Swansea University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Swansea grundades 1920 och är ett livligt forskningsledt universitet.

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University är ett forskningsstyrt universitet som har gjort en skillnad sedan 1920. Vårt mångsidiga och välkomnande samhälle trivs med utforskning och upptäckt, med en balans mellan utmärkt undervisning och forskning, tillsammans med en fantastisk livskvalitet.

Vårt engagemang för forskning med fördelar i verkligheten har sett oss uppnå vår ambition att vara ett topp 30 forskningsuniversitet, och höjde tabellen tabell 2014-2021 Research Excellence Framework till 26: e i Storbritannien från 52: e 2008.

Swansea University utnämndes till Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 för andra gången på fem år. Förutom att ha blivit kronad till Årets universitet, tog Swansea University topplaceringen i kategorin Internationell och placerade topp tre i kategorierna forskarutbildning, kurs och föreläsare. Whatuni Student Choice Awards röstas helt av studenter, med mer än 41 000 recensioner och kommentarer från mer än 160 brittiska institutioner.

I den prestigefyllda Guardian University Guide 2021 placeras vi på 24: e plats i Storbritannien och har vunnit årets Welsh University of the Year-titeln för andra gången på tre år, vilket styrker vår position som Wales ledande högre utbildningsinstitution.

Vi placerar våra elever i hjärtat av allt. Som ett resultat uppnådde vi en guldklassificering, högsta möjliga betyg, i det nationella lärarutbildningsramverket (TEF) och rankas på 6: e plats i Storbritannien för studenttillfredsställelse i National Student Survey för 2020.

Våra fantastiska campus vid vattnet gör oss till en önskvärd plats för studenter och personal från hela världen, och vårt multikulturella samhälle ger ett globalt perspektiv som gör det möjligt för dem som går med oss att utveckla färdigheter och kunskap som sätter dem på framgångsrika och berikande karriärer.

7232-030320_197 (1) copy editSwansea University","author_url":"","source":""}" />

Internationella studenter

Swansea University är erkänt som ett topp 200 universitet för internationella studenter och vi välkomnar ansökningar från internationella studenter från hela världen.

Vi uppmuntrar våra internationella studenter att göra ansökningar via vårt onlineansökningssystem. För mer information om hur du gör en grund- eller forskarutbildning för att studera vid Swansea University , besök vår ansökningssida.

Platser

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, wales, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA
MSc