UCFB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

UCFB är en världsförsta inom idrottsutbildning som erbjuder universitetsgrader inom fotbolls- och sportbranschen. Vi erbjuder en exceptionell miljö att leva och lära sig i, med modernaste anläggningar på två inspirerande campus i London och Manchester, som har de ikoniska stadionerna Wembley och Etihad i hjärtat.

UCFB är dedikerat till leverans av banbrytande forskarutbildningar inom strategiska, operativa och affärsmässiga aspekter av fotboll och sport. UCFB har utvecklat en profil för banbrytande kvalifikationer för att göra det möjligt för dem som arbetar inom branschen att driva fram sin karriär och för att ge en gateway för dem som strävar efter att följa sina ambitioner att arbeta i den globala sektorn för flera miljarder pund. Som en del av UCFB : s UCFB har vi också ett urval av online- och blandade program för att ge studenter chansen att främja sina karriärambitioner från komforten i sitt eget hem och inom en tidsram som är mer lämpad för deras livsstil.

UCFB har också ett antal partnerskap med några av de ledande namnen inom idrotten, inklusive Fotbollförbundet, League Managers Association, National League och The Rugby Football League, vilket ger studenter tillgång till några av de största och bästa sinnena inom fotboll och sport.

Vi är stolta över att 92% av kandidaterna är heltidsanställda inom sex månader och 82% arbetar inom idrott.

Postgraduate degrees

UCFB har utvecklat en profil för banbrytande forskarutbildningar för att göra det möjligt för dem som arbetar inom branschen att driva fram sin karriär och för att ge en gateway för dem som strävar efter att följa sina ambitioner att arbeta i denna spännande globala marknad för flera miljarder pund.

Som med alla våra program lärs våra doktorsexamen av ledande figurer inom fotbollsbranschen och idrottshögskolan. Våra studenter kommer att ha möjlighet att höra från och arbeta med ledare från branschen och utveckla specifika intressen genom en forskningsavhandling.

Varje program har utformats med den globala industrin med tanke på att varje student får de bästa affärs- och förvaltningskunskaperna som krävs för att vara framgångsrik inom fotbolls-, sport- och evenemangsbranschen.

Forskarutbildningsprogram

 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc Fotbollscoaching & -analys
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSc Fotbollskommunikation och digital marknadsföring
 • MA Fotbollscoaching (blandad)

Faciliteter

UCFB Wembley

UCFB Wembley, London, har den ikoniska Wembley Stadium i hjärtat av sitt campus. Vad kan vara mer motiverande för en framtida karriär inom sportbranschen än att gå in i världens mest berömda stadion?

Vårt UCFB Wembley-campus har utmärkta faciliteter med föreläsningsteatrar, seminarierum, tysta studieområden, bibliotek och mediesviter för att nämna några.

De oöverträffade anläggningarna på UCFB Wembley inkluderar:

 • Wembley Stadium - hjärtat av UCFB Wembley campus;
 • The Hive, London - hem för UCFB Academy, Wembley;
 • Bridge Park Community Leisure Centre - är ett fritidscenter för flera sportar;
 • The Drum Theatre & Conference Center - Beläget mittemot Wembley Stadium är The Drum ett modernt evenemangsrum i hjärtat av förnyelsen av Brent. Förutom moderna evenemangsområden erbjuder anläggningen catering på plats och drar nytta av dess stora tillgänglighet till centrala London;
 • Vale Farm Sports Center - bara en kort promenad från tunnelbanestationen North Wembley (Bakerloo), har Vale Farm ett antal faciliteter inklusive en 3G-fotbollsplan, tennisbanor, ett modernt gym och idrottshall för många sportaktiviteter ;
 • UCFB Study Hub - en modern studentfacilitet inkluderar ett bibliotek, studienub och socialt utrymme, samt pastoral och lärande stöd drop-in-tjänster;
 • Purushottam Mahal Sports Hall - En del av Shree Muktajeevan Swamibapa-komplexet i Kingsbury, idrottshallen ligger bara en kort promenad från Kingsbury tunnelbanestation (Jubilee);
 • Forum House - hemmet för UCFB Study Hub, bibliotek, mediasvit och samtida föreläsningsteatrar;
 • Crescent House - har moderna inlärningsutrymmen;
 • Hendon FC - hem för olika UCFB fotbollslag och ett praktiskt och teoretiskt utbildningsrum för coachningsprogram.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus är vårt toppmoderna campus som ägnas åt fotbollsindustrin i hjärtat av Manchester - en av världens mest kända fotbollsstäder med en blomstrande studentpopulation.

Med Etihad Stadium i hjärtat av campus kan eleverna leva, lära och arbeta i mitten av en av Europas mest progressiva fotbollsfaciliteter. Med imponerande faciliteter på plats som är tillgängliga för att hjälpa dina studier, inklusive fantastiska föreläsningssalar och seminarier, studentrum och cafeteria, bibliotek, mediasvit och tysta studiezoner, är det svårt att inte inspireras av din omgivning.

De faciliteter i världsklass som finns på Etihad Campus inkluderar:

 • Etihad Stadium - Etihad Stadium med 55 000 kapacitet ligger i hjärtat av Etihad Campus;
 • Manchester Sports Village, Belle Vue - undervisningsplatsen för alla icke-fotbollsstudenter på UCFB Etihad Campus;
 • Curzon Ashton - UCFB utnyttjar de faciliteter som finns tillgängliga på Curzon Ashton inklusive en 3G-tonhöjd;
 • National Basketball Center - National Basketball Center, som ligger bredvid Manchester Sports Village, har tre domstolar med markeringar för basket och netboll. Det inkluderar också ett fritidscenter, dansstudio och gymmet;
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - Ligger mittemot Piccadilly Station och i hjärtat av Manchester, denna helt nya moderna studentanläggning;
 • Manchester Regional Arena - en åtsbanespana och arena med kapacitet för 6 500 åskådare. Utrymmet användes ursprungligen som ett uppvärmningsområde under 2002 Commonwealth Games;
 • National Squash Center - hemmet England Squash och Manchester Squash Club;
 • Manchester Tennis & Football Center - en blandning av sex inomhus- och tre utomhusbanor fullt upplysta till LTA-standarder, tillsammans med tre 5-sida-3G-fotbollsplaner;
 • National Speedway Stadium - hem till Belle Vue Aces och ett antal undervisningsutrymmen;
 • National Cycling Center - ett av världens finaste och snabbaste brädspår, British Cycling-hemmet och Storbritanniens enda permanenta BMX-spår inomhus;
 • Ten Acres Lane Sports Complex - hem för National Taekwondo Center. Anläggningen erbjuder också en modern 3G-fotbollsplan.

Bibliotekstjänster

Båda campuserna har bibliotek med ett brett utbud av läroböcker tillgängliga för att hjälpa dina studier. Avancerade datorsviter finns också tillgängliga, vilket ger eleverna tillgång till den bästa tekniken och utrustningen som finns tillgänglig dagligen.

Studentliv

Studentkårens roll är att representera UCFB studenter och göra din tid här så spännande och givande som möjligt. SU ansvarar också för studentengagemang runt varje campus, till exempel att planera oförglömliga sociala evenemang och att vara studentens röst och kontaktpunkt med ledningen.

Varje SU-ledamot väljs till sin tjänst och är stolt över sin roll vid UCFB . SU ansvarar för att organisera den alltid otroliga årliga Freshers 'Week i början av varje läsår. Den veckolånga festen är ett bra tillfälle för nya studenter att träffas och inkluderar livemusik, en resa till en fotbollsmatch och roliga spel runt London och Manchester - beroende på ditt campus - att lära känna området.

Under din tid på UCFB har du möjlighet att delta i ett antal roliga och unika resor som kommer att leva länge i minnet. Tidigare resor har inkluderat en dag på Cheltenham Races, båtfester och exklusiva nattklubbevenemang.

UCFB Athletic Union gör det möjligt för elever att delta i ett antal sporter under sin tid här, oavsett om de är konkurrenskraftiga eller rekreativa.

Vi har lag på båda campuserna för manliga och kvinnliga studenter, inklusive fotboll, rugby, squash och basket, med mer sport tillagd hela tiden.

Ett antal av våra lag tävlar i de brittiska universiteten och högskolorna Sport (BUCS) ligor och turneringar - den ledande arrangören av konkurrensaktivitet bland universitet. Våra fotbollslag på båda campuserna har haft särskilt framgång de senaste åren. Om en sport du spelar inte har ett lag på UCFB kan det finnas möjlighet att etablera en. Våra sportkoordinatorer hjälper alltid gärna till och diskuterar nya idéer för att bredda de aktiviteter som erbjuds studenterna.

Studenter som vill delta i individuella idrottsaktiviteter uppmuntras också att tävla och kommer att få stöd av UCFB att delta i tävlingar under hela sin tid här.

För studenter som föredrar att observera snarare än att delta, finns det också möjligheter att gå med i matchdagens UCFB från UCFB : s respektive sidor. Möjligheten att filma matcher, intervjua spelare och skriva matchrapporter hjälper inte bara elever att främja varandras framgångar, utan det är också en möjlighet för spirande sportmedarbetare att förbättra deras skicklighet.

Bor i London

London är symbolen för en världsstad. Under de senaste åren har stora studier visat att det är den mest önskvärda platsen på jorden att arbeta, Storbritanniens favoritstad, Europas huvudstad och världens mest populära turistdestination. Inte illa att gå för huvudstaden i ett land som är drygt hälften av Kaliforniens storlek.

Medan Wembley är beläget i nordvästra London, ger bekväm tillgång till tunnelbanans Metropolitan och Jubilee Lines att centrala attraktioner och bekvämligheter kan nås på bara 20 minuter med tåg. Med detta i åtanke är det lätt att se varför så många elever väljer att registrera sig på UCFB Wembley.

Bor i Manchester

Manchester är synonymt med fotbollssuccé och är hem till två av Premier League-jättarna, Manchester City och Manchester United. Bortsett från fotboll, finns det stora följder för rugby liga, rugby union, cricket och cykling också. Levande musik ligger också i hjärtat av denna stad, med många kända arenor som Oasis och The Stone Roses prydde utställningsband på en nattlig grund. Shopping, museer, barer och restauranger gör också denna stad en av Storbritanniens finaste.

UCFB : s globala studienav

UCFB : s globala studienav finns i några av världens mest spännande idrottsmål. New Yorks Red Bull Arena, Atlantas helt nya Mercedes-Benz Stadium, Toronto FC: s BMO-fält och Melbourne Cricket Ground, kommer alla att vara värd för veckolånga UCFB Global Summits världen över, vilket gör det möjligt för studenter och akademiker att förbättra sina kunskaper och kunskaper om den internationella sportindustrin.

Platser

manchester

Address
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF manchester, england, Storbritannien

Wembley

Address
UCFB Wembley
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom

Wembley, england, Storbritannien

london

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium