University of Roehampton Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Roehampton har en stolt historia som går mer än 175 år tillbaka genom sina fyra högskolor.

Varför välja universitetet i Roehampton, London Online?

Studera på nätet med Roehampton innebär att du kommer att tjäna en QAA säkrad UK magisterexamen från en institution rankas bästa moderna universitetet i London av några av Storbritanniens mest inflytelserika universitets guider. * När du studerar på nätet, passar universitet runt ditt liv, inte tvärtom.

När måste jag vara online?

Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier.

Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program.

Accreditation

Uttrycket "ackreditering" används på olika sätt i olika utbildningssystem runt om i världen. I Storbritannien, universiteten har en ackrediteringsstatus på grund av examensrätten (erkända organ) genom en lag av parlamentet.

Upprätthålla en hög akademisk standard är central för Roehampton vision. Som brittiska institut uppfyller universitetet med den akademiska normer som fastställts av den brittiska regeringens kvalitetssäkring Högskoleverket (QAA). Dessa normer är desamma för alla program - grundutbildning, forskarutbildning och forskningsbaserade - om de har levererats online eller på campus.

Stöd

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Antagning & krav

The online degree programmes at Roehampton Online are designed for professionals looking to further their education and enhance their careers. So work experience is an important factor when choosing the most suitable applicants for a course.

If you already hold a bachelors degree (or equivalent) and have relevant work experience, you may be eligible for full admission into one of our programmes.

Even if you don’t have a suitable bachelors degree, you may still be eligible if you have enough relevant professional experience. If so, you may be conditionally admitted. As long as you pass the first module, you’ll then be granted full admission.

Request information to learn more about the admission requirements for your specific programme.

Se MA:er » Se MBA » Se MA » Se MSc » Se Magisterexamen - OnlineStudies » Se Magisterexamen - HealthcareStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Early Childhood

Online Heltid Deltid Storbritannien London

Under detta online Master of Arts i Early Childhood, kommer du utforska aktuell forskning och fascinerande inblickar i samband med utvecklingen av hela barn kropp, själ och ande. [+]

De första åren av ett barns liv är förmodligen den mest avgörande för att etablera en stabil grund för hälsa, välbefinnande och livslångt lärande. Eftersom medvetenheten ökar av den kritiska betydelsen av hälsosam utveckling och lärande i de tidiga åren, så är behovet av tidiga barndomspersonal som har den kunskap, färdigheter och förståelse som krävs för att styra och stödja småbarn och familjer.

Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program.

[-]

Master Of Arts I Pedagogiskt Ledarskap

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Under denna online-Master of Arts i pedagogiskt ledarskap program kommer du att utforska egenskaper och funktioner som gör en framgångsrik pedagogisk ledare. Inte när det gäller att hantera budgetar eller organisera administrationen, men att förstå förändring i utbildningssammanhang, skapa relevanta, effektiva strategier för att hantera förändringar och lära sig att köra positiv förändring i kulturellt olika inställningar. [+]

Utbildningsområdet är i ständig förändring. Inlärare, samhällen och organisationer över hela världen behöver pedagogiska ledare med kunskaper och färdigheter för att använda dessa förändringar som en plattform för framgång.

Under denna Online Master of Arts i utbildningsområdet Ledarskapsprogram, utforskar du de egenskaper och möjligheter som gör en framgångsrik pedagogisk ledare. Inte när det gäller att hantera budgetar eller organisera administrationen, men att förstå förändring i utbildningssammanhang, skapa relevanta, effektiva strategier för att hantera förändringar och lära sig att köra positiv förändring i kulturellt olika inställningar.

... [-]

Videoklipp

The value of a Roehampton degree

Faculty as the facilitators to learning

How we support you

How will I find time to study?