University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UCL-institutet för hjärt-kärlsvetenskap inrättades 2011 och syftar till att vara ett världsklass av excellens i banbrytande roman, integrationsstrategier inom förebyggande och terapeutisk kardiovaskulär medicin. UCL-institutet för kardiovaskulär vetenskap bygger på UCL-fakulteten för folkhälsovetenskap och sammanför grundläggande och kliniska forskare från UCL och expertkliniker från UCL-partnersjukhus.

Handla om

UCL-institutet för kardiovaskulär vetenskap samlar grundläggande och kliniska forskare från UCL och expertkliniker från UCL-partnersjukhus för att tillhandahålla:

  • Innovativ forskning för förebyggande och behandling av hjärt- och cirkulationssjukdomar
  • Undervisning i världsklass i kardiovaskulära vetenskaper
  • Framåtriktad politikutveckling för effektiv hantering av hjärt- och kärlsjukdomar

Vi har cirka 140 anställda och 40 forskarstuderande som är baserade i olika forskningscentra över Bloomsbury campus och på UCL partners sjukhus.

Vår forskning är bred och spänner över upptäcktsbaserad laboratorievetenskap, klinisk översättning och experimentell medicin samt hälsovårdens utvärdering, genomförande och politik. Mycket av arbetet är tvärvetenskapligt och integrerar med UCL Engineering, Nanotechnology, Chemistry, Behavioral Science, och UCL Genetics Institute. Vi har en blomstrande koppling med ledande kardiovaskulära forskare och kliniker vid Yale University genom Yale UCL Collaborative.

Undervisning

Studenter vid UCL-institutet för hjärt-kärlsvetenskap drar nytta av de produktiva samarbeten mellan forskare och kliniska forskare och exponering för kliniska aspekter av forskningsaktiviteter samt tillgång till faciliteter i världsklass.

Centralt för vår verksamhet är ett nära samarbete mellan industri, kliniker och akademiker. Betydande inkomster från vetenskapliga bidrag och välgörenhetsorganisationer stöder vår roll som ledare inom kardiovaskulär forskning i Storbritannien.

Vi driver ett "kompis" mentorprogram för att stödja, inspirera och vägleda eleverna att vidareutbilda sina karriärer både inom institutet och i det vetenskapliga samhället som helhet.

Forskning

Vår forskning är bred och spänner över upptäcktsbaserad laboratorievetenskap, klinisk översättning och experimentell medicin samt hälsovårdens utvärdering, genomförande och politik. Mycket av arbetet är tvärvetenskapligt och integrerar med UCL Engineering, Nanotechnology, Chemistry, Behavioral Science, och UCL Genetics Institute.

Platser

london

Address
Gower Street
WC1E 6BT london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: