Royal College of Art

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Royal College of Art

Rankat som världens främsta konst- och designuniversitet under sex år i rad (2015-2020) *

Royal College of Art ligger i hjärtat av London och är det mest inflytelserika universitetet för konst och design i världen. RCA har rankats som världens bästa konst- och designuniversitet under sex år i rad (2015 - 2020) i QS World University Subject Rankings.

Besök vår onlineutställning online idag

För första gången i vår historia är RCA forskarutställning online den 16-31 juli. Besök RCA2020 nu för att se arbetet med 850 studenter samt över 250 konstnärsföredrag, föreställningar, turer och paneldiskussioner.

Studier

RCA erbjuder 40 forskarutbildningar - inklusive master, doktorsexamen och examensbevis.

Dessutom erbjuder högskolan sökande och studenter engelska för akademiska ändamål (EAP) -kurser för att stödja studenterna att kommunicera i ett akademiskt konst- och designsammanhang. Dessa inkluderar 8-veckors- och fyra-veckors kurser före förberedande sessioner, innan programmen börjar, och erbjuder stöd i sessionen under läsåret.

Online öppna dagar

 • Healthcare & Design MRes Online Open Day - 21 juli 2020
 • MRes Online Open Day (Arkitektur, kommission, konst och humaniora och Pathways ) - 22 juli 2020
 • Intelligent mobilitet MA Online Open Day - 27 juli 2020

Korta kurser

Royal College of Art erbjuder en växande portfölj av korta kurser som inkluderar ledande masterclass på seniornivå, sommarkurser och anpassade verkställande utbildningsprogram för företag och organisationer.

Utbildningskurser

Ett program med verkställande masterclasses utformade specifikt för att ge seniorer yrkesverksamma de viktigaste affärsförmågorna under det tjugonde århundradet, såsom kreativitet, kritiskt tänkande och empati.

 • Designtänkande och innovation
 • Service Design Masterclass
 • Kreativt ledarskap
 • Framgångsrikt entreprenörskap
 • Inredning - Futures inom detaljhandeln

Besök kursens webbsidor för framtida datum och registrera ditt intresse.

Sommarskola

Sommarkurser sträcker sig från en dag till tre veckor, vilket ger deltagarna enastående möjligheter att få tillgång till expertis, studior och faciliteter i världsklass. Dessa kurser är utmärkta smakprov för RCA magisterexamina.

 • Curating Contemporary Art and Design - Teori och praktik:
 • Grafisk design - Redaktionell design Sommarintensiv:
 • Störande marknadsinnovation genom design
 • Arkitektur sommarskola
 • Sommarskola för samtida konst
 • Grafisk design - Typography Sommar Intensiv
 • Illustration - Den grafiska novellen sommarintensiv

Tanke på de kreativa industrierna

RCA har en distinkt roll när det gäller att förbereda sina forskarstuderande för karriärer inom konst, design och den kreativa sektorn - verkligen kollegiet ses allmänt som en degel av de kreativa branscherna. Kurser undervisas av internationellt kända konstnärer, designers, arkitekter, författare, forskare och teoretiker, och studenterna har en unik möjlighet att studera konst i en designmiljö och design i en konstmiljö. Dess koncentrerade, anpassade former av undervisning och lärande - och dedikerade tekniska anläggningar och forskningscentra - bidrar till en exceptionellt kreativ och intellektuell miljö.

Förutom att välkomna studenter från över 80 länder förbättras högskolans globala dimension genom partnerskap med ledande konst- och design-, kultur- och utbildningsinstitutioner och genom omfattande kontakter med företag, både nationellt och internationellt.

Enligt de senaste siffrorna har 93% av högskolans akademiker fått anställning på lämplig yrkesnivå inom sitt utvalda specialområde inom kort tid efter att de lämnat kollegiet. Dessa destinationsuppgifter är en signifikant indikator på RCA : s framgång.

Erkänd för sin enastående kvalitet på sina kandidater, och högskolan har sådana notvärdiga studenter som Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - listan fortsätter. "

Platser

london

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program