Swansea University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett världsklass universitet

Swansea University är ett forskningsledat universitet som har gjort skillnad sedan 1920. Universitetsgemenskapen trivs på prospektering och upptäckt, och erbjuder rätt balans mellan utmärkt undervisning och forskning, matchad av en avundsvärd livskvalitet.

Universitetet har haft en period av enorm tillväxt och vi har uppnått vår ambition att vara en topp trettio forskningsuniversitet, som stiger upp ledningsbordet för forskningskompetens från 2014 till 26 i Storbritannien från 52: e 2008.

Dessutom är ett ambitiöst Campus Development Program väl på gång - ett av de största kunskapsekonomiska projekten i Storbritannien och inom de fem största i Europa.

Det innebär skapandet av Bay Campus, en helt ny £ 450 miljoner utveckling på den östra sidan av staden, tillsammans med omvandlingen av vår befintliga Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturella campus med dubbla campus ger ett globalt perspektiv och möjligheter att skaffa färdigheter som håller livet kvar.

Sannt mot synen av dess industriella grundare 1920 kommer Swansea University att:

  • Tillhandahålla en miljö av spetsforskning, med forskning som är världsledande, globalt samarbete och internationellt erkända;
  • Leverera en enastående student erfarenhet, med forskning-ledda och praktik driven undervisning av högsta kvalitet som ger globala akademiker utbildade och utrustade för framstående personlig och professionell framgång;
  • Använda sin forskning styrka, samarbete med industrin och global räckvidd, för att driva den ekonomiska tillväxten, främja välstånd, berika samhället och kulturlivet i Wales och bidrar till hälsa, fritid och medborgarnas välbefinnande.

En fyrkant för banbrytande samarbeten

Swansea University uppnådde sin ambition att bli en Storbritanniens topp 30 forskningsinstitution inom ramen för 2014 års forskningskompetens.

Vår REF-ranking av 26: e var det "största språket bland forskningsintensiva institutioner", enligt Times Higher Education. Nu när universitetet närmar sig sitt hundraåriga år 2020 har vi nya mål. De ska:

  • Bli ett brittisk topp 30-rankat universitet sen 2018
  • Fortsätt våra ambitiösa expansionsplaner
  • Utöka vår globala räckvidd och
  • Flytta dig närmare att bli en av världens 200 största universitet.

I REF 2014 sattes kvaliteten på Swanseas forskning på nivå med eller utexponerade sex Russell-gruppuniversiteter. Vi rankades också 22: e för inverkan av den forskningen.

Vi tror på ...

Lika möjligheter

Swansea University syftar till att tillhandahålla en inkluderande och stödjande arbets- och inlärningsmiljö, som är fri från orättvis diskriminering och gör det möjligt för personal och studenter att uppfylla sin personliga potential.

Universitetets jämställdhetsgrupp stöder aktivt personal och studenter för att identifiera och undanröja eventuella hinder och säkerställa att universitetet erbjuder lika möjligheter till all personal och studenter, oavsett ras, kön, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, religion och tro, kön omplacering, graviditet och moderskapsstatus eller äktenskaps- och civil partnerskapsstatus.

Löpande projekt för jämställdhet är bland annat Athena SWAN, arbetsplatsens jämställdhetsindex, Race Charter Mark, och Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Ytterligare information finns på Equal Opportunities webbsidor.

Värdighet på jobbet och studie

Dignity at Work och Study Policy främjar värdigheten för alla studenter och personal vid universitetet genom att eliminera alla former av offensivt beteende och skapa en arbets- och inlärningsmiljö som är fri från trakasserier och aggression. Medlemmar av universitetet ska behandlas med värdighet och respekt och skyddas mot trakasserier och hot mot jobbet och studier.

Stödja det walisiska språket

Vi är engagerade i att aktivt stödja, främja och berika walisisk kultur och det walisiska språket.

Som en del av vår vision strävar vi efter att förbättra vår studentupplevelse genom ökade möjligheter att studera genom Welsh och förbättrad utnyttjande av bestämmelsen.

Vi kommer också att öka möjligheterna för alla universitetsmedlemmar som kan, för att använda det walisiska språket och så stärka universitetets image i Wales som en tvåspråkig institution.

Berika andras liv

Discovery är en volontärledd, välgörenhetsorganisation som syftar till att berika livet för människor i Swansea. Organisationen förutser en gemenskap där människor behandlas som jämställda och inte diskrimineras eller missgynnas av samhället.

Discovery syftar till att

  • Berika människors liv i Swansea så att de kan uppfylla sin potential som bemyndigade individer och som medlemmar i grupper och samhällen.
  • Erbjuder nya erfarenheter och möjligheter genom ett brett spektrum av studentledda aktiviteter i samhället som leder till ökad ömsesidig förståelse och jämlikhet.
  • Stödja studenter aktivt för att vara medveten om sin personliga utveckling och inverkan på dem själva och andras liv genom deras engagemang i samhällsbaserade aktiviteter.

Ett hälsosamt universitet

Swansea har utsetts till en av Världshälsoorganisationens "sunda städer" och går med i ett elitband av städer som arbetar tillsammans för att förbättra lokalbefolkningernas hälsa. På samma sätt har Swansea University utsetts till ett hälsosamt universitet och har etablerat ett hälsosamt nätverk på campus med ansvar för att förbättra hälsa och välbefinnande i universitetssamhället.

Internationella studenter

Swansea University är erkänt som World Top 200 University for International Students och vi välkomnar ansökningar från internationella studenter från hela världen.

Vi uppmuntrar våra internationella studenter att göra ansökningar via vårt onlineapplikationssystem. För mer information om hur du gör en grundutbildning eller en doktorandansökan till Studerande på Swansea University, besök våra ansökningssidor.

Platser

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, wales, Storbritannien

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Program

Exekutiva kurser
MA