Ravensbourne University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är ett innovativt, industrifokuserat universitet i hjärtat av London. Vi är mästare för kreativitet och samarbete, som är dedikerade till att ge våra elever de specialistkompetenser och möjligheter de behöver för enastående karriärer inom digital media och design.

Vi har ett samhälle på cirka 2600 studenter och erbjuder praktiskt fokuserade digitala medier och designkurser från för-, grund- och forskarutbildningsnivå till professionell kortkursnivå.

Drivet av industristandarder och stöttat av den senaste högprestandatekniken producerar vi högt anställda och initiativtagande akademiker. Vi har ett starkt resultat när det gäller anställningsbarhet och skapande av företag.

Ravensbourne är också värd för vid sidan av studentgruppen mer än 100 kreativa teknikföretag som använder sina ledande teknologier och medieresurser och samarbetar med sina studentorganisationer och industripartners.

Vilka vi är

Ett specialiserat kreativt universitet designat för industrin.

Uppdrag

Att utveckla människor, idéer och innovation, i samarbete med industrin.

Syn

Vi kommer att påverka världen genom kreativitet och teknik i lärande, forskning och företag.

Vi kommer att inspirera ett mycket varierat utbud av människor, värdefulla för och värderas av världen utanför universitetet.

Vi kommer att innovera som en elastisk, smidig och framtidsorienterad organisation, för att utvidga vår räckvidd och relevans.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

värden

Vara kreativ

Vi tillhandahåller en provocerande, dynamisk inlärningsmiljö där eleverna utmanas att bli framtidsvisionärer. Vi arbetar tillsammans och målmedvetet och närmar oss våra ansträngningar med ett tankesätt som är öppet och mottagligt för utmaningar. Vi ger våra anställda och studenter inte bara att föreställa oss utan också för att skapa framtiden.

Bli integrerad med industrin

Vi värdesätter ett rikt och långvarigt engagemang med våra branschpartner. Detta driver vår praxisbaserade strategi för lärande och undervisning, forskning och kunskapsutbyte. Vi stöder kreativt ledarskap och innovation genom partnerskap, samtal och kontakter med industrin och mångfalden i vårt styrande organ. Dessa återspeglar den professionella och samarbetsvilliga karaktären hos vår personal och våra studenters anställbarhet.

Var inkluderande

Vi är stolta över en kultur som förutser, stöder och firar jämställdhet. Genom att återspegla mångfalden i vårt lokalsamhälle är vi proaktiva och holistiska när det gäller att främja social rörlighet, internationalisering och inkludering, vilket möjliggör förändring utöver Ravensbourne, till den socioekonomiska och etniska profilen för utövare i de kreativa branscherna.

Vår kultur

Ravensbourne Way

Vi uppmuntrar kreativitet och företagande hos våra studenter och personal och förkämpar det kreativa utnyttjandet av digital teknik inom design och kommunikation.

Vi är ledare - stimulerar våra elever att gå med i tusentals av våra akademiker som driver gränserna i deras kreativa branscher.

Vi är experter - Vår personal är inte bara akademiker. De är görare som fortfarande arbetar i branschen, så våra elever får praktisk praktik för att förbereda dem för framtiden.

Vi är innovatörer - från vår prisbelönta byggnad till vår senaste, högpresterande teknik, vi är gjorda för att inkubera kreativitet.

Vi är kollaboratörer - inspirerade av den nya världen, där traditionella discipliner av design, media, innovation och kommunikation smälter samman, våra elever inspirerar varandra inom sina olika områden.

Och våra kända branschlänkar ger dem chansen att skärpa sina färdigheter på placeringar på några av Londons mest spännande arbetsplatser.

Vårt folk

All vår personal är inte bara högt ansett akademiker. De är görare som fortfarande arbetar i branschen.

Många av dem har många års erfarenhet av industrigrupper, från Vogue till Walt Disney Company, BBC och mer. Så du kommer att lära av experterna.

De är engagerade för studenterna under sina studier och därefter, uppmuntrar dem att lära sig från det förflutna och experimentera i nutiden, men att alltid fråga: vad är nästa?

Vi hoppas att du kommer att välja Ravensbourne och bli medlem i detta enormt begåvade samhälle av personal, studenter och kreativa företag baserade i hjärtat av den digitala Greenwich Peninsula, i London.

Topplön för våra kreativa akademiker

När det gäller kreativa forskarlöner är Ravensbourne det främsta specialistuniversitetet i Storbritannien och ligger bland de tio bästa av alla institutioner i England *

Det finns också en växande efterfrågan på kreativa talanger för våra studenter från den digitala, tekniska och tekniska industrin, vilket återspeglar den kreativa industrins enorma tillväxt under de senaste åren (30% mellan 2012 och 2016).

Dessa resultat återspeglar det faktum att vid Ravensbourne University London är studenter professionella skapare från den dag de går med oss. Vi arbetar i nära samarbete med arbetsgivarna för att främja de tankesätt och färdigheter som de kreativa branscherna behöver.

Vår vinnande formel garanterar också en extremt hög anställningsgrad efter examen. Under 2017 var 96,4% av studenterna i arbete sex månader efter examen.

* Baserat på medianlön fem år efter examen, hämtad från avdelningen för utbildningens longitudinella utbildningsresultat 2018.

Undervisningen på Ravensbourne är oklanderlig, från CV-råd och karriärhjälp till en-till-en-chattar med din handledare. Personalen har många års branscherfarenhet inom modemarknadsföring, fotografering, filmskapande, konst och redaktionella och otroliga branschförbindelser.
Victoria Simpson, BA (Hons) Modefrämjande

Platser

Greenwich

Address
Penrose Way,6
SE10 0EW Greenwich, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: