University of Roehampton Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Roehampton, London Online

The University of Roehampton, erbjuder London Online ett utbud av online masterprogram är utformade för att hjälpa ändra liv, förändra karriär och form samhällen.

Roehampton har en stolt historia som går mer än 175 år tillbaka genom sina fyra högskolor. Nu rankas den bästa moderna universitetet i London, * studenter från mer än 150 länder har valt att studera på nätet med Roehampton och få en utbildning av god kvalitet godkänd av den brittiska regeringen.

Varför välja universitetet i Roehampton, London Online?

 • Studera på nätet med Roehampton innebär att du kommer att tjäna en QAA säkrad UK magisterexamen från en institution rankas bästa moderna universitetet i London av några av Storbritanniens mest inflytelserika universitets guider. *
 • När du studerar på nätet, passar universitet runt ditt liv, inte tvärtom. I själva verket, nio av 10 Roehampton Elever säger flexibilitet online lärandet är lika bra eller bättre än de förväntade. **
 • Bygg ditt professionella nätverk när du studerar tillsammans med yrkesverksamma från hela världen -. 92% av eleverna säger att gemensamma möjligheter till lärande med andra studenter är lika bra eller bättre än de förväntade **
 • Betala en allomfattande terminsavgift ***, det vill säga utan extra kostnader för böcker, bibliotek tillgång, teknik avgifter eller din ansökan.
 • När du uppgraderar, har du möjlighet att delta i vår examensceremoni i London; Du kommer också att få exakt samma examensbevis som våra på campus studenter.
* University of Roehampton är ett modernt universitet - ett av de lärosäten i Storbritannien som tilldelades universitetsstatus efter fortbildning och högre utbildning Act 1992 antogs. University of Roehampton har den högsta rankningen av alla efter 1992 universitet baserade i London, i enlighet med följande oberoende brittiska universitet guider: Guardian University Guide 2016 Complete University Guide 2016 och Sunday Times Good University Guide 2016.

** Resultat beräknas av University of Roehampton, London Online baserad på svaren från 676 nuvarande studenter som svarat på den årliga nöjda studentundersökning 2014. Vid den tidpunkt då forskningen fielded, var detta en svarsfrekvens på 33%. *** Denna avgift kan komma att ändras under hela löptiden för programmet.

ROEHC01

Online Learning

Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv.

När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar:

 • Inga uppsättning föreläsningstider
 • Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag
 • Omfattande stöd

Vad kommer jag lära mig? På Roehampton Online, anser vi att lärande bara kan bli verkligt effektivt när det kan tillämpas mot fullfölja en ljusare framtid. Detta är anledningen till att vi utformar våra program för att förse dig med praktiska färdigheter som kan sättas i arbete omedelbart i din kommun och karriär.

Inlärnings modell och programstruktur

Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur.

Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats.

Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program.

Accreditation

Uttrycket "ackreditering" används på olika sätt i olika utbildningssystem runt om i världen. I Storbritannien, universiteten har en ackrediteringsstatus på grund av examensrätten (erkända organ) genom en lag av parlamentet.

Upprätthålla en hög akademisk standard är central för Roehampton vision. Som brittiska institut uppfyller universitetet med den akademiska normer som fastställts av den brittiska regeringens kvalitetssäkring Högskoleverket (QAA). Dessa normer är desamma för alla program - grundutbildning, forskarutbildning och forskningsbaserade - om de har levererats online eller på campus.

ROEHC02

stöd

På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från:

 • Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen
 • Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet
 • Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb
 • Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas
 • Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete
 • Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser

Studieavgifter

Genom att erbjuda en allomfattande terminsavgift, * Roehampton Online syftar till att säkerställa att du inte har några dolda kostnader under din studietid. Kostnaden för undervisning ingår ditt kursmaterial, e-böcker, bibliotek tillgång, teknik avgifter och personlig support, samt ytterligare karriärfrämjande tjänster.

Roehampton Online erbjuder också en rad betalningsplaner för att hjälpa dig att betala i en takt som passar dig bäst.

Begär information för att lära mer om studieavgifter för din specifika program.

* Den allomfattande terminsavgift innebär att det inte finns några extra kostnader för böcker, bibliotek tillgång, teknik avgifter eller din ansökan. Denna avgift kan komma att ändras under hela löptiden för programmet.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Antagning & krav

The online degree programmes at Roehampton Online are designed for professionals looking to further their education and enhance their careers. So work experience is an important factor when choosing the most suitable applicants for a course.

If you already hold a bachelors degree (or equivalent) and have relevant work experience, you may be eligible for full admission into one of our programmes.

Even if you don’t have a suitable bachelors degree, you may still be eligible if you have enough relevant professional experience. If so, you may be conditionally admitted. As long as you pass the first module, you’ll then be granted full admission.

Request information to learn more about the admission requirements for your specific programme.

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Pedagogiskt Ledarskap

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Under denna online-Master of Arts i pedagogiskt ledarskap program kommer du att utforska egenskaper och funktioner som gör en framgångsrik pedagogisk ledare. Inte när det gäller att hantera budgetar eller organisera administrationen, men att förstå förändring i utbildningssammanhang, skapa relevanta, effektiva strategier för att hantera förändringar och lära sig att köra positiv förändring i kulturellt olika inställningar. [+]

Utbildningsområdet är i ständig förändring. Inlärare, samhällen och organisationer över hela världen behöver pedagogiska ledare med kunskaper och färdigheter för att använda dessa förändringar som en plattform för framgång. Under denna online-Master of Arts i Educational Ledarskapsprogram, Kommer du utforska de egenskaper och funktioner som gör en framgångsrik pedagogisk ledare. Inte när det gäller att hantera budgetar eller organisera administrationen, men att förstå förändring i utbildningssammanhang, skapa relevanta, effektiva strategier för att hantera förändringar och lära sig att köra positiv förändring i kulturellt olika inställningar. Genom självreflektion, inställning mål och andra praktiska verktyg, syftar detta program för att förse dig med självförtroende och kunskap för att bli en problemlösare inom olika utbildningsmiljöer, vilket gör en skillnad i livet för studenter, organisationer och samhällen över hela världen och ta dina karriärmöjligheter till nästa nivå. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är... [-]

Master Of Arts I Tidig Barndom

Online Heltid Deltid Storbritannien London

Under detta online Master of Arts i Early Childhood, kommer du utforska aktuell forskning och fascinerande inblickar i samband med utvecklingen av hela barn kropp, själ och ande. [+]

De första åren av ett barns liv är förmodligen den mest avgörande för att etablera en stabil grund för hälsa, välbefinnande och livslångt lärande. Som ökningar av avgörande betydelse för en sund utveckling medvetenhet och lärande i de tidiga åren, ökar också behovet av förskolepersonal som har de kunskaper, färdigheter och förståelse som behövs för att styra och stödja barn och familjer. Under detta online Master of Arts i Early Childhood, Kommer du utforska aktuell forskning och fascinerande inblickar i samband med utvecklingen av hela barn kropp, sinne och själ. Du kommer att undersöka nuvarande syn på de styrkor och utmaningar små barn, eftersom du aktivt delta i teoretiska diskussioner om barns utveckling och lära sig att tillämpa dessa teorier på kulturellt lyhörd sätt. Genom kritisk reflektion, självbedömning, målsättning och andra praktiska verktyg, kommer detta program hjälpa dig att växa som en tidig barndom professionell och göra skillnad på lokal, regional eller global nivå. Du kommer att utveckla förtroende och kompetens för att ha en positiv inverkan på utveckling och lärande småbarn, deras familjer, och på planen som helhet, samtidigt som det hjälper främja din karriär potential med en djupare förståelse för småbarns teori och praktik. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din... [-]

Videoklipp

Introducing Roehampton Online

The value of a Roehampton degree

The Roehampton Online learning ethos

Our online faculty

Kontakt
Sociala medier