Ruskin College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera på Ruskin? Individer som du som vill göra positiva förändringar i sina liv och har viljan att säkra utbildning, kvalifikationer och möjligheter som vi erbjuder.

Som en ytterligare utbildning College baserat i Oxford, erbjuder Ruskin utbildningsmöjligheter, till vuxna med få eller inga formella kvalifikationer i en informell miljö. Vår läroplan börjar med eleverna, deras entusiasm, behov, ambitioner och kompetens och vi erbjuder våra sökande potentiella progression rutter från grundkurser, genom att tillgången till högre utbildning, Utbildningsprogram upp till masternivå.

Oavsett om du är på väg att uppnå kvalifikationer, bedriver en bortglömd entusiasm eller bara lära sig att njuta av utbildning. Vår vänliga bostads- högskola lockar studenter från våra lokalsamhällen, i Storbritannien och världen för att hjälpa varandra lära.

Vi hjälper dig att hitta en studienivå som passar din kompetens och erfarenhet.

Ruskin College har en stolt historia av att stödja människor att förverkliga sin potential. Vi är en liten högskola med stora idéer - och program erbjuder vi menar din inlärning kan också göra positiva förändringar i andras liv. Ruskin välkomnar studenter som inte bara vill utveckla sig själva, men vill också att sätta något tillbaka till samhället.

Alla våra kurser har samma höga kvalitet på undervisningen och stöd och det finns en rad alternativ för dig att utforska, från korta kurser genom grader till masterprogram.

Vad är speciellt med Ruskin?

Akademisk excellens - Ruskin erbjuder högkvalificerad personal som ger en stödjande och berikande lärande En stödjande miljö - med vår hjälp kan du förverkliga din potential och övervinna dina egna personliga hinder för lärande. Din handledare kommer att hjälpa dig att hitta de kunskaper du behöver och hantera de utmaningar du står inför En likasinnade gemenskap - du kommer att gå med i en gemenskap av likasinnade, och studera tillsammans med andra vuxna som du som har valt att göra en positiv förändring i deras liv Rensa progression - din inlärning resa är anpassad till din förmåga och ambitioner och som kan innebära direkt tillgång till ett utbildningsprogram (under förutsättning att intervjun) Ett öga på framtiden - vad du kan uppnå beror på de kunskaper du har utvecklats under dina studier. Våra längre kurser kan leda dig direkt till yrkeskarriär eller att främja den högre utbildningen.

Vår historia började 115 år sedan, har sina rötter i att utbilda arbetarklassens vuxna. Idag fortsätter vi att erbjuda möjligheter och stöd till studenter som ofta ställs inför utmanande förhållanden. Studenterna kommer till oss från alla samhällsskikt, i alla åldrar, några med familj eller vård åtaganden, många som känner till arbetslöshet eller deltid, lågavlönade arbeten, och många som har nekats utbildning, kvalifikationer och möjligheter tidigare i deras lever.

Varför inte göra Ruskin College nästa kapitel i din berättelse?

Boende vid Ruskin Ruskin College ligger i Gamla Headington, ett område bara tre miles från centrum av Oxford och rik på historia. Ex-invånarna i Headington inkluderar CS Lewis, JRR Tolkien, Sir Isaiah Berlin och Elizabeth Bowen bland annat.

Från Headington finns regelbundna och täta bussförbindelser till stadens centrum, och en vanlig buss till London.

När erbjuds en plats, kan heltidsstuderande ansöka om en enda studie sovrum för hela läsåret (40 veckor). Boende för studenter på plats är av hög standard, nyligen renoverade och erbjudande studie / sovrum i små block på den fredliga, semi-rural campus.

Det finns ett urval av standardrum med delat badrum eller dusch och toalett, eller rum med egna badrum till en högre kostnad, och i mån av tillgång. Alla har delat kök, och det finns tre gemensamma rum för användning på kvällarna.

Kollegiet upptar en vacker plats med gräsytor på framsidan, med prov träd och en allé av almar, en muromgärdad trädgård bakom möjligheter involveras, en fruktträdgård, en liten trä och ängsmark bortom. Framför allt ger det en lugn och rofylld miljö där du kan studera.

Livet på Campus Kollegiet lockar studenter från hela Storbritannien och många delar av världen. Inom sin boendemiljö, studenter umgås, studera och hjälpa varandra lära sig i en vänlig, stödjande miljö.

Up-to-date dator faciliteter är tillgängliga under hela veckan, inklusive helger, och den moderna, specialbyggda Callaghan biblioteket välfyllt med över 40.000 volymer.

Det finns en aktiv Students Union, som kallas Ruskin College studentkår (RCSU), som främjar och stöder intressen Ruskin studenter, samordnar aktiviteter och sponsrar grupper och samhällen inom kollegiet.

Studenter är också berättigade att delta i Oxford unionen, och University of Oxford klubbar och samhällen, som erbjuder en uppsjö av sport-, teater-, musik- och politiska aktiviteter.

Ruskin College är en av de livligaste arenor för litterära och politiska möten i Oxford. Vi har besöker högtalare, musikkvällar och kreativt skrivande och poesi, förutom med en mängd olika Platform händelser i teater, juridik, kön och historia.

Livet i Oxford Staden Oxford erbjuder ett brett utbud av kultur-och fritidsmöjligheter.

Ashmolean var världens första offentliga museum och hus samlingar från klassisk skulptur till impressionistiska målningar. Museum of Modern Art erbjuder det bästa av samtida arbete. Inom Oxford högskolor, många fina samlingar av konst är tillgängliga för offentlig visning.

Bodleian Library, huvud forskningsbibliotek vid University of Oxford, räknas bland de mest prestigefyllda i världen, och Oxfords Blackwells bokhandel är flaggskeppet för en av Storbritanniens största akademiska bokhandlare.

The Oxford Playhouse och New Theatre visa upp det bästa i touring prestanda - från klassiskt drama, genom opera och dans, för att stå upp och stora namn band och sångare. En mängd andra mindre skala prestanda utrymmen för alla smaker, många som erbjuder möjligheter att delta.

En vibrerande musikscen finns också i Oxford pubar och klubbar tvärs över staden, från folkmusik till funk, rock till reggae.

Det finns stora idrotts- och fritidsanläggningar inom Oxford. Universitetets Sports Centre har squashbanor och ett gym, och det finns möjligheter galore för individ- och gruppdeltagande. Själva staden erbjuder också en ishall och en mängd olika idrottsanläggningar och anläggningar.

Universitets Tillgång Många av anläggningarna vid universitetet i Oxford, dess bibliotek, det sociala livet, och händelser, är öppna för Ruskin studenter genom akademins länkar. Studenter som läser på stiftelsen examen i företagsekonomi och socialt företagande kan få tillgång till tjänster som erbjuds av Oxford Brookes University, inklusive bibliotek, Careers Service och idrottsanläggningar.

Ruskin College har också etablerat kontakter med universiteten för att ge progression i högre utbildning för dem att slutföra en av Tillgång till högskoleexamen kurser eller första (CertHE) eller andra (Stiftelsen examen) kurser.

Platser

oxford

Dunstan Rd

Address
Ruskin College
Ruskin Hall
Dunstan Road
Old Headington

OX3 9BZ oxford, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium