Schumacher College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Registrera dig för vår ONLINE ÅPENDAG. Du kommer att kunna chatta med fakultet och personal, titta på videor om Schumacher College , Dartington campus och lära dig mer om varje program.

Läs mer och registrera dig här: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

Människor från hela världen, i alla åldrar och bakgrunder, har informerats, inspirerats och uppmuntras att agera, genom våra transformativa kurser för hållbart boende .

Schumacher College har ett avundsvärt rykte för spetskompetens. Vårt arbete är att inspirera, utmana och ifrågasätta oss själva som medborgare i världen, att ställa de frågor som vi alla kämpar för att hitta svar på och hitta god kunskap, intuition och undrar i vår sökande efter lösningar.

Vi samlar de ledande tänkarna, aktivisterna och utövarna internationellt för att leverera ett unikt märke av erfarenheter från små grupper. Denna lärande sker i klassrummet, trädgårdarna, köket - det är en del av allt vi gör.

Här kommer du att upptäcka saker om dig själv, göra djupa vänskap med studenter från hela världen, och, som många alumner, starta en livslång koppling med högskolan.

Med fokus på interaktivt, erfarenhets- och deltagande lärande erbjuder vi de praktiska färdigheter och strategiskt tänkande som krävs för att möta de 21-talets ekologiska, ekonomiska och sociala utmaningar.

Det är just vid denna tid av global omvälvning att vi vill att du ska komma till kollegiet för att dela med oss ​​på hur du flyttas för att leva och agera annorlunda.

Schumacher College är en mycket speciell plats. När vi försöker lista ut vad på jorden vi ska göra med den här unravelingplaneten, har det blivit en tunna tank för hopp, ett batteri för positiv vision! - Bill McKibben, grundare av 350.org

Varför ska du komma?

Om du kommer till Schumacher College för en forskarutbildning, kortkurs eller yrkesutbildning, kommer du att vara en del av vårt internationella lärande samhälle i den vackra omgivningen i South Devon, på Dartington Hall Estate (länken är extern).

Dartington Hall Estate grundades 1920-talet av två karismatiska företagare, som tog sina influenser från öst och väst för att inrätta ett experiment i landsbygdsföryngring. Deras vision var baserad på progressiva former av utbildning, konst och jordbruk - ett arv som vi fortsätter idag.

Alla våra kurser är djupt grundade i en ekologisk och holistisk världssyn som, som en gång upplevt, helt kommer att förändra hur du bor och arbetar i världen.

Kommer här är en rik och varierad upplevelse som låter dig blanda med likasinnade studenter, lärare och aktivister som strävar efter positiv förändring i världen. Schumacher College är en plats där du kommer att träffa vänner och allierade från alla samhällsskikt och från alla delar av världen, som delar ett intresse och en passion för planeten vi bor i.

Schumacher College är helt enkelt en av de finaste lärar- och inlärningsmiljöerna som finns överallt i världen. - David Abram, stavningen av det sensuösa och varande djuret

19365_photoset-1.jpg

Vad det är att vara här

Schumacher College kurser är av högsta kvalitet och erbjuder lärande och undervisning som sällan finns i universitet och högskolor idag.

Kursens unika karaktär är inte bara i innehållet utan på det sättet som du som elev är aktivt involverad som medskapare.

Du kommer inte att vara en passiv mottagare av kunskap här, men du kommer att förväntas bli en aktiv elev som söker lösningar på frågor som ingen har svarat ännu.

Schumacher College är en rigorös och krävande plats och våra studenter är en integrerad del av att göra lärandes erfarenhet unik, oförglömlig och helt livsförändrande.

Du kommer att vara en del av det rika tapetet som utgör högskolan dagligen, blandas med studenter, volontärer, lärlingar, besökande lärare, utövare, högtalare och artister.

Vad vi tror på

Gemenskap - boende, arbete och lärande tillsammans

Det bästa lärandet händer i grupper. Vi strävar efter att köra våra kortkurser med i genomsnitt 20 deltagare och vårt forskarutbildningsprogram med 15, även om detta är föremål för variation. Detta gör att du kan få ut det mesta av dina samspel med varandra och med dina kurslärare och lärare. Vi använder en rad undervisningsmetoder och underlätta processer för att säkerställa att både grupp- och individuella inlärningsmöjligheter maximeras och att en verklig känsla av medskapande och tillhörighet uppstår oberoende av längden på din vistelse på högskolan.

Vi börjar dagen med ett gemensamt morgonmöte för att gå igenom dagens verksamhet och att fördela arbetsgrupper och uppgifter. Alla elever och medarbetare deltar i dagliga aktiviteter för matlagning, städning och trädgårdsarbete som, förutom att vara en integrerad del av vår inlärning, hjälper till att skapa en känsla av samhälle och är en utmärkt möjlighet att blanda med alla kollegor.

Om möjligt uppmuntrar vi studenter deltagande i kollegiums bredare samhälle. Vi har regelbundna öppna kvällar för allmänheten där våra kortkurslärare ger Earth Talks. Detta är ett utmärkt tillfälle för studenter att blanda sig med lokalbefolkningen. Vi gör också det mesta av vårt partnerskap med Transition Town Totnes (länken är extern) - hemmet för den internationella övergångsrörelsen - som regelbundet inbjuds att prata med våra studenter.

Respekt för alla levande system - en ekologisk världsuppfattning

Allt vi gör är med hänsyn till dess inverkan på den bredare världen. Vi har tur att vara baserade i en mycket vacker del av världen, med den historiska arven hos Dartington Hall Estate bakom oss och kollegiet i en atmosfärisk byggnad - The Old Postern. Hushållets underhåll och drift är inte utan utmaningar när det gäller hållbarhet, men vi strävar efter att prata dagligen.

Vårt bibliotek är en enorm värdefull resurs som innehåller böcker och arkivfilm som går tillbaka genom 20 års vår existens som en högskola. Några av de största namnen på hållbarhet och ekologiskt boende har besökt oss under den här tiden och vår samling speglar detta. Studenter, författare och journalister besöker ofta oss på reträtt för att använda denna möjlighet. Som student får du obegränsad tillgång, sju dagar i veckan.

Hälsa kropp - hälsosamt sinne

Vissa människor fortsätter att komma tillbaka till college för maten ensam! Vårt team av inhemska kockar (med stöd från er) förbereder läckra vegetariska, ekologiska och lokalt tillverkade mat vid varje måltidstid. Matens standard är så bra att våra vanliga matlagningskurser säljs mycket snabbt i förväg.

En betydande del av maten odlas på högskolans 3,5 hektar stora grunder, som förvaltas av kollegiet, med hjälp av studenter och volontärer. Förutom livsmedelsodling ingår grunderna specifikt för djurliv, kontemplation och inspiration i naturen. Trädgårdarna hanteras på ekologiska principer och permakulturdesign.

Också vårda en hälsosam kropp och själ har vi ett speciellt skapat rum för meditation och tyst reflektion där du kan välja att starta dagen med en underlättad förlikning före frukost. (Jag gillar inte implikationen att trädgårdsarbete eller matlagning inte kan vara en tyst strävan men jag delar hår !?)

Utanför kollegiet finns gården och den vackra grunderna i Dartington Hall Estate. Ta en promenad genom de blandade skogsmarkerna som omger kollegiet, längs floden Dart som går genom gården, eller genom Dartington Halls prydnads trädgårdar för konstrelaterade evenemang och festivaler samt biograf, teater och konstrum.

Venture längre bort till staden Totnes, bara 20 minuter till fots, för att uppleva det bästa staden har att erbjuda när det gäller alternativt boende, grönt samhälle och kompletterande vård. Eller ta en tur till vildmarken i närheten Dartmoor - ett område med enastående naturskönhet i vårt grannlandskap. Den fantastiska South Devon Coast ligger också i närheten, med vilda klippiga klippor och sandstränder.

19364_photoset-2.jpg

Platser

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, england, Storbritannien
Telefon
+44 1803 865934

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium