Ravensbourne

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Jag gick med Ravensbourne som chef den 5 januari 2015 och sedan dess, liksom många av er är nu, har jag varit i upptäcktsläge. Eftersom jag gick jag har mött våra studenter och har varit så inspirerad att se de olika talanger och att höra om människors bakgrund och vad aktiverar dem om att studera här på Ravensbourne.

Jag fick följande citat strax innan jag gick med Ravensbourne och det tycktes mig att passa våra ethos här på Ravensbourne tillhandahålla verktyg för dig att påbörja din egen kreativa resor.

"Om du vill bygga ett fartyg, inte trumma upp folket att samla ved, dela upp arbetet och ge order. I stället lära dem att längta efter den stora och ändlösa havet. "- Antoine de Saint-Exupéry.

Vi hoppas att du kommer att välja Ravensbourne och bli medlem i denna oerhört begåvade gemenskap av personal, studenter och kreativa näringar baserade i hjärtat av den digitala Greenwich halvön, i London.

Professor Linda Drew direktör och koncernchef Vi är en innovativ, branschinriktad universitetssektorn högskola ligger i hjärtat av London. Vi är mästare i kreativitet och samarbete, dedikerade till att ge våra elever den specialistkompetens och möjligheter de behöver för enastående karriär i digitala medier och design.

Vi har en gemenskap av ca 2400 studenter och erbjuder praktiskt inriktade digitala medier och design kurser från pre-examen, grund- och forskarutbildning till professionell kort kursnivå.

Driven av branschstandarder och stöds av den senaste högpresterande teknik, vi producera mycket användbara och företagsamma studenter. Vi har en stark meritlista inom forskar anställbarhet och nyföretagande.

Ravensbourne också värd tillsammans med sin elev samhället mer än 100 kreativa teknikföretag som använder dess ledande teknologier kanten och mediaresurser, och samarbeta med studentkåren och branschpartners.

Vi har alltid letat efter en stark relation med högskolor som kan ge oss bra kandidater till praktik, som Ravensbourne uppfyller fällt.

Nivån på kompetens av studenterna är mycket imponerande, både kreativt tänkande och tekniska framgångar.

Matt Morgan, Moonshine Media

Sex skäl att välja Ravensbourne

Det finns många anledningar att studera på Ravensbourne, men här är vår högsta sex:

Industrin fokus

Vi har en stark meritlista att få bra jobb för våra studenter, eftersom vi utrustar dem med de praktiska färdigheter de behöver för att utmärka sig på arbetsplatsen. Vår nuvarande examen anställningsbarhet hastighet, som tillhandahålls av utbildningsstatistik Agency Högskole, är en imponerande 97,2% att sätta oss i Storbritannien topp tio.

Vi har nära samarbete med lokala och nationella industrier, att se det som en Ravensbourne elev har du tillgång till en uppsjö av arbets praktikplatser.

Vi hade fler studenter som deltar i sänder de olympiska och paralympiska spel än någon annan utbildningsanstalt i London, och vi sprang också levande projekt med prestigefyllda företag såsom Barclays, Marks and Spencer och Ogilvy.

Personal

Vår personal är inte bara högt ansedda akademiker - många av dem också med sig många års erfarenhet med industrin storheter, från Vogue till Walt Disney Studios, BBC och mer. Så du kommer att lära från experterna.

Kreativa engagemang

Innovation är kärnan i allt vi gör, så det är ingen överraskning att vi är i framkant av de kreativa och tekniksektorerna.

Vi håller regelbundet evenemang för att få kreativa hjärnor ihop och stimulera debatt, locka några av de största namnen i den digitala konsten. I det förflutna har vi samarbetar med Mozilla på Mozfest, en händelse om framtiden för nätet, samt handhållna Music Tech Fest och konferens 3D Storytelling, utforska den kreativa användningen av 3D.

Vi vill ge våra studenter den bästa tillgång till spjutspets digital teknik. Så vi har en bärbar dator stipendiesystem, som erbjuder en £ 300 rabatt för studenter inskrivna på grundutbildningen. Och du kan hitta rättigheter på kreativa programvarupaket, av vilka några är gratis på vår elev butik.

Omdömes

Under de 50 år som gått sedan vi etablerade, har vi byggt ett namn för oss själva genom att producera några av Storbritanniens finaste - och mest mångsidiga - kreativa talang. Vi för närvarande rankad 27 i världen och 6: ai Storbritannien för Konst & Design * QS World University Rankings Modedesignern Stella McCartney, 2012 olympiska facklan designer Jay Osgerby, musiklegenden David Bowie och The Kings Speech producenten Simon Egan var alla utbildade här . Och tusentals fler av våra alumner gör vågor över sina yrken, med många plocka upp utmärkelser.

Vårt rykte är internationellt - vi nyligen utsetts till en av de 100 europeiska designskolor från italiensk arkitektur och designtidskriften Domus.

Plats

Som en banbrytande kreativa institution, Ravensbourne kunde inte vara bättre. Vi är alldeles intill den världsberömda O2 musik arena, och som en elev här du ska vara berättigad till rabatter till ett antal av sina restauranger, barer och butiker.

Vi är på Greenwich digitala halvön, Londons nyaste digitala samhället, och nära Tech City, huvudstadens snabbväxande media och teknik nav.

Byggnad

Vår öppen planlösning Byggnaden ritades för samarbete och kreativt arbetsklimat - vann det prestigefyllda RIBA pris för mest innovativa högre utbildning byggnad i London 2011.

Inte bara kommer du att ha tillgång till våra högteknologiska kreativa sviter och doubleheight HDTV studio, men du kommer att dela utrymme med bransch entreprenörer.

Vi har värd för flera uppmärksammade kommersiella användare, från Google och YouTube till The Walt Disney Company. Och vi är hem för flera nystartade kreativa företag genom Ravensbourne inkubatorprogrammet.

Vår kultur

Vi uppmuntrar kreativitet och företagsamhet i våra studenter och personal och mästare kreativa utnyttjande av digital teknik inom design och kommunikation.

Vi är ledare - Stimulera våra elever att gå tusentals våra studenter som driver gränserna i sina kreativa näringarna.

Vi är experter - Vår personal är inte bara akademiker. De är doers, fortfarande arbetar inom industrin, så att våra elever får hands-on, praktisk utbildning för att förbereda dem för framtiden.

Vi är innovatörer - Från vår prisbelönta byggnaden till vår senaste, högpresterande teknik, vi gjort för ruvning kreativitet.

Vi är medarbetare - Inspirerad av den nya världen, där traditionella disciplinerna design, media, innovation och kommunikation samman, våra elever inspirera varandra över deras olika områden.

Och våra välkända bransch länkar ge dem en chans att vässa sina färdigheter på placeringar i några av Londons mest spännande arbetsplatser.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Ma / Msc Beräknings Designen

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA / MSc Computational Design öppnar upp för möjligheterna att datorprogrammering inom ett forsknings lead kontext för de kreativa näringarna. [+]

Den MA / MSc Computational Design öppnar upp för möjligheterna att datorprogrammering inom ett forsknings lead kontext för de kreativa näringarna. Denna forskarexamen kurs är placerad och försöker att hjälpa dig att samarbeta med den enorma våg av intresse för öppen källkod samhällen kring kodnings utvecklingen, t.ex. openFrameworks, Arduino, Bearbetning och Cinder. Dessa fritt tillgängliga bibliotek av kod och hårdvara föra kraften av datorer och interaktion till en mycket bredare bas av kreativa användare och du kommer omedelbart se fantasifulla potential som de erbjuder. Undervisningen i visuell programmering med Max / Msp, Ren Data och VVV kan också erbjudas. Du kommer att visas exempel på projekt som använder sig av sådana enheter som Kinect, Leap Motion och motion capture. Projektarbete kommer att erbjuda möjligheter att omsätta denna kunskap i praktiken för att föreslå uppfinningsrika lösningar som svarar på förflyttning av den mänskliga figuren. Kombinationen av uppgifter ur position figuren och en tredimensionell virtuell miljö har öppnat upp en fascinerande diskussion om vilken typ av människa koreografiska gest och hur det kan ha en samtidig effekt både i de digitala och verkliga världen domäner. Quadrocopters, robotik och kontroll av kinetiska rörelser kommer inom forskningsfokus i kursen erbjuder dig ett brett utbud av möjliga utfall. Ravensbourne har en mycket bra resurser rapid prototyping anläggning och studenter på MA / MSC Computational Design kommer att ha möjlighet att kombinera programmering, tredimensionell design och elektronik till som en grund för att föreslå innovativa, lyhörda och spännande projekt. Du kommer att börja arbeta med användarsvar... [-]

Magister Konstruktion (mdes) Lyxvarumärke Innovation Management

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Master of Design programmet ger möjlighet för dig att utveckla kreativt tänkande och innovativa strategier genom en fördjupad förståelse av den praktiska tillämpningen av design [+]

Master of Design programmet ger möjlighet för dig att utveckla kreativt tänkande och innovativa strategier genom en fördjupad förståelse av den praktiska tillämpningen av designtänkande och designstrategi, som kan appliceras i ett globalt sammanhang.

Lyx Brand Management Innovation fokuserar på att hantera relationen mellan lyxmärken, högt värde tjänster och konsumenternas beteende. För att förstå dessa komplexa förhållanden, kommer du samla in och analysera kund- och marknadsdata, att förstå vem kunden är, varför de köper, och uppskattar värdet av varumärken och varumärkesstrategi.

Kursen kommer därför att utrusta dig att analysera nya, undervarumärken och etablerade varumärken; och på en mer strategisk nivå, analysera frågor kring märkeslojalitet, kapital och värde.... [-]


Master (MA) Kommunikationsdesign

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Den Ravensbourne MA Kommunikation Design vägen utforskar färdigheter i strategisk affärstänkande, marknadsundersökningar, kreativitet och problemlösning och teknik för att erbjuda innovativa kommunikation [+]

MA Kommunikation Design

Den Ravensbourne MA Kommunikation Design vägen utforskar färdigheter i strategisk affärstänkande, marknadsundersökningar, kreativitet och problemlösning och teknik för att erbjuda innovativa kommunikationslösningar.

Den Ravensbourne MA Kommunikation Design vägen utforskar avancerade metoder i modern kommunikation design, från visuell identitet, publicering och design författarskap, för marknadskommunikation och socialt engagemang.

Denna breda omfattande disciplin handlar inte bara med att utveckla budskap och dess estetiska, men också med att skapa nya mediekanaler för att se till att budskapet når sin målgrupp på ett effektivt sätt.... [-]


Master (MA) Miljön Konstruktion

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Den Ravensbourne MA Miljö Design undersöker rumslig design i dess verkliga-virtuella, och makromikronivå. [+]

Den Ravensbourne MA Miljö Design undersöker rumslig design i dess verkliga-virtuella, och makromikronivå. Omfattar inredning, arkitektur, städer och naturliga miljöer Programmet analyserar en rad olika perspektiv på teori och praktik från konst, vetenskap och teknik mot en förståelse för kulturell hållbarhet. System - Varje år Kursen syftar till att ta fram ny forskning som tar framåt frågor inneboende i Modernity. För närvarande fokuserar på naturliga ekologiska system (jordbävningar, tektoniska plattor, deltan och strandlinje), (åter) contruction och krig, cosmographies och kulturer av outerspace, och bio-tech-material; Kursen uppmuntrar dig att utforska din egen forskningsområde och praktik. Technologies - Miljö Design arbetar med ett multidisciplinärt team där kunskapsutbyte är en av de viktigaste punkterna för att fokusera. Från: tillämpade tekniker, visuella effekter, interaktiva digitala medier, rörlig bild, kommunikation design och mode, syftar programmet till att använda studenter med metoder och tekniker från olika perspektiv som omfattar nya möjligheter som den nya tekniken och de kreativa processerna i utformning. Modellering och simulering - Med en hand på utbildning i användningen av de vetenskapliga instrument och beräkningsverktyg, Ravensbourne erbjuder dig full tillgång till digitala anläggningar för digital bildbehandling och prototyper; där du kommer att kunna experimentera och förnya genom tekniska, användar- och interaktions workshops baserade på strategier till förfogande av ledande utövare inom området. Du kommer att uppmuntras att samarbeta med avancerade metoder inom ett globalt sammanhang och utforska likheter och viktigaste skillnaderna och betoningar av olika centra runt om i världen och att sätta dina inlärnings- och designlösningar i sitt sammanhang. Här kommer du... [-]

Master (MA) Mode

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Ravensbourne s MA Mode har innovation i centrum, utmana gränserna för traditionell modedesign, praktik och tillverkning; och har utvecklats som svar på marknadskrafterna [+]

MA Fashion

Ravensbourne s MA Mode har innovation i centrum, utmana gränserna för traditionell modedesign, praktik och tillverkning; och har utvecklats som svar på marknadskrafterna som formar modeindustrin idag, där toppmodern design praktiken balanseras med sofistikerad affärsstrategi.

Detta är en kreativ, projektbaserad kurs med fokus på dynamik mellan kreativitet, teknik och affärer medvetenhet. Kursen utvecklar kritiska och kreativa och tekniska och yrkesmässiga färdigheter som krävs för att främja praxis och stimulera innovation inom modebranschen.

Som en MA Fashion student kommer du att undersöka gränserna för kreativ modedesign och utveckla dina digitala färdigheter som utnyttjar en rad prototypteknik. Kursen kommer att utmana dig att ompröva de understödjer metoder och arbetssätt som kännetecknar kreativa praxis inom mode. Du kommer att uppmuntras att utmana gränserna för traditionell modedesign, praktik och tillverkning, och utforska de kreativa möjligheter som teknik och nya arbetssätt.... [-]


Master (ma) Rörliga Bilden

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA Rörlig bild syftar till att utveckla kreativa konceptuella tänkare, som kan leverera idéer över media med hjälp av olika metoder. Projektarbetet genomförs underbyggs med [+]

MA Rörlig bild

MA Rörlig bild syftar till att utveckla kreativa konceptuella tänkare, som kan leverera idéer över media med hjälp av olika metoder. Projektarbetet genomförs underbyggs med forskning, analys och bevis på strategiskt tänkande samt självreflektion.

På den här kursen kommer du att kunna ta fram nya metoder för att locka publik, vare sig när det gäller marknadsföring och reklam eller inom utställningen och företagssektorn, rörlig bild för mobila enheter, webben och i varje del av rörelse design och världen av rörlig bild.

Kursen har utformats om du letar efter innovativa, kreativa och kritiska lärande, som du kommer att samarbeta med video, miljö, digital redigering, ljud och animation för att utveckla dina kreativa idéer och bygga upp en stark konceptuell och teknisk grund för din utveckling.... [-]


Master (MA) Visuella Effekter

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Landskapet av visuella effekter förändras i en blixtsnabbt. De tekniska framstegen under det senaste decenniet har fört oss snabba kommunikationslänkar ... [+]

Landskapet av visuella effekter förändras i en blixtsnabbt. De tekniska framstegen under det senaste decenniet har fört oss snabba kommunikationslänkar som möjliggör global molnbaserade och fjärr arbetsflöde, öppnar möjligheterna till en lösare, mer flexibelt nätverk av konstnärer i olika länder kreativt samarbete om visuella effekter projekt. Detta, i kombination med den ständigt ökande efterfrågan på både film och videoinnehåll innebär att det finns ett växande behov inte bara för VFX artister men även VFX producenter, efterproduktion samordnare och projektledare som har en djup förståelse av hela arbetsflödet i skapandet visuella effekter och efterproduktion i allmänhet. Ravensbourne kurs speglar dessa förändringar och följer Skillset vägledning om inträdes färdigheter som krävs för att möta VFX industrins behov som omfattar inte bara specialiserade branschkunskaper, men också mjuka färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär inom VFX och efterproduktion industrin vara det i den kreativa eller projekt spektrumhantering. Dessutom sex moduler i form av grupp tutorials ges på hela processen i skapandet av VFX inklusive pre-produktionsmöten, VFX förvärv, schemaläggning, budgetering, organisation och skjuta tillsyn. Dessa moduler placera även VFX i ett större sammanhang efterproduktion och ger en översikt över den efterproduktion arbetsflöde kortvarig leverans som innehåller omkodning, redigering och resultat. Ravensbourne ger eleverna tillgång till all nödvändig utrustning, inklusive kameror, användningen av miljövänliga skärm studior med kompletta belysnings riggar och relevant programvara. Eleverna kommer att få möjlighet att besöka en stor post-produktionsanläggningen genom Ravensbourne många bransch partnerskap. Deltagarna kommer sannolikt att ha tidigare studerat konst, media, PR, marknadsföring, redigering, efterproduktion, rörlig grafik eller 3D-animation... [-]

Master (MA / MSc) 3d Stereoskopisk Media

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Kursen utnyttjar Ravensbourne avancerade tekniska resurser och starka bransch anslutningar så att du kan samarbeta över discipliner i 3D stereoskopisk tillämpas [+]

MA / MSc 3D Stereoskopisk Media

Kursen utnyttjar Ravensbourne avancerade tekniska resurser och starka bransch anslutningar så att du kan samarbeta över discipliner i 3D stereoskopisk tillämpad forskning och arbeta med spjutspetsteknik media att utveckla och leverera uppslukande 3D-media till nya plattformar.

MA / MSc 3D Stereoskopisk media skär genom mycket av hype och media glamour i samband med 3D stereoskopisk att förse dig med en jordad och djup utforskning av området. Arbeta med branschfolk och specialiserade S3D teknik och plattformsleverantörer, uppmuntrar naturligtvis granskning av alla sidor av stereoskopisk 3D historien. Detta inkluderar en granskning av den perceptuella vetenskap och mänskliga ögat teori samt avskiljning och bildskärmsteknik tittar på biologi, psykologi och tekniken bakom den nuvarande vågen av innovation.... [-]


Master (MA / MSc) Interaktiva Digitala Medier

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA / MSc Interactive Digital Media är en pulserande, tvärvetenskaplig, samarbete och utmanande forskarutbildning väg med fokus på praktiska och teoretiska studier av interaktivitet i digitala medier [+]

MA / MSc Interactive Digital Media

MA / MSc Interactive Digital Media är en pulserande, tvärvetenskaplig, samarbete och utmanande forskarutbildning väg med fokus på praktiska och teoretiska studier av interaktivitet i digital medieproduktion; och strävar efter att skapa designers med potential att förnya och påverka interaktionsdesign praxis som kan förverkliga relevanta och eleganta designförslag med kommersiell potential.

Detta MA / MSc Interactive Digital Media är av särskild betydelse för dig som läkare eller designer som vill utveckla och förfina din praktik i interaktionsdesign, installation, projektion kartläggning, digitala spel och användarcentrerad produktdesign.... [-]


Master (MA / MSc) Interaktiva Produkt Terminer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Detta är en kreativ, projektbaserad kurs med fokus på praktiska och teoretiska studier av produktdesign och dess relation till interaktion. Som en avancerad produktdesigner, denna kursstöd [+]

MA / MSc Interactive Produkt Futures

Detta är en kreativ, projektbaserad kurs med fokus på praktiska och teoretiska studier av produktdesign och dess relation till interaktion. Som en avancerad produktdesigner, stöder denna kurs din fortsatta utveckling och kommer att finslipa din praktik i interaktion och användarcentrerad produktdesign.

Kursen utforskar akademiska teorier samt branschpraxis inom interaktiva medier, digitala konster, underhållning och produktdesign; och är en kombination av två separata fält: produktdesign och interaktiva medier.

Interaktiv produkt Futures kommer du att fokusera på användarcentrerad design processer samt forskning och analysera "användarinteraktion" som din primära fokus. Tyngdpunkten ligger på teknik-medierad kommunikation mellan människor och föremål eller utrymmen, så att du kan tillämpa design och tillämpa tekniska lösningar på människors oändliga behov. Du kommer också att undersöka hur tekniken ger personlighet till föremål, och därmed hur man kan säkerställa teknik och design är mer empatisk till människor och deras beteenden.... [-]


Master (mdes) Design Management Innovation

Campusstudier Heltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London

Master of Design Kursen ger möjlighet för dig att utveckla kreativt tänkande och innovativa strategier genom en fördjupad förståelse av den praktiska tillämpningen av design [+]

Mdes Design Management Innovation

Master of Design Kursen ger möjlighet för dig att utveckla kreativt tänkande och innovativa strategier genom en fördjupad förståelse av den praktiska tillämpningen av designtänkande och designstrategi som kan tillämpas i ett globalt sammanhang.

I företagsvärlden designchefer övervaka utvecklingen av produkter och tjänster och hantera innovationsprocessen arbetsflöde. Men de har också en viktig strategisk roll i hanteringen av artikulation av en affärsstrategi, produkt- och tjänstevärden, vilket kräver kontinuerlig förbättring av kundupplevelsen och ofta med förvaltningen av externa specialister. Dessutom kan de vara engagerade i bredare organisatoriska utvecklingsfrågor.... [-]


Master (mdes) Tjänstedesign Innovation

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Master of Design programmet ger möjlighet för dig att utveckla kreativt tänkande och innovativa strategier genom en fördjupad förståelse av den praktiska tillämpningen av design [+]

Mdes Tjänstedesign Innovation

Master of Design programmet ger möjlighet för dig att utveckla kreativt tänkande och innovativa strategier genom en fördjupad förståelse av den praktiska tillämpningen av designtänkande och designstrategi som kan tillämpas i ett globalt sammanhang.

"I den konkurrensutsatta näringslivet, det som skiljer en branschens aktörer är ofta tjänsten som medföljer produktutbud -. Kundens upplevelse"

Guardian (2010) Service Design Supplement. Publicerad den 12 mars 2010.

Tjänsten Design är en relativt ny disciplin som har vuxit fram i Storbritannien samtidigt med en ökning inom tjänstesektorn i ekonomin och utvecklingen av tjänster som kräver innovativa metoder för att designa, utveckla och leverans i offentliga, privata och det civila samhällets organisationer. Genom att använda en specifik uppsättning av metoder och processer baserade på designtänkande, syftar Service Design att utveckla tjänster som är användbara och önskvärda för kunder / intressenter och lönsam och effektiv för leverantören.... [-]


Mdes Social Innovation

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Master of Design i Social Innovation tillämpar lins designtänkande att ta itu med några av samhällets mest svårlösta sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar. [+]

Den Master of Design i Social Innovation tillämpar lins designtänkande att ta itu med några av samhällets mest svårlösta sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar. Fokus ligger på de organisatoriska modeller, metoder och strategier som är nödvändiga för att forma en positiv social förändring, hållbar tillväxt och nya affärsmodeller. Inför löftet om outsägligt tillväxt vi nu konfronteras med en hård verklighet: att i det andra decenniet av det 21-talet den traditionella modellen av "business as usual" inte längre är lönsamt. Vid tillämpning av en rad metoder för att utforma och prototyper sociala satsningar och organisationsmodeller, kommer mdes i Social Innovation utrusta dig med en praktikbaserad metod för att bädda innovation inom hållbarhetsområdet, gemenskap motståndskraft, företagens sociala ansvar, satsning filantropi och organisatorisk smidighet. Arbeta med en tvärvetenskaplig team, kommer kursen att du kan lära dig om radikala idéer, utveckla dessa idéer och testa dem i en "levde" organisatorisk miljö. Den Mdes Social Innovation kommer att visa att många av de mest framgångsrika designer, innovationer och innovatörer har lärt sig att verka över gränserna mellan discipliner, sektorer, organisationer och traditionella tjänster. Vid sitt hjärta ligger tre designprinciper: en helhetssyn - Behovet av att närma innovation från ett "holistiskt" perspektiv, som bygger på dess potentiella inverkan i termer av människor, teknik, miljö, psykologiska och känslomässiga innebörd och långsiktig hållbarhet en kärna uppsåt - möjligheterna att utveckla en "kärna uppsåt" och värde organisatoriska modeller för att stimulera kommersiella och varumärkets värde genom interaktion, socialt värde, samarbete och idéer generation deltagande och inkluderande - vikten av... [-]

Mdes Social Innovation

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien London + 1 fler

Master of Design i Social Innovation tillämpar lins designtänkande att ta itu med några av samhällets mest svårlösta sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar. [+]

Den Master of Design i Social Innovation tillämpar lins designtänkande att ta itu med några av samhällets mest svårlösta sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar. Fokus ligger på de organisatoriska modeller, metoder och strategier som är nödvändiga för att forma en positiv social förändring, hållbar tillväxt och nya affärsmodeller. Inför löftet om outsägligt tillväxt vi nu konfronteras med en hård verklighet: att i det andra decenniet av det 21-talet den traditionella modellen av "business as usual" inte längre är lönsamt. Vid tillämpning av en rad metoder för att utforma och prototyper sociala satsningar och organisationsmodeller, kommer mdes i Social Innovation utrusta dig med en praktikbaserad metod för att bädda innovation inom hållbarhetsområdet, gemenskap motståndskraft, företagens sociala ansvar, satsning filantropi och organisatorisk smidighet. Arbeta med en tvärvetenskaplig team, kommer kursen att du kan lära dig om radikala idéer, utveckla dessa idéer och testa dem i en "levde" organisatorisk miljö. Den Mdes Social Innovation kommer att visa att många av de mest framgångsrika designer, innovationer och innovatörer har lärt sig att verka över gränserna mellan discipliner, sektorer, organisationer och traditionella tjänster. Vid sitt hjärta ligger tre designprinciper: en helhetssyn - Behovet av att närma innovation från ett "holistiskt" perspektiv, som bygger på dess potentiella inverkan i termer av människor, teknik, miljö, psykologiska och känslomässiga innebörd och långsiktig hållbarhet en kärna intent - potential att utveckla en "kärn intent" och värdeerbjudande till organisatoriska modeller för att stimulera kommersiella och varumärkets värde genom interaktion, sociala värde, samarbete och idéer generation deltagande och inkluderande - vikten... [-]

MSc

Master (MA / MSc) Sändnings Terminer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

MA / MSc Broadcast Futures syftar till att ge dig med avancerade kunskaper och färdigheter för att arbeta på en hög nivå och förnya i nya och framväxande områden inom TV-branschen. Digital sändning [+]

MA / MSc Broadcast Futures syftar till att ge dig med avancerade kunskaper och färdigheter för att arbeta på en hög nivå och förnya i nya och framväxande områden inom TV-branschen. Digital radio och tv ligger i hjärtat av den kurs som syftar till att undersöka, att förstå och testa modern teori och praktik inom mediebranschen. Den Ravensbourne MA / MSc Broadcast Futures vägen är en unik kurs som söker upp spjutspets broadcast teknik och innovation - samarbeta med ledande medieteknologiföretag och programföretag - och definierar radio och TV i sin bredaste industriella, kreativa, kulturella och kommersiella bemärkelse. Kursen kommer att undersöka tillämpningen av ny teknik, nya plattformar, nya metoder och nya affärsmodeller och de möjligheter som de erbjuder sändningen professionell. Du kommer att utveckla och utmana din förståelse för nyckelprocesser och kommer att expandera och driva på de extrema kanterna av aktuell kunskap i analoga och digitala medier, linjära och icke-linjära sändningar, medieinnehåll, produktion och immaterialrätt. Du kommer också att undersöka effekterna av ny teknik såsom: S3D; ultra high definition (UHD) 4K; super high definition (SHD) 8K; förproduktion; produktion och efterproduktion arbetsflöden; global distribution; medie förvärv; lagring och arkivering; meta-data och föränderliga sändnings paradigm. Du kommer att kunna individualisera din inlärning och utveckla, förvalta och realisera ett enskilt projekt, som kommer att ha en professionell och industriell logik, utvecklat i ditt valda område av studien. Du kommer att utveckla, genom praktik, stark ledning / projektledningsförmåga, en rad viktiga affärskompetens (affärsplanering, hög nivå budgetering, schema utveckling, marknadsföring, publikutveckling, etc.) och... [-]

MSc Tillämpad Teknik: Rapid Prototyping Och Digital Teknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Applied Technologies: Rapid Prototyping och Digital Technologies är ett tvärvetenskapligt program för kreativa utövare är intresserade av forskning kring digital-making och tillverkning. [+]

Applied Technologies: Rapid Prototyping och Digital Technologies är ett tvärvetenskapligt program för kreativa utövare är intresserade av forskning kring digital-making och tillverkning. Syftet med kursen är att du ska kunna utvärdera och samarbeta med hur ny teknik såsom rapid prototyping, generativ design, 3D-scanning och flera axlig bearbetning förändrar kreativa industrin och kan hjälpa dig att utveckla din personliga praxis. Du kommer att dra nytta av tillgång till Ravensbourne: s toppmoderna digitala prototyper anläggningar samt undervisning i datorstödd konstruktion och tillverkning och hur dessa färdigheter kan integreras med traditionella gör metoder. Samt praktiska tekniker får elever möjlighet att utforska: De sociala konsekvenserna av alltmer decentraliserad och automatiserad tillverkning Ny blankett och estetik Material innovation och hållbarhet Immateriella rättigheter och författarskap Potential för nya industrier eller företag Automatisering av design och göra Utveckling av nya tillverkningsplattformar Framtida tekniska scenarier Kursen ger möjlighet att utveckla och förvalta ett enskilt område undersökningskommitté och kreativ utveckling i digital tillverkning, som kulminerade i förverkligandet av en sista stora projekt fullt informerade av professionella och industriella sammanhang och tvärvetenskapliga perspektiv. Du kommer att få regelbundet stöd från handledare, kollegor och ämnesspecifika grupp handledning som en del av en ständig dialog för att bidra till att skapa en professionell och kritisk förståelse för din individuella kreativa processen. Kursen är lämplig för dem från en rad olika områden som vill diversifiera och fördjupa sin praktik relation med teknik, inklusive men inte begränsat till; produktdesigners, ingenjörer, modellbyggare, konstnärer och arkitekter. Du kommer att dra nytta av att vara en integrerad... [-]

MA

Ma / MSc Bärbara Terminer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien London + 1 fler

Wearable Futures är ett tvärvetenskapligt paraplyprogram för designers som är intresserade av klustret av teknik och erfarenheter som har den mänskliga kroppen och dess överdrag som deras centrum för fokus. [+]

Wearable Futures är ett tvärvetenskapligt paraplyprogram för designers som är intresserade av klustret av teknik och erfarenheter som har den mänskliga kroppen och dess överdrag som deras centrum för fokus. Kursen ger en holistisk miljö baserad på integration av kreativa computing, digitala hantverk och material kulturer, samtidigt innehåller den teknik och framsteg inom hårdvara som inverkar på tillverkningstekniker och tillhörande applikationer. Wearable terminer har kommit till stånd som en del av Ravensbourne nuvarande åtagande att bli kreativ ledare inom bärbara applikationer och kroppscentrerad design. Ravensbourne digitala forskningskultur bidrar väsentligt i detta sammanhang. Den huvudsakliga begreppsram för kursen kommer att tillhandahållas av teorier om digital hantverk, kroppscentrerade tekniker och fenomenologiska läsningar och spekulativa filosofin. Dessa kommer att utgöra ett viktigt forsknings grund för att bygga Ravensbourne kritiska räckvidd och kommer att bidra till att hjälpa dig att sålla och prioritera de aktuella trenderna och tänkte rör mode och diskussion runt kroppen inom data- informerade utrymmen. En tvärvetenskaplig studie kommer att omfatta samverkan och upplevelsedesign (UX), "making" och öppen källkod kultur, design innovation och tillämpad filosofi. Du kommer att introduceras till filosofiska trender och dessa kommer knyta in med din praktik och hjälper dig att utveckla en kritisk syn införliva designen fiction och andra tillväxtteorier. Du kommer att samarbeta med forskningsmetoder såsom deltagande, användarstudie och användarcentrerad design. Kursen är en plattform för utredning, spridning och analys kring nutida teori och praktik i de bärbara branscher. Kursen kärn roll blir att främja din förståelse för denna marknad och att identifiera latent efterfrågan inom... [-]

Videoklipp

Ravensbourne Open Day 2014 HD

Kontakt

Ravensbourne

Adress, rad 1 Penrose Way 6
Greenwich Peninsula SE10 0EW, United Kingdom
Hemsida http://www.ravensbourne.ac.uk/
Telefonnummer +44 20 3040 3500