Rose Bruford College of Theatre and Performance

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Rose Bruford College of Theatre and Performance .

Vårt mål är att inspirera, locka och utbilda dig som en kreativ konstnär och utövare som kan använda reflekterande praxis och forskning, tillsammans med undervisningen i världsklass som verktyg för att bli en oberoende tänkare och en uppfylld och framgångsrik arbetande professionell.

Undervisning, lärande och träningsetos på Rose Bruford College lägger på stress om konstnärskap, samarbete, samhälle, upptäckt, mångfald, anställbarhet, oberoende och professionalism. Studenter och personal arbetar i en nära miljö på vår vackra parkområde för att göra och producera över 75 utställningar om året.

Vissa produktioner visas någon annanstans i London, vissa tas på en turné i Storbritannien och utomlands. Utanför denna livliga atmosfär har kommit nästa generation av artister, designers, tekniker och företag som förändrar införandet av globala teater- och liveevenemang.

Uppdrag

Vi strävar efter att uppnå social såväl som kulturell effekt genom att tillhandahålla yrkesutbildning av högsta kvalitet över ett brett, innovativt spektrum av lärande och undervisning som ger proaktiva akademiker som är kreativa, bemyndigade, anställningsbara, inkluderande och mångsidiga, etiska och interkulturella. .

Syn

Rose Bruford College kommer att skapa framtidens förändringsskapare

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Våra kurser

Studenter från över 40 olika länder studerar med oss på våra 15 olika yrkes- och yrkesutbildningar.

Produktioner och evenemang

Vi kör produktioner och evenemang under året, både på och utanför campus.

Vår alumni

Våra alumner fortsätter att forma industrins framtid.

Vårt läge

College ligger i Lamorbey Park, Sydöstra London, i vackra gröna grunder bara 30 minuter med tåg från Trafalgar Square och hjärtat av Londons West End. Campuskluster kring Lamorbey House, klass II, med moderna, specialbyggda faciliteter, inklusive en 330-sits teater i omgången, en 100-sitsig flexibel barnteater, två black box-teatrar, rymliga repetitionsrum, inspelning studior, tekniska laboratorier, design- och produktionsverkstäder, ett unikt dramabibliotek och välutrustade studieområden. År 2015 öppnade kollegiet Christopher Court, en 168 rum med eget badrum, en kort promenad från campus.

Vår kultur av innovation

Stolt av sin historia av innovation som såg Rose Bruford introducerar den första universitetsnivå BA-examen i Acting och den första BA i Lighting Design på 1970-talet fortsätter Rose Bruford College att driva gränserna för utbildning i performance och teknisk teater, vilket gör det en av världens ledande drama konservatorier och en av Storbritanniens största när det gäller studentnummer och olika yrkesutbildningsalternativ. Förbereder sina fungerande akademiker för en karriär på scen och skärm och design.management och tekniska utexaminerade bakom kulisserna över de bredare underhållningsindustrin - med sex separata teater- och prestationsalternativ på grundnivå och forskarutbildning, den största portföljen av teknisk teater och ledning grundutbildning och två online grundutbildningar - vi tränar några av de bästa talangerna som gör teater idag runt om i världen.

College och dess lärare främjar våra studenters fantasi, talanger och kreativitet, förbereder dem för givande och tillfredsställande karriärer i utmanande spännande och välbetalda industrier. Vårt jobb är att träna men också att hjälpa till att hitta anställning för alla våra studenter.

Våra faciliteter

Rose Bruford College of Theatre and Performance ligger i Lamorbey Park, löviga parkområden som går tillbaka till före 1500-talet med mogna träd och en damm med fisk och vattenfåglar. Utseendet på campus har knappt förändrats i över 60 år.

Vi har en rad faciliteter för att möta dina behov vid alla tillfällen, från alumni sammankomster till bröllop, prisceremonier, konferenser, möten, lektioner och workshops. Vi hyras ofta till skolgrupper och sommarskolor.

I augusti 2015 öppnade kollegiet Christopher Court Hall of Residence, som består av 168 rum med eget badrum nära Sidcup tågstation för användning av studenter under läsåret (september-slutet av juni) och andra under sommaren (juli och augusti).

Våra hyra faciliteter inkluderar:

 • Lamorbey House i klass II
 • 330-stolen Rose Theatre
 • 100-sits barnteatern
 • Två studio-teatrar
 • Övningsrum
 • Dansstudio
 • klassrum
 • Inspelningsstudior
 • Full produktion / teknisk support
 • Baruthyrning och catering tillgänglig
 • Box office anläggning

Platser

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium