UCFB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

UCFB är en världsförsta inom idrottsutbildning som erbjuder universitetsgrader och utbildning inom fotboll och sport. UCFB erbjuder en exceptionell miljö att leva och lära sig i, med UCFB anläggningar på två inspirerande campus i London och Manchester, som har de ikoniska stadionerna Wembley och Etihad i hjärtat.

UCFB är dedikerat till leverans av banbrytande grund- och forskarutbildningar inom strategiska, operativa och affärsmässiga aspekter av fotbollsbranschen och bredare sport- och evenemangsindustrier. UCFB har utvecklat en profil för banbrytande kvalifikationer för att göra det möjligt för dem som arbetar inom branschen att driva fram sin karriär och för att ge en gateway för dem som strävar efter att följa sina ambitioner att arbeta i denna globala marknadssektor med flera miljarder pund. Dessa program ger varje student möjlighet att studera ett traditionellt akademiskt ämne inom ramen för en bransch som de har en genuin passion och intresse för.

Postgraduate degrees

UCFB har utvecklat en profil för banbrytande forskarutbildningar för att göra det möjligt för dem som arbetar inom branschen att driva fram sin karriär och för att ge en gateway för dem som strävar efter att följa sina ambitioner att arbeta i denna spännande globala marknad för flera miljarder pund.

Som med alla våra program lärs våra doktorsexamen av ledande figurer inom fotbollsbranschen och idrottshögskolan. Våra studenter kommer att ha möjlighet att höra från och arbeta med ledare från branschen och utveckla specifika intressen genom en forskningsavhandling.

Varje program har utformats med den globala industrin med tanke på att varje student får de bästa affärs- och förvaltningskunskaperna som krävs för att vara framgångsrik inom fotbolls-, sport- och evenemangsbranschen.

En unik och populär aspekt av våra Masters-program är ett banbrytande partnerskap med Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, utbildningsvågen till världens största fotbollsklubb, som ser MSc International Sport Management-studenter får det oöverträffade möjligheten att leva, lära och arbeta i den spanska huvudstaden under det ettåriga programmet.

Forskarutbildningsprogram

 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc fotbollsträning
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSc fotbollskommunikation

Faciliteter

UCFB Wembley

UCFB Wembley, London, har den ikoniska Wembley Stadium i hjärtat av sitt campus. Vad kan vara mer motiverande för en framtida karriär inom fotbolls- och sportbranschen än att gå in i världens mest berömda stadion? Vårt UCFB Wembley-campus har utmärkta faciliteter med föreläsningsteatrar, seminarierum, tysta studieområden, bibliotek och mediesviter för att nämna några.

Bara en kort promenad från stadion ligger våra omgivande lärande faciliteter på Wembley Library och Drum Theatre i Brent Civic Center, och Wembley Holiday Inn, Hilton och Novotel Business Centers, som alla erbjuder professionella omgivningar för att främja din pedagogiska upplevelse. UCFB har säkerställt att dessa anläggningar upprätthåller en konsekvent och exceptionell inlärningsmiljö för våra studenter.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus är vårt toppmoderna campus som ägnas åt fotbollsbranschen och relaterade industrier i hjärtat av Manchester - en av världens mest kända fotbollsstäder med en blomstrande studentpopulation.

Med Etihad Stadium i hjärtat av campus kan eleverna leva, lära och arbeta i mitten av en av Europas mest progressiva fotbollsfaciliteter. Med imponerande faciliteter på plats som är tillgängliga för att hjälpa dina studier, inklusive fantastiska föreläsningssalar och seminarier, studentrum och cafeteria, bibliotek, mediasvit och tysta studiezoner, är det svårt att inte inspireras av din omgivning.

De faciliteter i världsklass som finns på Etihad Campus inkluderar:

 • Manchester Regional Arena - en åtsbanespana och arena med kapacitet för 6 500 åskådare. Utrymmet användes ursprungligen som ett uppvärmningsområde under 2002 Commonwealth Games;
 • National Squash Center - hemmet England Squash och Manchester Squash Club;
 • Regional Tennis

Förutom Etihad Stadium och Etihad Campus, kommer UCFB studenter att undervisa på närliggande Belle Vue Sports Village - ett helt nytt sportkomplex med flera miljoner pund som består av följande anläggningar:

 • Belle Vue Fritidscenter - inklusive två toppmoderna väderlägen, hälso- och fitnessrum, dansstudio och åtta badminton-sportsporthallar.
 • National Basketball Performance Center - tre FIBA-standard domstolar och är hem för Basketlands Englands landslag;
 • National Speedway Stadium - hem till Belle Vue Aces och ett antal state-of-the-art undervisning utrymmen.

Bibliotekstjänster

Båda campuserna har bibliotek med ett brett utbud av läroböcker tillgängliga för att hjälpa dina studier. Det finns också toppmoderna datorsuper med Mac-datorer, så att studenterna får tillgång till den bästa tekniken och utrustningen som finns tillgänglig varje dag.

Studentliv

Studentkårens roll är att representera UCFB studenter och göra din tid här så spännande och givande som möjligt. SU ansvarar också för studentengagemang runt varje campus, till exempel att planera oförglömliga sociala evenemang och att vara studentens röst och kontaktpunkt med ledningen.

Varje SU-ledamot väljs till sin tjänst och är stolt över sin roll vid UCFB . SU ansvarar för att organisera den alltid otroliga årliga Freshers 'Week i början av varje läsår. Den veckolånga festen är ett bra tillfälle för nya studenter att träffas och inkluderar livemusik, en resa till en fotbollsmatch och roliga spel runt London och Manchester - beroende på ditt campus - att lära känna området.

Under din tid på UCFB har du möjlighet att delta i ett antal roliga och unika resor som kommer att leva länge i minnet. Tidigare resor har inkluderat en dag på Cheltenham Races, båtfester och exklusiva nattklubbevenemang.

UCFB Athletic Union gör det möjligt för elever att delta i ett antal sporter under sin tid här, oavsett om de är konkurrenskraftiga eller rekreativa.

Vi har lag på båda campuserna för manliga och kvinnliga studenter, inklusive fotboll, rugby, squash och basket, med mer sport tillagd hela tiden.

Ett antal av våra lag tävlar i de brittiska universiteten och högskolorna Sport (BUCS) ligor och turneringar - den ledande arrangören av konkurrensaktivitet bland universitet. Våra fotbollslag på båda campuserna har haft särskilt framgång de senaste åren. Om en sport du spelar inte har ett lag på UCFB kan det finnas möjlighet att etablera en. Våra sportkoordinatorer hjälper alltid gärna till och diskuterar nya idéer för att bredda de aktiviteter som erbjuds studenterna.

Studenter som vill delta i individuella idrottsaktiviteter uppmuntras också att tävla och kommer att få stöd av UCFB att delta i tävlingar under hela sin tid här.

För studenter som föredrar att observera snarare än att delta, finns det också möjligheter att gå med i matchdagens UCFB från UCFB : s respektive sidor. Möjligheten att filma matcher, intervjua spelare och skriva matchrapporter hjälper inte bara elever att främja varandras framgångar, utan det är också en möjlighet för spirande sportmedarbetare att förbättra deras skicklighet.

Bor i London

Under senare år har stora studier visat att London är den mest önskvärda platsen på jorden att arbeta, Storbritanniens favoritstad, Europas huvudstad och världens mest populära turistdestination. UCFB Wembley ligger bara 20 minuters tunnelbanesresa till stadens centrum och ett överflöd av världsberömda landmärken, restauranger, idrottsarenor och kulturella sevärdheter.

Bor i Manchester

Manchester är synonymt med fotbollssuccé och är hem till två av Premier League-jättarna, Manchester City och Manchester United. Bortsett från fotboll, finns det stora följder för rugby liga, rugby union, cricket och cykling också. Levande musik ligger också i hjärtat av denna stad, med många kända arenor som Oasis och The Stone Roses prydde utställningsband på en nattlig grund. Shopping, museer, barer och restauranger gör också denna stad en av Storbritanniens finaste.

UCFB : s globala studienav

UCFB : s globala studienav finns i några av världens mest spännande idrottsmål. New Yorks Red Bull Arena, Atlantas helt nya Mercedes-Benz Stadium, Toronto FC: s BMO-fält och Melbourne Cricket Ground, kommer alla att vara värd för veckolånga UCFB Global Summits världen över, vilket gör det möjligt för studenter och akademiker att förbättra sina kunskaper och kunskaper om den internationella sportindustrin.

Platser

london

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS london, england, Storbritannien

Wembley

Address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, england, Storbritannien