompetens, som ger dig möjlighet att lyckas. Vi välkomnar studenter och yrkesverksamma med olika bakgrunder, så att du kan lära dig från dina kamrater och använda din befintliga ... [+]

msc förvaltning

Öka din anställningsbarhet och vässa din professionella kanten som du lär dig att leverera kreativa och effektiva lösningar. Kombinationen av undervisade och praktisk inlärning hjälper dig att förstärka din ledarskaps talanger och ledarkompetens, som ger dig möjlighet att lyckas. Vi välkomnar studenter och yrkesverksamma med olika bakgrunder, så att du kan lära dig från dina kamrater och tillämpa dina befintliga kunskaper och färdigheter under hela din framtida karriär inom management.

Viktiga funktioner Styr din karriär i en ny riktning med detta program som syftar till att du kan ta med din erfarenhet och kunskap från ett brett spektrum av grund discipliner och tillämpa den på företagsledning. Ge din anställbarhet en omedelbar ökning med nya färdigheter du kommer att utveckla - denna intensiva och omfattande program skulle också passa yrkesverksamma med liten eller ingen erfarenhet av företagsledning. Utrusta dig med grunderna för företagsledning expertis, liksom förtroende använder mest avancerade verktyg och teorier i branschen, positionering dig att bli en framgångsrik chef för framtiden. Bortse från den karriärväg som passar dina individuella intressen genom att välja två specialiserade moduler i tredje mandatperiod. Centrala moduler ACF713 redovisning och finansiering ACF713SU redovisning och finansiering HRL711 Human Resources och Talent Management HRL711SU Human Resources och Talent Management STO700A International Business Environment STO700B International Business Environment STO701 Knowledge Management och beslutsfattande HRL710A Ledarskap Och Management Essentials HRL710B Ledarskap Och Management Essentials MKT700A marknadsföring och strategi MKT700B marknadsföring och strategi STO704 Operations och projektledning STO704SU Operations och projektledning Tillvalsmoduler ACF707SU Advanced Credit Management ENT705SU entreprenörskaps-... [-]

MSc International Business

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

I dagens globala ekonomi, är absolut nödvändigt förmågan att tänka och arbeta över geografiska och politiska gränser för att inte bara göra affärer i ett internationellt sammanhang, utan också för att överleva i en sådan konkurrensutsatt och globaliserad miljö. Detta MSc har utformats för att ge dig de grundläggande färdigheter för professionell och praktisk utveckling, som täcker ämnen som konkurrenskraftig marknadsföringsstrategi, globala supply chain management ... [+]

MSc International Business

I dagens globala ekonomi, är absolut nödvändigt förmågan att tänka och arbeta över geografiska och politiska gränser för att inte bara göra affärer i ett internationellt sammanhang, utan också för att överleva i en sådan konkurrensutsatt och globaliserad miljö. Detta MSc är utformad för att ge dig de grundläggande färdigheter för professionell och praktisk utveckling, inbegripet områden som konkurrens marknadsföringsstrategi, globala supply chain management, ledarskap och management och internationell affärsmiljö.

Viktiga funktioner Vi är glada att välkomna studenter från ett brett spektrum av grund discipliner. Vi vill arbeta med dig om du är angelägen om att placera din disciplin kunskap till ett internationellt affärssammanhang eller om du är en professionell som vill utöka din erfarenhet och in i världen av multinationella företag. Detta program kommer att stödjas av en fast praktisk inriktning. Varje modul kommer att återspegla gällande praxis och tillämpa teorier beskrivs på verkliga problem och scenarier Programmet kommer att ha en egen seminarieserie levereras av chefer från lokala, nationella och internationella företag. Centrala moduler STO702 Global Supply Chain Management STO700A International Business Environment ACF703 International Finance STO703 International Strategic Management STO701 Knowledge Management och beslutsfattande HRL710A Ledarskap Och Management Essentials MKT700A marknadsföring och strategi Tillvalsmoduler HRL707SU Internationell och jämförande HRM ACF716SU International Environmental Economics MKT708SU International Marketing Behörighetskrav ... [-]

MSc International Hospitality Management

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Är du siktar på en inflytelserik roll i en av de snabbast växande globala industrier? Genom vår Institute of Hospitality ackrediterat program, kommer du att utveckla ett internationellt perspektiv på hospitality management och samtida frågor som formar den. Vässa dina kunskaper om företag och marknadsföring teori och få strategiska och operativa insikter besöksnäringen genom våra starka bransch partnerskap ... [+]

MSc International Hospitality Management

Är du siktar på en inflytelserik roll i en av de snabbast växande globala industrier? Genom vår Institute of Hospitality ackrediterat program, kommer du att utveckla ett internationellt perspektiv på hospitality management och samtida frågor som formar den. Vässa dina kunskaper om företag och marknadsföring teori och få strategiska och operativa insikter besöksnäringen genom våra starka bransch partnerskap.

Viktiga funktioner Lär dig att möta de förändrade behoven av besöksnäringen och de varierande krav både samhället och ekonomin. Dra nytta av etablerade industrikontakter med internationella företag som Hilton Worldwide, hjälper dig nätverk din väg till en examen karriär. Ta ett internationellt perspektiv på en av de snabbast växande sektorerna i världen och lära sig första hand från branschexperter. Våra föreläsare är aktiva inom forskningsområden som hållbara metoder, konsumentbeteende, motivation och tillfredsställelse, och personalomsättning. Få en konkurrensfördel på en kurs ackrediterat av Institute of Hospitality. Undersök ett ämne du brinner för och vässa dina forskningskompetens, genom att genomföra en oberoende forskar avhandling. Utforska viktiga frågor inom International Hospitality Management, såsom lyx, service, kunder och innovation, genom mångsidig och relevant fältarbete. Programöversikt ... [-]

Msc Marknadsföring Och Innovation

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Med konsumenternas valmöjligheter på en all-time high och marknader mer mättade och konkurrenskraftig än någonsin tidigare, innehar marknadsföring innovation nyckeln till företagens tillväxt. Studera Med konsumenternas valmöjligheter på en all-time high och marknader mer mättade och konkurrenskraftig än någonsin tidigare, håller marknadsföring innovation är nyckeln till tillväxt. Studera MSc i marknadsföring och innovation lär du dig att förbättra din strategisk insikt och ... [+]

Civilingenjör Marknadsföring och innovation

Med konsumenternas valmöjligheter på en all-time high och marknader mer mättade och konkurrenskraftig än någonsin tidigare, innehar marknadsföring innovation nyckeln till företagens tillväxt. Studera MSc i marknadsföring och innovation som du får lära dig att förbättra din strategiska insikt och kreativitet och utveckla förmågan att skapa, känna igen och utnyttja unika och innovativa marknadsföringsstrategier. Ange branschen redo att svara på snabba förändringar på marknaden och förutse framtida förändringar som är avgörande för tillväxt.

Viktiga funktioner Styr din karriär i en ny riktning med detta program som syftar till att du kan ta med din erfarenhet och kunskap från ett brett spektrum av grund discipliner och tillämpa den på marknadsföring och innovation. Placera dig själv i spetsen för innovativa, moderna marknadsföringsmetoder, utrustad med den nyckelkompetens som krävs för en framgångsrik karriär inom marknadsföring. Utveckla särskiljande marknadsföring kompetens inom innovation, strategisk insikt och kreativitet så att du kan stå ut till arbetsgivare. Odla din marknadsföring kapacitet i den strategiska och kreativa processen att leda och hantera innovationer, med produkter hela vägen från idé till kommersialisering. Gå med i nästa generation av marknadsförare, som har de kunskaper och praktiska färdigheter för att utveckla, förvalta och leda innovativa marknadsföringsstrategier och kampanjer. Centrala moduler MKT704 Branding och marknadskommunikation MKT701 Ändra Konsumentbeteende MKT703 Innovation och New Product Development STO700A International Business Environment STO701 Knowledge Management och beslutsfattande HRL710A Ledarskap Och Management Essentials MKT700A marknadsföring och strategi Tillvalsmoduler ENT705SU entreprenörskaps- och småföretags tillväxt MKT708SU International Marketing MKT707 produktpolitik och portföljhantering Behörighetskrav ... [-]

Msc Nätverk Systemteknik

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Nätverks teknik förändrar vårt sätt att arbeta och leva. Du behöver en stor bild av hur tekniken samspelar. Förutom att veta hur du konfigurerar nätverksmaskinvaran och design och övervaka stora nätverk, lära sig om det sätt som kommunikations- och datanätverk konvergerar, studera bästa praxis för att göra nätverk säker och ta reda på hur programvara definieras nätverk kommer att påverka området. Programmet erbjuder ... [+]

MSc Network Systems Engineering

Nätverks teknik förändrar vårt sätt att arbeta och leva. Du behöver en stor bild av hur tekniken samspelar. Förutom att veta hur du konfigurerar nätverksmaskinvaran och design och övervaka stora nätverk, lära sig om det sätt som kommunikations- och datanätverk konvergerar, studera bästa praxis för att göra nätverk säker och ta reda på hur programvara definieras nätverk kommer att påverka området. Programmet erbjuder flexibilitet, expert undervisning och praktisk erfarenhet som krävs för att lyckas.

Viktiga funktioner Få förståelse för tekniken för att tillhandahålla och hantera effektiva nättjänster; en bred grund i nätverksarkitekturer, protokoll och tillhörande standarder; och en detaljerad förståelse av den underliggande tekniken. Utveckla en hög nivå medvetenhet om de frågor som uppstår till följd av sammansmältningen av data- och telekommunikationsteknik, och en förståelse för kommunikationstekniska och dator frågor som rör intelligenta kommunikationsnät, nätdesign och nätverkshantering. Se till att din inlärning är alltid aktuell som en del av en skola som internationellt är känd för sin forskning om nätverk och säkerhetssystem. Fokusera på en bana som är bygger på forskning och expertis för Centrum för säkerhet, kommunikation och nätverksforskning (CSCAN). Delta i centrumets internationella konferenser och dra nytta av deras starka forskning, undervisning och projekt kontakter med institutioner, däribland University of Applied Sciences i Darmstadt, Tyskland, och Centrum för tillämpad Internet Research (CAIR) på Glyndwr University i Wales. Fokusera på dina specifika intressen och var du vill ta din karriär med en individuell slutprojekt som valts från en katalog av förslag, eller som du har... [-]

Msc Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Stå ut från mängden och avsevärt förbättra din anställbarhet i redovisning och ekonomisk förvaltning sektorn med vår Civilingenjör i redovisning och finansiering. Utforska redovisning i sitt större sammanhang och bygga på teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs av arbetsgivarna i allt mer komplexa globala finanssektorn. Med möjlighet att fokusera på två kärn ämnen du har valt i din sista termin, du kan styra din framtida karriär i den riktning du vill ta det ... [+]

Master i bokföring och finans

Stå ut från mängden och avsevärt förbättra din anställbarhet i redovisning och ekonomisk förvaltning sektorn med vår Civilingenjör i redovisning och finansiering. Utforska redovisning i sitt större sammanhang och bygga på teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs av arbetsgivarna i allt mer komplexa globala finanssektorn. Med möjlighet att fokusera på två kärn ämnen du har valt i din sista termin, du kan styra din framtida karriär i den riktning du vill ta det.

Viktiga funktioner Sätt segel för nya horisonter med denna kurs utformad så att du kan ändra i vilken riktning du vill ta din framtida karriär. Utveckla de kunskaper och färdigheter som behövs för att få en hög nivå position inom de internationella affärs- och finanssektorn tack vare vårt program kombination av både praktiska och forskningsbaserat lärande. Satsa på en karriär som helst i världen med moduler som har en stark internationell inriktning, så att du utvecklar ett verkligt globalt perspektiv på ekonomi och beslutsfattandet. Förstärk dina kunskaper med specialistkompetens genom att välja från ett utbud av valbara moduler i den tredje terminen. centrala moduler STO700A International Business Environment ACF705 Bokslutskommuniké Analys ACF718 Corporate Finance STO701 Knowledge Management och beslutsfattande HRL710A Ledarskap Och Management Essentials ACF714 Ekonomistyrning ACF719 Financial Management Tillvalsmoduler ACF707SU Advanced Credit Management HRL712 bolagsstyrning och etik ACF709SU Corporate Risk Management ACF708SU Fastigheter och Alternativa investeringar Ingångskrav ... [-]

MSc Tillämpad Havsforskning

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Kusterosion. Hotade resurser. Föroreningar. Med ökande medvetenhet om vikten av världshaven som en naturresurs och deras roll för stabiliteten i det globala klimatet och miljön, marin vetenskap specialister är i hög efterfrågan. Vår yrkesprogram ger dig de vetenskapliga kunskaper, färdigheter och erfarenheter - tillsammans med praktisk erfarenhet från fältet som utförs med lokala marina partner och ... [+]

MSc Applied Marine Science

Kusterosion. Hotade resurser. Föroreningar. Med ökande medvetenhet om vikten av världshaven som en naturresurs och deras roll för stabiliteten i det globala klimatet och miljön, marin vetenskap specialister är i hög efterfrågan. Vår yrkesprogram ger dig de vetenskapliga kunskaper, färdigheter och erfarenheter - tillsammans med praktisk erfarenhet från fältet som utförs med lokala marina partners och företag - du behöver för en spännande karriär inom marin vetenskap.

Viktiga funktioner Gå med i en sedan länge etablerad (1991), väl respekterade program med utmärkta resultat för sysselsättningen i marina vetenskaper sektorn. Utveckla självförtroende och kompetens i de teoretiska och praktiska dimensioner marin vetenskap, fördjupa din vetenskaplig kunskap om kustmiljön och de tryck som ställs på det. Få de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som en marin forskare genom en yrkesinriktad program, samtidigt som drar nytta av vår starka forskningsbaserad undervisning, som stöds av våra marina forskargrupper. Bli erfarenhet av förvaltning av kustområden med hjälp av en rad praktiska tekniker och metoder för problemlösning. Anslut med lokala marina organisationer genom Plymouth marina vetenskaper partnerskap, vilket inkluderar universitetens Marine Institute, marinbiologiska Association, Plymouth Marine Laboratory och National Marine Aquarium. Gör det mesta av våra länkar till kommersiella konsultföretag, kommuner och miljöorganisationer som kan ge projektidéer och tillsyn på din avhandling. Gå ett omfattande utbud av fält / laboratorieutrustning, inklusive kusten laboratorier, vår forskningsfartyg RV Falcon Ande och ett nytt vattnet marint centrum. Bygg den kompetens som krävs för att tillgodogöra sig kunskap inom ett brett spektrum av... [-]

Msc Varumärke Och Design Management

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Som konsumenter blivit mer sofistikerade och valet av produkter ännu större, behovet differentiera genom strategisk varumärke och design management har blivit allt viktigare. Med det här programmet kommer du utforska värdet av varumärket och design management i en tid av allt mer mättade marknader. Samt att utveckla varumärkesrelaterade teoretisk förståelse och praktisk inriktning, har du möjlighet att ... [+]

MSc Brand och Design Management

Som konsumenter blivit mer sofistikerade och valet av produkter ännu större, behovet differentiera genom strategisk varumärke och design management har blivit allt viktigare. Med det här programmet kommer du utforska värdet av varumärket och design management i en tid av allt mer mättade marknader. Samt att utveckla varumärkesrelaterade teoretisk förståelse och praktisk inriktning, har du möjlighet att utveckla entreprenörs, ledarskap, forskning och kommunikativ förmåga.

Viktiga funktioner Få en-till-en handledning från en erfaren varumärke professionell arbetar för närvarande med en lokalt, nationellt eller internationellt erkänd organisation. Dra nytta av deras expertis för att utveckla dina praktiska färdigheter och förståelse för branschen, och få tillgång till insiderinformation för att hjälpa dig att förbereda för att komma in i arbetslivet. Bygg bredden av kunskap som gör att du kan lyckas genom att utveckla en praktisk och teoretisk förståelse av alla aspekter av varumärke och design management, inklusive: konsumentpsykologi; hantera kreativa människor; varumärken, upphovsrätt och varumärkesrätt; entreprenörskap; ledarskap och produktpolitik och portföljförvaltning. Utforska större sammanhang av varumärken i dagens samhälle och hur de påverkas av och påverkas av politiska och kulturella trender. Du kommer att utveckla den "stora bilden" tänkande hjälp du står ut från mängden. Dra nytta av tillgång till en särskild seminarieserie levereras av chefer från organisationer inom branschen och branding, reklam och designbyråer. Bygg de praktiska färdigheter med ett program med fokus på praktisk inlärning, levereras av personal som är aktiva forskare inom de ämnen de undervisar. Komplettera din akademiska studier med studiebesök för att besöka... [-]

Magisterexamen

MRes Marinbiologisk

Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Plymouth

Marinbiologi är en utomordentligt bred och dynamisk ämne, vilket speglar den mångfald och energi av de marina ekosystemen och den fantastiska utbud av liv de innehåller, vilket gör detta ett övertygande ämne att studera. Marina processer utöva massiva påverkan på jordens klimat och mönstret av biogeokemiska cykling. Nära kopplat till de olika forsknings sysselsättningar av en rad forskare här programmet ger dig möjlighet att tillämpa och ... [+]

MRes Marinbiologi

Marinbiologi är en utomordentligt bred och dynamisk ämne, vilket speglar den mångfald och energi av de marina ekosystemen och den fantastiska utbud av liv de innehåller, vilket gör detta ett övertygande ämne att studera. Marina processer utöva massiva påverkan på jordens klimat och mönstret av biogeokemiska cykling. Nära kopplat till de olika forsknings sysselsättningar av en rad forskare här programmet ger dig möjlighet att tillämpa och utveckla dina speciella färdigheter i ett marint sammanhang.

Viktiga funktioner Studera i Plymouth, en internationellt känd stad för marinbiologiska forskningen. Delta i en särskilt utformad, aktuella programmet gemensamt värd Plymouth universitet och marinbiologiska Association (MBA) i Storbritannien. Välj mellan två vägar för att passa dina forskningsintressen, biologisk mångfald och ekologi eller cell- och molekylärbiologi. Dra nytta av att undervisas av erkända experter med världsomspännande forskningsanknytning organisationer och projekt. Rita på vår expertis, som arbetar tillsammans med forskningspersonal på ett personligt projekt. Genomföra en omfattande, originella och nyskapande forskningsprojekt, ofta i samarbete med MBA forskare, eller någon av våra andra partnerinstitutioner (Plymouth Marine Laboratory, Sir Alister Hardy Stiftelsen för Ocean vetenskap och National Marine Aquarium), antingen i Storbritannien eller utomlands . Utmärkt utbildning för vidare forskning. Se dra nytta av ett nära samarbete med forskarsamhället i världen. Programöversikt ... [-]

Videoklipp

PUIC - Live Your Dreams