Royal Holloway University of London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Royal Holloway, University of London, rankas bland de 30 bästa av alla brittiska universitet. Genom dedicering av våra lärare, upptäckter som förändrar världen och känslan av Royal Holloway-upplevelsen, är vårt samhälle som inspirerar dig att lyckas akademiskt, socialt och personligt.

Vårt universitet grundades av två sociala reformatorer som var banbrytande för idén om utbildning och kunskap för alla som kunde dra nytta av. Deras vision lever vidare i dag. Som ett av Storbritanniens ledande forskningsintensiva universitet är vi hem för några av världens främsta myndigheter inom vetenskap , konst , företag , ekonomi och juridik . Som lärare och forskare förändrar de liv, utvidgar sinnet och hjälper nuvarande och framtida ledare att förstå makt och ansvar. Vi stärks av mångfald och välkomnar studenter och akademiker som reser från hela världen för att studera och arbeta här och säkerställa ett internationellt och multikulturellt perspektiv inom ett nära och historiskt campus.

Plats

Vi har ett unikt läge för bäst-världen; ett säkert, lummigt campus i Egham, Surrey - mindre än 40 minuter med tåg från centrala London och bara sju mil från Heathrow flygplats, vilket skapar miljön där ett nära sammansvetsat samhälle trivs.

r

Platser

Egham

Royal Holloway University of london

Address
Egham Hill
TW20 0EX Egham, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium