Läs den officiella beskrivningen

Ett världsklass universitet

Swansea University är ett forskningsledat universitet som har gjort skillnad sedan 1920. Universitetsgemenskapen trivs på prospektering och upptäckt, och erbjuder rätt balans mellan utmärkt undervisning och forskning, matchad av en avundsvärd livskvalitet.

Universitetet har haft en period av enorm tillväxt och vi har uppnått vår ambition att vara en topp trettio forskningsuniversitet, som stiger upp ledningsbordet för forskningskompetens från 2014 till 26 i Storbritannien från 52: e 2008.

Dessutom är ett ambitiöst Campus Development Program väl på gång - ett av de största kunskapsekonomiska projekten i Storbritannien och inom de fem största i Europa.

Det innebär skapandet av Bay Campus, en helt ny £ 450 miljoner utveckling på den östra sidan av staden, tillsammans med omvandlingen av vår befintliga Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturella campus med dubbla campus ger ett globalt perspektiv och möjligheter att skaffa färdigheter som håller livet kvar.

Sannt mot synen av dess industriella grundare 1920 kommer Swansea University att:

 • Tillhandahålla en miljö av spetsforskning, med forskning som är världsledande, globalt samarbete och internationellt erkända;
 • Leverera en enastående student erfarenhet, med forskning-ledda och praktik driven undervisning av högsta kvalitet som ger globala akademiker utbildade och utrustade för framstående personlig och professionell framgång;
 • Använda sin forskning styrka, samarbete med industrin och global räckvidd, för att driva den ekonomiska tillväxten, främja välstånd, berika samhället och kulturlivet i Wales och bidrar till hälsa, fritid och medborgarnas välbefinnande.

En fyrkant för banbrytande samarbeten

Swansea University uppnådde sin ambition att bli en Storbritanniens topp 30 forskningsinstitution inom ramen för 2014 års forskningskompetens.

Vår REF-ranking av 26: e var det "största språket bland forskningsintensiva institutioner", enligt Times Higher Education. Nu när universitetet närmar sig sitt hundraåriga år 2020 har vi nya mål. De ska:

 • Bli ett brittisk topp 30-rankat universitet sen 2018
 • Fortsätt våra ambitiösa expansionsplaner
 • Utöka vår globala räckvidd och
 • Flytta dig närmare att bli en av världens 200 största universitet.

I REF 2014 sattes kvaliteten på Swanseas forskning på nivå med eller utexponerade sex Russell-gruppuniversiteter. Vi rankades också 22: e för inverkan av den forskningen.

Vi tror på ...

Lika möjligheter

Swansea University syftar till att tillhandahålla en inkluderande och stödjande arbets- och inlärningsmiljö, som är fri från orättvis diskriminering och gör det möjligt för personal och studenter att uppfylla sin personliga potential.

Universitetets jämställdhetsgrupp stöder aktivt personal och studenter för att identifiera och undanröja eventuella hinder och säkerställa att universitetet erbjuder lika möjligheter till all personal och studenter, oavsett ras, kön, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, religion och tro, kön omplacering, graviditet och moderskapsstatus eller äktenskaps- och civil partnerskapsstatus.

Löpande projekt för jämställdhet är bland annat Athena SWAN, arbetsplatsens jämställdhetsindex, Race Charter Mark, och Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Ytterligare information finns på Equal Opportunities webbsidor.

Värdighet på jobbet och studie

Dignity at Work och Study Policy främjar värdigheten för alla studenter och personal vid universitetet genom att eliminera alla former av offensivt beteende och skapa en arbets- och inlärningsmiljö som är fri från trakasserier och aggression. Medlemmar av universitetet ska behandlas med värdighet och respekt och skyddas mot trakasserier och hot mot jobbet och studier.

Stödja det walisiska språket

Vi är engagerade i att aktivt stödja, främja och berika walisisk kultur och det walisiska språket.

Som en del av vår vision strävar vi efter att förbättra vår studentupplevelse genom ökade möjligheter att studera genom Welsh och förbättrad utnyttjande av bestämmelsen.

Vi kommer också att öka möjligheterna för alla universitetsmedlemmar som kan, för att använda det walisiska språket och så stärka universitetets image i Wales som en tvåspråkig institution.

Berika andras liv

Discovery är en volontärledd, välgörenhetsorganisation som syftar till att berika livet för människor i Swansea. Organisationen förutser en gemenskap där människor behandlas som jämställda och inte diskrimineras eller missgynnas av samhället.

Discovery syftar till att

 • Berika människors liv i Swansea så att de kan uppfylla sin potential som bemyndigade individer och som medlemmar i grupper och samhällen.
 • Erbjuder nya erfarenheter och möjligheter genom ett brett spektrum av studentledda aktiviteter i samhället som leder till ökad ömsesidig förståelse och jämlikhet.
 • Stödja studenter aktivt för att vara medveten om sin personliga utveckling och inverkan på dem själva och andras liv genom deras engagemang i samhällsbaserade aktiviteter.

Ett hälsosamt universitet

Swansea har utsetts till en av Världshälsoorganisationens "sunda städer" och går med i ett elitband av städer som arbetar tillsammans för att förbättra lokalbefolkningernas hälsa. På samma sätt har Swansea University utsetts till ett hälsosamt universitet och har etablerat ett hälsosamt nätverk på campus med ansvar för att förbättra hälsa och välbefinnande i universitetssamhället.

Internationella studenter

Swansea University är erkänt som World Top 200 University for International Students och vi välkomnar ansökningar från internationella studenter från hela världen.

Vi uppmuntrar våra internationella studenter att göra ansökningar via vårt onlineapplikationssystem. För mer information om hur du gör en grundutbildning eller en doktorandansökan till Studerande på Swansea University, besök våra ansökningssidor.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Swansea University

MRes in Biosciences ger dig expertutbildning inbäddad i våra forskargrupper i världsklass inbäddade i ett eller flera av våra forskningsteman inom Biosciences. Du kommer ... [+]

Kursöversikt

MRes in Biosciences ger dig expertutbildning inbäddad i våra forskargrupper i världsklass inbäddade i ett eller flera av våra forskningsteman inom Biosciences. Du kommer att dra nytta av våra specialiserade anläggningar på väg till att uppnå en forskningsutbildning för äkta åtskillnad.

Våra specialistanläggningar inkluderar:

Ett specialdesignat 12,5 miljoner pund kustforskningsfartyg.Det unika centrumet för hållbar vattenlevande forskning.Avancerade datoranläggningar med avancerade grafiska arbetsstationer.Anpassade beteende- och ekologilaboratorierDedikerad molekylär ekologi och endokrinologiska anläggningar och laboratorier.

Den första terminen består av två obligatoriska moduler som tillhandahåller grundläggande vetenskapliga färdigheter, kunskap om forskningsmetoder och vetenskaplig granskning, och en modul vald från ett erbjudande från College of Science. De andra och tredje termerna ockuperas av forskningsprojektet.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

Swansea University

Våra MA Cyber ​​Crime and Terrorism kommer att avslöja dig för den ständigt föränderliga naturen av online-brott och kriminellt beteende för att förstå hot, trender, prob ... [+]

Våra MA Cyber ​​Crime and Terrorism kommer att avslöja dig för den ständigt föränderliga naturen av online-brott och kriminellt beteende för att förstå hot, trender, problem och svar i terrorism och cybersäkerhet samt de avgörande etiska frågorna.

Nyckelfunktioner

Vår MA Cyber ​​Crime and Terrorism erbjuder studenterna möjlighet att:

Undersök frågor relaterade till cyber-riket från ett tvärvetenskapligt och mångdimensionellt perspektiv som erbjuder en unik titt på frågorna.Engagera sig direkt med projektarbete och med intressenter som kan ge insikter och uppdaterad kunskap om ämnesområdet.Välj bland ett stort antal moduler tillgängliga över Hillary Rodham School of Law.Möjligheten att specialisera sig på specifika områden av cyberbrottslighet och / eller online terrorism genom en MA-avhandling.Beskrivning... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i digitala medier utforskar det färgstarka förflutna, nuet och framtiden för digitala medier. Den här kursen är idealisk för nyutbildade eller nuvarande yrkesverksamma ... [+]

Kursöversikt

MA i digitala medier utforskar det färgstarka förflutna, nuet och framtiden för digitala medier.

Denna kurs är idealisk för nyutbildade studenter eller nuvarande yrkesverksamma och erbjuder en ny samtida vinkel på dagens största samhällsfrågor och bygger på vår expertis inom media- och kommunikationsstudier.

Du kommer att utforska affärer och politik för digitala medier med ledande akademiker och kombinera teoretiska och tillämpade perspektiv för att ge en robust ram för att förstå samtida debatter.

Dessutom omfattas akademiska trender inom studien av digitala medier och teknik, och de vanliga forskningsmetoderna som är lämpliga inom området och mycket önskvärda av arbetsgivarna.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i International Journalism tillhandahåller en dynamisk och robust strategi för att undervisa samtida journalistik genom linsen till globalisering och digitalisering. ... [+]

Kursöversikt

MA i International Journalism tillhandahåller en dynamisk och robust strategi för att undervisa samtida journalistik genom linsen till globalisering och digitalisering.

Våra tvärvetenskapliga och tvärkulturella metoder använder sig av expertis inom medie- och kommunikationsstudier.

Du kommer att förfina din kunskap och förståelse för journalistik i det 21-århundrade samhället genom praktiska färdigheter och journalistiska produktionstekniker, utforska specifik praxis ur teoretiska och analytiska perspektiv.

Kandidater på denna kurs fortsätter till framgångsrika och givande karriärer inom journalistik, media, kommunikation och PR, sändning och publicering.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i internationella relationer syftar till att öppna ditt sinne och utöka dina färdigheter. ... [+]

MA i internationella relationer syftar till att öppna ditt sinne och utöka dina färdigheter.

Nyckelfunktioner

Denna MA erbjuder avancerad forskning i internationella relationer, vilket ger studenterna en detaljerad förståelse för det internationella systemet, nyckelfrågor, de avgörande aktörerna och alternativa sätt att analysera och tolka ämnet.

Med en uppskattning av den globala dynamiken på jobbet har du möjlighet att specialisera dig för att undersöka ett specifikt område i världen: Asien-Stillahavsområdet.

College of Arts and Humanities har ett Graduate Center. Graduate Center främjar och stöder enskild och samarbetsforskning av internationell excellens och erbjuder en livlig och stödjande miljö för studenter som bedriver forskarutbildning och lärde sig masterstudier. Centret ger forskarutbildning för att förbättra akademisk och professionell utveckling och underlättar deltagande i seminarier, workshops och internationella konferenser.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i internationell säkerhet och utveckling introducerar dig till de stora frågorna och kritiska debatterna inom ett djupt allvarligt område. Säkerhet, våld och konflikte ... [+]

Kursöversikt

MA i internationell säkerhet och utveckling introducerar dig till de viktigaste frågorna och kritiska debatterna inom ett djupt allvarligt område.

Säkerhet, våld och konflikter är nu centrala för internationell politik och utvecklingspolitisk diskurs. Att förstå den moderna världen kräver en fullständig uppskattning av konflikter och våld.

På den här kursen utforskar du täckningen av "traditionella" säkerhetsfrågor som krig och konflikt, förutom "icke-traditionella" frågor som ekonomisk säkerhet, miljösäkerhet, hälsa och migration.

Utnyttja avdelningskompetens inom säkerhet, kommer du att få en avancerad introduktion till de viktigaste strategierna i studiet av säkerhet.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i kinesisk-engelska översättning och språk är tillgänglig om du är ett första språk Mandarin talare från Kina, intresserad av en tillämpad språkkarriär som översättnin ... [+]

Kursöversikt

MA i kinesisk-engelska översättning och språk är tillgänglig om du är ett första språk Mandarin talare från Kina, intresserad av en tillämpad språkkarriär som översättning och undervisning i engelska eller kinesiska som främmande språk.

Denna kurs ger dig språkspecifika färdigheter i översättningsstudier och tillämpad lingvistik. Det syftar till att låsa det breda översättningsområdet till ett specifikt sammanhang och översätta mellan engelska och kinesiska.

Du kommer att ta upp frågan om icke-modersmål som engelsklärare, tillämpade språkstudier och översättning och undervisning i engelska eller kinesiska som andraspråk.

Vår examen visar sig vara lika attraktiv för mandarinlärare som vill bygga kunskap inom tillämpad lingvistisk teori och praktik.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin ... [+]

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin kreativa praxis och professionella skrivförmåga eller letar efter att arbeta i en entreprenörsmiljö.

Nyckelfunktioner

MA erbjuder syllabus-baserad övning i professionella, samtida mediekunskaper, undervisad av branschfolk med akademisk bakgrund. Programmet innehåller moduler i professionell skrivning / journalistik, visuell kommunikation och media design, video och dokumentärtillverkning och PR, branding och marknadsföring. Andra moduler i kommunikation, teori, film och historia är också tillgängliga.

... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Oavsett om du vill ha en strategisk förståelse för sociala medier, förfinade kreativa färdigheter genom professionellt skrivande eller kommunikationens känslighet för att ... [+]

Kursöversikt

Oavsett om du vill ha en strategisk förståelse för sociala medier, förfinade kreativa färdigheter genom professionellt skrivande eller kommunikationens känslighet för att få en entreprenörsmässig inverkan, är MA i kommunikation, medieutövning och PR (PR) idealisk.

Du kommer att genomföra strukturerad praxis i moderna mediekunskaper, undervisad av motiverade branschfolk med imponerande akademiska referenser.

Att få värdefulla professionella mediefärdigheter förbättrar dina möjligheter till en framgångsrik karriär inom journalistik, PR, sändning, entreprenörskap, reklam eller marknadsföring.

Om du redan är branschspecialist erbjuder denna kurs dynamiska nya mediekunskaper och kvalifikationer för att öka din fortsatta yrkesutveckling.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i Creative Writing är ett unikt inspirerande program som ger integrerad utbildning i att skriva litteratur- och medietekst. ... [+]

Kursöversikt

MA i Creative Writing är ett unikt inspirerande program som ger integrerad utbildning i att skriva litteratur- och medietekst.

Kursen lärs av erfarna författare med stor profil och ger undervisning i en rad olika genrer inklusive fiktion, novelle, poesi, drama, manusförfattande och kreativ facklitteratur.

Dina studier kommer att kopplas till Wales unika litterära kultur, hem till en av de äldsta bardiska traditionerna i Europa.

Varför kreativt skrivande på Swansea?

Som en del av en livlig Swansea-gemenskap av författare och konstnärer, har du chansen att skapa personliga länkar med National Theatre Wales och öppna mic-evenemang på platser som Dylan Thomas Center och Howl. Det finns också utrymme för arbetslivserfarenhet med lokala förlag.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i professionell översättning (MAPT) kommer att utveckla dig från en utmärkt främmande språk till en framgångsrik professionell lingvist. ... [+]

Kursöversikt

MA i professionell översättning (MAPT) kommer att utveckla dig från en utmärkt främmande språk till en framgångsrik professionell lingvist.

MAPT (tidigare Translation with Language Technology) är en del av European Master in Translation Network, som för närvarande har 64 medlemmar i hela Europa. Swansea University är den enda medlemmen i Wales.

Du kommer att genomföra avancerat översättningsarbete för allmän, administrativ och teknisk text och utbildning i branschstandard datorassisterade översättningsverktyg.

Den första delen av examen inkluderar möjligheter att utveckla specialiserade färdigheter inom tolkning av offentliga tjänster, audiovisuell översättning, maskinöversättning och lokalisering av programvara, terminologihantering, videobearbetning eller digital publicering.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vår MA i tillämpad brottslighet och kriminologi hjälper dig att lära dig om orsakerna till brottslighet, straffrättssystemet och spännande teman i kriminologiska debatter ... [+]

Vår MA i tillämpad brottslighet och kriminologi hjälper dig att lära dig om orsakerna till brottslighet, straffrättssystemet och spännande teman i kriminologiska debatter från ledande experter på området. Det finns ett spännande utbud av olika moduler, som erbjuds, inriktade på att tillämpa kriminologisk kunskap på brottsliga systemet.

Nyckelfunktioner

MA i tillämpad brottslighet och kriminologi erbjuder:

En fördjupad förståelse av kriminologiska teorier om brottslighet och det straffrättsliga systemetKunskap om internationell utveckling inom kriminologisk och straffrättslig forskningEn möjlighet att studera effekterna av sociala, politiska och ekonomiska faktorer på brotts- och straffrättsliga politikFörbättrad anställbarhet för en karriär inom straffrätt, akademi eller forskningBeskrivning... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Brott, dess orsaker och hur vi ska hantera det är aldrig långt ifrån rubrikerna och expertis inom detta område värderas alltmer av arbetsgivare i regeringen och andra sek ... [+]

Kursöversikt

Brott, dess orsaker och hur vi ska hantera det är aldrig långt ifrån rubrikerna och expertis inom detta område värderas alltmer av arbetsgivare i regeringen och andra sektorer.

Studera vår MA i tillämpad straffrätt och kriminologi så får du en djup kunskap om orsakerna till brott, straffrättssystemet och aktuella teman i kriminologiska debatter.

Genom att lära av experter med en mängd akademiska och praktiska erfarenheter får du en kunskapsnivå som öppnar upp en rad spännande karriärmöjligheter.

Varför tillämpade straffrätt och kriminologi på Swansea?

Som forskarstuderande vid Hillary Rodham Clinton School of Law kommer du att vara en del av en globalt erkänd juridisk skola, med en blomstrande akademisk miljö som är engagerad i spetskompetens i undervisning och forskning och erbjuder en exceptionell studentupplevelse.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i utveckling och mänskliga rättigheter undersöker det förhållandevis nya gränssnittet mellan mänskliga rättigheter och internationell utveckling. ... [+]

MA i utveckling och mänskliga rättigheter undersöker det förhållandevis nya gränssnittet mellan mänskliga rättigheter och internationell utveckling.

Nyckelfunktioner

Denna MA är ett tvärvetenskapligt program som kombinerar insikter från utvecklingsstudier, politik, politisk teori och internationell rätt. Den granskar några av de viktigaste frågorna som konfronterar globala samhällen från tjugoförsta århundradet genom ett dynamiskt program som kombinerar teoretiska och tillämpade perspektiv och lärs av ett team av ledande akademiker inom sina områden.

Studenter kommer att uppmuntras att tillämpa juridisk teori, social och politisk teori och forskningsverktyg för att analysera och förstå utveckling och mänskliga rättigheter, samt undervisa viktiga historiska och politiska dimensioner och begrepp.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i översättning och tolkning (MATI) är en specialiserad variant med särskild tonvikt på tolkningsförmåga hos vår etablerade MA i Professional Translation. Det är ett in ... [+]

MA i översättning och tolkning (MATI) är en specialiserad variant med särskild tonvikt på tolkningsförmåga hos vår etablerade MA i Professional Translation. Det är ett integrerat program som syftar till att göra deltagare med bevisad excellens på främmande språk till framgångsrika och omsättbara professionella lingvister.

Nyckelfunktioner

Kärnan i MATI ligger avancerat översättningsarbete på allmänna, administrativa och tekniska texttyper, tolkning (i en eller två av följande miljöer: kommuner, hälsa, polis och domstol) och utbildning i branschstandard datorassisterad översättning (CAT) verktyg. I del 1 av graden ingår också möjligheter att utveckla ytterligare specialkunskaper i tolkning, audiovisuell översättning, maskinöversättning (MT) och programvaruadressering, terminologihantering, videobildning eller digital publicering, medan eleverna i översättningsarbetserfarenheten bildar simulerade översättningsföretag, arbetar med lokala översättningsföretag, och gör reella provisioner till professionella standarder och tidsfrister.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Swansea University

På MSc i avancerad datavetenskap kurs kommer du att vara grundligt förberedd för en karriär inom IT eller relaterade branscher. Kursen är för dig om du är en doktorsexame ... [+]

På MSc i avancerad datavetenskap kurs kommer du att vara grundligt förberedd för en karriär inom IT eller relaterade branscher. Kursen är för dig om du är en doktorsexamen eller om du har fått erfarenhet av databehandling och programmering i en annan första examen. Villighet att arbeta hårt och en förmåga att lösa problem är lika viktigt för denna MSc.

MSc i avancerad datavetenskap kursen kommer att utveckla de kunskaper och kunskaper du har fått från din första examen genom att bredda och fördjupa din kunskap om datavetenskap genom en rad avancerade moduler och material.

Beskrivning

På MSc i avancerad datavetenskap kurs kommer du att vara grundligt förberedd för en karriär inom IT eller relaterade branscher. Kursen är för dig om du är en doktorsexamen eller om du har fått erfarenhet av databehandling och programmering i en annan första examen. Villighet att arbeta hårt och en förmåga att lösa problem är lika viktigt för denna MSc.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MSc i datavetenskap ger dig en solid grund för datavetenskapens koncept och teknik för att extrahera information och konstruera kunskap från data. ... [+]

Kursöversikt

MSc i datavetenskap ger dig en solid grund för datavetenskapens koncept och teknik för att extrahera information och konstruera kunskap från data.

Kursen fokuserar på tre grundläggande tekniska teman för data mining, maskininlärning och visualisering.

Du studerar beräkningsprinciper, metoder och system för en mängd verkliga tillämpningar som kräver matematiska grunder, programmeringsfärdigheter, kritiskt tänkande och uppfinningsrikedom.

Vårt helt nya £ 32,5m Computational Foundry ligger i centrum för denna kurs. Sofistikerad undervisnings- och forskningsutrustning inkluderar ett Vision and Biometric Lab, ett Maker Lab, ett TechHealth Lab, ett Theory Lab, ett Cyber Security / Networking Lab, ett User Lab och en Visualization Suite.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Utformad för kandidater i ekonomi relaterade ämnesområden som söker ett avancerat program för att förbättra karriär och / eller ytterligare forskningsmöjligheter. Utveckl ... [+]

Utformad för kandidater i ekonomi relaterade ämnesområden som söker ett avancerat program för att förbättra karriär och / eller ytterligare forskningsmöjligheter. Utveckla den kompetens och kompetens som krävs av den professionella ekonomen, samtidigt som du utvecklar din förmåga att förstå och genomföra innovativ forskning i både teoretiska och tillämpade situationer.

NyckelfunktionerAlla moduler lärs av vår världsklass fakultet som har en bredd av industriell och akademisk kunskapSwansea är gemensam första i Wales för internationell rankad forskning (REF 2014)93% av Swansea-studenterna är anställda eller vidareutbildad inom sex månader efter examenHög kontakttid - varje modul innehåller en 2-timmars föreläsning (klassstorlek cirka 150 studenter) följt av ett 1-timmars seminarium / handledning (klassstorlekar avkortade vid 30) varje vecka.Beskrivning... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Få expertutbildning i avancerade psykologiska forskningsmetoder och genomföra grundläggande och tillämpade forskningsprojekt inom ett brett spektrum av områden med denna ... [+]

Kursöversikt

Få expertutbildning i avancerade psykologiska forskningsmetoder och genomföra grundläggande och tillämpade forskningsprojekt inom ett brett spektrum av områden med denna magisterkurs.

Du kommer att lära dig att använda en rad forskningsverktyg, till exempel databaser, statistisk programvara och datorprogram, och utveckla omfattande praktiska forskningsfärdigheter som kan tillämpas i alla sammanhang där mänskligt beteende är viktigt.

Du kommer att utveckla en noggrann förståelse för den vetenskapliga metodens art och begränsningar och de viktigaste alternativen, tillsammans med en kunskap om de historiska, teoretiska och filosofiska frågorna bakom psykologiska och beteendevetenskapliga.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Civilingenjörsutbildningen för hållbar teknikledning för internationell utveckling är en högt tillämpad kurs med lärda element och ett väsentligt projekt som kan leverera ... [+]

Kursöversikt

Civilingenjörsutbildningen för hållbar teknikledning för internationell utveckling är en högt tillämpad kurs med lärda element och ett väsentligt projekt som kan levereras.

Du kommer att lära dig att tänka snabbt och flexibelt och agera beslutsamt i avsaknad av fullständig information för att förbättra livskvaliteten genom tekniska lösningar.

Huvuddelen av världens konstruktion ligger i "utvecklingsländer, främst på södra halvklotet" (UNDP). Dessa miljöer står inför utmaningar från extrem fattigdom och livsmedelsbrist mot människans klimatförändringar och oåterkallelig förlust av biologisk mångfald.

Kursen syftar till att göra dig del av en ny generation av utövare som kan ta itu med sådana utmaningar genom praktiska ingenjörslösningar, bygga motståndskraft för lokala samhällen inför snabb urbanisering.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Civilingenjörsutbildningen för hållbar teknikledning för internationell utveckling är en högt tillämpad kurs med lärda element och ett väsentligt projekt som kan leverera ... [+]

Kursöversikt

Civilingenjörsutbildningen för hållbar teknikledning för internationell utveckling är en högt tillämpad kurs med lärda element och ett väsentligt projekt som kan levereras.

Du kommer att lära dig att tänka snabbt och flexibelt och agera beslutsamt i avsaknad av fullständig information för att förbättra livskvaliteten genom tekniska lösningar.

Huvuddelen av världens konstruktion ligger i "utvecklingsländer, främst på södra halvklotet" (UNDP). Dessa miljöer står inför utmaningar från extrem fattigdom och livsmedelsbrist mot människans klimatförändringar och oåterkallelig förlust av biologisk mångfald.

Kursen syftar till att göra dig del av en ny generation av utövare som kan ta itu med sådana utmaningar genom praktiska ingenjörslösningar, bygga motståndskraft för lokala samhällen inför snabb urbanisering.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Magisterexamen i internationell bank och finans riktar sig till kandidater som vill förvärva en solid grund i internationell bank och finans som kommer att utrusta dem fö ... [+]

Magisterexamen i internationell bank och finans riktar sig till kandidater som vill förvärva en solid grund i internationell bank och finans som kommer att utrusta dem för karriär inom bank, handel eller finansiell analys.

NyckelfunktionerEtt förbättrat specialprogram som kan slutföras på ett årAlla moduler lärs av vår världsklass fakultet som har en bredd av industriell och akademisk kunskapSwansea är gemensam första i Wales för internationell rankad forskning (REF 2014)Ett brett spektrum av professionella ackrediteringar för att påskynda din karriär beroende på de valfria modulerna du tar93% av Swanseas studenter är anställda sex månader efter examenHög kontakttid - våra moduler kommer med en föreläsning (i klassstorlekar avkortad på cirka 150 studenter) och seminarium / handledning (i klassstorlekar avkortade vid 30) varje vecka. Intresserad av anläggningarna? Ta en titt på dem här.Stipendier tillgängliga för utestående studenter - klicka här för mer informationSwansea är 1st i Wales för världsledande effekt - 60% på 4-stjärnig nivå (REF 2014)Beskrivning... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Studenter på civilingenjörsutbildningen kommer att ha fördjupad kunskap och exponering för konventionella och innovativa idéer och tekniker för att de ska kunna utveckla ... [+]

Kursöversikt

Studenter på civilingenjörsutbildningen kommer att ha fördjupad kunskap och exponering för konventionella och innovativa idéer och tekniker för att de ska kunna utveckla goda lösningar för konstruktionsproblem.

Den kommer att täcka strukturella ingenjörs olika karaktär genom integration av kunskaper från mekanik, material, strukturanalys och strukturell design. Programmet kommer också att omfatta den senaste tekniska trenden inom civil- och strukturteknik, inklusive avancerad beräkningsmodellförmåga, och omfattar i stort sett tekniska utmaningar och lösningar som står inför stora infrastrukturarbeten.

Varför Strukturteknik på Swansea?

Högskolan för ingenjörsingenjörsingenjör vid Swansea University har ett utmärkt och långtgående rykte. Vår nya MSc i strukturteknik syftar till att ge avancerad utbildning inom teknik för konstruktionsteknikanalys och design.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Studenter på MSc Structural Engineering-kursen kommer att få fördjupad kunskap och exponering för etablerade och innovativa idéer och tekniker för att göra det möjligt fö ... [+]

Kursöversikt

Strukturingenjörens roll har allt större betydelse för samhället när befolkningen växer och världen blir mer sammankopplade. Skyskrapor blir högre och broarna blir längre. Revolutionen Green Energy kräver att energi genererar infrastruktur strukturellt utformad för motståndskraft i hårda miljöer, t.ex. hög vind eller djupa marina platser. Som en viktig bidragsgivare till koldioxidproduktionen (10% av de globala utsläppen) är byggnadsindustrin beroende av konstruktionsingenjörer för att designa energieffektiva byggnader och använda lämpliga material för att minimera miljön påverkan av sektorn.

Studenter på MSc Structural Engineering-kursen kommer att få fördjupad kunskap och exponering för etablerade och innovativa idéer och tekniker för att göra det möjligt för dem att utveckla ljudlösningar för konstruktionstekniska problem.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Detta MSc-program, genom samråd med näringslivet (både stora och små), är inrättat för att fastställa de nyckelkunskaper och egenskaper som krävs för att lyckas med en le ... [+]

Det är ett välkänt faktum att ingenjörer och tekniska kandidater har potential att nå toppen av ledning och ledarskap inom näringslivet.

Detta MSc-program, genom samråd med näringslivet (både stora och små), är inrättat för att fastställa de nyckelkunskaper och egenskaper som krävs för att lyckas med en lednings- och / eller ledarroll i verkstadsindustrin.

Nyckelfunktioner

Innehållet i denna tvärvetenskapliga kurs kommer att informeras mycket av branschen. Huvudmodulerna kommer att ge en bred introduktion till ledningen, tillsammans med detaljerade tekniska specifikationer på:

Foundations of ManagementStrategiLedarskapProjektledningVerksamhetsstyrningAsset ManagementefterlevnadMiljöanalysEnterprise, Innovation och Intellectual PropertySmart tillverkningVirtuella systemProjekt / Disputation... [-]
Storbritannien Swansea
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Ingenjörer och tekniska kandidater har potentialen att nå toppen av ledning och ledarskap. ... [+]

Kursöversikt

Ingenjörer och tekniska kandidater har potentialen att nå toppen av ledning och ledarskap.

Genom extern konsultation med näringslivet har denna MSc i ingenjörsledning och ledning utformats för att utrusta dig med de avgörande examensförmågor som krävs för att lyckas med en ingenjörsledning eller ledarroll.

Detta program har utvecklats gemensamt av School of Management och College of Engineering. Studenter på programmet kommer att dra nytta av att bli undervisade av både management- och ingenjörsvetenskapsmän och kommer att kunna dra fördel av anläggningarna inom båda fakulteterna.

Varför Engineering and Leadership Management på Swansea?

Som student på masterkursen i teknik och ledarskapsarbete kommer du att vinna och bygga på de viktigaste färdigheterna och kunskapen som krävs för en lednings- och / eller ledarroll i verkstadsindustrin.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vår MSc Advanced Computer Science with Industry är endast öppen för internationella studenter. Det finns en urvalsprocess för denna kurs - se avsnittet "hur du ansöker" p ... [+]

Kursöversikt

Vår MSc Advanced Computer Science with Industry är endast öppen för internationella studenter. Det finns en urvalsprocess för denna kurs - se avsnittet "hur du ansöker" på denna sida.

Få två års erfarenhet i Storbritannien och möjlighet att arbeta i samarbete med industrin på en verklig utmaning. Denna nya MSc är en förlängning av vår MSc Advanced Computer Science och inkluderar ett andraår som gör att du kan utföra antingen en branschplacering eller ett branschfokuserat projekt med en industripartner.

Varför avancerad datavetenskap med industrin på Swansea?

Datavetenskap vid Swansea University är allmänt erkänt som en ledande brittisk avdelning med en mängd imponerande rangordningar som återspeglar undervisning och forskningens excellens. Högskolan är rankad:... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MSc i Cyber Security täcker kritiska moderna teknikfrågor från säkerhet och integritet för personuppgifter till cyberterrorism, cybercrime och mobilsäkerhet. ... [+]

Kursöversikt

MSc i Cyber Security täcker kritiska moderna teknikfrågor från säkerhet och integritet för personuppgifter till cyberterrorism, cybercrime och mobilsäkerhet.

Inom denna gren av datavetenskap på Swansea samlar en helhetssyn och tvärvetenskaplig strategi moduler om penetrationstest, formell modellering, informationssäkerhetshantering, kryptografi och artificiell intelligens.

Vårt helt nya £ 32,5m Computational Foundry ligger i centrum för denna kurs. Sofistikerad undervisnings- och forskningsutrustning inkluderar ett Vision and Biometric Lab, ett Maker Lab, ett TechHealth Lab, ett Theory Lab, ett Cyber Security / Networking Lab, ett User Lab och en Visualization Suite.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

På MSc i Cyber ​​Security-kursen på Swansea University kommer dina studier att omfatta teman inklusive kryptering, blockchain, cryptocurrency, säkerhet och integritet i p ... [+]

På MSc i Cyber ​​Security-kursen på Swansea University kommer dina studier att omfatta teman inklusive kryptering, blockchain, cryptocurrency, säkerhet och integritet i personuppgifter, cyberterrorism, cyberbrottslighet och mobil säkerhet för att bara nämna några. I kursen tar Swansea Computer Science ett holistiskt och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, som kombinerar moduler om olika ämnen som penetrationstestning, formell modellering, informationssäkerhetshantering, kryptografi och AI för att utrusta våra studenter med en lämplig tankegång för en karriär inom cybersäkerhet .

Institutionens cybersecurity-lab är det perfekta bakgrunden för att utforska säkerhetslandskapet, så att studenter och personal kan utföra experiment i nätverkssäkerhet, mobil säkerhet och att utforska hot och försvarsmekanismer i samband med saker i Internet.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vår MSc elektronik- och elektroteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter. ... [+]

Kursöversikt

Vår MSc elektronik- och elektroteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter.

Det finns en urvalsprocess för denna kurs - se avsnittet "hur du ansöker" på denna sida.

Få två års erfarenhet i Storbritannien och möjlighet att arbeta i samarbete med industrin på en verklig utmaning.

Denna nya MSc är en förlängning av vår MSc Elektronik- och elektroteknik och inkluderar ett andraår som gör att du kan göra antingen en branschplacering eller ett branschfokuserat projekt med en industriell partner.

Varför elektronik- och elektroteknik med industrin på Swansea?

Elektronisk och elektroteknik på Swansea är hem för globala kända forskarexperter inom kraftelektronik, telekommunikation, nanoteknologi och biometri... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MSc i energiteknik och hållbar energi utrustar dig med en god kunskap om halvledarapparater och teknik, avancerad kraftelektronik och avancerade kraftsystem. ... [+]

Kursöversikt

MSc i energiteknik och hållbar energi utrustar dig med en god kunskap om halvledarapparater och teknik, avancerad kraftelektronik och avancerade kraftsystem.

Du kommer också att lära dig om teknik för produktion av förnybar energi, bred bandgapselektronik, energiskörd, solceller och biobränslen.

Växande oro över utsläpp av växthusgaser och global uppvärmning innebär att ämnet kraftteknik och hållbar energi aldrig har varit viktigare.

Varför kraftteknik och hållbar energi i Swansea?

Högskolan för teknik har ett etablerat globalt rykte för banbrytande forskning och undervisning i elektrisk och elektronisk energi och avancerade halvledarmaterial.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Civilingenjör i geografisk information och klimatförändring ger tvärvetenskaplig utbildning i den vetenskapliga grunden för GIS, satellitsensor och satellitsystemmodeller ... [+]

Kursöversikt

Civilingenjör i geografisk information och klimatförändring ger tvärvetenskaplig utbildning i den vetenskapliga grunden för GIS, satellitsensor och satellitsystemmodellering, tillsammans med klimatförändringsaspekter.

Du kommer att koncentrera dig på de tekniska aspekterna av GIS och jordobservation, såväl som förflutna, nuvarande och framtida globala och regionala miljö- och klimatförändringar.

Efter examen har du praktisk erfarenhet och teknisk kunskap inom GIS och fjärranalys, stödd av en bred kunskap om vetenskapliga frågor som ligger till grund för klimatförändringar.

Din inlärning drar nytta av den kombinerade geografiska och biovetenskapliga expertkunskapen hos vår personal kring geografisk information, miljö- och klimatdynamik, marin- och ekosystembiologi och hållbar utveckling.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Denna magisterexamen har utformats för att överbrygga klyftan mellan grundutbildning och doktorandforskning inom kognitiv neurovetenskap, experimentell psykologi och avbi ... [+]

Kursöversikt

Denna magisterexamen har utformats för att överbrygga klyftan mellan grundutbildning och doktorandforskning inom kognitiv neurovetenskap, experimentell psykologi och avbildningsmetoder.

Du kommer att lära dig att designa, analysera och utvärdera neuroimaging-experiment som bidrar till vår förståelse av hjärnmekanismerna som bygger på aspekter av kognition och beteende som minne, uppmärksamhet, objektigenkänning, neurodegeneration och hjärntrauma.

Du kommer att få en djupgående utbildning i kognitiv neurovetenskaplig forskning, introducera principerna för neuroimaging och få praktisk erfarenhet av strukturell och funktionell magnetisk resonansavbildning (sMRI och fMRI), elektroencefalografi (EEG) och transkraniell likströmstimulering (tDCS).... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vår MSc Maskinteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter. Den här nya civilingenjören är en förlängning av vår MSc Maskinteknik och inkluderar ... [+]

Kursöversikt

Vår MSc Maskinteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter.

Det finns en urvalsprocess för denna kurs - se avsnittet "hur du ansöker" på denna sida.

Få två års erfarenhet i Storbritannien och möjlighet att arbeta i samarbete med industrin på en verklig utmaning.

Den här nya civilingenjören är en förlängning av vår MSc Maskinteknik och inkluderar ett andraår som gör att du kan göra antingen en branschplacering eller ett branschfokuserat projekt med en industripartner.

Varför maskinteknik med industrin i Swansea?

Visste du?

Maskinteknik är rankad som nionde i Storbritannien av The Times Good University Guide 2019.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MSc i matematik och beräkning för finansiering är utformad för att möta efterfrågan på specialutbildade matematiker på världens finans- och försäkringsmarknader. ... [+]

Kursöversikt

MSc i matematik och beräkning för finansiering är utformad för att möta efterfrågan på specialutbildade matematiker på världens finans- och försäkringsmarknader.

Bankerna har ett akut behov av anställda med avancerade matematiska färdigheter och förmågan att utveckla en företagsomfattande förståelse för turbulenta finansmarknader.

Du studerar olika element i matematik och datoranvändning och utvecklar din forskning, projektledning och skriftliga kommunikationsförmågor.

Vårt omfattande expertstöd hjälper till att forma din avhandling till en utmärkt grund för din framtida karriär.

Efter examen kommer du att vara en kunnig och specialiserad matematiker med beprövade färdigheter för att självständigt leverera ett betydande projekt och potentialen att göra en allvarlig skillnad i alla organisationer.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vår MSc Materialteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter. Denna nya MSc är en förlängning av vår MSc Materialteknik och inkluderar ett andraå ... [+]

Kursöversikt

Vår MSc Materialteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter.

Det finns en urvalsprocess för denna kurs - se avsnittet "hur du ansöker" på denna sida.

Få två års erfarenhet i Storbritannien och möjlighet att arbeta i samarbete med industrin på en verklig utmaning.

Denna nya MSc är en förlängning av vår MSc Materialteknik och inkluderar ett andraår som gör att du kan utföra antingen en branschplacering eller ett branschfokuserat projekt med en industripartner.

Varför materialteknik med industri på Swansea?

Visste du?

Swansea är ett av Storbritanniens ledande centra för materialundervisning och forskning. Den internationellt ledande materialforskningen som bedrivs på Swansea finansieras av prestigefyllda organisationer inklusive Rolls-Royce, Airbus, European Space Agency och Tata Steel.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Du kommer att utbildas i äventyrlig och spännande beräkningsvetenskap, arbeta med utmaningar i verkligheten som kommer att förändra samhället och ekonomin. ... [+]

Kursöversikt

Du kommer att utbildas i äventyrlig och spännande beräkningsvetenskap, arbeta med utmaningar i verkligheten som kommer att förändra samhället och ekonomin. Även om det finns giltiga farhågor om vilken inverkan big data och artificiell intelligens kan ha på individer, samhällen, jobb och samhälle, fokuserar detta program på mänsklig potential, behov, önskningar och bryr sig och hur dessa motiv kan användas för att driva innovation.

Du kommer att genomföra ditt stora projekt i samarbete med en av våra världsklasspartners (inklusive Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft och många fler), och även delta i en rad ytterligare färdighetsförbättrande aktiviteter som t.ex. sandlister, retreater och fokuserade träningsevenemang. Som en del av en nära stickad kohort, kommer eleverna att lära sig mänsklig-centrerade metoder, baserade i ett brett spektrum av teoretiska, experimentella, domän- och metodologiska perspektiv för att förstå hur dessa kan förstärka och förbättra den mänskliga potentialen i big data och AI.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vår magisterexamen i onormal och klinisk psykologi kommer att förse dig med en hög nivå av förståelse för teori och praktik inom klinisk psykologi inom hälso- och sjukvår ... [+]

Kursöversikt

Vår magisterexamen i onormal och klinisk psykologi kommer att förse dig med en hög nivå av förståelse för teori och praktik inom klinisk psykologi inom hälso- och sjukvårdssituationer och förbereda dig för professionell klinisk utbildning på doktorandnivå.

Du kommer att studera kärnämnen inklusive ätstörningar, psykopati och sexuella kränkningar, neuropsykologi och psykoterapi, tillsammans med viktiga statistiska och forskningsmetoder.

Under hela dina studier kommer du att förfina kritisk forskning och analytiska färdigheter i relation till klinisk psykologipraxis.

Varför onormal och klinisk psykologi vid Swansea?

Vår psykologiavdelning har ett enastående rykte både i Storbritannien och internationellt. Enligt Research Excellence Framework 2014 är vi en av endast fyra psykologiska avdelningar i Storbritannien för att uppnå en 100% 4 * -bedömning (maximal poäng möjligt) för räckvidden och betydelsen av vårt arbete.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Bli en framgångsrik marknadschef inom framtiden. Utveckla din marknadsföring och strategisk kompetens på hög nivå, med en kritisk förståelse av aktuella problem och utman ... [+]

Bli en framgångsrik marknadschef inom framtiden. Utveckla din marknadsföring och strategisk kompetens på hög nivå, med en kritisk förståelse av aktuella problem och utmaningar i en bransch som ständigt utvecklas. Denna kurs är ackrediterad av Chartered Institute of Marketing (CIM), inklusive modulbefrielser från CIM Professional Qualifications (CIM Graduate Gateway Scheme).

NyckelfunktionerAlla moduler lärs av vår världsklass fakultet som har en bredd av industriell och akademisk kunskapVal av antingen doktorsavhandling eller 3 månaders industriplaceringSwansea är gemensam första i Wales för internationell rankad forskning (REF 2014)93% av Swansea-studenterna är anställda eller vidareutbildad inom sex månader efter examenHög kontakttid - varje modul innehåller en 2-timmars föreläsning (klassstorlek cirka 150 studenter) följt av ett 1-timmars seminarium / handledning (klassstorlekar avkortade vid 30) varje vecka.Stipendier tillgängliga för utestående studenterBeskrivning... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Om du för närvarande arbetar i en hälsorelaterad ledningsroll och vill bygga vidare på din erfarenhet eller vill utveckla din karriär inom detta område, kommer vår magist ... [+]

Kursöversikt

Om du för närvarande arbetar i en hälsorelaterad ledningsroll och vill bygga vidare på din erfarenhet eller vill utveckla din karriär inom detta område, kommer vår magisterexamen i vårdhantering att ge dig den perfekta grunden.

Du kommer att lära dig att planera och leverera serviceförbättringar, hantera förändringar, arbeta med andra för att uppnå organisatoriska mål, kommunicera effektivt och utnyttja resurserna på bästa sätt.

Under hela dina studier får du ledarverktyg som kan tillämpas i en mängd olika hälso- och sjukvård och relaterade ledningsroller.

Varför hälsovård på Swansea?

Denna kurs lockar studenter från ett brett spektrum av nationaliteter, vilket ger utmärkta möjligheter att dela kunskap om de unika utmaningar som hälsovårdschefer arbetar i olika länder.... [-]

Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, wales, Storbritannien