University Centre Grimsby

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkomna världen att lära sig och lyckas

University Centre Grimsby och Grimsby Institute tillhör Grimsby Institute Group, ett av Storbritanniens största leverantörer av fortbildning och högre utbildning, som ligger i den historiska staden Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby har en lång historia som en blomstrande fiskehamn, med café barer, pubar och restauranger, och inom ett par miles, hittar du landskapet och sandstränderna och traditionella seaside narr av Cleethorpes, nära livliga städer; Lincoln, York och Hull, som är allt perfekt för shopping och kulturella sevärdheter som museer och teatrar.

Förutom att vara en mycket trevlig och prisvärd plats att bo och studera, har du mycket att se och göra i Grimsby. Några minuters promenad från campus hittar du våra bostadshus av hög kvalitet. Vårt utmärkta utbud av vidareutbildning och högre utbildning kurser levereras i goda resurser undervisningslokaler.

Vi hjälper dig att nå dina framgångar och mål och ger gott stöd - både i och utanför klassrummet.

Banor

Vi har ett brett utbud av grund- och forskarutbildning för internationella studenter. Det är viktigt att vi hjälper dig att välja en kurs som är precis rätt för dig, så att vi kan se till att du har en perfekt och trevlig utlandsstudier erfarenhet. För att vara berättigad till en Tier 4 Studentvisum den kurs du söker måste vara på heltid och vara minimal nivå 3 på nationell kvalifikationsram.

Hur man ansöker

Om du är en internationell student, ville ansöka om en kurs på Grimsby Institute eller University Centre Grimsby måste du följa en strikt uppsättning instruktioner, särskilt om du är en icke-EU-medborgare och kräver visum för att studera i Storbritannien .

Från den dag du ansöker vi kommer att vara i regelbunden kontakt via e-post så att du vet hur din ansökan. När din ansökan har godkänts och du har fått dina officiella dokument som vi kommer att stödja dig med råd under hela ditt Visa process.

Vid mottagning en giltig Studentvisum kommer du sedan göra dina researrangemang och hålla oss informerade. Om du har några frågor eller funderingar på någon punkt som vi är här för att hjälpa när som helst och på alla sätt vi kan. Detta är den tid då vi kan ordna boende inom våra Halls of Residence.

Grimsby Institute & University Centre Grimsby uppgifter som en licensierad sponsor

Vi har en licens för att sponsra studenter som ställer skyldigheter på oss. För att uppfylla dessa villkor måste vi: - Behåll en kopia av ditt pass (s), Visa (s) och / eller Biometrics kort (s) - Håll ett register över dina kontaktuppgifter och brittiska adress up-to-date. Detta övervakas av International Office och rapporteras till UKBA vid behov

Vi kommer att rapportera till Storbritannien Border Agency (UKBA) om:

Du misslyckas med att anmäla i tid Du är frånvarande utan tillstånd under en förutbestämd period Vi är inte längre din licensierade sponsor Din situation förändras om, till exempel, din kurs av studie förändringar eller blir kortare eller längre Vi har bevis på att du bryter mot villkoren för ditt Visa

Att bo i Grimsby

Grimsby ligger på östkusten i Förenade kungariket och har en befolkning på cirka 160.000 personer. Grimsby grundades på fiskeindustrin och förr, var en av de största fiskehamnar i världen. Idag Grimsby stöder stora livsmedelsindustrin, kemiska och petroleum företag som använder våra omfattande hamnar export inkörsport till Europa och världen. Den omgivande landsbygden ger gott om möjligheter till friluftsliv. Den vackra och fridfulla Lincolnshire Wolds, nyfikna kuster och de långa sandstränderna erbjuder mycket att utforska med cykel eller till fots.

Första gången besökare till området ofta förvånad över hur många anläggningar för underhållning, sport- och fritidsaktiviteter i och runt Grimsby. Om du är intresserad av sport, kan du njuta av komfort erbjuder de två moderna fritidsgårdar, där simning, skridskoåkning, squash, badminton och fitness sviter bland många andra aktiviteter kan avnjutas.

Det finns också en friidrottsarena och en up-to-date simning komplex nära institutet. Om du gillar att titta på sport, är Blundell Park hem till Grimsby Town Football Club och området har ett antal cricket klubbar samt tillgång till alla stora idrottsgrenar.

Den närliggande kuststaden Cleethorpes har också en bowling center, biopalats och den enormt framgångsrika Pleasure Island nöjespark.

Grimsby Auditorium har allt från levande underhållning, konserter och Royal Shakespeare Company, med mindre lokaler såsom Caxton Theatre och Parkway Cinema erbjuder ett utbud av pjäser, musikaler och andra former av teater och konst.

Både Grimsby och Cleethorpes, erbjuder bra shopping med en rad stora namn återförsäljare och butiker. Ett bra nattliv är också erbjuds med ett brett utbud av pubar, klubbar, restauranger och take-away.

Denna skola erbjuder program i:

Engelska

Program

Bachelor i Business Management Bachelor i Business Management med marknadsföring Kandidatexamen i film och TV-produktion Kandidatexamen i spel Design & Development MBus Strategic Business Environment HND Engineering International Foundation Year i företagsekonomi

Platser

Grimsby

University Centre Grimsby International Office

Address
University Centre Grimsby - International Office
Nuns Corner,

DN34 5BQ Grimsby, england, Storbritannien
Telefon
+44 1472 311222

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium