The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Nottingham: Faculty of Engineering

Ingenjörsvetenskapliga fakulteten i Nottingham är känd för sin forskning i världsklass, inspirerande undervisning och mångsidigt akademiskt samhälle.

Genom att gå med oss på Nottingham kommer du att vara en del av en grupp studenter från mer än 150 olika länder från hela världen.

  • 3: e i Storbritannien för forskningskraft enligt REF 2014, den brittiska regeringens forskningsramverk för forskning
  • Mer än 98% av ingenjörsforskningen är av internationell kvalitet, med 85% klassad som världsledande eller internationellt utmärkt (REF 2014)

Du hittar fakulteten är en vänlig och stödjande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kreativa och inspirerande människor som är angelägna om att dela med sig av sina erfarenheter.

Vi är engagerade i att stödja begåvade människor och att utveckla partnerskap med industrin, finansieringsorgan och myndigheter för att skapa en positiv miljö där upptäckt, stipendium, innovation, kommersiellt utnyttjande och offentligt engagemang trivs. Fakulteten är involverad i hundratals levande forskningsprojekt och arbetar nära med industrin. Vårt praktiska fokus och tillvägagångssätt kan hjälpa dig att förse dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att flytta till forskarutbildning eller bedriva en karriär inom teknik var som helst i världen.

Genom att studera i Nottingham kommer du att:

  • Utveckla avancerade marknadsförbara färdigheter
  • Lär dig av exceptionell och högt citerad akademisk personal, ofta världsledande inom sitt område
  • Var en del av en global forskarutbildning med ett nätverk av internationella campus i Storbritannien, Kina och Malaysia
  • Examen med en internationellt erkänd och värderad kvalifikation

Du kommer att undervisas av akademiker som brinner för sina kompetensområden och engagerade i att utveckla nästa generations framtida ingenjörer, arkitekter och forskare. Som doktorand vid fakulteten får du tillgång till en imponerande uppsättning anläggningar och resurser för att stödja aktiviteter inom olika specialiteter.

Många av våra kurser är ackrediterade av professionella organ, och många av våra forskningsprojekt är tvärvetenskapliga och samlar ett brett spektrum av specialister från hela universitetet, forskningsinstitutioner, branschpartner och myndigheter för att utveckla nya lösningar för utmanande globala frågor.

År 2012 öppnade vi Institute for Aerospace Technology (IAT), som är värd för Marie Curie Innovative Doctoral Program med fokus på att leverera en plan för morgondagens lufttransport. Våra Creative Energy Homes är en utveckling med sju hus som ger en levande testplats för ledande företag att arbeta med universitetet för att undersöka integrationen av energieffektiv teknik i byggnader.

Våra forskningsstyrkor inkluderar kompositmaterial, additiv tillverkning och 3D-utskrift, energi, hållbarhet och flyg. Vi har en av de största forskargrupperna för kraftelektronik och en av de största forskargrupperna för tillverkning av tillsatser.

University of Nottingham

  • Tilldelades ett guldbetyg för vår enastående undervisning i Storbritanniens Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
  • Ett av de mest riktade universiteten i Storbritannien av doktorander (nummer 1 mest riktade universitet (Graduate Market 2014) och näst mest riktade universitet (Graduate Market 2015 och 2016) - High Fliers Research)
  • Utsågs till Årets universitet för doktorandanställning i The Times och The Sunday Times Good University Guide 2017

University of Nottingham's Center for English Language Education (CELE) erbjuder högkvalitativ akademisk engelska och studieförberedelser och stöd före och under studenternas studier.

Platser

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium