The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den italienska handelskammaren och industri för Storbritannien är ett av de äldsta Chambers utomlands och i dag har över 400 medlemmar. Grundades 1886, syftar ICCIUK att främja och utveckla affärsrelationer mellan Italien och Storbritannien. Tack vare ett stort antal samarbeten med italienska och brittiska institutioner, organiserar vi ofta sektororienterade händelser, såsom workshops, inkommande uppdrag, kurser, seminarier, samt italienska paviljonger vid huvud mässor i Storbritannien. Dessutom hjälper vi italienska företag in i den brittiska marknaden, från ett tidigt skede av upprättandet sin verksamhet genom att hitta lämpliga affärspartners, och hosting olika PR-aktiviteter för dem såsom nätverksbyggande, publikationer om kammaren egen hemsida och utskick.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Gästfrihet Och Hotelledningen

Campusstudier Heltid 4 - 7 månader March 2018 Storbritannien London

Den italienska handelskammaren för Storbritannien är glada att kunna presentera den 20: e upplagan av den nu anspråk Master in Hospitality och Hotel Management. Den kritiska faktorn i hotellbranschen / reparativ representeras av mänskliga resurser ... [+]

Den italienska handelskammaren i Storbritannien är glada att tillkännage uppmaning till poster i den 20: e upplagan av Master i Hospitality och Hotel Management, som hölls i London.

MÅL

The Master är avsedd att hjälpa ambitiösa unga talanger som vill växa professionellt inom detta område och som siktar på att köra ett hotell i framtiden. Utbildningen är markerad på praktiken: eleverna delta i en fyra veckors intensivkurs, helt på engelska, följt av en praktik på tre / sex månader i en prestigefylld hotell i London.

 

 

Den kritiska faktorn i hotellbranschen / reparativ representeras av mänskliga resurser. I själva verket, trots många paventino en jobb kris inom sektorn, visar verkligheten "att krisen existerar endast när det gäller siffror okvalificerade. Marknaden är "i stället för alltid söker personal på den nya eran av gästfrihet för att kunna konkurrera med den ökade konkurrens som nu präglar den.... [-]


Master in Events Management

Campusstudier Heltid 650 öppettider May 2018 Storbritannien London

[+]

Syftet med Master är att utbilda ambitiösa, begåvade unga människor för att kunna hantera , , , , , , , [-]

Kontakt

Italian Chamber Of Commerce For Uk

Adress, rad 1 Princes Street 1
W1B 2AY United Kingdom
Hemsida http://www.italchamind.eu/EN/
Telefonnummer +44 20 7495 8191