Swansea University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Swansea grundades 1920 och är ett livligt forskningsstyrt universitet.

Swansea University är ett forskningsstyrt universitet som har gjort en skillnad sedan 1920. Vårt mångsidiga och välkomnande samhälle trivs med utforskning och upptäckt, med en balans mellan utmärkt undervisning och forskning, tillsammans med en fantastisk livskvalitet.

Vårt engagemang för forskning med fördelar i verkligheten har sett oss uppnå vår ambition att vara ett topp 30 forskningsuniversitet, och höjde tabellen tabell 2014-2021 Research Excellence Framework till 26: e i Storbritannien från 52: e 2008.

Swansea University har utsetts till Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards för andra gången på fem år. Förutom att han utsågs till Årets universitet, tog Swansea University högsta plats i kategorin International och placerade topp tre i kategorierna Postgraduate och Course and Lektor. Nu på sjätte året röstas Whatuni Student Choice Awards helt ut av studenter, med mer än 41 000 recensioner och kommentarer från fler än 160 brittiska institutioner.

I de prestigefyllda Times och Sunday Times, Good University Guide 2019, har vi ökat sex platser till Storbritanniens topp 30. Vi har tagit plats för det brittiska universitetet för året och har vunnit årets Welsh University of the Year andra gången på tre år, vilket cementerar vår position som Wales ledande institution för högre utbildning.

Swansea University är topp i Wales i The Guardian University Guide 2020. Andelen studenter som är nöjda med sin kurs har ökat avsevärt, med Swansea nu rankat 4: e i Storbritannien. Swansea rankas också som femte plats vid sidan av Cambridge University för andelen studenter som uppnår examen eller arbetar ytterligare sex månader efter examen.

Vi placerar våra elever i hjärtat av allt. Som ett resultat uppnådde vi en guldklassificering, den högsta möjliga bedömningen, i det nationella ramverket för utbildningsutmärkelser och studenteresultat (TEF) och rankas i Storbritanniens topp 10 för studenttillfredsställelse i National Student Survey för 2019.

Våra fantastiska campus vid vattnet gör oss till en önskvärd plats för studenter och personal från hela världen, och vårt multikulturella samhälle ger ett globalt perspektiv som gör det möjligt för dem som går med oss att utveckla färdigheter och kunskap som sätter dem på framgångsrika och berikande karriärer.

Internationella studenter

Swansea University är erkänt som World Top 200 University for International Students och vi välkomnar ansökningar från internationella studenter från hela världen.

Vi uppmuntrar våra internationella studenter att göra ansökningar via vårt onlineansökningssystem. För mer information om hur du gör en grund- eller forskarutbildning för att studera vid Swansea University , besök vår ansökningssida.

Platser

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, wales, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA
MSc