Severnvale Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Severnvale Academy!

Professionalism, i kombination med den personliga uppmärksamheten och flexibilitet som bara en liten skola kan erbjuda ... Severnvale ger sakkunnig undervisning i en vänlig, stödjande vuxenmiljö

expert undervisning ...

är något som vi alla har upplevt på ett eller annat tillfälle i våra liv. Det beror på erfarna lärare förstå dina individuella behov som en elev; och sedan ha den flexibilitet och förmågan att anpassa sig till dem, att hjälpa dig att lära dig så mycket som möjligt. Vi har ett team av sådana lärare - entusiastiska, välutbildade och omtänksam - och har utvecklat kurser och undervisningsmetoder som inspirerar, motiverar, och mest av allt, ger det språkliga framsteg som du vill.

... I en vuxenmiljö ...

minimi elev ålder 20; typiska åldersintervall 22-55; medelålder 28-35. Under hela läsåret alla klasser är max 6, genomsnitt 4-5 personer; på sommaren (juli / augusti) morgon klasser endast är max. 8, av. 5-6 personer. Severnvale accepterar maximalt 40 vuxna som helst - typiska siffror är mellan 22 och 35 på de flesta tider på året. Alla lektioner är på 45 minuters varaktighet. Anläggningar är mycket bekväma, och inkluderar 9 klassrum, dator och lyssna centraler, bibliotek, separata lounger för rökare och icke-rökare, solterrass etc.

... I ett unikt läge

Shrewsbury är en av de finaste medeltida städer i England. En regional huvudstad med en befolkning på 100.000 - centralt beläget med någon regional accent - ännu inte domineras av turism och med bara en ackrediterad språkskola - Severnvale Academy. Det här är en plats där total nedsänkning verkligen är möjligt.

Intensiva sommarkurser för ungdomar

Varför välja Severnvale? Här är tre goda skäl:

 1. De är säkra
  • Studenter är underkastade noggrann kontroll under hela kursen - Vi är det enda ackrediterade språkskola i Shrewsbury, så vi har gräddan av de bästa familjerna - Vi använder endast värdfamiljer som vi känner och litar på - Emergency telefonlinjer är tillgängliga 24 timmar om dygnet - Vi ge studenterna en komplett introduktion till deras vistelse i England - är alla utflykter leds av Senior Severnvale personal - Shrewsbury är inte en stor, farlig stad
 2. De är FUN
  • Vi går till några av de bästa nöjesparker i Storbritannien - Utflykter menar inte bara se saker - de menar att göra saker också - Full dagsutflykter inkluderar oftast 2 eller 3 olika typer av aktiviteter - allt ingår i kurspriset - nej dolda kostnader!
  • Vi använder högsta kvalitet arenor för sport, för bad, för bio, för fotbollsmatcher - Vi har stora grillar - äta-så-mycket-som-du-vill, utan extra kostnad - Vi har lysande diskotek - vi njuta av allt också!
 3. Du lär dig
  • Vi bryr oss om att lärande sker: att vi inte bara hålla våra elever bekvämt ockuperade - Våra lärare är alla kvalificerade och entusiastiska, och vet hur man ska motivera ungdomar - Vi har en mycket internationell miljö - ofta 18 till 20 olika nationaliteter här på Samtidigt - Vi är en liten skola. Vår fritidsgård är begränsad till 95 elever, så att vi kan känna var och en personligen - Klasserna är små också: den maximala garanterade är 12 i en klass; vanligtvis finns det 9 eller 10 - I vår kursplan design, GÖRA och TYCKA är viktiga faktorer - de är inte bara lämnas åt slumpen - Personal övervaka varje elevs framsteg; vi håller utrymmen öppna de högre klasserna för befordran - Vi satt läxor och vi kontrollerar att det är gjort: vi ger utmärkelser för gott arbete och framsteg - Vår fritidsgård är välutrustade och bekväma

Platser

Shrewsbury

Severnvale Academy

Address
Severnvale, 25 Claremont Hill
SY1 1RD Shrewsbury, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: