The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den ICCIUK är en av de äldsta italienska handelskammare utomlands och i dag har över 450 medlemmar. Grundades 1886, syftar ICCIUK att främja och utveckla handelsförbindelserna mellan Italien och Storbritannien. Tack vare ett stort antal partnerskap med italienska och brittiska institutioner, organiserar vi PR-evenemang, utbildning och information, inbegripet verkstäder, affärsresor, kurser, seminarier, nätverksarrangemang och italienska paviljonger vid större mässor i Storbritannien. Dessutom hjälper vi italienska företag som är intresserade av att komma in den brittiska marknaden, hjälpa dem i den initiala uppstartsfasen av verksamheten och för att finna lämpliga partner. Den ICCIUK erbjuder sedan ett brett utbud av skräddarsydda tjänster: från marknadsanalys upp reklam. Den ICCIUK hanterar slutligen flera publikationer och utbildningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Gästfrihet Och Hotel Management

Campusstudier Heltid 4 - 7 månader March 2018 Storbritannien London

Den italienska handelskammaren är glada att presentera den 19: e upplagan av Master i Hospitality och Hotel Management. Mästaren i Hospitality och Hotel Management syftar till att lära eleverna olika färdigheter, såsom professionell ... [+]

Den italienska handelskammaren för Storbritannien är glada att tillkännage öppnandet av ansökningsprocessen för den 19: e upplagan av Master i Hospitality och Hotel Management. hölls i centrala London.

 

Mästaren i Hospitality och Hotel Management är perfekt för unga begåvade personer som vill växa professionellt inom denna sektor och en dag hantera sina egna hotell.

 

Master är en yrkes kurs med fokus på praktik. Våra elever deltar fyra intensiva veckor av föreläsningar (klasser är alla på engelska), följt av en tre-till-sex månaders praktik på ett förnämligt hotell i London.

 

 

 

Mästaren i Hospitality och Hotel Management syftar till att lära eleverna olika färdigheter, såsom professionell, metodologiska, problemlösning, sociala och ledningskompetens. Förmågan att svara med effektivitet till en marknad i ständig förändring är numera en nödvändighet för varje chef. 90% av eleverna i tidigare intag hittat ett arbete inom 3 månader efter utgången av sin utbildning. ... [-]


Master in Events Management

Campusstudier Heltid 650 öppettider May 2017 Storbritannien London

[+]

Syftet med Master är att utbilda ambitiösa, begåvade unga människor för att kunna hantera , , , , , , , [-]

Kontakt

Italian Chamber Of Commerce For Uk

Adress, rad 1 Princes Street 1
W1B 2AY United Kingdom
Hemsida http://www.italchamind.eu/EN/
Telefonnummer +44 20 7495 8191