The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Nottingham: Ingenjörsvetenskapliga fakulteten

DeLunds tekniska högskola vid NottinghamÄr känd för sin världsklass forskning, inspirerande undervisning och diverse akademiska samhället.

Genom att gå med i Nottingham kommer du att vara en del av en grupp studenter från mer än 150 olika länder från hela världen.

 • 3: e i Förenade kungariket för forskningsstyrka inom ramen för REF 2014, den brittiska regeringens Research Excellence Framework
 • Mer än 98% av ingenjörsforskningen är av internationell kvalitet, med 85% av världens ledande eller internationellt utmärkta (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Faculty: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham är rankad i Storbritannien topp 10 för maskinteknik och elektroteknik (QS World Rankings 2017)

Du hittar fakulteten är en vänlig och stödjande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kreativa och inspirerande människor som är ivriga att dela sina erfarenheter.

Vi är engagerade i att stödja begåvade människor och att utveckla partnerskap med industrin, finansieringsorganen och myndigheter för att skapa en positiv miljö där upptäckt, stipendium, innovation, kommersiellt utnyttjande och offentligt engagemang trivs. Fakulteten är inblandad i hundratals levande forskningsprojekt och arbetar nära industrin. Vårt praktiska fokus och tillvägagångssätt kan hjälpa till att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att gå in på forskarutbildning eller bedriva en karriär inom ingenjörsverksamhet överallt i världen.

Genom att studera vid Nottingham kommer du att:

 • Utveckla avancerade marknadsförbara färdigheter
 • Undervisas av exceptionell och högt citerad akademisk personal, ofta världsledande inom sitt område
 • Bli en del av en global forskarutbildning med ett nätverk av internationella campus i Storbritannien, Kina och Malaysia
 • Graduate med en internationellt erkänd och värderad kvalifikation

Du lärs av akademiker som är passionerade för sina kompetensområden och är engagerade i att utveckla nästa generationens framtida ingenjörer, arkitekter och forskare. Som forskarstuderande i fakulteten får du tillgång till en imponerande serie av faciliteter och resurser för att stödja verksamheten över en rad olika specialiteter.

Många av våra kurser är ackrediterade av yrkesorganisationer och många av våra forskningsprojekt är tvärvetenskapliga och samlar ett brett spektrum av specialister från hela universitetet, forskningsinstitutioner, industripartner och myndigheter för att utveckla nya lösningar för utmanande globala problem.

Under 2012 öppnade vi Institute for Aerospace Technology (IAT), som är värd för Marie Curie Innovative Doctoral Program, som fokuserar på att leverera en plan för morgondagens lufttransport. Våra Creative Energy Homes är en sju husutveckling som ger en levande testplats för ledande företag att arbeta med universitetet för att undersöka integrationen av energieffektiv teknik i byggnader.

Våra forskningsstyrkor omfattar kompositmaterial, tillsatsframställning och 3D-utskrift, energi, hållbarhet och rymd. Vi har en av de största kraftelektronikforskningsgrupperna och en av världens största tillsatser för tillverkning av tillsatser.

The University of Nottingham

 • Tilldelas ett Guldbetyg för vår enastående undervisning i Storbritanniens Undervisnings Excellence Framework (TEF) 2017
 • Ett av de riktade universiteten i Storbritannien av akademiska arbetsgivare (Nummer 1 mest riktade universitetet (Graduate Market i 2014) och näst mest riktade universitet (Graduate Market i 2015 och 2016) - High Fliers Research)
 • Namnad Årets Universitet för Graduate Sysselsättning i Tiderna och Söndagstiderna Bra Universitetsguide 2017

University of Nottingham Center for English Language Education (CELE) ger högkvalitativ akademisk engelska och studieförberedelser och stöd för och före elevernas studier.

Platser

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, england, Storbritannien

Program

MSc
Skolan erbjuder också: