Sheffield Hallam University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sheffield Hallam University är en välkomnande gemenskap av studenter och personal från mer än 120 länder. Vi erbjuder exceptionell undervisning över 700 program på grundnivå, grundutbildning, forskarutbildning och forskarutbildning. Med mer än 31 000 studenter är vi bland de största universiteten i Storbritannien.

Våra kurser utvecklar de färdigheter du behöver excel i din karriär. Vi lägger till arbetslivserfarenhet och praktiska fallstudier i vår undervisning, så du har många möjligheter att få ditt lärande att träna i praktiken. Vi har en stark historia på arbetsplatser med våra studenter att fylla i nästan 19 000 platser varje år. Vår dedikerade karriärservice erbjuder ett till ett stöd för jobbansökningar och intervjuer. Vi är också värd för regelbundna föreläsningar från branschexperter och en rad ämnesspecifika karriärmöjligheter. Många av våra kurser är ackrediterade av organisationer som CIMA, RIBA och CIM. Vi är stolta över att 93% av våra studenter är på jobbet eller studerar inom sex månader (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University erbjuder en exceptionell lärande och lärande erfarenhet och ett forskningsprogram rankat i topp fem av alla brittiska moderna universitet i Storbritannien (Research Excellence Framework, 2014).


Sheffield Hallams TESOL Center erbjuder brittiska rådet ackrediterade engelskspråkiga kurser för att förbättra dina läs-, skriv-, lyssnings- och talförmåga innan du börjar på grundutbildningen eller på grundnivå. Gratis engelska språkkurser är också tillgängliga för att stödja dig under dina studier.

Universitetet ligger i Sheffield, en välkomnande, mångkulturell stad med en rik och stolt historia. Det är ett säkert, vänligt och billigt ställe att leva, varför det är den studerande resmål som valts för mer än 60 000 studenter. Sheffield erbjuder det bästa av båda världarna, med alla bekvämligheter, kultur och underhållning i en storstad och de fridfulla, gröna delarna av landet.

Platser

Sheffield

Address
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Sheffield, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium