The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Nottingham: Ingenjörsvetenskapliga fakulteten

DeLunds tekniska högskola vid NottinghamÄr känd för sin världsklass forskning, inspirerande undervisning och diverse akademiska samhället.

Genom att gå med i Nottingham kommer du att vara en del av en grupp studenter från mer än 150 olika länder från hela världen.

 • 3: e i Förenade kungariket för forskningsstyrka inom ramen för REF 2014, den brittiska regeringens Research Excellence Framework
 • Mer än 98% av ingenjörsforskningen är av internationell kvalitet, med 85% av världens ledande eller internationellt utmärkta (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Faculty: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham är rankad i Storbritannien topp 10 för maskinteknik och elektroteknik (QS World Rankings 2017)

Du hittar fakulteten är en vänlig och stödjande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kreativa och inspirerande människor som är ivriga att dela sina erfarenheter.

Vi är engagerade i att stödja begåvade människor och att utveckla partnerskap med industrin, finansieringsorganen och myndigheter för att skapa en positiv miljö där upptäckt, stipendium, innovation, kommersiellt utnyttjande och offentligt engagemang trivs. Fakulteten är inblandad i hundratals levande forskningsprojekt och arbetar nära industrin. Vårt praktiska fokus och tillvägagångssätt kan hjälpa till att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att gå in på forskarutbildning eller bedriva en karriär inom ingenjörsverksamhet överallt i världen.

Genom att studera vid Nottingham kommer du att:

 • Utveckla avancerade marknadsförbara färdigheter
 • Undervisas av exceptionell och högt citerad akademisk personal, ofta världsledande inom sitt område
 • Bli en del av en global forskarutbildning med ett nätverk av internationella campus i Storbritannien, Kina och Malaysia
 • Graduate med en internationellt erkänd och värderad kvalifikation

Du lärs av akademiker som är passionerade för sina kompetensområden och är engagerade i att utveckla nästa generationens framtida ingenjörer, arkitekter och forskare. Som forskarstuderande i fakulteten får du tillgång till en imponerande serie av faciliteter och resurser för att stödja verksamheten över en rad olika specialiteter.

Många av våra kurser är ackrediterade av yrkesorganisationer och många av våra forskningsprojekt är tvärvetenskapliga och samlar ett brett spektrum av specialister från hela universitetet, forskningsinstitutioner, industripartner och myndigheter för att utveckla nya lösningar för utmanande globala problem.

Under 2012 öppnade vi Institute for Aerospace Technology (IAT), som är värd för Marie Curie Innovative Doctoral Program, som fokuserar på att leverera en plan för morgondagens lufttransport. Våra Creative Energy Homes är en sju husutveckling som ger en levande testplats för ledande företag att arbeta med universitetet för att undersöka integrationen av energieffektiv teknik i byggnader.

Våra forskningsstyrkor omfattar kompositmaterial, tillsatsframställning och 3D-utskrift, energi, hållbarhet och rymd. Vi har en av de största kraftelektronikforskningsgrupperna och en av världens största tillsatser för tillverkning av tillsatser.

The University of Nottingham

 • Tilldelas ett Guldbetyg för vår enastående undervisning i Storbritanniens Undervisnings Excellence Framework (TEF) 2017
 • Ett av de riktade universiteten i Storbritannien av akademiska arbetsgivare (Nummer 1 mest riktade universitetet (Graduate Market i 2014) och näst mest riktade universitet (Graduate Market i 2015 och 2016) - High Fliers Research)
 • Namnad Årets Universitet för Graduate Sysselsättning i Tiderna och Söndagstiderna Bra Universitetsguide 2017

University of Nottingham Center for English Language Education (CELE) ger högkvalitativ akademisk engelska och studieförberedelser och stöd för och före elevernas studier.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Postgraduate Certificates » Se MSc » Se Postgraduate Diplomas » Se Kurser » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör Mätning Med Geografisk Information Vetenskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs ger hög kvalitet kartläggning och positionering och geografisk informationsanalys och förvaltning tillsammans. [+]

Användningen av geospatial information blir gemensam plats i vardagen genom satellitnavigeringssystem och geografiska informationssystem. Utöver allmänna offentliga program är behoven och kraven från den professionella samhället ofta genom teknik och miljövetenskap.

Kärna till dessa intressen är vetenskaperna av rumslig mätning, insamling av information och förvaltning. Denna kurs bygger på den mycket framgångsrika Civilingenjör lantmäteri och geodesi och MSc Geografisk informationsvetenskap (GIS) för att discipliner av hög kvalitet kartläggning och positionering och geografisk informationsanalys och förvaltning tillsammans.

Nyckelfakta Vi har nyligen investerat över £ 3m till att uppgradera våra anläggningar. Ingenjörsvetenskapliga fakulteten är rankad 3: e i Förenade kungariket för forskningsstyrka inom ramen för REF 2014, den brittiska regeringens Excellence Framework. Mer än 98% av teknisk forskning rankas av internationell kvalitet, med 85% betygsatt som världsledande eller internationellt utmärkt. Avdelningen har omfattande kontakter med industriella sponsorer och andra organisationer, lokalt, nationellt och internationellt. Vår forskning stöds av Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), brittiska industri- och handelsföretag, UK departement, välgörenhetsorganisationer och EU. ... [-]

Msc Additiv Tillverkning Och 3D-utskrift

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen ger specialistutbildning i teknik, mänskliga faktorer och ledning, som är relevant för additivtillverkning. [+]

Denna doktorandkurs i additivtillverkning och 3D-utskrift kan ge dig den avancerade kompetensen och kunskapen du behöver för att bli en branschprofessor eller forskare i detta spännande och växande område.

Du kommer att dra nytta av Nottinghams industriella länkar och forskningsstyrkor i avancerad tillverkning, som de som är etablerade i Institute for Advanced Manufacturing (IfAM).

Du kommer att ha tillgång till tillsatstillverkningslaboratorier och -anläggningar i den nya Advanced Manufacturing Building samt Coates Building L2-laboratorierna. Akademisk övervakning kommer att finnas tillgänglig på Jubileum Campus samt inom Tekniska fakulteten på University Park campus.... [-]


MSc Advanced Materials

Campusstudier Heltid 1 vecka September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

En 10-kreditmodul representerar cirka 100 timmar studentinlärning, undervisning och bedömning.

Bidraget från varje kärnmodul till lärandesultatet framgår av den tillhörande kurskartan där varje modul har analyserats i detalj om sitt bidrag till lärandesultatet.

[-]

MSc Aerospace Technologies

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna tvärvetenskapliga kurs kompletterar forskningsstyrkan hos Institute for Aerospace Technology. [+]

[-]

MSc Bioengineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

*

IELTS: 6,0 (inte mindre än 5,5 i något element) [-]

Msc Bioteknik: Biomaterial Och Biomekanik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna 12 månaders kurs syftar till att ge vetenskap eller civilingenjörer från olika bakgrunder med en fast grund i modern bioteknik teknik, tillsammans med en stark betoning på biomekanik och biomaterial. Denna kurs kommer att förbereda studenterna för en karriär inom en industri, klinisk eller forskningsmiljö, självständigt lärande, och forskarutbildning eller karriär inom industrin eller sjukhus. [+]

Denna 12 månaders kurs syftar till att ge vetenskap eller civilingenjörer från olika bakgrunder med en fast grund i modern bioteknik teknik, tillsammans med en stark betoning på biomekanik och biomaterial. Denna kurs kommer att förbereda studenterna för en karriär inom en industri, klinisk eller forskningsmiljö, självständigt lärande, och forskarutbildning eller karriär inom industrin eller sjukhus.

Kursen är en av två nära besläktade bioengineering masters kurser som består av en gemensam kärna med förmåga att fokusera på specifika aspekter av bioengineering.

Kursen omfattar material optimering och konstruktion av biomedicinska anordningar samtidigt ta itu med biologiska överväganden för att optimera enhetens prestanda. Ett sådant tillvägagångssätt har ett brett användningsområde, som omfattar tillfälliga invasiva enheter till permanenta implantat för reparation, utbyte och regenerativ behandlingar. Principerna för kursen är mycket relevanta för både den etablerade sektorn för medicintekniska produkter och den framväxande regenerativ medicin industrin.... [-]


Msc Byggteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen ger special teknisk kunskap och färdigheter till studenter som vill specialisera sig inom byggteknik. [+]

Detta forskarutbildningsprogram ger dig möjlighet att utveckla en detaljerad teoretisk förståelse för strukturteknik och hur man tillämpar den förståelsen på praktiska konstruktionssituationer. Dessa inkluderar svaret på strukturer till extrem belastning, som vindar och jordbävningar.

Kursen integrerar teori, tillämpning och design. Teori introduceras tillsammans med applikationen med hjälp av avancerad programvara och datormodellering, inom strukturteknik och i BIM, så att du kan se hur det rör sig om verkliga problem.

Strukturell design är ett kärnelement i kursen, vilket ger dig möjlighet att utöka din kunskap om stål och betongkonstruktioner. Höga byggnader och broar ger ytterligare möjligheter för dig att integrera avancerad analys med design i praktiskt sammanhang.... [-]


MSc Chemical Engineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Karriärutsikter och anställningsförmåga [-]

MSc Electrical And Electronic Engineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen är en bred MSc med ett stort utbud av alternativ från el till mikroelektronik. [+]

MSc Electrical and Electronic Engineering möjliggör studier av en rad ämnen, inklusive elektronisk design, kommunikation, mjukvara, elproduktion och distribution, elektriska maskiner och förnybara energisystem.

Kursen ger bred förståelse av konsten att elektriska och elektroniska teknik och en fördjupad studie av ämnen som omfattar modern teknik för elektrisk och elektronisk teknik.

Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla självförtroendet för att arbeta som professionellt, bekvämt med disciplinens konventioner och redo att ta itu med alla forskningsområden inom el och elektronik.

Nyckelfakta Studenterna kommer att få erfarenhet av den typ av problem som akademiska och industriella forskare. Denna kurs är lämplig för akademiker i närbesläktade discipliner som vill konvertera till elektrisk och elektronisk teknik. Denna kurs är ackrediterat av IET (Institution of Engineering and Technology) för att uppfylla de ytterligare krav lärande hos en Chartered Engineer. Kursinnehåll ... [-]

MSC Elektriska Och Elektroniska Teknik Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs, i samarbete med Handelshögskolan fokuserar på att kommersialisera ny teknik. [+]

Denna 12 månaders Kursen ger dig möjlighet att få den kompetens som krävs för att utveckla och kommersialisera ny teknik inom elteknik och elektronik.

Kursen sammanför styrkor och resurser både Institutionen för elektriska och elektronik och Nottingham University Business School.

Som du kommer att få ovärderlig chans att uppleva de åtgärder som krävs för att kommersialisera en teknisk idé, ger detta program en utmärkt grund för de ingenjörer som vill kommersialisera sina idéer eller akademiker som vill utforska den spännande världen av kommersialisering.

Nyckelfakta Ingenjörsvetenskapliga fakulteten är rankad 3: e i Förenade kungariket för forskningsstyrka inom ramen för REF 2014, den brittiska regeringens Excellence Framework. Mer än 98% av teknisk forskning rankas av internationell kvalitet, med 85% betygsatt som världsledande eller internationellt utmärkt. Nottingham University Business School är ett ledande center för ledarskapsutbildning och dess uppgift är att vara en internationell högskolans högskola, utmärkt inom både undervisning och forskning. Kursinnehåll ... [-]

MSC Elektronisk Kommunikation Och Datateknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen ger dig de färdigheter som krävs av en ingenjör som arbetar på system i olika branscher. [+]

Denna 12-månaders MSc ger avancerad utbildning i elektronik, kommunikation och datateknik.

Kursen syftar till att ge dig en omfattande täckning av de färdigheter som krävs av en ingenjör som arbetar inom instrumentering, elektroniska system, trådlös och trådbunden telekommunikation, hårdvara och mjukvara aspekter av datateknik.

Programmet ger en utmärkt grund för ingenjörer som vill uppdatera sina kunskaper, studenter som vill gå vidare att forska, eller för första gradens studenter som vill förbättra sin träning.

Kursen ges också på universitetets Malaysia Campus. Ta reda på mer om University Park campus eller ta en virtuell rundtur

Nyckelfakta Ingenjörsvetenskapliga fakulteten är rankad 3: e i Förenade kungariket för forskningsstyrka inom ramen för REF 2014, den brittiska regeringens Excellence Framework. Mer än 98% av teknisk forskning rankas av internationell kvalitet, med 85% betygsatt som världsledande eller internationellt utmärkt. Kursen är ackrediterad med IET (Institutionen för teknik och teknik) för att tillgodose en Chartered Engineers vidare inlärningskrav. Kursinnehåll ... [-]

Msc Elektroteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen erbjuder en rad olika moduler. Ämnen omfattar elektriska maskiner, kraftelektronik och elektrisk applikation. [+]

Denna MSc i elektroteknik ger utrymme för att studera en rad ämnen inom elektroteknikområdet. Dessa inkluderar kraftnät, elektriska maskiner, enheter och motorstyrning, energikonvertering, kraftelektroniska omvandlare och deras design och moderna kontrollmetoder.

Det finns också fler applikationsfokuserade moduler som täcker ämnen som kraftsystem för transport och förnybar energi.

Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla självförtroendet för att arbeta som professionellt, bekvämt med disciplinens konventioner och redo att ta itu med något forskningsområde inom elteknik.

Om du är intresserad av ett tvåårigt elteknikprogram kanske du vill ta hänsyn till Erasmus Mundus MSc.... [-]


Msc Elektroteknik För Hållbar Och Förnybar Energi

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen kombinerar principer och utveckling inom hållbar och förnybar energi med elteknik. [+]

Civilingenjörsutbildningen för hållbar och förnybar energi är utformad för att ge undervisning i principerna för hållbar energi och förnybar teknik. Dessa principer lärs ut tillsammans med studier inom elteknik, inklusive kraftelektronik, elmaskiner och elsystem.

Denna 12 månaders kurs ger dig avancerad täckning av de specialisttekniska färdigheter som krävs av en ingenjör som arbetar inom elteknik för förnybara och hållbara energisystem.

Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla självförtroendet för att arbeta som en professionell, tillfredsställande med disciplinens konventioner.

Nyckelfakta University of Nottingham har erkänts som att leverera en Guldstandard i Teaching Excellence Framework (TEF), som syftar till att känna igen och belöna utmärkt lärande och undervisning. Kursen är ackrediterad av IET (Institutionen för teknik och teknik) för att tillgodose en Chartered Engineers ytterligare inlärningskrav. ... [-]

MSc Energy Process Systems Engineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

[-]

MSC Ergonomi

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

MSC Ergonomi syftar till att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att utforma produkter, jobb / arbetsuppgifter och miljöer ur ett mänskligt perspektiv. Om du är intresserad av människor, teknik och design, då detta kan vara kursen för dig. [+]

Eftersom tekniken blir allt mer komplexa och genomgripande i vårt samhälle, är det mänskliga faktorer "i konstruktion som ofta diktera framgång eller misslyckande.

MSC Ergonomi syftar till att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att utforma produkter, jobb / arbetsuppgifter och miljöer ur ett mänskligt perspektiv. Om du är intresserad av människor, teknik och design, då detta kan vara kursen för dig.

Mångfalden hos människor (i förmågor, begränsningar, erfarenheter, förväntningar, beteenden, etc.) skapar många utmaningar för forskare och praktiker inom industrin. Genom att anta en "människocentrerad" tillvägagångssätt, kan det finnas många fördelar för kunder och / eller anställda, såsom bättre användbarhet för produkter, effektivare arbetsprocesser, säkrare miljöer, mer engagerande upplevelser produkt och så vidare. Omvänt, genom att försumma Ergonomi frågor, företag kommer sannolikt att stöta på stora tillförlitlighet fel, olyckor, arbetsrelationer problem och misslyckade introduktioner av produkter och teknik. ... [-]


MSC Förnybar Energi Och Arkitektur

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på att integrera förnybar energi och hållbar teknik för att förbättra komforten och klimat. [+]

MSc förnybar energi och arkitektur är en tvärvetenskaplig kurs för global integration av förnybar energi och hållbar energi och byggnadsteknik i platsplanen och byggnadsform, tyg och tjänster med fokus på klimat och mänsklig komfort, med hjälp av arkitektoniska och tekniska tekniker och kraftfulla dator- och laboratoriesimuleringar.

Denna internationella kurs är noga strukturerad för att tillgodose intressen och kompetensen hos dem som är relaterade till byggdesign och teknik samt bygga energi och miljöprestanda. Den är öppen för sökande från olika bakgrunder, inklusive arkitektur, teknik (mekanisk, civil / strukturell, elektrisk och byggteknik) och stadsplanering / stadsdesign.... [-]


MSC Hållbara Transporter Och Elkraftsystem (Erasmus Mundus)

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Spanien Oviedo

[+]

[-]

Msc Hållbar Byggteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs behandlar hur förnybara och hållbara energitekniker kan skapa miljövänliga byggnader. [+]

MSc Hållbart byggande Technology är särskilt anpassat till akademiker inom byggtjänster, arkitektonisk miljöteknik, arkitektur och andra relaterade discipliner.

Kursen är noggrant utformad för att tillgodose intressen och kompetensen hos dem som är relaterade till att bygga design och teknik och bygga energi- och miljöprestanda.

Den starka betoningen är riktad till en framgångsrik integration av förnybara och hållbara energiteknik i byggnader, vilket kräver en förståelse för både design och teknik och därmed nära samarbete mellan arkitektur och ingenjörskonst.

Nyckelfakta Som en del av sitt uppdrag, Institutionen för arkitektur och byggd miljö syftar till att utveckla din yrkesskicklighet och miljömässigt ansvarsfull hållning nödvändigt i dagens snabbt föränderliga värld. Avdelningen har starka samarbetskopplingar med utomeuropeiska institutioner. Denna kurs är ackrediterad av Chartered Institute of Building Services Engineers. Kursinnehåll ... [-]

MSC Hållbar Energi Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs kan ge dig avancerade kunskaper i förnybar energi, energieffektivitet och företag. [+]

MSc hållbar energi och entreprenörskap erbjuds av Institutionen för arkitektur och byggmiljö i samarbete med Nottingham University Business School. Kursen ger studenterna avancerade färdigheter inom förnybar energi, energieffektivitet och affärer.

Kursen är utformad för studenter med bakgrund i teknik (t.ex. maskinteknik, kemiteknik, energi etc.) eller naturvetenskap (fysik, kemi, miljövetenskap) eller ekonomi.

Kursen är också lämplig för kandidater med bakgrund i arkitektur, geografi, företagsledning eller andra liknande ämnen med bevis på sin grundläggande matematik färdighet och deras grundläggande kunskaper eller erfarenhet av energi.

Nyckelfakta Institutionen för arkitektur och byggmiljö har som uppgift att utveckla dina yrkeskunskaper och den miljömässigt ansvarsfulla attityd som är nödvändig i dagens snabbt föränderliga värld. Avdelningen har starka samarbetskopplingar med utomeuropeiska institutioner. Nottingham University Business School är ett ledande centrum för ledarskapsutbildning och dess uppgift är att vara en topprankade internationell handelshögskola, utmärkt både undervisning och forskning. Kursinnehåll ... [-]

Msc Hållbar Energiteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna 12 månaders kurs är utformad för att göra det möjligt för vetenskapsmän och ingenjörer för att bedöma olika energiförsörjningsalternativ. Eleverna kommer att få en övergripande förståelse av moderna hållbara, förnybara och konventionella tekniker för ett brett spektrum av applikationer. [+]

Denna 12 månaders kurs är utformad för att göra det möjligt för vetenskapsmän och ingenjörer för att bedöma olika energiförsörjningsalternativ. Eleverna kommer att få en övergripande förståelse av moderna hållbara, förnybara och konventionella tekniker för ett brett spektrum av applikationer.

På grund av en växande brist på kvalificerad arbetskraft inom energisektorn, särskilt i tillväxt energiteknik, kräver att industrin akademiker med specialistkunskaper och tvärvetenskapliga förmåga. En bred förståelse för energiteknik och mer praktiska tekniska färdigheter Under denna kurs.

Studenterna kommer att utveckla:

en gedigen förståelse för befintlig energiteknik och dess tillämpning, och en bedömning av de ekonomiska, juridiska, sociala och etiska aspekter av hållbar energi den tekniska kunskap och färdigheter för att förbereda dem för en ledande karriär inom hållbara energisystem förståelse som krävs för att konstruera och kritiskt analysera hållbara system för energieffektivitet, energilagring och energiomvandling beslutsbefogenheter att tillämpa hållbar energiteknik till byggnader, elproduktion, industriprocesser och transportinfrastruktur Förmågan att utöva original tanke Förmågan att kommunicera idéer effektivt i skriftliga rapporter, muntligt och genom presentationer till grupper ... [-]

Msc Hållbart Byggande Teknik (samarbete)

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs behandlar hur förnybara och hållbara energitekniker kan skapa miljövänliga byggnader. [+]

Institutet för hållbar energiteknik (ISET) erbjuder idag denna MSc-kurs i samarbete med följande åtta universitet:

Harbin Institute of Technology Xian Jiaotong University Donghua University Xian University of Architecture och teknik Shandong University of Architecture Sydost University Kyung Hee University, Korea Fysisk miljö centrum av Khartoum (PECK)

MSc Hållbart byggande Technology är särskilt anpassat till akademiker inom byggtjänster, arkitektonisk miljöteknik, arkitektur och andra relaterade discipliner.

Den starka betoningen är riktad till en framgångsrik integration av förnybara och hållbara energiteknik i byggnader, vilket kräver en förståelse för både design och teknik och därmed nära samarbete mellan arkitektur och ingenjörskonst.... [-]


Msc Kraftelektronik Och Enheter

Campusstudier Heltid 1 vecka September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs ger en specialistutbildning inom kraftelektronik och enheter tekniker och nuvarande praxis. [+]

Detta träningsprogram har utvecklats för att ge en aktuell och dynamisk kurs i kraftelektronik och enheter och deras tillämpningar.

Kontrollen och omvandling av elektrisk kraft med hjälp av solid-state tekniker är nu vanligt i både den inhemska och industriella miljöer. En färsk uppskattning tyder på att över 40% av all el som genereras passerar genom kisel innan sin slutdestination.

En kunskap om och förståelse för de olika discipliner som omfattas av kraftelektronik - enheter, omformare, reglerteknik och motor drivsystem - är därför viktigt att alla effekt ingenjörer.

Kursen syftar till att ge en specialistutbildning inom kraftelektronik och enheter tekniker, som omfattar centrala grundläggande principer tillsammans med moderna applikationer och gällande praxis.... [-]


Msc Mat Processteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskaper, kunskaper och förmåga att bli en professionell matprocess ingenjör. [+]

Denna masters kurs i matprocesssteknik ger dig den teoretiska och praktiska kunskap som behövs inom livsmedelsindustrin, som i kombination med relevant industriell utbildning och erfarenhet kan hjälpa dig på vägen mot att bli en befraktad ingenjör.

Din träning kommer att ge dig en detaljerad förståelse för matteprocessstekniksteori, metoder och övning, och levereras av ett team av specialister, inklusive föreläsare från livsmedelsindustrin eller med erfarenheter från livsmedelsindustrin.

Nyckelfakta Ditt lärande kommer att informeras av lärare från livsmedelsindustrin eller med erfarenheter från livsmedelsindustrin. Kursen ger specialistutbildning, informerad av industrin och fakultetens forskningsstyrkor, vid bearbetning av egenskaper hos livsmedelsmaterial, från gård till gaffel. University of Nottingham har ett starkt forsknings rykte inom matvetenskap. Vår biovetenskapskola är rankad nr. 1 forskningsmiljö i Storbritannien för jordbruks-, veterinär- och livsmedelsvetenskap (2014 Research Excellence Framework). ... [-]

MSc Mechanical Engineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

biomekanik

Kärnmoduler

Individuella forskarutbildningsprojekt [-]

MSC Miljöledning Och Jordobservation

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen nytta av expertis personal i Nottingham Geospatial Institute. [+]

Denna 12 månaders kursen ges av Institutionen för civilingenjörsstudier, men fördelarna från forsknings kunskap och expertis av personalen i Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Den riktar sig till geografi och forskare, industriutövare, militär och statlig personal.

Nyckelfakta Institutet, tidigare känt som Institute of Engineering Surveying och Space Geodesy (IESSG), har varit verksamt i nästan 40 år och täcker stora framsteg inom markbundna, luft- och rymdbaserade bildförvärvssystem, tröghetsnavigeringssystem och utveckling av satellitbaserade system såsom Transit, GPS och GLONASS, EGNOS och Galileo. Institutet har utmärkta faciliteter för undervisning och forskning, med föreläsare som dras från en grupp av högt respekterade akademiker och externa experter. Vi samarbetar med industriella partners och myndigheter, och detta ger utmärkta möjligheter för våra studenter att hitta ett arbete med hög profil organisationer. ... [-]

Msc Miljöteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på miljöbedömning, resurshantering, processteknik design och teknik. [+]

MSc miljöteknik ger naturligtvis mycket användbara akademiker som kommer att fungera som ledare och chefer som tjänar miljö behov processindustrin. Programmet undersöker miljöproblem som giftigt avfall, luftföroreningar, avfallshantering, energieffektivitet, förorenad mark och vatten och utrustar akademiker med en hög nivå kompetens inom process konstruktion, miljöbedömning, resurshantering och teknisk innovation.

Kursen ger studenter med Beng, BSc eller icke-ackrediterade civilingenjörer den kompetens som krävs för att vara berättigad till Chartered Engineer status.

Nyckelfakta Institutionen erbjuder en unik kombination av tekniska färdigheter, och ger en stark och dynamisk inlärningsmiljö med nära kopplingar mellan forskning och undervisning. Relevans för industrin är ett centralt inslag i departementet, med en hög andel lärare som chartrade ingenjörer och / eller har relevant industriell erfarenhet, samt pågående forskningsanknytning till industrin. Många av de projekt som genomförs är sponsrade av industrin, och industriell sponsring har erhållits under åren för att förbättra anläggningar. Kursinnehåll ... [-]

Msc Modern Telekommunikation

Campusstudier Heltid 18 månader January 2018 Storbritannien Nottingham

Baserat i Wroclaw i Polen och Nottingham, erbjuder denna kurs avancerad utbildning inom telekommunikationsteknik. [+]

MSc moderna telekommunikations är en gemensam kurs mellan institutionerna för elektroteknik och elektronik vid The University of Nottingham, Storbritannien och elektronik vid Wroclaw University of Technology, Polen.

Nyckelfakta Kursen kommer att ge teknisk kunskap och färdigheter för att utrusta dig för en ledande karriär inom kommunikation, elektronik eller fotonik och datorteknik. University of Nottingham har erkänts som att leverera en Guldstandard i Teaching Excellence Framework (TEF), som syftar till att känna igen och belöna utmärkt lärande och undervisning. Kursinnehåll

Kursen är uppdelad i tre terminer, med början i januari i Wroclaw och överföra till Nottingham för andra halvåret i september. För den tredje terminen du kommer att överföra tillbaka till Wroclaw att genomföra ditt forskningsprojekt.... [-]


Msc Människa-datorinteraktion

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen ger den teoretiska grundstötning, praktisk kunskap och praktisk erfarenhet som krävs för att forma datorsystem för 21: a århundradet. [+]

Som datorer blir allt mer genomgripande och når ut i det dagliga livet, den akademiska världen och industrin inser att framgångsrika system utveckling bygger i allt högre grad på vår förmåga att placera människor i centrum av den digitala revolutionen.

Människa-datorinteraktion (HCI) är en distinkt gren av datavetenskap tillägnad förstå relationen mellan människor och datorer, och att göra det möjligt system designers och ingenjörer programvara för att utveckla datorapplikationer som bättre svarar mot behoven hos kunder, klienter och slutanvändare . Relaterade termer inkluderar människocentrerad design, interaktiva system design, användarupplevelse design, design av användargränssnitt och användbarhet teknik.... [-]


MSC Omvandling Och Energihantering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på energiomvandlingsprocesser och praktiska färdigheter i ledningsfrågor. [+]

MSc Energy Conversion and Management är utformad för att ge dig en hög nivå av teknik och teknisk expertis inom energiomvandlingsprocesser, i kombination med praktiska färdigheter i ledande relaterade frågor.

Fördjupning i ingenjörsmässiga forskningsmetoder ger ovärderlig erfarenhet antingen mot ytterligare akademiska studier eller branschbaserad forskning och utveckling.

Nyckelfakta som en del av sitt uppdrag, Institutionen för arkitektur och byggd miljö syftar till att utveckla din yrkesskicklighet och miljömässigt ansvarsfull hållning nödvändigt i dagens snabbt föränderliga värld. Avdelningen har starka samarbetsrelationer med utländska institutioner. ... [-]

MSc Transportation Infrastructure Engineering: Sustainable Highways / Sustainable Railways

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen har två olika vägar; Hållbara vägar och hållbara järnvägar. [+]

Kursen har två olika vägar; Hållbara vägar och hållbara järnvägar.

Highway engineering är inriktad på planering, design, konstruktion, underhåll och drift av motorvägar, inklusive fordon, cykel- och fotgängarvägar och med deras effektiva förvaltning. Allt detta måste uppnås så hållbart som möjligt. Järnvägsteknik är inriktad på planering, konstruktion, konstruktion, underhåll och drift av järnvägar, som sträcker sig till system för snabb transitering (spårvagn) och med effektiv förvaltning. Allt detta måste uppnås så hållbart som möjligt. [-]

MSc Väg- Och Vattenbyggnad

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs ger ett omfattande program för anläggnings studie inom en rad ämnesområden. [+]

Anläggnings problem kräver tillämpningen av analytiska, beslutsfattande och kritiskt tänkande, kommer denna kurs ge studenterna den tekniska kunskap och erfarenhet som krävs för att utveckla dessa färdigheter.

Kursen undervisas också vid University of Nottinghams Malaysia Campus.

Avdelningen har omfattande kontakter med industriella sponsorer och andra organisationer, lokalt, nationellt och internationellt. Vår forskning stöds av Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), brittiska industri- och handelsföretag, UK departement, välgörenhetsorganisationer och EU. Kursens innehåll

Dessutom kommer du att kunna välja från ett antal valfria moduler för att skapa en mer generell väg studier för tilldelning av MSc Anläggning eller för att öka din examen med tema.... [-]


Magisterexamen

Marsch Designen

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

12 månaders mars Design Kursen fokuserar på utveckling och tillämpning av specialist arkitektonisk kunskap och avancerad design tekniker och teknologier. [+]

12 månaders mars Design Kursen fokuserar på utveckling och tillämpning av specialist arkitektonisk kunskap och avancerad design tekniker och teknologier.

Denna kurs var ursprungligen inrättades för att svara på den ökande konkurrensen i den professionella upphandling av byggnader och den växande efterfrågan på specialistkunskap och kompetens i strävan efter arkitektoniska excellens. Det ger möjlighet att koncentrera sig på arkitektur eller stadsplanering, humaniora, miljövänlig konstruktion och teknik till en hög nivå av förfining utan att behöva arbeta inom en enda specialistområde.

Under den här kursen kommer du att spendera tid på studiobaserad prospektering och innovation inom ett brett spektrum av alternativ, som arbetar tillsammans med arkitekter, stads designers och tekniker i design studios, seminarier och föreläsningar.... [-]


Marsch Digital Arkitektur Och Tektonik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på roll och tillämpning av material och teknik i skapandet av samtida arkitektur. [+]

Denna 12 månaders MArch Digital Architecture och Tektonics fokuserar på roll och tillämpning av digital teknik och avancerade material och byggnadsmetoder i skapandet av modern arkitektur.

Kursen är utformad för att säkerställa att de mest lämpliga teknologierna integreras i omfattande designtänkande. Som sådan ger den inblick i den senaste tekniska utvecklingen inom strukturer morfologi, prestationsorienterad design, digital modellering, snabb prototypteknik, avancerade material och byggnadsmetoder.

En innovativ inriktning på denna kurs är dess forskning och samverkans natur där tillhörande discipliner samarbetar i designstudio.

Nyckelfakta Deltagande i relevanta prestigefyllda nationella och internationella designkonkurrenser, där det har varit nya framgångar, uppmuntras på kursen. Som en del av sitt uppdrag, Institutionen för arkitektur och byggd miljö syftar till att utveckla din yrkesskicklighet och miljömässigt ansvarsfull hållning nödvändigt i dagens snabbt föränderliga värld. Avdelningen har starka samarbetskopplingar med utomeuropeiska institutioner. Du kan få möjlighet att delta konferenser, seminarier och kurser både i Storbritannien och utomlands. ... [-]

Marsch Hållbar Stadsplanering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på utformningen av tätorter och städer, som kombinerar innovativ design med den senaste forskningen. [+]

12 månaders mars Sustainable Urban Design Kursen fokuserar på utformningen av tätorter och städer och är ett forsknings- och projektbaserat program. Kursen är utformad för att förbättra vår stadskvalitet genom att förmedla innovativ design till ett nytt förhållande till den senaste teoretiska forskningen vad gäller stadsformens struktur och skapandet av urbana ställen för att möta de stora möjligheterna och utmaningarna.

Programmet bygger på den akademiska personalens forskning och praktik inom kompetensområdet. Detta inkluderar författarna till internationellt kända böcker och tidskriftsartiklar om stadsdesign och relaterade områden tillsammans med stor internationell erfarenhet av praktik som informerar undervisningen om programmet.... [-]


Mars Miljö Design

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på att ta miljöhänsyn i framkant av arkitektonisk design. [+]

Kursen syftar till att utrusta designers med nödvändiga kunskaper för att integrera miljödesignprinciper från ett tidigt stadium i designprocessen, så att de kan leverera verkligt hållbara byggnader.

12-månaders kurs i arkitektur och miljödesign är en designbaserad masterexamen som utformades för att ge avancerad utbildning i integrerad miljödesign och hållbarhet i arkitektur. Den är främst avsedd för utövare inom arkitektur och byggnadsindustri som vill bredda sin kunskap om hållbar byggnadskonstruktion och tillämpning av miljödesign principer och praktik i arkitektoniska projekt.

Kursen betonar ett problemlösande tillvägagångssätt där teknisk och teoretisk kunskap är väl integrerad i designprojekt, en unik inlärningsmetod inom miljödesignutbildning. Genom att använda designprojekten som fordon kommer du att introduceras till en integrerad designmetod där miljödesignsteorier och principer används för att informera designprocessen. Designförslag testas och förädlas med hjälp av en rad fysiska och datorbaserade simuleringsverktyg som finns tillgängliga från våra världsklassade anläggningar. Andra moduler lärs ut tillsammans med studio design för att stödja denna process.... [-]


MRes Electrical and Electronic Engineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

undervisning informerad av aktiva spetsforskare inom området tillgång till många online-resurser flexibilitet i kursinnehåll

Faciliteter

Våra anläggningar är utmärkta och inkluderar en Gigahertz tvärgående elektromagnetisk cell, en RF-anecho-kammare, ett system för optisk materialutvärdering, ett RF-lab, ett fotoluminesenslab, optik och ultraljudslaboratorier innefattande flera optiska bänkar, halvledarrum, förpackning , 270 kVA frekvensomriktare, dynamometerprovning till 800 kW och 120 000 varv per minut och miljöprovning inklusive temperatur, höjd, fuktighet och vibration.

Forskningsstöd

[-]

Kontakt
Besöksadress
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB