Staffordshire University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Eftersom 1914 Vi har erbjudit yrkes inspirerat utbildning som är relevant för åldern. Då vårt fokus var på gruv- och keramik. Men tiderna har förändrats och vi har också. Nu vi levererar allt från Datorspel design till Kriminalteknik.

Vår vision och värderingar är grunden för Staffordshire University; det är hur vi gör saker. Det kommer aldrig att förändras.

Vilka vi är

Hjärnan teasers. Tanke provokers. Sinnet expansions.

Vi är den vänliga universitetet med den globala kanten. Vi är en plats bokstavligen i mitten av allt, i hjärtat av den brittiska.

Vi vill inte bara driva gränser, vi bryter dem.

Vi vill inte bara öppna böcker, vi öppnar sinnen.

Våra Campus

Vår kärnverksamhet är centrerad på två campus i Stoke-on-Trent och Stafford, med ytterligare två närvaro i Shrewsbury och Lichfield.

Staffordshire University

Vår vision är att skapa en levande och dynamisk utkanten av staden campus med lysande lärande och undervisningslokaler, goda allmänna kommunikationer och sociala aktiviteter.

Undervisning fakulteter som har tidigare uppdelad på två campus kommer tillsammans resulterar i en mer koncentrerad investeringar i anläggningar. Det kommer att finnas större uppgraderingar för undervisning och sociala utrymmen. Vi har redan investerat mer än £ 40m omvandla campus och göra universitetet kvarteren en verkligt inspirerande plats att bo och studera. Detta kommer att fortsätta.

Centres of Excellence

Våra satellit campus på Stafford, Lichfield och Shrewsbury blir kompetenscentrum i hälsa, utbildning och omsorg och barnmorskor och kommer också att dra nytta av investeringar i byggnader och anläggningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se BScs » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma I Journalistik

Campusstudier Heltid Deltid August 2018 Storbritannien Stoke

Denna kurs är utformad för dem som vill snabbspårs till en karriär i journalistik. Detta är en mycket yrkes utmärkelse och har full ackreditering från det nationella rådet för utbildning av journalister (NCTJ) ... [+]

MA i journalistik

Denna kurs är utformad för dem som vill snabbspårs till en karriär i journalistik. Detta är en mycket yrkes utmärkelse och har full ackreditering från det nationella rådet för utbildning av journalister (NCTJ).

Kurs kontur

Staffordshire University har starka band med journalistik industrin och våra lärarna har många års erfarenhet av att arbeta i tidningar, på nätet journalistik, radio och TV.

Du kommer att dra nytta av att arbeta med ett team av bästa journalister och akademiker och lära sig att själv fungera som en multimedia journalist. Vårt fokus ligger på att kombinera teori och praktik inom en livlig och engagerande atmosfär som replikerar den verkliga världen av journalistik. Tyngdpunkten ligger på självstudier, utveckla en portfölj och driva karriärmöjligheter. Priset följer ett program för kontinuerlig bedömning och kräver studenterna att genomföra en fullständig bedömning praktik.... [-]


MSc

Civilingenjör I Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Stoke + 1 fler

Kursen är utformad för att tilltala akademiker i redovisning, finansiering eller företagsledning utmärkelser. De första fyra moduler av priset utgör basen av dina studier och ger en fast grund i de viktigaste aspekterna av redovisning och finansiering. Därefter kommer du att studera traditionella och moderna teoretiska aspekter av redovisning och finansiering. Priset innehåller ett antal distinkta moduler t.ex. ... [+]

Civilingenjör i redovisning och finansiering

Kursen är utformad för att tilltala akademiker i redovisning, finansiering eller företagsledning utmärkelser.

De första fyra moduler av priset utgör basen av dina studier och ger en fast grund i de viktigaste aspekterna av redovisning och finansiering. Därefter kommer du att studera traditionella och moderna teoretiska aspekter av redovisning och finansiering.

Priset innehåller ett antal distinkta moduler t.ex. Redovisningsteori modulen behandlar huggare principer som leder till redovisningspraxis; Portfolio modulen tittar på byggandet av en investeringsportfölj. Alternativet modulen ger dig möjlighet att utforska en redovisning och finansiering område som särskilt intresserar dig, medan forskningsbaserade avhandling ger dig möjlighet att ytterligare dina kunskaper inom ett område av intresse som stöder din karriär ambitioner, eller utforska ett område där du vill att förlänga din forskning vidare på doktorandnivå.... [-]


MSc I 3D Datorspel Design

Campusstudier Heltid 12 - 32 månader August 2018 Storbritannien Stoke

Detta 1 års studier kommer att hjälpa dig att utveckla utmärkta kunskaper i 3D-modellering och skulptera eller dataspel designteori och tillämpning ... [+]

MSc i 3D datorspel design

Detta 1 års studier kommer att hjälpa dig att utveckla utmärkta kunskaper i 3D-modellering och skulptera eller dataspel designteori och tillämpning.

Kurs kontur

Priset har utformats tillsammans med våra industriella partners och ger upp-to-date innehåll med hjälp av branschstandard programvara som uppfyller nuvarande och framtida 3D-spel branschens krav. Det gör att du kan utveckla och främja din förmåga, som bygger på kunskap och färdigheter som förvärvats i din första examen och expandera till områden med anknytning till datorspel design.

Det kommer att förbättra din förmåga inom forskning, problemlösning och förvaltning och du kommer att tillämpa kunskaper och färdigheter för att lösa komplexa design och 3D-problem under din avhandling projektet. Priset integrerar aktuella bransch paradigm i både bedömning och forskningsmöjligheter som syftar till att hjälpa dig att få till antingen spelindustrin eller den akademiska världen.... [-]


MSc I Cloud Computing

Campusstudier Heltid August 2018 Storbritannien Stoke

MSc Cloud Computing erbjuder specialist studie av Cloud Computing. Detta är ett växande område för att ta itu med frågan om samarbetsförmåga med data som lagras centralt antingen internt eller externt. Priset är uppbyggd kring en kärna av nätverk på CCNP nivå, nätverks ämnen använder Cisco-utrustning nätverk och stödmaterial från Cisco Systems Inc. Virtualisering, serversidan teknik ... [+]

MSc i Cloud Computing

MSc Cloud Computing erbjuder specialist studie av Cloud Computing. Detta är ett växande område för att ta itu med frågan om samarbetsförmåga med data som lagras centralt antingen internt eller externt. Priset är uppbyggd kring en kärna av nätverk på CCNP nivå, nätverks ämnen använder Cisco-utrustning nätverk och stödmaterial från Cisco Systems Inc.

Virtualisering, teknik serversidan och mobil / trådlös teknik utreds i samband med stöd mobila arbetstagare i en företagsmiljö.

Behörighetskrav

En Grundutbildning Honours examen BSc / BEng (2,2 eller högre) i ett närliggande Computing ämne, eller inom telekommunikation eller elektroteknik med Telekom / Nätverks moduler från ett brittiskt universitet eller internationella motsvarande.... [-]


MSc I Musikteknologi

Campusstudier Heltid 12 - 32 månader August 2018 Storbritannien Stoke

Utveckla en djup förståelse för tekniken och principerna bakom modern musikproduktion och distribution. Läs avancerad inspelningsteknik, akustik, mastering, digitalt ljud syntes, utveckling musikprogram och ljuddesign ... [+]

MSc i musikteknologi

Utveckla en djup förståelse för tekniken och principerna bakom modern musikproduktion och distribution. Läs avancerad inspelningsteknik, akustik, mastering, digitalt ljud syntes, utveckling musikprogram och ljuddesign.

Kurs kontur

MSc Music Technology studenter dra nytta av fantastiska resurser inklusive flaggskepp inspelning och mixning studio med SSL AWS 900. Vi är också en Avid Learning Partner, så att eleverna har möjlighet att ta Pro Tools Ackreditering till Avid 210M.

Undervisade moduler inkluderar:

Ljudinspelning Mastering och Signalbehandling Akustik Moderna Komposition Avancerade Pro Tools Tekniker elektronik Elektro Sammansättning Graduate destinationer ... [-]

Videoklipp

International Welcome

Staffordshire University 100 years