St. Patrick's

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Grundades som en skola i 1803, St Patricks College har vuxit till en lärande institution toppnivå välkomnar studenter från hela världen till våra campus i centrala London. Vi har partnerskap med några av de mest etablerade och innovativa namn i Storbritannien utbildning, erbjuder dig HNDs, grund- och forskarutbildning i många ämnen. Genom våra anläggningar och mycket erfarna handledare, dessa program ger de kunskaper och färdigheter som ger framgångsrika karriärer.

En livsförändrande upplevelse London är den perfekta platsen att starta en global karriär, och få en unik elev upplevelse. Vårt centrala campus sätter internationella affärer huvudkontor, kultur, konst, design, musik och en värld av möjligheter utanför dörren. Det är den perfekta platsen för att göra en inverkan, och vänner för livet.

Kontakta oss nu och gå med studenter från över 80 länder som redan känner fördelarna med en St Patricks utbildning.

Vi erbjuder en värld av möjligheter i hjärtat av London Sedan de grundades 1803, St Patricks har utvecklats till en internationell högskola välkomnande studenter från hela världen. Vi är en ledstjärna för dem som söker en kvalitet brittisk utbildning, vid sidan av de progressiva kompetens och nya perspektiv som behövs för att trivas som helst i världen.

Kvalitet och kompetens Vårt primära mål är att leverera högsta standard lärande, så att du uppnår lika höga karriärmål. Vår akademiska laget är handplockade för sin elev-fokuserad strategi - som är våra partners.

Möte industrins behov och studenter Vi tar teori till liv genom att tillämpa den till "verkliga" upplevelser. Du kommer att ta examen med en fördjupad kunskap och förmåga att tillämpa den på både en nationell och internationell nivå. Du kommer att börja förbereda sig för karriär framgång från första dagen, och kommer att få möjlighet att förbättra ditt CV längre än standard inställning till utbildning.

Var i hjärtat av pulserande London Upplev livet i en av världens viktigaste, spännande och varierande städer. London är den perfekta platsen att bli nedsänkt i kultur, konst och musik - och få vänner för livet.

Du kommer att vara i en stor ekonomisk och företags kapital, omgiven av några av de viktigaste namnen inom en mängd branscher. Du kommer också att vara i centrum för en global design, mode och media nav. Mission och Vision Vår vision Vår vision är att vara erkänd som en högkvalitativ utbildningsanordnare, ökar våra elever anställbarhet, öka tillgången till utbildning i samhället, och uppmuntra social integrering. Med detta i åtanke, har vi samlat en världsklass akademisk team, och vi erbjuder en kvalitetssäkrad leverans.

Affärsidé The Mission St Patricks College är att ge våra elever genom utbildning, och därmed att förändra sina liv. Vi strävar efter att överskrida kulturella och andra gränser i hela världen för att beväpna våra studenter med den kompetens och självförtroende att utmärka sig. St Patricks syftar till att ge våra elever med bästa möjliga utbildning till ett överkomligt pris. Kontakta oss nu och gå med studenter från över 80 länder som har dragit nytta av en St Patricks utbildning.