Staffordshire University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Eftersom 1914 Vi har erbjudit yrkes inspirerat utbildning som är relevant för åldern. Då vårt fokus var på gruv- och keramik. Men tiderna har förändrats och vi har också. Nu vi levererar allt från Datorspel design till Kriminalteknik.

Vår vision och värderingar är grunden för Staffordshire University; det är hur vi gör saker. Det kommer aldrig att förändras.

Vilka vi är

Hjärnan teasers. Tanke provokers. Sinnet expansions.

Vi är den vänliga universitetet med den globala kanten. Vi är en plats bokstavligen i mitten av allt, i hjärtat av den brittiska.

Vi vill inte bara driva gränser, vi bryter dem.

Vi vill inte bara öppna böcker, vi öppnar sinnen.

Våra Campus

Vår kärnverksamhet är centrerad på två campus i Stoke-on-Trent och Stafford, med ytterligare två närvaro i Shrewsbury och Lichfield.

Staffordshire University

Vår vision är att skapa en levande och dynamisk utkanten av staden campus med lysande lärande och undervisningslokaler, goda allmänna kommunikationer och sociala aktiviteter.

Undervisning fakulteter som har tidigare uppdelad på två campus kommer tillsammans resulterar i en mer koncentrerad investeringar i anläggningar. Det kommer att finnas större uppgraderingar för undervisning och sociala utrymmen. Vi har redan investerat mer än £ 40m omvandla campus och göra universitetet kvarteren en verkligt inspirerande plats att bo och studera. Detta kommer att fortsätta.

Centres of Excellence

Våra satellit campus på Stafford, Lichfield och Shrewsbury blir kompetenscentrum i hälsa, utbildning och omsorg och barnmorskor och kommer också att dra nytta av investeringar i byggnader och anläggningar.

Platser

Stoke-on-Trent

Address
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium