University of East Anglia Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UEA samhällsvetenskap vid avancerad nivå

Mata din passion för samhällsvetenskap vid UEA. Fördjupa dina kunskaper, specialisera sig, ta din karriär till nästa nivå, utmana dig själv, ge dig själv kanten med arbetsgivarna.

Det finns ingen bättre plats att fördjupa dig i varje detalj i din valda området.

Den Samhällsvetenskapliga fakulteten vid University of East Anglia är hem till sju skolor i studien som arbetar i framkant av akademiska och yrkesmässiga utveckling. Individer som studerar inom fakulteten kan dra nytta av utmärkt akademisk kompetens och oberoende studiemöjligheter.

Med ett utmärkt forskning och undervisning profil, fakulteten erbjuder starka internationella kopplingar till institut, offentliga och privata organisationer, internationella nätverk, regeringar, politiska rådgivare och forskningsråd hela världen.

Dess lysande rykte garanterar att akademiker är utrustade för att ange ett brett spektrum av yrken med de grundläggande kunskaper som behövs för att lyckas.

De sju tvärvetenskapliga skolor i studien har kraftfulla rykte inom områdena:
• Företagsledning
• Ekonomi
• Utbildning och livslångt lärande
• International Development
• Lag
• Socialt arbete och socialpolitik
• Psykologi

Forskarutbildning Finansiering

Forskarutbildning Stipendier, stipendier och doktorandtjänster är tillgängliga för studenter inom samhällsvetenskapliga fakulteten och är vanligtvis tilldelas på grundval av akademiska meriter. Sista ansökningsdag varierar, så du uppmanas att tillämpa så tidigt som möjligt i år för inträde. För att undersöka närmare om finansiering kopplat till ditt område av studien besöka UEA hängivna sida för Forskarutbildning finansieringsmöjligheter.

UEA: Världsledande institution med studenter på dess hjärta

Den University of East Anglia (UEA) är en internationellt erkänd, campus-baserade universitet som ger högsta kvalitet akademiska, sociala och kulturella anläggningar till över 15.000 studenter. UEA: s forskarutbildning gemenskap är ca 3500 studenter, som utgör en av de centrala styrkor universitetet.

Bevisa sin pionjäranda, UEA sitter stolt i Topp 1% av universiteten i världen (Times Higher World League Tabell 2015-16) och konsekvent utför i Topp 5 för studerande erfarenhet i National Student Survey sedan starten för 10 år sedan.

Campus ligger i ett naturskönt område i Norwich, England första UNESCO stad Litteratur. Det är bara två miles från hjärtat av staden, som lätt nås till fots, cykel eller buss. Den fantastiska Norfolk kusten är en timme bort och London en snabb 2 timmar med tåg. Detta unikt placerade universitetet är också en del av Norwich Research Park, En av Europas största koncentrationen av forskare inom områdena miljö, hälsa och växtvetenskap.

Sportanläggningar på campus inkluderar Sports, Som inrymmer en olympisk simbassäng och regelbundet värd lokala och internationella idrottsevenemang. UEA har även den världsberömda Sainsbury Centre for Visual Arts och är värd en internationell Literary Festival att presentera kända namn som Ian McEwan, Kazuo Ishiguro och Anne Enright (alla UEA Kreativt skrivande kurs alumner).

Om du vill förändra världen med din examen, gör en inverkan på din bransch och nå din fulla potential - University of East Anglia är en lysande nästa steg.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MRE Samhällsvetenskapliga Forskningsmetoder

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

Den MRes Social Science Research Methods grad erbjuder ett avancerat program för forskarutbildning. Kursen är perfekt för sökande som överväger att gå på att studera för en doktorsexamen. Du kommer att studera kärnFakultets moduler som innehåller allmänna samhällsvetenskaplig forskning kompetens, bred utbildning i samhällsvetenskaplig forskningsmetoder och avancerad utbildning i kvalitativa och kvantitativa metoder. [+]

Den MRes Social Science Research Methods grad erbjuder ett avancerat program för forskarutbildning. Kursen är perfekt för sökande som överväger att gå på att studera för en doktorsexamen. Du kommer att studera kärnFakultets moduler som innehåller allmänna samhällsvetenskaplig forskning kompetens, bred utbildning i samhällsvetenskaplig forskningsmetoder och avancerad utbildning i kvalitativa och kvantitativa metoder. Du kommer också att få Skolbaserade forskningskompetens och ämnesbaserad utbildning som du kommer att förvärva specialistkunskaper som gör att du kan tillämpa de grundläggande principerna för samhällsvetenskaplig forskning och design till dina egna forskningsprojekt. University of East Anglia har rankats 10 i Storbritannien för kvaliteten på sin forskningsresultaten och 21 totalt bland alla traditionella brittiska institutioner i forskning Excellence Framework (REF) 2014. Resultaten visar att mer än 82 procent av UEA forskning klassificeras som antingen "världsledande" eller "internationellt utmärkt", bekräftar UEA: s position som en ledande forskningsinstitution som gör en betydande inverkan på de globala utmaningarna som samhället står inför. Kursen finns i följande ämnes inriktningar: Utbildning och livslångt lärande Socialt arbete och socialpolitik psykologi lag Business and Management International Development Graden kan studeras under ett år på heltid eller två år på deltid. Registreringsdatum är: September. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters-program med målet att stärka dina kunskaper. Rådgivare sessioner för att stödja lärande och karriärutveckling inträffar under hela året. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

MSc

Civilekonom

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Civilekonom är en bred forskningsutbildning utformad för att ge dig en möjlighet att utveckla teoretiska och kvantitativa kunskaper. Utöver de obligatoriska moment, kommer du att ha möjlighet att välja alternativ från en rad olika områden inom ekonomi och samhällsvetenskap eller att fokusera mer snävt enligt din individuella karriärplan. [+]

Kurs Detalj Civilekonom är en bred forskningsutbildning utformad för att ge dig en möjlighet att utveckla teoretiska och kvantitativa kunskaper. Utöver de obligatoriska moment, kommer du att ha möjlighet att välja alternativ från en rad olika områden inom ekonomi och samhällsvetenskap eller att fokusera mer snävt enligt din individuella karriärplan. Om du tar den här kursen kommer du att uppmuntras att delta i relevant workshops, seminarier och konferenser i specialområden enligt dina intressen och för vilka University of East Anglia är känd. Dessa inkluderar Centrum för konkurrenspolitiken (KKP), Centrum för beteende och experimentell samhällsvetenskap (CBESS), vår växande forskningsbasen på de finansiella marknaderna, och forskarseminarier i School of Environmental Sciences. Civilekonom passar in i vår akademiska och yrkesmässiga programmet och är utformad för att ge intensiv forskning ledd utbildning i avancerad ekonomisk teori, ekonometri och forskningsmetoder, samt en viss specialitet. Den är lämplig för dem med en bra grundexamen (motsvarande 2: 1 eller 1: a) som innehåller en avsevärd del av ekonomi eller som har en Examen i nationalekonomi. Denna kurs är perfekt för dem som syftar till att få anställning som professionella ekonomer i regeringen, finansiella institutioner, företag, handel, industri, internationella organ och andra liknande organisationer. Det är också lämplig för dem som söker eventuell PhD registrering och / eller en akademisk karriär som föreläsare i nationalekonomi. Många av våra tidigare doktorander håller nu akademiska poster som föreläsare i universitetets institutioner både i Storbritannien och utomlands. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment i ekonomisk teori och ekonometri samt ha möjlighet att skriva en avhandling om ett ämne av ditt eget val, övervakas av en akademisk från Handelshögskolan. Du kommer också att kunna välja mellan en rad olika valfria moduler bland annat i internationella finanskretsar, miljöekonomi, matematik och mikro- och makroekonomi. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Civilekonom Av Internationell Finansiering Och Handel

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Economics of International Finance och handel är en ett år tillämpad utbildningsgrad syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för internationell ekonomi och handel med tonvikt på att förklara de globala flöden av varor, tjänster och finansiering från både en investerares och företags perspektiv. [+]

Kurs Detalj MSc Economics of International Finance och handel är en ett år tillämpad utbildningsgrad syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för internationell ekonomi och handel med tonvikt på att förklara de globala flöden av varor, tjänster och finansiering från både en investerares och företags perspektiv. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Du kommer att utveckla specifika färdigheter högst relevanta på arbetsplatsen. Dessa inkluderar utbildning i användningen av statistiska och kvantitativa programpaket (t.ex. STATA). Kursen ger dig ett fast grepp om några av de metoder, modeller och tekniker som för närvarande används av företag och i internationella finanskretsar. Som en del av kursen, kommer du att ha möjlighet din egen forskning på ett ämne av särskilt intresse för dig. Kursen lägger grunden för en karriär inom ett brett utbud av finansiella yrken, inklusive internationell finansiering och riskhantering. Kursstruktur Du kommer att ta obligatoriska moment i nationalekonomi, finansiell ekonometri, internationell handel och internationell finansiering. Undervisningen ges av medlemmar av akademisk personal, ofta i ett relativt informellt lärande miljö, och program kan innehålla föreläsningar, seminarier och praktiskt arbete, inklusive dator laborationer. Eftersom detta program har ett särskilt fokus på den internationella ekonomin, det finns moduler speciellt utformade för att ge dig expertkunskap inom detta område. Dessa inkluderar International Trade, som kommer att introducera modeller av internationell handel som förklarar mönster globala flöden av varor, och International Finance, som undersöker finansiering från både en investerares och företags perspektiv. Under höstterminen finns också möjlighet att ta modulen Financial Markets och på vårterminen Risk Management and Trading. Financial Markets är en teknisk modul som innebär studier av finansiella modeller som kan förklara jämviktstillgångspriser och termen strukturen av räntorna. Risk Management and Trading är en modul för att införa tekniker för att mäta marknads- och kreditrisker och ger dig en inblick i hur näringsidkare beteende bidrar till bubblor och krascher. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

Civilekonom Och Internationella Relationer

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Civilekonom och internationella relationer ger en plattform för att förstå internationell ekonomi och politik ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. [+]

Kurs Detalj Civilekonom och internationella relationer ger en plattform för att förstå internationell ekonomi och politik ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. Kursen ger dig stor flexibilitet att välja ett område med geografisk inriktning. Det gör att du kan utveckla färdigheter mycket önskad av arbetsgivare; en förmåga att förstå internationella institutioner och geopolitik, liksom de analytiska färdigheter ekonomi. Det lärs ut i samarbete med personal och elever från politiska, sociala och internationella studier, som också har en stark tradition av tvärvetenskaplig forskning och undervisning. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Programmet bör tilltala dem som vill göra karriär inom internationell affärsverksamhet eller internationella relationer. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment i ekonomiska begrepp och ekonometriska metoder, internationella relationer teori och internationell politisk ekonomi. Du kommer också att ha möjlighet att välja från en rad olika moduler som erbjuds i det politiska, sociala och internationella studier och School of Economics. För ytterligare information om modulerna för närvarande på erbjudande, vänligen se fliken Kursprofil. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

Civilekonom Pengar, Bank- Och Kapitalmarknaderna

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Economics of Money, bank- och Capital Markets är en ettårig tillämpad utbildningsgrad syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för ekonomi pengar, bank- och kapitalmarknaderna. [+]

Kurs Detalj MSc Economics of Money, bank- och Capital Markets är en ett år tillämpad utbildningsgrad syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för ekonomi pengar, bank- och kapitalmarknaderna. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Du kommer att utveckla specifika färdigheter högst relevanta på arbetsplatsen. Dessa inkluderar utbildning i användningen av statistiska och kvantitativa programpaket (t.ex. STATA). Kursen ger dig ett fast grepp om några av de metoder, modeller och tekniker som för närvarande används av företag inom sektorn för finansiella tjänster och utanför. Som en del av kursen, kommer du göra din egen forskning på ett ämne av särskilt intresse för dig. Kursen lägger grunden för en karriär inom ett brett utbud av finansiella yrken, inklusive bank- och riskhantering. Kursstruktur Du kommer att ta obligatoriska moment i ekonomi, bank ekonometri, finansmarknader, internationell finansiering och pengar och bankverksamhet. Detta gör att du kan överväga vilken roll pengar, central banking och penningpolitik samt att få en inblick i det globala finansiella systemet och utmaningar den har inför. Du kommer också att ha möjlighet att ta en Risk Management and Trading modul, som introducerar tekniker för att mäta marknads- och kreditrisker samt ge dig en inblick i hur näringsidkare beteende bidrar till bubblor och krascher. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

Master I Bokföring Och Finans

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2017 Storbritannien Norwich

Denna examen är avsedd för studenter som redan har en första examen i redovisning, finans, affärsutveckling och ekonomi, eller i ett kvantitativt ämne (t.ex. naturvetenskap eller teknik). Det ger en avancerad nivå av studien att hjälpa till att starta en framgångsrik karriär inom näringslivet. Du kommer också att utrustas med forskningskompetens att överväga akademiska alternativ såsom forskarnivå studie. [+]

Denna examen är avsedd för studenter som redan har en första examen i redovisning, finans, affärsutveckling och ekonomi, eller i ett kvantitativt ämne (t.ex. naturvetenskap eller teknik). Det ger en avancerad nivå av studien att hjälpa till att starta en framgångsrik karriär inom näringslivet. Du kommer också att utrustas med forskningskompetens att överväga akademiska alternativ såsom forskarnivå studie. ÖVERSIKT Om du funderar på att starta en framgångsrik karriär i branschen och den offentliga sektorn, som arbetar i en roll som en finansiell revisor, ledning revisor, revisor, fondförvaltare, ekonomichef eller finansanalytiker då denna kurs är för dig. Du kommer att få en god förståelse av de viktigaste teorier och metoder inom internationell och internredovisning, i investeringar och corporate finance och styrning. Undervisningen stöds av praktiska fallstudier, seminarier och datorsalar som erbjuder dig en djup insikt i de senaste kvalitativa och kvantitativa verktyg som används av redovisning och ekonomiska praktiker idag. FORSKNING FOKUS Undervisning i kursen drar från den senaste utvecklingen inom den akademiska forskningen som syftar till att utveckla din forskning färdigheter. Du kommer att ha möjlighet att delta i forskningsseminarier från internationella akademiska experter, och studenter kommer också att kunna föra en doktorsexamen i redovisning eller finansiering. delkurser Termin 1 Framsteg inom Financial Management International Accounting Affärs förordning och bolagsstyrning Termin 2 Affärsforskningsmetoder Investeringar och riskhantering ledning Termin 3 Redovisning och finansiering Disputation Detta program är för dig om du redan har studerat ekonomi vid grundnivå och vill bygga på din befintliga arbetsgrupp. Det är speciellt lämplig om du vill ha en bred verksamhet kvalifikationer, och för närvarande inte har tillräckligt med erfarenhet för att ansluta sig till ett MBA-program. Det är också för dig om du gillar idén att göra en MSc med möjlighet att slutföra en avhandling. INGÅNGSKRAV Grad Ämne redovisning, finansiering, ekonomi, förvaltning eller en examen i ett kvantitativt ämne (såsom vetenskap eller teknik). OBS: Det finns en numerisk innehåll i ett antal moduler på kursen, studenter behöver en kompetent nivå av matematik för att slutföra kursen. Grad Klassificering 2: 1 eller högre eller den internationella ekvivalenta Studenter som inte har engelska är ett främmande språk: Vi välkomnar ansökningar från studenter vars första språket inte är engelska. För att säkerställa sådana elever gynnas av forskarutbildning, kräver vi bevis på kunskaper i engelska. Våra vanliga behörighet är följande: IELTS: 6,5 (minst 6,0 i alla komponenter) PTE (Pearson): 62 (minst 55 i alla komponenter) Test datum bör inom två år efter kursstart. Stipendier och finansiering En mängd olika stipendier kan erbjudas UK / EU och internationella studenter. Stipendier normalt tilldelas studenter på grundval av akademiska meriter och är vanligtvis under hela studietiden. Finansiering för forskarstudier finns också både från universitetet och från ett antal externa system. [-]

Ma Utvecklingsekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Civilingenjör Development Economics undervisas av en grupp internationellt respekterade utvecklingsekonomer med en stor mängd erfarenhet inom området. Specifikt användningen av försöksdjur och beteendeekonomi sätter denna grupp i spetsen för innovativ forskning och utveckling internationellt. [+]

Den MSc utvecklingsekonomi undervisas av en grupp internationellt respekterade utvecklingsekonomer med en stor mängd erfarenhet inom området. Specifikt användningen av försöksdjur och beteendeekonomi sätter denna grupp i spetsen för innovativ forskning och utveckling internationellt. Förutom den globala erkännande med publicering i topp akademiska tidskrifter, var sin forskning erkänts internationellt utmärkt i den senaste Research Excellence Framework (REF2014). Programmet gäller rigorösa ekonomiska analyser på verkliga problem, som fattigdom och underutveckling, för att identifiera en effektiv politik. Internationella utvecklingsorganisationer och myndigheter (t.ex. Världsbanken, Internationella valutafonden, DFID, Oxfam, Action Aid, Wider) alltmer erkänna att studiet av den ekonomiska utvecklingen i en värld som genomgår en snabb globalisering kräver en strategi som är analytiskt rigorösa och, vid Samtidigt problem och politiskt inriktade. Detta program ger en god grund i dagens utvecklingsekonomi och skiljer av följande skäl: Det är unikt eftersom det integrerar metoder, forskningsresultat och nya insikter från beteende- och experimentell ekonomi. Jämfört med traditionella utvecklingsekonomi kurser studenterna får mer subtila förståelse för utvecklingsprocesser och mer realistisk politiska analyser. Det ger starka band med Civilingenjör i Impact Evaluation visade inom samma skolar; dess två centrala moduler kan både ses som tillvalsmoduler av studenter på Civilingenjör i utvecklingsekonomi. Även undervisas av specialiserade utvecklingsekonomer, är programmet inrymd i multi- och tvärvetenskapliga School of International Development. Studenter kan ta upp till två av sina sex undervisade moduler från en lång lista av moduler undervisas av statsvetare, antropologer, specialister på naturresurser, kön och utbildning. Magisterexamen ger utmärkta anställbarheten framtidsutsikter, med akademiker som används i både utveckling och icke-utvecklingsorganisationer, inklusive internationella organisationer, den akademiska världen, icke-statliga organisationer, departement och den privata sektorn. Det ger också en solid herres utbildning för dem som vill fortsätta sina doktorandstudier i utvecklingen. MSc Development Economics examen erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. Beteende och experimentell Development Economics Research Group Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Forskningen är organiserad i en serie forskargrupper. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om beteende och Experiemental Development Economics Research Group och våra pågående forskningsprojekt. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap med en stark bakgrund inom ekonomi. Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Msc Avancerade Företagsledning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Befälhavaren i Advanced Business Management erbjuder en fantastisk möjlighet att förvärva ämnesspecifika kunskaper som gör att du kan tillämpa det i ett arbete sammanhang, eller i akademiska sammanhang. Detta innebär att du får både forskningskompetens och överförbara färdigheter för arbetsplatsen. [+]

Har du tänkt på vad du vet och vad du inte vet? Vill du gå ett steg längre i din utbildning? Detta är ett perfekt tillfälle för dig att förbättra ditt läroplan och besluta om nästa steg i din karriär. Den Master i Advanced Business Management erbjuder en fantastisk möjlighet att förvärva ämnesspecifika kunskaper som gör att du kan tillämpa det i ett arbete sammanhang, eller i akademiska sammanhang. Detta innebär att du får både forskningskompetens och överförbara färdigheter för arbetsplatsen. Forskning bly Som MSC omfattar en avhandling, kan du använda denna herre som en bro för att göra din doktorsexamen Du kommer att ha ett år att upptäcka vilka ämnen relaterade till företagsledning du gillar mest Du kommer att veta de senaste teorier om företagsledning Du kommer att identifiera luckor i ett visst forskningsområde och kommer att fylla detta tomrum genom att göra ditt examensarbete efter avslutad denna herre. Anställbarhet bly Om du väljer att söka jobb när avslutad befälhavaren kommer du att ha avancerade färdigheter för att arbeta i ett företag, som du kommer att kunna: Analysera samband med arbetet från ett evidensbaserat perspektiv Identifiera problem och behov: Vad måste göras? Planera organisatoriska insatser för att förbättra processer och resultat. Hur är det med moduler, föreläsare och bedömningen? Ett brett spektrum av ämnen: 6 moduler och en avhandling ger dig ett brett utbud av färdigheter som kommer att göra dig mer anställningsbara. Du får fördjupade kunskaper inte på ett visst område i ledningen men på olika områden (dvs, finans, bolagsstyrning, marknadsföring, innovation, organisatoriska beteende, forskningsmetoder). Det ökar chanserna att få ett jobb och ger dig fler idéer att göra en doktorsexamen. Ett team av experter: Föreläsarna är experter på området och forska på dessa ämnen. Det är en stor möjlighet för dig att komma i kontakt med forskargrupper vid Norwich Business School. Du kommer att känna banbrytande litteratur om företagsledning och kommer att lära sig att forska om företagsledning i en säker miljö, med stöd av hög kvalitet forskare med internationellt erkännande. Starkt stöd nätverk: Vi har en "aktiv inlärning" -strategin, vilket innebär att du är huvudpersonen i din inlärningsprocess. Av den anledningen kommer du huvudsakligen har kurser där du kommer kritiskt analysera olika aspekter av företagsledning. Oroa dig inte, kommer du att ha vårt stöd, och i avhandlingen modulen kommer din handledare vara expert på ämnet och guidar dig under hela processen. Hör från våra studenter "Jag studerade en BSc i Business vid UEA och sedan arbetat i branschen i två år innan han återvände till UEA att ansluta Advanced Business Management kurs. Jag visste att jag ville få ytterligare kunskap i mitt område av studien men det var inte många kurser i Storbritannien som erbjuder en direkt MSc rutt om du har studerat företagsekonomi på grundnivå, så den här kursen är precis vad jag var ute efter. Kursen gav mig extra fördjupad kunskap om affärsverksamhet som har hjälpt mig få en roll på en mycket konkurrensutsatt examen system. Den kunskap och förtroende jag fick på den här kursen ställa mig bortsett från andra. - Harry fisk, MSc Advanced Business Management Graduate Jag njöt verkligen studerar på Civilingenjör Advanced Business Management kurs. Jag lärde mig hur man arbetar med olika människor från olika länder, driver mig till utveckling mina kunskaper i lagarbete. Undervisnings i små grupper som tillät mig att bygga goda relationer med andra studenter och med lättillgänglig akademiker. Det finns en mängd moduler som gör det möjligt för mig att skaffa sig färdigheter inom olika affärsområden, och många av modulerna var interaktiv. Kursen verkligen drivit mig och jag tror att det kommer att öppna många dörrar för mig och bidra till att stödja min dröm om att öppna mitt eget företag och att vara min egen chef. - Charis Kyriacou, MSc Advanced Business Management Graduate Behörighet Examen Ämne: Företagsekonomi, Management eller ekonomi, eller en kombination av Business and Economics. Grad Klassificering: Good 2.1 eller motsvarande [-]

Msc Avancerade Operationer Och Logistik

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Du kommer att få kunskap om de primära och stödverksamhet i en värdekedja och avancerade operationer och logistik metoder och tekniker. Fallstudier kommer att tillämpas för att hjälpa dig att förstå arbetsplatsen scenarier. [+]

Business är global och vår förmåga att konkurrera framgångsrikt kräver vår erfarenhet och kunskap att utveckla och leda den globala leveranskedjan. Detta är kursen för dig om du letar efter en karriär i verksamheten och logistik antingen inom företag eller i specialist logistik och verksamhet företag. Du kommer att få kunskap om de primära och stödverksamhet i en värdekedja och avancerade operationer och logistik metoder och tekniker. Fallstudier kommer att tillämpas för att hjälpa dig att förstå arbetsplatsen scenarier. Detta kommer att hjälpa dig att arbeta som en verksamhet, inköp, logistik eller supply chain manager i både tillverknings- och tjänsteföretag. Du kommer att få kunskaper och metoder för att bedriva verksamheten och logistik forskning och dessa gör att du kan föra en doktorsexamen eller arbeta i konsultföretag. Utöver dessa specialistkompetens ytterligare värdefulla kunskaper som du kommer att förvärva inkluderar kognitiva och överförbara färdigheter, bland annat kritiskt tänkande och kreativitet, problemlösning och beslutsfattande, effektiv användning av informations- och kommunikationsteknik, presentation, teamwork, personlig effektivitet och etik och värdeförvaltning. Dessa kommer att öka dina kunskaper och möjligheter för dig att arbeta inom både offentlig och privat sektor. Entry Krav Examen Ämne: Företagsekonomi, Management eller teknik. Grad Klassificering: en första eller 2,1 examen * eller internationell motsvarande från en erkänd institution. * Exceptionella sökande som inte uppfyller de vanliga antagningskriterier en 2,1 examen kommer att bedömas på individuell basis och kan krävas för att ge ytterligare material till stöd för sin talan. [-]

MSC Bank Och Finans

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2017 Storbritannien Norwich

Civilingenjör Bank och finans kommer att ge dig den fördjupade kunskaper om avancerade tekniker som du behöver för att lyckas i den globala finansiella och banksektorn. Det kommer också att förse dig med de nödvändiga forskning färdigheter för att driva akademisk forskning på doktorandnivå. [+]

Den MSC Bank och finans kommer att ge dig den fördjupade kunskaper om avancerade tekniker som du behöver för att lyckas i den globala finansiella och banksektorn. Det kommer också att förse dig med de nödvändiga forskning färdigheter för att driva akademisk forskning på doktorandnivå. Kursen är lämplig för studenter med en bakgrund inom redovisning, finansiering, Business and Economics eller i ett kvantitativt ämne, såsom vetenskap eller teknik. Unika egenskaper: Applicerad: En del av kursen ges i datorsalar som erbjuder en förstahandserfarenhet av informations- och beslutsverktyg som används av ledande aktörer, finansanalytiker och investeringsbanker idag. Kursen kommer också att ge möjlighet och stöd till studenter att utbilda och få under studietiden, utan extra kostnad, värdefulla meriter från Thomson Reuters (Eikon och Datastream) och Bloomberg (BAT). Förstklassig lärande: Undervisning och bedömning i MSC Bank och finans är baserad på NBS 2x3 Learning metod. Detta systematiska tillvägagångssätt förespråkar användning av intressanta frågor som utmanar felaktiga antaganden / konventionell visdom och anställning av teknik för att förbättra studenternas lärande upplevelse. Bedömning är utformad på grundval av tydliga utvärderingskriterier, och erbjuder tidig feedback från formativ bedömning och feed-forward råd att låta eleverna att förbättra sina prestationer. Fallstudier och bedömning genom kurser gör det möjligt för eleverna att förbättra sin analytiska och kritiska tänkande och förbättra sin kommunikation, skrivande och presentationsteknik. Forskningsinriktade: Eleverna kommer att få en god teoretisk grund i bank och finans, bygga en stark forskningsinriktad bakgrund i investeringar och riskhantering, bank, corporate finance och styrning och internationell redovisning. Visas av experter: Utformning, innehåll och leverans av undervisning för MSC Bank och Finans tillhandahålls av de ledande akademiker i redovisning, finansiering och styrning (AFG) Group. AFG syftar till att producera och sprida världsklass akademisk forskning med hög ansökan påverkan. Under sina studier vid Norwich Business School får elever möjlighet att delta i forskningsseminarier av framstående akademiker från framstående institutioner inom ramen för AFG seminarieserie. International: Alla teorier, exempel, studier och simuleringar som lärs ut i kursen fall har ett internationellt sammanhang och användbarhet, vilket gör att akademiker att arbeta i något land. KURS STRUKTUR Under första halvåret kommer studenterna att få en noggrann förståelse av de viktigaste teorier och metoder inom områdena Corporate Finance, International Accounting, Corporate Governance och affärs förordning. På så sätt kommer studenterna bygga en solid bas som kommer att hjälpa dem att gräva i de mer specialiserade moduler i det andra halvåret. Under andra halvåret kommer studenterna vara specialiserade på investeringar, Bank och Risk Management. Dessutom kommer en modul i Empirisk Finans utrusta eleverna med de kunskaper och tekniker som krävs för att bedriva effektiv forskning inom bank och finans. I den tredje terminen kommer studenterna att tillämpa de kunskaper och färdigheter forskning som utvecklats i de två första terminerna att bedriva forskning i form av en avhandling inom bank och finans. KARRIÄRMÖJLIGHETER Utexaminerade av Civilingenjör Bank och Finans kan starta en framgångsrik karriär inom en mängd olika sektorer internationellt, såsom finansiella institutioner, banker, rådgivning och redovisningsbyråer, akademiska institutioner och statliga organ. Vägledande titlar inkluderar fondförvaltare, investmentbanker, mäklare, handlare, ekonomichefer, finansanalytiker, kredit och riskhanterare, rikedom och kapitalförvaltare, finansiella rådgivare, dataanalytiker, chef konsulter, finansiella revisorer, revisorer, bland annat. Slutligen kommer utexaminerade kunna föra en doktorsexamen i bank och finans, bygger på forskning färdigheter de har utvecklats genom kursen. delkurser Termin 1 Framsteg i Financial Management (20 poäng) International Accounting (20 poäng) Affärs förordning och bolagsstyrning (20 poäng) Termin 2 Empirisk Finans (20 poäng) Investment and Risk Management (20 poäng) Bank- och finansmarknaderna (20 poäng) Termin 3 Bank och finans Disputation (60 hp) INGÅNGSKRAV Grad Ämne redovisning, finansiering, ekonomi, förvaltning eller en examen i ett kvantitativt ämne (såsom vetenskap eller teknik). OBS: Det finns en numerisk innehåll i ett antal moduler på kursen, studenter behöver en kompetent nivå av matematik för att slutföra kursen. Grad Klassificering 2: 1 eller högre eller det internationella motsvarande. Studenter som inte har engelska är ett främmande språk Vi välkomnar ansökningar från studenter vars första språket inte är engelska. För att säkerställa sådana elever gynnas av forskarutbildning, kräver vi bevis på kunskaper i engelska. Våra vanliga behörighet är följande: IELTS: 6,5 (minst 6,0 i alla komponenter) PTE (Pearson): 62 (minimum 55 i alla komponenter) Test datum bör vara inom två år efter kursstart. [-]

MSC Beteende Och Experimentell Ekonomi

Campusstudier Heltid August 2017 Storbritannien Norwich

MSc beteende och experimentell ekonomi är ett specialiserat forsknings-utbildning i en snabbt växande sektor inom undersökning i vilken det finns många viktiga områden teoretisk tvist mellan ekonomer. Akademiker som undervisar denna kurs innehålla några världsledande experiment ekonomer. [+]

Kurs Detalj MSc beteende och experimentell ekonomi är en specialiserad forskningsutbildning i en snabbt växande sektor inom undersökning i vilken det finns många viktiga områden teoretisk tvist mellan ekonomer. Akademiker som undervisar denna kurs innehålla några världsledande experiment ekonomer. Om du väljer att ta den här kursen kommer du att dra nytta av det arbete som utförts på vår Centrum för beteende och experimentell samhällsvetenskap (CBESS), vars datoriserade laboratorium är tillägnad undervisning och forskning inom beteende- och experimentell ekonomi. Universitetet är en av ett mycket litet antal ekonomi avdelningar i Storbritannien är utrustade för att utföra sådant arbete. Du kommer också att dra nytta av forskningen om beteende konsumenter som utförts i Centrum för konkurrenspolitiken - en av universitetets forskningscentrum arbetar i framkant av politiska debatter i konkurrensekonomi på internationell nivå, med högre rådgivnings förbindelser med Europeiska kommissionen, den brittiska Office of Fair Trading och brittiska konkurrens kommissionen. Du kommer att uppmuntras att delta både centrumens workshops, seminarier och konferenser och så kan interagera med ledande akademiker och praktiker från hela Europa och USA. MSc beteende och experimentell ekonomi passar in i vår akademiska och yrkesmässiga programmet och är utformad för att ge intensiv forskning ledd utbildning i avancerad ekonomisk teori, ekonometri och forskningsmetoder, samt en viss specialitet. Den är lämplig för dem med en bra grundexamen (motsvarande 2: 1 eller 1: a) som innehåller en avsevärd del av ekonomi eller som har en Examen i nationalekonomi. Denna kurs är perfekt för dem som syftar till att få anställning som professionella ekonomer i regeringen, finansiella institutioner, företag, handel, industri, internationella organ och andra liknande organisationer. Det är också lämplig för dem som söker eventuell PhD registrering och / eller en akademisk karriär som föreläsare i nationalekonomi. Många av våra tidigare doktorander håller nu akademiska poster som föreläsare i universitetets institutioner både i Storbritannien och utomlands. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment i ekonometrisk teori, tillämpad ekonometri och beteende och experimentell ekonomi, samt ha möjlighet att skriva en avhandling om ett ämne av ditt eget val, övervakas av en akademisk från Handelshögskolan. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

MSC Finansiering Och Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Finance och Management examen erbjuds som en 12-månaders, heltid intensivt masterprogrammet utformat för att möta behoven hos icke-ekonomer som vill utveckla en karriär inom ekonomi och ledarskap. [+]

Den MSc Finance and Management grad erbjuds som en 12-månaders, heltid intensivt masterprogrammet utformat för att möta behoven hos icke-ekonomer som vill utveckla en karriär inom ekonomi och ledarskap. Detta program är utformat för att ge studenterna en bra grund och förståelse för redovisning och finansiering principer. De undervisade moduler kommer att ge studenterna en tydlig förståelse av den roll som redovisning, ekonomi och andra discipliner allmänna förvaltnings för att säkerställa en framgångsrik verksamhet i en rad olika affärssammanhang, inklusive finansiella, icke-finansiella och offentliga organisationer. Den är utformad för sökande som vill förvärva kompetens inom ekonomi och finans, samtidigt som vi utvecklar den kompetens som krävs för allmän förvaltning roller också. Kursen bygger på Business School befintliga partnerskap med Norwich finansdistrikt, som är en av de största i Storbritannien. Mål Efter avslutad kurs ska studenten kunna: Förstå grunderna för finansiering och drift av finansiella marknader och tillhandahållande av finansiella tjänster Kritiskt bedöma förhållandet mellan organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Kritiskt granska och tillämpa kreativt kroppen av kunskaper om organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Göra välgrundade bedömningar om en korrekt tillämpning av teori till ledande praxis när det gäller organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Utvärdera och rekommendera alternativ för förbättring av ledande praxis i fråga om organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Få de kunskaper, färdigheter och självförtroende som krävs för att bli en mer effektiv chef genom att lära sig integrera och anpassa organisatoriska processer, system, och människor att möta dagens kritiska utmaningar och mål. Behörighet Examen Ämne: Alla ämnen utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Grad Klassificering: Good 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd högskola i Storbritannien eller utomlands i andra än företag eller förvaltning discipliner. Sökande från utlandet kan hålla en icke-brittiska examen i något ämne. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

MSC Finans Och Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc finans och ekonomi är utformad för att ge dig en avancerad utbildning i ekonomi, samtidigt möjliggöra specialisering inom finansområdet. Akademiker som undervisar på kursen inkluderar internationella experter inom flera områden av nationalekonomi och personer med praktik erfarenhet av finansmarknaderna. [+]

Kurs Detalj MSc finans och ekonomi är utformad för att ge dig en avancerad utbildning i ekonomi, samtidigt möjliggöra specialisering inom finansområdet. Akademiker som undervisar på kursen inkluderar internationella experter inom flera områden av nationalekonomi och personer med praktik erfarenhet av finansmarknaderna. Du kommer också att dra nytta av den växande forskningsbasen på de finansiella marknaderna baserat i School of Economics. Du kommer att uppmuntras att delta i relevanta workshops, seminarier och konferenser. Några av dessa om finansiell reglering kan ske i samarbete med Centrum för konkurrenspolitiken (KKP) eller på behavioral finance i samarbete med Centrum för beteende och experimentell samhällsvetenskap (CBESS). MSc finans och ekonomi passar in i vår akademiska och yrkesmässiga programmet och är utformad för att ge intensiv forskning ledd utbildning i avancerad ekonomisk teori, ekonometri och forskningsmetoder, samt en viss specialitet. Den är lämplig för dem med en bra grundexamen (motsvarande 2: 1 eller 1: a) som innehåller en avsevärd del av ekonomi eller som har en Examen i nationalekonomi. Denna kurs är perfekt för dem som syftar till att få anställning som professionella ekonomer i regeringen, finansiella institutioner, företag, handel, industri, internationella organ och andra liknande organisationer. Det är också lämplig för dem som söker eventuell PhD registrering och / eller en akademisk karriär som föreläsare i nationalekonomi. Många av våra tidigare doktorander håller nu akademiska poster som föreläsare i universitetets institutioner både i Storbritannien och utomlands. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment i ekonomisk teori och finansiella ekonometri, samt ha möjlighet att skriva en avhandling om ett ämne av ditt eget val, övervakas av en akademisk från Handelshögskolan. Du kommer också att kunna välja mellan en rad valfria moduler, inklusive de finansiella marknaderna, internationell ekonomi och matematik. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Msc Företag Och Nyföretagande

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Planerar att starta ett eget företag snart, eller letar efter en möjlighet att köra och hantera en ny affärsidé? Då är detta kursen för dig. Det ger ett perfekt tillfälle för dig att utveckla initiala affärsidéer och planera en verklig kommersiellt företag, med relevant stöd, innan verksamheten när du uppgraderar. [+]

Planerar att starta ett eget företag snart, eller letar efter en möjlighet att köra och hantera en ny affärsidé? Då är detta kursen för dig. Det ger ett perfekt tillfälle för dig att utveckla initiala affärsidéer och planera en verklig kommersiellt företag, med relevant stöd, innan verksamheten när du uppgraderar. Om kursen Till skillnad från påbyggnadsexamina vid andra institutioner, är den unika strukturen av denna grad fokuserar på att hjälpa dig att utveckla och förverkliga dina affärsidéer. Strukturen i kursen kommer att stödja detta affärsutveckling, till exempel all bedömning är via riktade kurser, som tentor är av något värde i att starta ett företag. Undervisningen gemensamt undervisas av experter på UEA tillsammans med många handledare inom företagsvärlden, erfarenhet av företag och nyföretagande. Med början i september, det första halvåret (hösten) vidtar alla deltagare (oberoende av deras erfarenhet) genom grunderna i nyföretagande. I termin 2 (våren) du sedan har möjlighet att skräddarsy ditt lärande till din valda affärsfokus. Valet av moduler utnyttja kompetensen hos UEA och partners, bland annat: Entreprenörskap i Global Health och vård - i samarbete med UEA banbrytande Norwich Medical School, Institutionen för vårdvetenskap, och Norfolk och Norwich Universitetssjukhuset. Creative Enterprise: Sustainable Business for the Arts - i samarbete med UEA: s flerfaldigt prisbelönta fakultet av humaniora, inklusive dess världsberömd i kreativt skrivande och Sainsbury Centre for Visual Arts. Entreprenörskap i Agritechnology och Industriell bioteknik - i samarbete med Europas ledande centrum för växt- och hälsovetenskap i Norwich Research Park. Utrymningsvägar Unikt, i den tredje terminen (sommar) kommer du att ha ett val av fyra utrymningsvägar: För deltagare som vill fortsätta sin verksamhet utbildning, innan sin verksamhet, Route One (gör fullständig examen 12 månader) gör det möjligt för deltagare att ta ett antal affärsskolmoduler, t.ex. integrerade affärsbeslut, Ledarskap och Change Management. För deltagare som vill tillbringa tid på affärs forskning om eller framför sin egen verksamhet, Rutt Två (12 månader totalt) föreskriver ett av två alternativ: forska någon aspekt av sin egen verksamhet, som kulminerade i att presentera en avhandling eller gör konsultföretag på uppdrag av ett företag som kulminerar i presentationen av en konsultrapport. Rutter tre och fyra förväntas bli de mest populära utgångar med både med utveckling och slutföra av deltagarnas Affärsplan inför varje lansera sin verksamhet. I Route tre deltagarna skapa sin slutliga affärsplan, innan man lägger fram till potentiella investerare och mentorer för att få investeringar och feedback och stöd. Route Four är unik. "Prisbelönt" Deltagarna kommer att säkra investeringarna så att de är redo att inleda (eller mycket snart att lansera) sin verksamhet. Deltagarna kommer att finnas kvar i Enterprise Centre (hyresfria) för ytterligare sex månader med stöd inkubation att få sin verksamhet igång. Detta är en unik möjlighet inom kursen i att det gör att du kan förlänga din totala kurs till (18 månader). OBS: villkor visum kan tillkomma. Entry Krav Vår första kravet är att du har en önskan att skapa ett eget företag. Nästa vi kommer att titta på din akademiska prestationer och eventuella relevanta erfarenheter som du har. Kvalifikationer kan omfatta: En lägre andra klassens examen (2: 2) eller internationell motsvarighet i något ämne från en erkänd institution Yrkeskvalifikationer, till exempel redovisning, medicinsk etc. Tekniska kvalifikationer, till exempel HNC etc. Du behöver inte erfarenhet att delta i denna kurs, men något du behöver kan vara till nytta i din ansökan och kan vara viktigare än dina akademiska meriter. Till exempel: Full eller deltidsarbete Egenföretagare eller portfölj karriär (t.ex. i konsten) Forskningserfarenhet är relevanta för din affärsidé (t.ex. vetenskap, medicin etc.) Alla företag som du har startat (framgångsrika eller inte) eBay tradingverksamhet Investera eller personliga börshandel Ledarskap eller erfarenhet (t.ex. i det militära) För att hjälpa avgöra om kursen är rätt för dig, ber vi dig att skicka in din affärsidé med din ansökan, beskriver vad affärsidén är och varför världen behöver det. Detta behöver inte vara uppsats format, men kan presenteras i form av diagram och tabeller som en sammanfattning av din verksamhet. Kandidaterna kommer att övervägas efter bedömning av kursledaren. De som uppfyller våra krav kommer att uppmanas att delta i en intervju. [-]

Msc Företagsledning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Business Management examen som erbjuds av Norwich Business School syftar till att lägga grunden för allmän ledningsansvar som gör det möjligt för framgångsrika deltagarna att utveckla effektiva lednings karriärer. [+]

Den MSc Företagsledning grad erbjuds av Norwich Business School syftar till att lägga grunden för allmän ledningsansvar som gör det möjligt för framgångsrika deltagarna att utveckla effektiva lednings karriärer. Programmet kommer att ge en grund i teorier, begrepp och tekniker som är relevanta för utövandet av ledningen. Den fokuserar på intellektuella och praktiska färdigheter och förser eleverna med de analytiska verktyg och perspektiv som ger en god grund för beslut på ledningsnivå. Graden är utformad för att möta behoven hos studenter som inte tidigare har specialiserat sig på management, eller som har studerat ämnet i en icke-brittiska sammanhang. Specialfunktioner Kursen har ett antal funktioner som gör det attraktivt för blivande studenter och arbetsgivare som vill rekrytera sin nästa generation av ledare: En slutlig prissumma på £ 1000 till bästa student på civilingenjörsutbildningen. Det kommer också att finnas möjligheter för finansierade doktorandstudier i skolan. Gästföreläsare från industrin genom vår MSc Business Forum "som stöds av UEA Alumni fonden och andra bransch länkarna i skolan. Händerna på utveckling av ledningskompetens och personlig utveckling. Att öppna upp möjligheter rekrytering genom direkt interaktion med företag och tillgång till Careers Service. Behörighet Examen Ämne: Alla ämnen utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Examen Ämne: Good 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd högskola i Storbritannien eller utomlands i andra än företag eller förvaltning discipliner. Sökande från utlandet kan hålla en icke-brittiska examen i något ämne. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Msc Industriell Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Industriell ekonomi är ett forskningsutbildning som kombinerar specialiserade komponenter teoretisk, empirisk och policyanalys i studiet av industriell organisation. Akademiker som undervisar denna kurs inkluderar några av de ledande experterna i tillämpningen av industriell organisation för konkurrenspolitiken. [+]

Kurs Detalj Industriell ekonomi har varit en källa till några av de mest fertila utvecklingen i ekonomisk teori under de senaste 30 åren. Framför allt intresset för spelteori och transaktionskostnadsekonomi ökade kraftigt till följd av tillämpningar inom industriell organisation. På senare tid har det varit viktiga framsteg inom empiriskt arbete för att testa nya teorier och belysa företagens beteende och industrier. Den nya forskningen är att informera politiska debatter som sträcker sig från politiken sammanslagning till konkurrensfördelar för den europeiska integrationen. MSc Industriell ekonomi är ett forskningsutbildning som kombinerar specialiserade komponenter teoretisk, empirisk och policyanalys i studiet av industriell organisation. Akademiker som undervisar denna kurs inkluderar några av de ledande experterna i tillämpningen av industriell organisation för konkurrenspolitiken. Om du väljer den här kursen kommer du också dra nytta av ett nära samarbete med forskning som utförs vid Centrum för konkurrenspolitiken som arbetar i framkant av politiska debatter i konkurrensekonomi på internationell nivå, och har ledande rådgivnings förbindelser med Europeiska kommissionen, den brittiska Office rättvis handel, den brittiska konkurrenskommissionen och de ekonomiska och nytto tillsynsmyndigheter. Du kommer att uppmuntras att delta i centrumets workshops, seminarier och konferenser och så kan interagera med ledande akademiker och praktiker från hela Europa och USA. Experimentell och beteendeforskning är att ha ett allt större inflytande i industriell organisation och du kommer att dra nytta av tillgång till vår Centrum för beteende and Experimental Social Science. MSc Industriell ekonomi passar in i vår akademiska och yrkesmässiga programmet och är utformad för att ge intensiv forskning ledd utbildning i avancerad ekonomisk teori, ekonometri och forskningsmetoder, samt en viss specialitet. Den är lämplig för dem med en bra grundexamen (motsvarande 2: 1 eller 1: a) som innehåller en avsevärd del av ekonomi eller som har en Examen i nationalekonomi. Denna kurs är perfekt för dem som syftar till att få anställning som professionella ekonomer i regeringen, finansiella institutioner, företag, handel, industri, internationella organ och andra liknande organisationer. Det är också lämplig för dem som söker eventuell PhD registrering och / eller en akademisk karriär som föreläsare i nationalekonomi. Många av våra tidigare doktorander håller nu akademiska poster som föreläsare i universitetets institutioner både i Storbritannien och utomlands. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment inom tillämpad ekonometri, ekonometrisk teori och industriell ekonomi. Du kommer också att få möjlighet att skriva en avhandling om ett ämne av ditt eget val, övervakas av en akademisk från Handelshögskolan. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

MSc International Redovisning Och Ekonomisk Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc International Accounting och Financial Management examen som erbjuds av Norwich Business School presenterar en stark modell för att integrera verksamheten, förvaltning, ekonomisk förvaltning och redovisning färdigheter och kunskaper som kommer att tilltala många studenter och deras framtida arbetsgivare. [+]

Den MSc International Accounting och Financial Management grad erbjuds av Norwich Business School presenterar en stark modell för att integrera verksamheten, förvaltning, ekonomisk förvaltning och redovisning färdigheter och kunskaper som kommer att tilltala många studenter och deras framtida arbetsgivare. Programmet ger för den intellektuella utvecklingen hos studenten att göra det möjligt för honom eller henne att fungera effektivt inom ett brett spektrum av branscher, genom att öka och utveckla en starkare finansiell perspektiv bland allmänna färdigheter och kunskapshantering. MSc delkurser omfattar internationell redovisning och dess reglering, corporate finance, ledande redovisning och ekonomisk förvaltning. Efter avslutad ska studenten kunna identifiera, analysera och utvärdera affärsfrågor och problem inom den dynamiskt företagsklimat med hjälp av lämpliga finansiella kompetens inom nuvarande förvaltning tänkande. Graden är utformad för att möta behoven hos studenter som inte tidigare har specialiserat sig på management, eller som har studerat ämnet i en icke-brittiska sammanhang. Specialfunktioner Kursen har ett antal funktioner som gör det attraktivt för blivande studenter och arbetsgivare som vill rekrytera sin nästa generation av ledare: En slutlig prissumma på £ 1000 till bästa student på civilingenjörsutbildningen. Det kommer också att finnas möjligheter för finansierade doktorandstudier i skolan. Gästföreläsare från industrin genom vår MSc Business Forum "som stöds av UEA Alumni fonden och andra bransch länkarna i skolan. Händerna på utveckling av ledningskompetens och personlig utveckling .. Att öppna upp möjligheter rekrytering genom direkt interaktion med företag och tillgång till Careers Service. Association of Chartered Certified Accountants Vår MSc International Accounting och Financial Management är erkänd av Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Detta innebär att du kommer att undantas från vissa tidningar i ACCA undersökningar efter att framgångsrikt slutföra programmet, detaljer och villkor. Behörighet Examen Ämne: Alla patienter utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Grad Klassificering: Good 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd högskola i Storbritannien eller utomlands i andra än företag eller förvaltning discipliner. Sökande från utlandet kan hålla en icke-brittiska examen i något ämne. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Msc Investeringar Och Ekonomisk Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc i Investment och Financial Management (MIFM) förbereder dig för att starta en framgångsrik karriär och göra en skillnad i den globala företag och finanssektorn som chef, affärsanalytiker, handlare, mäklare, investeringsrådgivare, konsult, kreditcontroller, kassör, ​​bankir , marknads specialist eller revisor. [+]

Den MSc i Investment och Financial Management (MIFM) förbereder dig för att starta en framgångsrik karriär och göra en skillnad i den globala företag och finanssektorn som chef, affärsanalytiker, handlare, mäklare, investeringsrådgivare, konsult, kreditcontroller, kassör, ​​bankir, marknads specialist eller revisor. Den MIFM tillämpas i naturen och en stolt medlem av det prestigefyllda programmet CFA Institute University erkännande. Kurs detaljer Kursen har fyra unika egenskaper: Yrkesrelevans och anställbarhet: Det utvecklas på ett akademiskt strikt sätt allmänna och specialistkunskap, färdigheter och kompetenser som krävs i dag av arbetsgivare internationellt. Kursen struktur och resurser att ge möjlighet och stöd till studenter för att träna och få under sina studier, utan extra kostnad, värdefulla yrkeskvalifikationer från Thomson Reuters (på Eikon, Datastream och ThomsonONE.com Investment Banking) och Bloomberg (BAT-test). Lärande i tillämpad ämnesområden är lab och kurser baserad användning av mjukvara, verktyg och verkliga data. Bred ingång - Global utgång: Kursen kräver inga förkunskaper om verksamheten eller finansiering och börjar med att bygga en gedigen kunskap om grundläggande affärskoncept, funktioner, roller och beslut som skär genom discipliner. Materialet, perspektiv och studentkåren är verkligt internationell. Exponering för state-of-the-art kunskap: Kursen introducerar dig till de senaste forskningsrönen, professionella erfarenheter och expertis av medlemmarna i den dynamiska redovisning, finansiering och styrning (AFG) forskargrupp. AFG syftar till att producera och sprida världsklass akademisk forskning med hög ansökan påverkan. Du undervisas av ledande akademiker och yrkesverksamma som är i framkant av forskning, praxis och politik i företags- och investeringsfinansiering. NBS 2x3 Learning Metod: Detta systematiska tillvägagångssätt orkestrerar studenternas lärande kring tre huvudpelare som innebär: att ställa intressanta frågor, utmana felaktiga antaganden / konventionell visdom och bättre utnyttjande av teknik. Dessa stöd tydliga mål undervisning och utvärderingskriterier, tidig feedback från formativ bedömning och feed-forward bestämmelse före tentor. Utexaminerade av programmet har bred och spännande karriärmöjligheter inom en rad arbetstillfällen och organisationer internationellt. Inom finanssektorn kan de arbeta som anställda eller oberoende yrkesutövare för institutioner som investeringar och affärsbanker, försäkringsbolag, häck, ömsesidiga och pensionsfonder, mäklare, kreditvärderingsinstitut, riskkapitalister och tillsynsorgan. Relevanta titlar inkluderar handlare, finansanalytiker och personliga finansiella rådgivare, ekonomichefer, lånerådgivare och officerare, värdepapper, råvaror samt finansiella tjänster försäljningsagenter, marknadsförare och riskhanterare. I företag, akademiker är väl förberedda för att arbeta på ekonomiavdelningen som ekonomichefer, analytiker, skattmästare, kapital budget analytiker, kredithandläggare och investor relations-specialister. Konsultföretag är också stora arbetsgivare för akademiker med finansiering och investeringar expertis och använda dem som dataanalytiker, rådgivare eller systemutvecklare. I informations- och tekniksektorn examen från programmet kan användas av företag som utvecklar specialiserad finansiell programvara, data, nyheter och analyser. Fördelar och möjligheter CFA ® Institute University Erkännande: Genom att delta i detta program, kommer Civilingenjör i investeringar och ekonomisk förvaltning erbjuda sina elever upp till tre stipendier för CFA-programmet varje år. Thomson Reuters Certifikat: Stöd och tillgång till online-utbildning för certifiering i Eikon, Datastream och ThomsonONE.com Investment Banking. Bloomberg Aptitude Test (BAT): Detta erbjuds helt kostnadsfritt på campus för studenter på Civilingenjör i investeringar och ekonomisk förvaltning. Genom BAT, kan våra studenter få ytterligare tillgång till stora finansiella företag, inklusive hedgefonder, handelsföretag och konsultföretaget för roller som annars svårt att få. Harvard Business Publishing nätkurser: studenter kommer att slutföra och utvärderas som en del av sina studier tre onlinekurser i Finans, Redovisning och kalkylblad modellering. Kontantpris och stipendier: £ 1000 kommer att tilldelas det bästa student på civilingenjörsutbildningen. Det kommer också att finnas möjligheter för finansierade doktorandstudier i skolan. Behörighet Examen Ämne: Alla ämnen utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Grad Klassificering: Good 2.2 eller motsvarande [-]

MSC Klimatförändringarna Och Den Internationella Utvecklingen

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

MSc klimatförändring och internationell utveckling examen har utformats för att uppfylla karriär behoven hos människor som arbetar inom internationell utveckling och klimatförändringspolitik och praxis. [+]

Den MSc klimatförändringar och internationell utveckling examen har utformats för att möta karriär behoven hos människor som arbetar inom internationell utveckling och klimatförändringspolitik och praxis. Kursen kommer att omfatta en rad frågor kring internationella och lokala dimensioner, i synnerhet frågorna om begränsning och anpassning i resurs fattiga och utsatta inställningar. Under de senaste åren klimatförändringen har haft en ledande position på den internationella utvecklingsagendan och världspolitiska scenen. Undervisas av en grupp internationellt kända naturvetare, politiska analytiker och ekonomer kommer Masters kursmaterial utnyttja befintlig och pågående forskning och tillämpad arbete genom Institutionen för internationell utveckling och Tyndall Centre for Climate Change Research. Dess tvärvetenskapligt synsätt ser till att eleverna kommer också att ha möjlighet att samarbeta med Institutionen för miljövetenskap genom vetenskapligt baserade moduler som fokuserar på klimatförändringar. Kursen kommer att behandla flera dimensioner av klimatförändringar och utveckling: Internationella politiska ramar om klimatförändringar; urban klimatförändring styrning; anpassnings- och begränsnings val och vägar; anpassning och nationella åtgärder; länka klimatförändringarna och utveckling; kol handel, marknader och utveckling; klimatförändring och fattigdomsbekämpning, kompromisser och synergier; lokala reaktioner på extrema händelser och katastrofer; anpassnings- och begränsnings effekter i Afrika; och bransch svar (t.ex. vatten, energi, livsmedel och skogar). Det kan också vara ett tillfälle för några studenter på denna kurs för att delta i ett UNFCCC möte. MSc klimatförändring och internationell utveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. Climate Change and Development Research Group Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Forskningen är organiserad i en serie forskargrupper. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om klimatförändringar och utveckling Research Group och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Det är ett bevis på skolan och dess spjutspetsforskning att det skulle vara den första i landet (möjligt världen) för att erbjuda en kurs skräddarsydd för denna nya och enormt viktigt område. Jag var imponerad av den tvärvetenskapliga undervisningen -. Även vara ab le att ta klasser från topp klimatexperter i School of Environmental Sciences "Robbie, MSc klimatförändringar och internationell utveckling Graduate Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Msc Kvantitativ Finansiell Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Civilingenjör Kvantitativ finansiell ekonomi är en ettårig tillämpad utbildningsgrad syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för de ekonomiska aspekterna av kvantitativa finansiell ekonomi med tonvikt på de finansiella marknaderna och aktivum priser modellerna. [+]

Civilingenjör Kvantitativ Finansiell ekonomi är en ett år tillämpad utbildningsgrad syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för de ekonomiska aspekterna av kvantitativa finansiell ekonomi med tonvikt på de finansiella marknaderna och aktivum priser modellerna. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Du kommer att utveckla specifika färdigheter högst relevanta på arbetsplatsen. Dessa inkluderar utbildning i användningen av statistiska och kvantitativa programpaket (t.ex. STATA). Kursen ger dig ett fast grepp om några av de metoder, modeller och tekniker som för närvarande används av företag inom sektorn för finansiella tjänster och utanför. Som en del av kursen kommer du att få möjlighet att utöka din ekonometriska kompetens, däribland kompetens som krävs för att genomföra din egen forskning på ett ämne av särskilt intresse för dig. Denna grad program kommer att lägga grunden för en karriär inom ett brett utbud av finansiella yrken. Kursstruktur Du kommer att ta obligatoriska moment i nationalekonomi, finansiell ekonometri, finansmarknader, internationell finansiering och riskhantering och handel. Undervisningen ges av medlemmar av akademisk personal, ofta i ett relativt informellt lärande miljö, och program kan innehålla föreläsningar, seminarier och praktiskt arbete, inklusive dator laborationer. Det finns specialiserade moduler som utformats för det här programmet, inklusive de finansiella marknaderna och riskhantering och handel. Financial Markets är en teknisk modul som innebär studier av finansiella modeller som kan förklara jämviktstillgångspriser och termen strukturen av räntorna. Risk Management and Trading innehåller en introduktion till tekniker för att mäta marknads- och kreditrisker och ger dig en inblick i hur näringsidkare beteende bidrar till bubblor och krascher. Det finns också möjlighet att ta modulen Pengar och bankväsende där du kommer att överväga vilken roll pengar, central banking och monetär politik samt få en inblick i det globala finansiella systemet och utmaningar den har inför. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

MSc Marketing

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Marketing examen som erbjuds av Norwich Business School har utformats för att ge ett avancerat program för studie avseende marknadsföring. Det utsätter eleverna till sammanhängande funktionerna för förvaltning sedan tillåter dem att överväga konsekvenserna av specialiserade marknadsföringsstrategier. [+]

Den MSc Marketing degree erbjuds av Norwich Business School har utformats för att ge ett avancerat program för studie avseende marknadsföring. Det utsätter eleverna till sammanhängande funktionerna för förvaltning sedan tillåter dem att överväga konsekvenserna av specialiserade marknadsföringsstrategier. Det övergripande syftet med programmet är att utveckla nästa generation av marknadschefer som kan frodas i dynamiska och komplexa affärsmiljöer. Det ger för den intellektuella utvecklingen hos studenten att göra det möjligt för honom eller henne att fungera effektivt inom ett brett spektrum av branscher, genom att öka och utveckla en starkare marknadsföringsperspektiv bland allmänna färdigheter och kunskapshantering. Denna examen är utformad för att möta behoven hos studenter som inte tidigare har specialiserat sig på management, eller som har studerat ämnet i en icke-brittiska sammanhang. Specialfunktioner Kursen har ett antal funktioner som gör det attraktivt för blivande studenter och arbetsgivare som vill rekrytera sin nästa generation av ledare: En slutlig prissumma på £ 1000 till bästa student på civilingenjörsutbildningen. Det kommer också att finnas möjligheter till fonderade doktorsexamen studiesin skolan. Gästföreläsare från industrin genom vår MSc Business Forum "som stöds av UEA Alumni fonden och andra bransch länkarna i skolan. Händerna på utveckling av ledningskompetens och personlig utveckling .. Att öppna upp möjligheter rekrytering genom direkt interaktion med företag och tillgång till Careers Service. Chartered Institute of Marketing Vår MSc Marketing (med alternativ) har godkänts och ackrediterats av Chartered Institute of Marketing (CIM) för att ge direkt inträde på CIM: s Chartered magisterexamen i marknadsföring (senior marketing management erfarenhet krävs också). Behörighet Examen Ämne: Alla patienter utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Grad Klassificering: Good 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd högskola i Storbritannien eller utomlands i andra än företag eller förvaltning discipliner. Sökande från utlandet kan hålla en icke-brittiska examen i något ämne. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Msc Marknadsföring Och Management

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Marketing and Management examen erbjuds som en 12-månaders, heltid intensivt masterprogrammet utformat för att möta behoven hos icke-ekonomer som inte tidigare har specialiserat sig på marknadsföring eller ledning men nu vill göra det och förbättra sin kompetens . [+]

Den MSc Marketing and Management examen erbjuds som en 12-månaders, heltid intensivt masterprogrammet utformat för att möta behoven hos icke-ekonomer som inte tidigare har specialiserat sig på marknadsföring eller ledning men nu vill göra det och förbättra deras kompetens. Samtidigt med specialiserade marknadsföring moduler, är en förståelse och uppskattning av andra affärsfunktioner inom organisationer också utvecklats under hela programmet. Programmet förbereder studenterna för en rad olika allmänna marknadsföring och ledande befattningar inom både privat och offentlig sektor. En av de otroliga fördelarna med vår Civilingenjör Marketing and Management är en full tredje termin av undervisning, erbjuder ökad kontakt timmar med vår mycket erfarna akademisk personal. Chartered Institute of Marketing Vår Civilingenjör Marketing and Management examen har godkänts och ackrediterats av Chartered Institute of Marketing (CIM) för att ge direkt inträde på CIM Professional Diploma in Marketing. Mål Efter avslutad kurs ska studenten kunna: Bidra till utvecklingen av varumärken och deras marknadsplatser, genom förmågan att analysera marknader och deras beteende Kritiskt bedöma förhållandet mellan organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Kritiskt granska och tillämpa kreativt kroppen av kunskaper om organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Göra välgrundade bedömningar om en korrekt tillämpning av teori till ledande praxis när det gäller organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Utvärdera och rekommendera alternativ för förbättring av ledande praxis i fråga om organisationer, deras yttre sammanhang och deras förvaltningsprocessen Få de kunskaper, färdigheter och självförtroende som krävs för att bli en mer effektiv chef genom att lära sig integrera och anpassa organisatoriska processer, system, och människor att möta dagens kritiska utmaningar och mål. Behörighet Examen Ämne: Alla ämnen utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Grad Klassificering: Good 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd högskola i Storbritannien eller utomlands i andra än företag eller förvaltning discipliner. Sökande från utlandet kan hålla en icke-brittiska examen i något ämne. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Msc Medieekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Media Economics är utformade för att locka studenter från film, litteratur och media baserade grundexamina, som har studerat statistik och som vill utveckla sin analytiska förmåga att förstå den ekonomiska och politiska sammanhang de branscher där de hoppas kunna fortsätta sina karriärer . [+]

Kurs Detalj Msc Media Economics är utformade för att locka studenter från film, litteratur och media baserade grundexamina, som har studerat statistik, och som vill utveckla sin analytiska förmåga att förstå den ekonomiska och politiska sammanhang de branscher där de hoppas kunna fortsätta sina karriärer. Om du är civilekonom, kommer kursen ger dig möjlighet att förstå media bättre. Kursen kommer att förse dig med den kompetens som krävs för att ange en karriär inom näringslivet aspekt av media, till exempel konto chefer i reklam, en karriär i förlag, finans- och ledningsfunktioner i sändning. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Du kommer att undervisas tillsammans med personal och studenter från politiska, sociala och internationella studier och School of Economics, som båda har en stark tradition av tvärvetenskaplig forskning och undervisning om mediefrågor. Programmet bör tilltala dem som vill göra karriär inom förvaltningen eller massmedia. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment i den ekonomiska begrepp och ekonometriska metoder, ekonomi och politik i massmedia och internationell politisk ekonomi. Du kommer också att ha möjlighet att välja från en rad olika moduler som erbjuds i det politiska, sociala och internationella studier och School of Economics. För ytterligare information om modulerna för närvarande på erbjudande, vänligen se fliken Kursprofil. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

MSC Miljö Och Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

Denna grad MSc miljö och internationell utveckling kommer att tilltala naturresursspecialister och agriculturists, liksom de från ett samhällsvetenskapligt bakgrund som arbetar eller är intresserade av och vill studera utvecklingsfrågor, hållbarhet och miljö. [+]

Detta MSc miljö och internationell utveckling grad kommer att tilltala naturresursspecialister och agriculturists, liksom de från ett samhällsvetenskapligt bakgrund som arbetar eller är intresserade av och vill studera utvecklingsfrågor, hållbarhet och miljö. Intresset för den globala miljön och utveckling har aldrig varit så intensiv. Miljöfrågor och problem har länge varit på lokala och nationella dagordningar, men i allt högre grad under de senaste trettio åren, på internationella agendor också. Alla miljöfrågor kommer från naturliga processer, men samtidigt är social och politisk, och det är denna unika tvärvetenskapliga synsätt som driver MSc miljö och internationell utveckling. Samspelet mellan miljö och utveckling studeras genom att analysera politiska processer på lokal, nationell och internationell nivå, som spelas av en stor skara aktörer: politiska beslutsfattare, politiker, ekonomer, landsbygden och i städerna användare resurs. Vi använder ett brett spektrum av kritiska och konstruktiva färdigheter, analystekniker och kontextuell kunskap för att öka vår förståelse av dessa processer. En huvudinriktning examen är på den politiska ekologi angreppssätt för att förstå debatter och politiska processer understödjer svar på miljö- och naturresursproblem. MSc miljö och internationell utveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. De Livelihoods och Environmental Change Research Group Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Forskningen är organiserad i en serie forskargrupper. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Livelihoods och Environmental Change Research Group och våra aktuella forskningsprojekt. Student Testimonial "Jag rekommenderar detta Masters på UEA. Det är undervisas av personer som tror starkt på ett tvärvetenskapligt sätt att ta itu med de tvärvetenskapliga problem -. Förhållandet mellan den naturliga miljön och mänsklig utveckling "Lisa, MSc miljö och internationell utveckling Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Msc Personaladministration

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc Human Resource Management examen vid Norwich Business School ger en god grund i teorier, begrepp och praxis av relevans för HRM i samband med humankapital och kompetens i dynamiska internationella marknader. [+]

Den Civilingenjör Human Resource Management examen vid Norwich Business School ger en god grund i teorier, begrepp och praxis av relevans för HRM i samband med humankapital och kompetens i dynamiska internationella marknader. Med globaliseringen av världsmarknaderna, human resource management skär över geografiska gränser, förbereder detta program akademiker att kunna möta denna utmaning och tillhörande komplexitet. Dess övergripande syfte är att utveckla nästa generation av internationella personalchefer som kan frodas i den mycket skiftande och instabil miljö, där globala företag drar nytta av sitt folk att utveckla långvariga konkurrensfördelar. Graden är anpassade till behoven hos brittiska och icke-brittiska studenter likadana, och har utformats för att möta behoven hos studenter som inte tidigare har specialiserat sig på human resource management. Specialfunktioner Kursen har ett antal funktioner som gör det attraktivt för blivande studenter och arbetsgivare som vill rekrytera sin nästa generation av HRM chefer: En slutlig prissumma på £ 1000 till bästa student på civilingenjörsutbildningen. Det kommer också att finnas möjligheter för finansierade doktorandstudier i skolan. Gästföreläsare från industrin genom vår MSc Business Forum som stöds av UEA Alumni fonden och andra bransch länkarna i skolan. Händerna på utveckling av ledningskompetens och personlig utveckling .. Att öppna upp möjligheter rekrytering genom direkt interaktion med företag och tillgång till Careers Service. Behörighet Examen Ämne: Alla ämnen utom Business (såvida studerats i en icke-brittiska sammanhang) Grad Klassificering: Good 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd högskola i Storbritannien eller utomlands i andra än företag eller förvaltning discipliner. Sökande från utlandet kan hålla en icke-brittiska examen i något ämne. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor deras nå en särskild klass av examen. [-]

Msc Socialpsykologi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Programmet riktar sig till hög kaliber studenter i psykologi eller liknande ämnen som söker att utveckla specifika färdigheter i metodik nödvändig forskning för att studera socialpsykologi. [+]

Den MSc i socialpsykologi kombinerar forskningsmetoder utbildning med fördjupning i framkant av ämnesområdet. Programmet riktar sig till hög kaliber studenter i psykologi eller liknande ämnen som söker att utveckla specifika färdigheter i forskningsmetodik som krävs för att studera Socialpsykologi. Kursen ger förmågan att förstå forskning om socialt beteende, förbereda forskningsförslag och genomföra egen forskning, analys och syntes i ett av ström psykologins snabbrörliga och grundläggande områden. I processen du kommer att få överförbara färdigheter i muntlig och skriftlig kommunikation samt förvaltning och analys av komplexa datamängder. Programmet är idealiskt för dem förbereder sig för en doktorsexamen i socialpsykologi, och kommer att gynna alla som planerar en karriär med en betydande forskningskomponent. En viktig styrka i programmet är möjligheten att uppleva moderna psykologiska forskningsmetoder i första hand och att genomföra skräddarsydda placeringar att förvärva kunskaper som är specifika för din forskning mål. Programmet bygger till en betydande del av forskningen övervakas av aktiva forskare inom området. Den Institutionen för psykologi har haft framgång i forskning Excellence Framework (2014); all forskning lämnats bedömdes vara av internationell kvalitet, med över 80% klassas som "världsledande" eller "internationellt utmärkt". Vi har legat i topp 15 Psykologi avdelningar i Storbritannien (Guardian University Guide 2016). Kursens struktur Programmet består av både obligatoriska och valfria moduler. Strömriktningarna i socialpsykologi Konceptualisera Social Science Research Research Methods 1: Design och yrkeskunskaper Research Methods 2: Avancerade metoder och forskning Placering Kvantitativa forskningsmetoder och statistik eller Kvalitativa metoder och analys Forskningsrojekt Undervisning och bedömning Vi använder ett brett utbud av undervisningsmetoder och bedömning. Dessa omfattar föreläsningar, seminarier, workshops, forsknings placeringar och praktisk användning av toppmoderna forskningsutrustning. Moduler främst bedöms av kurser. Kurser inkluderar en litteraturgenomgång, forskningsförslag, och ett forskningsprojekt. Alla psykologi eleverna fylla ett stort oberoende forskningsprojekt under sakkunnig ledning. Behörighet Examen Ämne: Psykologi eller relevant ämne Grad Klassificering: UK kandidatexamen - 2: 1 klassificering eller motsvarande [-]

MSc Utvecklingspsykologi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Den Civilingenjör i utvecklingspsykologi kombinerar forskningsmetoder utbildning med fördjupning i framkant av ämnesområdet. [+]

Den MSc i Utvecklingspsykologi kombinerar forskningsmetoder utbildning med fördjupning i framkant av ämnesområdet. Programmet riktar sig till hög kaliber studenter i psykologi eller liknande ämnen som söker att utveckla specifika färdigheter i metodik nödvändig forskning för att studera utvecklingspsykologi. Kursen ger förmågan att förstå människans utveckling, förbereda forskningsförslag och genomföra egen forskning, analys och syntes i ett av ström psykologins snabbrörliga och grundläggande områden. I processen du kommer att få överförbara färdigheter i muntlig och skriftlig kommunikation samt förvaltning och analys av komplexa datamängder. Programmet är idealiskt för dem förbereder sig för en doktorsexamen i utvecklingsvetenskap, och kommer att gynna alla som planerar en karriär med en betydande forskningskomponent. En viktig styrka i programmet är möjligheten att uppleva moderna psykologiska forskningsmetoder i första hand och att genomföra skräddarsydda placeringar att förvärva kunskaper som är specifika för din forskning mål. Programmet bygger till en betydande del av forskningen övervakas av aktiva forskare inom området. School of Psychology har haft framgång i forskning Excellence Framework (2014); all forskning lämnats bedömdes vara av internationell kvalitet, med över 80% klassas som "världsledande" eller "internationellt utmärkt". Vi har legat i topp 15 Psykologi avdelningar i Storbritannien (Guardian University Guide 2016). Kursens struktur Programmet består av både obligatoriska och valfria moduler. Utvecklingspsykologi Konceptualisera Social Science Research Research Methods 1: Design och yrkeskunskaper Research Methods 2: Avancerade metoder och forskning Placering Kvantitativa forskningsmetoder och statistik eller Kvalitativa metoder och analys Forskningsrojekt Undervisning och bedömning Vi använder ett brett utbud av undervisningsmetoder och bedömning. Dessa omfattar föreläsningar, seminarier, workshops, forsknings placeringar och praktisk användning av toppmoderna forskningsutrustning. Moduler främst bedöms av kurser. Kurser inkluderar en litteraturgenomgång, forskningsförslag, och ett forskningsprojekt. Alla psykologi eleverna fylla ett stort oberoende forskningsprojekt under sakkunnig ledning. Behörighet Examen Ämne: Psykologi eller relevant ämne Grad Klassificering: UK kandidatexamen - 2: 1 klassificering eller motsvarande [-]

Msc Utvärdering För Internationellt Utvecklingspåverkan

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

MSc Impact Evaluation for International Development grad erbjuder bekanta sig med och färdigheter i grunderna i modern evidensbaserat beslutsfattande och konsekvensbedömningar, inklusive de sammanhang och praxis för utvärdering, forskningsdesign och produktionsdata för utvärdering, och grundläggande och mer avancerade metoder kvantitativ och kvalitativ analys. [+]

Konsekvensbedömningar har blivit ett viktigt verktyg för utveckling av politiken. Multilaterala och bilaterala biståndsorgan och utvecklingsländernas regeringar är nu allmänt åtagit sig att finansiera och använda högkvalitativt bevis konsekvensbedömningar. Den MSc Impact Evaluation for International Development examen erbjuder förtrogenhet med och färdigheter i grunderna i modern evidensbaserat beslutsfattande och konsekvensbedömningar, inklusive de sammanhang och praxis för utvärdering, forskningsdesign och dataproduktion för utvärdering och grundläggande och mer avancerade metoder för kvantitativ och kvalitativ analys. Läromedel dras från utvecklingen litteratur och ikoniska utvärdering påverkan fallstudier. Kursen har utformats för studenter som är intresserade av att utforma och genomföra projekt och utvecklingsprogram och / eller forskning utvecklingseffektivitet, och som behöver utveckla och förbättra sina färdigheter för att genomföra högkvalitativa utvärderingar rigorösa konsekvens. Detta Masters program: kombinerar teori och praktik genom sina två specialiserade moduler hjälper eleverna att förvärva analytisk förmåga som är viktiga utanför konsekvensbedömningar ligger i School of International Development (DEV), som har i världsklass rykte för forskning inom internationell utveckling möjliggör ett unikt utbud av val och specialisering, med studenter som kan välja modul alternativ både inifrån DEV och från andra avdelningar på UEA Föreläsare som undervisar på kursen har stor praktisk erfarenhet av Impact Evaluation. Många av dem är International Development Ekonomer Hämta en reklamaffisch för Civilingenjör Impact Evaluation for International Development (PDF 1 MB). Kursprofil I hjärtat av denna Masters program är två unika moduler. Välfärd och utvärdering i utveckling ger studenterna teoretiska ramar för evidensbaserad politik och en kritisk förståelse av ett brett spektrum av frågor som är relevanta att påverka utvärdering och utveckling. Det omdömen metoder för välbefinnande och deras praktiska tillämpning när det gäller att utvärdera effekten av utvecklingsåtgärder. Det utsätter studenter till kostnads-nyttoanalys och anser att politik och utvärdering i praktiken tittar på en rad olika sektorer och sammanhang. Modulen tillämpade metoder i Impact Evaluation ger studenterna en god grundläggande kunskaper i tillämpade metoder för konsekvensbedömningar som tillåter dem att utföra högkvalitativa utvärderingar bedömningar. För detta ändamål, ger det en omfattande översikt av de viktigaste metoderna för utvärdering av inverkan. Det ger undervisning i och händerna på erfarenheter från de viktigaste kvantitativa och kvalitativa utvärderingsmetoder påverkan, genom länkade föreläsningar och (dator) workshop / seminarier. Karriär och anställbarhet Utexaminerade från detta magisterprogrammet kommer sannolikt att bli politiker, icke-statliga tjänstemän, konsulter eller forskningsinstitut personal som deltar i utvärderingar konsekvens. Vi har ett avtal med CARE, Oxfam GB och Tearfund att undersöka praktikmöjligheter för studenter på kursen. Detta skulle ge eleverna möjlighet att arbeta med en icke-statlig organisation vid sidan av yrkesutvärderings under en period på cirka fyra månader. För att komma ifråga för detta studenter kommer att tillämpas när inskrivna på kursen. Förhållandet mellan den studerande och NGO skulle starta under höstterminen, med mandat som skall godkännas av juluppehållet. Eleverna skulle då genomföra praktik efter avslutad lärde del av kursen. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Msc Varumärke Ledarskap

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Detta unika program är den perfekta språngbräda för en karriär inom branding. [+]

Ditt liv i branding börjar här. Välkommen till världens första Påbyggnadsutbildning i varumärkes ledarskap. Detta unika program är den perfekta språngbräda för en karriär inom branding. Över 90% av våra studenter har stora jobb som ledande varumärke. 36% arbetar i bästa London varumärke konsultföretag. Ytterligare 18% är andra märken konsultföretag runt om i världen. Ytterligare 27% bygger karriärer i stora märkesföretag. Och 9% kör sina egna företag. Arbeta med Business Du kommer att lära direkt från världsledande varumärke konsulttjänster Wolff Olins, (byrån bakom Orange, Tate, GE och Unilever). Du har även möjlighet att interagera med inspirerande företag som Google, Innocent, Brora, Virgin och Oxfam och besöka några av Londons bästa kreativa byråer, såsom AMV.BBDO, BBH, FITCH och Vccp. Vem kan söka? Denna kurs är perfekt för alla som har studerat företagsekonomi, förvaltning eller ekonomi på en grundnivå eller har erfarenhet av att arbeta i näringslivet. Oavsett din bakgrund, måste du vara ambitiös, kreativ och fascinerad av varumärken. Chartered Institute of Marketing Denna grad har godkänts och ackrediterats av Chartered Institute of Marketing (CIM) att ge direkt inträde på CIM Professional Diploma in Marketing. Entry Krav Den erfarenhet du tar Denna kurs är utformad för personer med viss erfarenhet av ämnet, antingen i sin första examen, eller i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga på din befintliga kunskaper och förbereda dig för en framgångsrik karriär inom branding. Av den anledningen ber vi dig att vara antingen: en ny examen som har studerat företag, förvaltning eller ekonomi, med åtminstone 25% av din totala examen i något av dessa tre ämnen, eller en examen i något ämne, med tre eller flera års erfarenhet av marknadsföring eller strategiarbete. Hursomhelst, måste du ha en bra examen: en övre andra klassens examen (2: 1) eller dess internationella motsvarighet. Om du ansöker och du har ännu inte slutfört din examen, skicka en officiell kopia av din senaste märken uttalande. När du skickar oss dina varumärken uttalande, se till att du inkluderar uppgifter om märkningssystem som ditt universitet använder. Lära känna dig För att hjälpa avgöra om kursen är rätt för dig, ber vi dig att skicka ett skriftligt uttalande med din ansökan anger varför du vill göra den här kursen, och varför du brinner branding. Vi kommer att be de sökande som uppfyller våra krav för att delta i en telefonintervju med vår professionella kursledare, Robert Jones. Han kommer att leta efter entusiasm om, och viss kunskap om och varumärken. [-]

MSC Vattensäkerhet Och Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

MSc Vatten säkerhet och internationella utvecklings grad tolkar "vattensäkerhet" i dess breda politiska ekologi och politisk ekonomi mening. Vi tror att den hydrologiska cykeln är intimt kopplad till kritiska globala politiska frågor: klimatförändringar, livsmedelshandeln och livsmedelsförsörjning, energisäkerhet - och i sin tur till det internationella samarbetet som påverkar människors, gemenskap, regional och nationell säkerhet. [+]

Den Civilingenjör Vatten säkerhet och internationell utveckling examen tolkar "vattenförsörjning" i dess breda politiska ekologi och politisk ekonomi mening. Vi tror att den hydrologiska cykeln är intimt kopplad till kritiska globala politiska frågor: klimatförändringar, livsmedelshandeln och livsmedelsförsörjning, energisäkerhet - och i sin tur till det internationella samarbetet som påverkar människors, gemenskap, regional och nationell säkerhet. Oupplösligt förbunden med människors välfärd och försörjning i icke-industrialiserade sammanhang, är vatten en resurs av grundläggande betydelse för miljö- och utvecklingsproblem. Här masterprogrammet kommer kritiskt reflektera över de praktiska och teoretiska aspekter av vattensäkerhet, i syfte att utveckla en bättre grund att uppnå utvecklings- och miljömål. Vi kommer att ge den senaste tvärvetenskaplig teori och verktyg som behövs för att möta de utmaningar och studenter kommer att ta examen med kunskap och verktyg för att kunna förstå och granska vattensäkerhet i ett system av intresse; vare sig det nation, region, företag, sektor, program eller hushåll. Den Civilingenjör Vatten säkerhet och internationell utveckling examen kommer att erbjudas under ett år på heltid eller två år på deltid. Sökande till denna grad uppmuntras att tillämpa så snart som möjligt för att säkra sin plats. Kontakta kursföreståndare, Dr Mark Zeitoun om du vill diskutera din ansökan innan den lämnas in. Vem är kursen för? Denna unika grad syftar till att förbereda de studerande att samarbeta med och bidra till samhälls svar på kritiska globala vattenpolitiska frågor, inkapslade delvis av professor John Beddington s (brittiska regeringen Chief Scientific Adviser) 2009 analys som identifierar "perfekta stormen" härrör från "uppsving i efterfrågan på livsmedel, vatten och energi under de kommande två decennierna ... alla intimt samman ". Skolan är världsberömd för sin tvärvetenskapliga och strikt hållning ämnet området undervisning inom en bredare pedagogisk ram för utveckling och miljöstudier. Studenterna kommer att dra nytta av vår specialistkunskap inom de sociala och biofysiska aspekter av vattenresurser, inklusive utmärkt nätverk och fieldword möjligheter. Kursen är relevant för dem som nyligen har avslutat grundutbildningen samt de som redan har arbetat inom utvecklingsområdet. Det kräver inte specialiserad tidigare studie, även om eleverna kommer att gynnas av en miljö kandidatexamen såsom geologi, geografi eller miljövetenskap. Personer med andra bakgrunder inriktad på miljö, till exempel i det politiska vetenskaper, sociologi eller lag, eller med praxis erfarenhet av utvecklingsarbete är också uppmuntras att söka. Kursen syftar till att förbereda studenterna för arbete inom en rad olika områden, bland annat icke-statliga organisationer (NGO), statliga biståndsorgan, och multilateral organisationer. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) De obligatoriska moduler är: Vatten Säkerhet - Teori och begrepp (höstterminen - 20 poäng) Vatten Säkerhet - Verktyg och politiken (vårterminen - 20 poäng) Studenterna kommer att kunna välja mellan en rad olika valfria moduler. Rekommenderade moduler är: Förstå Global Environmental Change Catchment Water Resource Management Politisk ekologi miljö och utveckling Klimatförändringpolitik för utveckling Globaliserad jordbruk och matsystemmar Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. UEA Water Security Research Centre University of East Anglia Water Security Research Centre integrerar världsklass naturvetenskap och samhällsvetenskap att möta de utmaningar. Vi erbjuder unika kunskaper och internationellt kända forskare centrerade vid Institutionen för internationell utveckling och School of Environmental Sciences. Tillsammans avser centrala vattensäkerhet och därmed sammanhängande frågor från individen till den globala nivån. Vatten Security Centre även bygger på expertis från Tyndall Centre for Climate Change Research, Handelshögskolan, School of Medicine, Health Policy och praktik, internationell utveckling UEA, Low Carbon Innovation Centre och Climatic Research Unit - allt baserat på University of East Anglia. Vi går längre än att studera fenomen att åstadkomma en positiv förändring genom engagemang genom omfattande uppsökande, aktionsforskning och politiken utformas. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap eller naturresursvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

MA

Ma Globalisering, Näringsliv Och Hållbar Utveckling

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MA Globalisering, företag och hållbar grad utveckling integrerar olika disciplinära perspektiv för att analysera de viktigaste debatterna om de ekonomiska, politiska, sociala och miljömässiga aspekterna av globaliseringen. [+]

Den MA Globalisering, företag och hållbar grad utveckling integrerar olika disciplinära perspektiv för att analysera de viktigaste debatterna om de ekonomiska, politiska, sociala och miljömässiga aspekterna av globaliseringen. Doktorander med intresse för globala frågor kommer att förses med verktyg för att kritiskt analysera globaliseringsprocessen och dess inverkan på den internationella utvecklingen. Globaliseringsprocessen är central för förståelsen av den samtida världen. Den typ av processen och dess konsekvenser för internationell utveckling omdebatterad: Globaliseringen leder till ökad internationell ojämlikhet och fattigdom eller är en utvidgning av den internationella handeln med varor och tjänster ger nya möjligheter för utvecklingsländer? Hur kan vi förstå tendenser såsom rättvis handel, socialt entreprenörskap, företagens sociala ansvar och hållbar konsumtion? Vad är förändrade roll för staten, den privata sektorn, städer och det civila samhället att leverera kollektiva nyttigheter i en allt mer sammankopplad värld? Har globaliseringen efterlyser en radikal översyn av befintliga internationella, nationella och lokala institutioner? Varför är det så svårt att lösa globala miljöproblem som klimatförändringen? Detta Masters kommer att överväga inte bara globaliseringsprocessen men även mottendenser och motstånd mot globaliseringen och hur dessa spelas i Afrika, Asien och Latinamerika. MA Globaliseringen, företag och hållbar grad utveckling erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. International Development Forskargrupper Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Klicka för att få tillgång till mer information om vår internationellt utvecklings Forskargrupper och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Som en internationell affärsman och före detta politiker, jag rekommenderar detta Masters som ett alternativ till en topp tio MBA. Det ger en god förståelse för de stora förändringarna i världsutvecklingen i stolpen 2008 affärs paradigm. "Tony, MA Globalisering och internationell utveckling Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Internationell Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc International Business Economics syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för internationella affärer (till exempel gränsöverskridande produktion och ekonomi) och få större djup förståelse av det bredare ekonomiska ramen för den internationella ekonomin. [+]

Kurs Detalj MSc International Business Economics syftar till att utveckla dina kunskaper och förståelse för internationella affärer (till exempel gränsöverskridande produktion och ekonomi) och få större djup förståelse av det bredare ekonomiska ramen för den internationella ekonomin. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Du kommer att utveckla färdigheter i statistisk analys, samt att undersöka motivation, finansiella praxis, och konsekvenserna av internationella affärer. Denna grad ger dig möjlighet att utveckla färdigheter mycket önskad av arbetsgivare, inklusive analytisk och affärs medvetenhet färdigheter i ett internationellt sammanhang. Programmet bör tilltala dem som vill göra karriär inom områdena ekonomi, förvaltning eller internationella affärer. Kursstruktur Du kommer att studera obligatoriska moment i ekonomiska begrepp och metodik, internationella politiska ekonomi och drift av multinationella företag. Du kommer också att ha möjlighet att ta valfria moduler inom ekonomi, miljöekonomi, ekonomisk teori, matematik och ekonomi och massmedia. För ytterligare information om modulerna för närvarande på erbjudande, vänligen se fliken Kursprofil. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

Ma Internationell Företagsekonomi Och Nationalekonomi

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MSc International Business Finance Economics är utformad för att ge en allmän utbildning i ekonomi, samtidigt som du kan specialisera sig inom internationell affärsverksamhet och finans. [+]

Kurs Detalj MSc International Business Finance Economics är utformad för att ge en allmän utbildning i ekonomi, samtidigt som du kan specialisera sig inom internationell affärsverksamhet och finans. Denna kurs passar in i vår Applied Training Programme, som är utformad för att ge utbildning i nya och yrkes attraktiva kunskaper i nationalekonomi. Det är lämpligt antingen för akademiker utan ekonomi bakgrund som vill förstå hur marknader fungerar och att utveckla analytiska färdigheter en ekonom, eller för akademiker inom ekonomi som vill utveckla specialistkompetens utan att binda till full forskarutbildning. Kursen ger utbildning som placerar specialistområden i ett större ekonomiskt sammanhang och visar hur insikten från ekonomi kan förbättra arbetsplatsen prestanda. Du kommer att utveckla färdigheter i statistisk analys, särskilt dem som gäller för finansiella data, samt att undersöka motivation, finansiella praxis, och konsekvenserna av internationella affärer. De akademiska personal som undervisar på programmet omfattar internationella experter inom flera områden av nationalekonomi och personer med praktisk erfarenhet av finansiering. Programmet bör tilltala dem som vill göra karriär inom områdena ekonomi, förvaltning eller internationella affärer. Kursstruktur Du kommer att ta obligatoriska moment i centrala ekonomisk teori och begrepp, finans, finansiella ekonometri och drift av multinationella företag. Du kommer också att ha möjlighet att studera moduler i internationella affärer och finans som erbjuder teoretisk och tillämpad utbildning inom dessa områden. Det kommer också att vara en del av tillämpningen av kvantitativa metoder. För ytterligare information om modulerna för närvarande på erbjudande, vänligen se fliken Kursprofil. Bedömning Bedömning kommer att ske genom en kombination av kurser och tentamina. Du kommer också att skriva en avhandling om ett ämne som du väljer, övervakas individuellt av en akademisk från Handelshögskolan. Behörighet Examen Ämne: Nationalekonomi eller annat relevant ämne Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör normalt ha en bra första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Universitetet kommer också att ta hänsyn till arbetslivserfarenhet sökande i förekommande fall. Sökande som inte har studerat ekonomi på grundnivå förväntas ha studerat relevanta matematik / statistik moduler i sin examen, för att få tillträde till denna kurs. Det är normalt för studenter att ansöka om inträde till forskarutbildning i deras sista år av studier. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats på villkor dem att nå en särskild klass av examen. [-]

Ma Internationell Samhällsutveckling

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

Graden MA International Social Development erbjuder en omfattande översikt över samhällsutvecklingen, som kombinerar akademiska och teoretiska perspektiv med mer praktiska och politiska fokuserade strategier. [+]

Den MA International Social Development examen erbjuder en omfattande översikt över samhällsutvecklingen, som kombinerar akademiska och teoretiska perspektiv med mer praktiska och politiska fokuserade strategier. Centrala teman i denna Masters inkluderar utsatthet och social utslagning, fattigdom, genusrelationer och integrering, och samhällsanalys. Vi ägna särskild uppmärksamhet åt frågor som social jämlikhet, utbildning, migration, hälsovård och politik, konsekvenserna av hiv / aids-pandemin och det civila samhället. Under de senaste två decennierna har det blivit uppenbart att "utveckling" går långt utöver den ekonomiska tillväxten och omfattar bredare mänskliga och sociala dimensioner. Framväxten nu påverka dagordningen för stora internationella biståndsorgan, däribland Världsbanken, UNDP, EU och Storbritannien Department for International Development (DFID), samt andra bilaterala givare. Graden MA International Social Development erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. International Development Forskargrupper Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Klicka för att få tillgång till mer information om vår internationellt utvecklings Forskargrupper och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Den konceptuella förståelsen för sociala frågor jag fått har visat sig vara mycket användbar i mitt jobb. Detta Masters har hjälpt mig oerhört att förstå och analysera olika samhällsfenomen. "Ayesha, MA International Social utveckling Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

Graden MA International Development * erbjuder avancerade tvärvetenskaplig utbildning inom utveckling historia, teori, forskningsmetoder, och praktiska tillämpningar i ett brett spektrum av ämnen och geografiska områden. Programmet drivs av våra praktiska engagemang med utvecklingen så mycket som med teori. [+]

Den MA International Development examen * erbjuder avancerade tvärvetenskaplig utbildning inom utveckling historia, teori, forskningsmetoder, och praktiska tillämpningar i ett brett spektrum av ämnen och geografiska områden. Programmet drivs av våra praktiska engagemang med utvecklingen så mycket som med teori. Denna masterutbildning kommer att vara attraktiva för studenter från ett brett spektrum av akademisk bakgrund som är intresserade av att förstå utvecklingen. Det kommer också att tillfredsställa yrkesverksamma inom nationella och internationella icke-statliga organisationer, statliga myndigheter och andra aktivister utvecklings söker samhällsvetenskapliga perspektiv på sitt arbete. Många av våra studenter går vidare till bedriva högre forskning, medan andra får framgångsrika poster i karriärer i internationell utveckling, offentlig förvaltning och media bland annat. De senaste trettio åren har stora förändringar i vår förståelse av social och ekonomisk förändring, omvandling och utveckling. Dessa är komplexa processer som kräver stor uppmärksamhet åt detaljerna i lokala situationer och omständigheter. De är också processer som är belägna i ett system av globala sammankopplingar och influenser. På grund av denna spänning mellan det globala och det lokala, kräver de subtila förståelse för samspelet mellan sociala, kulturella, politiska och ekonomiska variabler. Dessa innebär olika aktörer och medel, inklusive stater, internationella organisationer (FN, FAO, WHO, ILO, IFAD, Unicef, Unesco, UNRISD, bredare, WFP), de multilaterala och bilaterala biståndsorgan (Världsbanken, DFID, SIDA), icke-statliga organisationer ( Oxfam, Action Aid, Transparency International och andra), sociala rörelser (World Economic Forum, Världstoppmötet om social utveckling) och den privata sektorn i ett visst sammanhang. Kursen läroplanen ingår en intensiv behandling av alla dessa frågor. Graden MA International Development erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. * Tidigare känd som "MA Development Studies". Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. I 2013-14 våra MA International Development studenter har erbjudits möjlighet att delta i en praktisk workshop i samhällsutvecklingen genom en studieresa till Great Yarmouth, samt interagera med Plan International, en internationell utveckling NGO vid sitt huvudkontor i London under en intensiv informationsmöte. International Development Forskargrupper Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Klicka för att få tillgång till mer information om vår internationellt utvecklings Forskargrupper och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Programmet gav en mycket värdefull introduktion till både utbudet och komplexiteten i" utvecklingsstudier, men också ges möjlighet att fokusera främst på en handfull intresseområden. Kursen gjorde ett utmärkt jobb med att hitta en balans mellan bredd och djup. "Mark, MA utvecklingsstudier Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Jordbruk Och Landsbygdsutveckling

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MA jordbruk och landsbygdsutveckling erbjuder spjutspets insikter och färdigheter på kopplingarna mellan jordbruk och landsbygdsutveckling. Eftersom dessa ämnen har flyttat tillbaka till toppen av den internationella utvecklingsagendan ger Masters första klassens utbildning om hur jordbruket kan bidra till fattigdomsbekämpning och landsbygdsutveckling i låginkomstländer. [+]

Den MA jordbruk och landsbygdsutveckling erbjuder spjutspets insikter och färdigheter på kopplingarna mellan jordbruk och landsbygdsutveckling. Eftersom dessa ämnen har flyttat tillbaka till toppen av den internationella utvecklingsagendan ger Masters första klassens utbildning om hur jordbruket kan bidra till fattigdomsbekämpning och landsbygdsutveckling i låginkomstländer. Detta Masters är unik för sitt fokus på de dynamiska samspelet mellan lokala näringar på landsbygden och jordbruket förstås som en globaliserad industri. Det avancerar ett tvärvetenskapligt perspektiv på sambanden mellan global, nationell och lokal nivå processer som formar jordbruk och landsbygdsutveckling genom att integrera kunskap från samhällsvetenskap, ekonomi och studier naturresurs. Kursen kombinerar leverans av teoretiska kunskaper med empiriska insikter och fallstudier grundade i undervisningen lagets praktisk erfarenhet med jordbruk och landsbygdens utveckling i ett stort antal länder med låga inkomster. The Masters ger en översikt av jordbruket, landsbygdsnäringarna och landsbygdspolitik och politik för att stärka elevernas analytiska förmåga och överföra viktiga yrkesskicklighet som är av betydelse för att arbeta med landsbygdsutveckling och jordbruk. Föreläsningar, seminarier, grupparbeten och enskilt arbete kommer att omfatta politik och praxis för de viktigaste internationella institutionerna i landsbygdsutveckling, däribland Världsbanken, livsmedels- och jordbruksorganisation och FN: s utvecklingsprogram, lika mycket som det civila samhällets organisationer, såsom La Via Campesina och Brasiliens jordlösas arbetarrörelsen. MA jordbruk och landsbygdsutveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. International Development Forskargrupper Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Klicka för att få tillgång till mer information om vår internationellt utvecklings Forskargrupper och våra pågående forskningsprojekt. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Jämställdhetsanalys I Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

MA jämställdhetsanalys i International Development examen innehåller ett antal ämnen, inklusive begrepp som används i jämställdhetsanalys av utveckling, social rättvisa, kön och makt, fattigdom och ojämlikhet, och könade strategier för social och mänsklig utveckling såsom kapacitet, social utslagning och mänskliga rättigheter och våld, religion och identitet. [+]

Den MA jämställdhetsanalys i International Development examen innehåller ett antal ämnen, inklusive begrepp som används i jämställdhetsanalys av utveckling, social rättvisa, kön och makt, fattigdom och ojämlikhet, och könade strategier för social och mänsklig utveckling såsom kapacitet, social utslagning och mänskliga rättigheter, och våld, religion och identitet. Vi erbjuder en bred utbildnings integrera teori och utvecklingspolitik upplevelse som är både sektors (t.ex. utbildning, mark och egendom, krediter och finansiering, en levande landsbygd, hållbar utveckling, miljö och bevarande, hiv / aids) och kapning, (t.ex. migration, och manliga könsidentiteter och maskuliniteter i utveckling). Detta Masters har undervisats i skolan sedan 1990, när vi bedömt att det finns ett behov av personer med en avancerad samhällsvetenskaplig kompetens inom jämställdhetsanalys för att bidra till utveckling utformningen av politiken, praktiska utvecklingsarbete och utveckling utbildning och forskning. De mellanliggande åren har verkligen visat att så är fallet. Våra studenter är anställda i Världsbanken, det brittiska DFID och andra myndigheter bilaterala bistånds och i stora internationella icke-statliga organisationer som Oxfam samt i utvecklingsländer departement och som akademiker. Studenter på kursen kommer att studera både teori och praktik av genus i utveckling, för att ge de kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta i en rådgivande roll för organisationer som arbetar med att integrera genusmedvetenhet i sina program och politik. Kursen betonar utvecklingen av forskning tekniker och metoder som är nödvändiga inte bara för ytterligare akademisk forskning, men också i det praktiska utvecklingsarbetet och utformningen av politiken, till exempel kön planering och jämställdhetspolitiska strategier såsom mainstreaming. Den MA Kön Analys av internationell utveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. Jämställdhets- och utveckling Research Group Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Forskningen är organiserad i en serie forskargrupper. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om jämställdhet och utveckling Research Group och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Både undersökningen och nätverket jag byggde under året visat sig vara mycket användbart när jag gick tillbaka till arbetet i den indonesiska finansministeriet." Paramita, MA genusanalys och internationell utveckling Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Konflikter, Styrning Och Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

MA Konflikt, styrelseformer och internationell utveckling fokuserar på de politiska målen för en hållbar fred, "god samhällsstyrning" och stabil demokrati utveckling. Rita på olika teoretiska ansatser och olika empiriska exempel hela utbildningsprogrammet, frågar den studerande att kritiskt bedöma alternativ (och ofta konkurrerande) förslag för att upprätta fred och inkluderande, hållbara demokratier i utvecklingsländerna. [+]

Den MA Konflikt, styrelseformer och internationell utveckling fokuserar på de politiska målen för en hållbar fred, "god samhällsstyrning" och stabil demokrati utveckling. Rita på olika teoretiska ansatser och olika empiriska exempel hela utbildningsprogrammet, frågar den studerande att kritiskt bedöma alternativ (och ofta konkurrerande) förslag för att upprätta fred och inkluderande, hållbara demokratier i utvecklingsländerna. Viktiga frågor i kursen är bland annat de möjliga definitioner, diskutabel orsaker och konsekvenser av demokrati, politiska, sociala och ekonomiska effekterna av olika politiska institutioner; och (typiskt omtvistade) ursprung våldsamma statliga konflikter samt de förslag som har gjorts för att bidra till att lösa dem. Kursen antar en unik tvärvetenskaplig strategi som är förankrad i bekräftelsen att det är mycket svårt att uppfylla internationella utvecklingsmålen i stater upplever endemisk politisk instabilitet, våldsamma inbördeskrig, grova brott mot de mänskliga rättigheterna och akuta kriser styrelseformer. Förutom centrala moduler som omfattar frågor om perspektiv konflikt, styrning och utveckling, eleverna också kommer att kunna välja mellan en rad olika valfria moduler som täcker ämnen som t.ex. dagens värld utveckling, internationella ekonomiska politiken, media och internationell utveckling, perspektiv på globaliseringen och vatten säkerhet för utveckling. MA Konflikt, styrelseformer och internationell utveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. International Development Forskargrupper Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. Klicka för att få tillgång till mer information om vår internationellt utvecklings Forskargrupper och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Min erfarenhet har varit en mycket positiv. Föreläsarna är mycket kunniga och stödjande, och jag gillade att kunna integrera moduler med olika specialiteter. "Victoria, MA Konflikt, Governance och internationell utveckling Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Matematikdidaktik

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MA Matematikdidaktik examen är ett år heltid grad avsett för matematik akademiker med intresse för utbildning, öva matematik lärare, matematik lärarutbildare och andra utbildningspersonal. [+]

Den MA Matematikdidaktik examen är ett år heltid grad avsett för matematik akademiker med intresse för utbildning, öva matematik lärare, matematik lärarutbildare och andra utbildningspersonal. Undervisning erfarenhet är välkomna, men så är ansökningar från dem som just börjat eller överväger en karriär inom matematikdidaktik. Kursen är utformad så att en användbar utbyte av idéer mellan de med betydande erfarenhet av undervisning. Kursen introducerar studiet av matematikundervisning som akademisk disciplin och kommer att bekanta dig med element från psykologi, sociologi, antropologi, filosofi och historia matematik som påverkar matematikutbildning forskning. Utbildning kommer att ges i metoder för pedagogisk forskning och du kommer att ha möjlighet att föra en individuell specialist ämne inom matematikundervisningen under överinseende av en medlem av forskning i matematikdidaktik Group (RME). Kursen består av undervisade moduler och en avhandling. De tre matematikutbildningsmoduler kommer att ge en bred introduktion till studiet av matematikundervisning som akademisk disciplin. De forskningsmetoder och kritiska moduler läsning införa metoder som används inom pedagogisk forskning och ge möjligheter för dig att arbeta med specialämnen inom matematikdidaktik. Du kommer också att ha möjlighet att slutföra en förlängd del av forskning baserad studie i matematikundervisningen i form av en avhandling. Det finns också valet av en tillvalsmodul, som innehåller en modul på kvantitativa forskningsmetoder inom utbildning. För närmare av modulerna som erbjuds, vänligen se fliken Kursprofil. Matematik Education Group (RME) RME-koncernen vid University of East Anglia grundades 2003, är en växande och levande gemenskap av forskare inom matematikdidaktik med olika forskningsintressen som sträcker sig över utbildningsnivåer (primär, sekundär och tertiär), samt över pedagogisk forskning metoder. Vårt arbete har stötts av finansiärer som ESRC, Nuffield Foundation, Education Academy högre, lärande och undervisning Support Network, Training and Development Agency for Schools, samhällsvetenskap och humaniora Research Council of Canada. Våra samarbeten, både i lärarutbyte och forskning, med flera EU-länder har fått stöd av Erasmus, Sokrates och Comenius-programmen. En stor del av vår forskning bedrivs i nära samarbete med UEA: s Matematiska och gruppmedlemmar håller för närvarande samarbeten med matematikundervisningen forskare från hela Storbritannien och utomlands (t.ex. Brasilien, Kanada, Grekland och Israel). Arbetet med forskning i matematikdidaktik (RME) grupp spänner över flera områden av matematiken pedagogisk forskning. Vi särskilt fokusera på: undervisning och lärande i matematik vid postgrundskolenivå (gymnasie- och universitets matematik); bedömningsmetoder i matematik högre utbildning; sociala, emotionella och kognitiva aspekter av elevernas engagemang i den sekundära matematik klassrummet; sekundära matematik lärarnas pedagogiska och kunskapssyn; matematik i de primära åren; användningen av pedagogisk teknik i undervisningen och inlärningen i matematik. Behörighet Examen Ämne: Social Science eller matematik Grad Klassificering: UK 2.1 eller motsvarande Särskilda Behörighet: Relevant erfarenhet av undervisning är önskvärt [-]

Ma Media Och Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

Graden MA Media och internationell utveckling är ett unikt och innovativt Masters program som tar upp aktuella teorier, praktik och forskning kring förhållandet mellan media och utveckling. [+]

"En väl organiserad och väl undervisat kurs som är ... fungerar som en förebild för andra kurser som utvecklas inom området." - Professor Colin Sparks, tidigare opponent. Den MA Media och internationell utveckling grad är en unik och innovativ Masters program som tar upp aktuella teorier, praktik och forskning kring förhållandet mellan media och utveckling. Detta Masters-programmet; kombinerar teori och praktik genom sina två specialiserade media och utvecklingsmoduler. ger eleverna möjlighet att antingen skriva en avhandling på sommaren sikt eller ta ett träningspass upplevelse modul. är inbäddad i det lokala samhället, med starka kopplingar till ett antal lokala icke-statliga organisationer och medieorganisationer. är ansluten till en lång rad internationella organisationer inom detta område. Dessa inkluderar Commonwealth Broadcasting Association som tillhandahåller undervisning och ett stipendium för kursen, New Media Networks som bidrar till undervisningen på en av de centrala moduler och Inter Press Service som tillhandahåller praktik möjligheter. har under de senaste åren, ingår seminarier, föreläsningar och workshops från Inter, The Guardian, Mediae, World View, One World Media, International Broadcasting Trust, Hälso bilder och akademiker från London School of Economics, University of Westminster och City University . innehåller en valfri sex dagar praktisk utbildning rätt, Etnografiska Film fattandet för utvecklings Professionals, som drivs av Postnummer Films ligger i School of International Development (DEV), som har en världsklass rykte för forskning inom utvecklingsstudier. möjliggör ett unikt utbud av val och specialisering, med studenter som kan välja modul alternativ inifrån DEV och från andra avdelningar på UEA. Kursens struktur I hjärtat av denna Masters program är två unika moduler. Media och internationella utvecklingen är en teori modul som ger studenterna teoretiska ramar för kritiskt förstå det breda spektrum av frågor som är relevanta för förhållandet mellan media och utveckling. Den tar upp de områdena utveckling kommunikation, medieutveckling och medie representationer av utveckling samt med tanke på betydelsen av media till konflikter och miljöförändringar och vikten av sociala medier. Detta är en av de mest populära moduler i skolan. Modulen Media och utveckling i praktiken ger studenterna möjlighet att arbeta med en av en rad kunder att utforma, genomföra och utvärdera en media och utvecklingsrelaterade projekt i lokalsamhället. Nya kunder har inkluderat Future Radio, BBC Radio Norfolk, NEAD, innehåll konsulter och YourWorldView. Eleverna använder också tillfället i akt att reflektera över sin egen yrkesutövning och om mediernas roll i utvecklingen. Det lärs ut i samarbete med internationella kreativa industrin företag New Media Networks. Mer information om denna modul. Som ett alternativ till att skriva en konventionell avhandling, studenter har möjlighet att göra en praktikplats som är relevanta för media och utveckling. Förr i tiden, studenter på denna kurs har säkrat praktikplatser och praktikplatser på olika organisationer, inklusive FN, Inter Press Service, UNESCO, UNRISD, BBC, Overseas Development Institute, BBC Media Action, Rädda Barnen och Video Volunteers. Observera - studenter ansvarar för att säkra sina egna placeringar (även om stödet ges) och urvalskriterier tillämpas. Karriär och anställbarhet Utexaminerade från detta magisterprogrammet har gått vidare till arbete inom en rad områden, inklusive humanitära kommunikation, icke-statliga organisationer kommunikation, utveckling journalistik, medieutveckling, journalistik och akademi. Färska exempel inkluderar: Assistent Informatör, UNICEF, Kenya. Informatör, utrikesministeriet, Internationellt samarbete Bureau, Japan. Design, marknadsföring och kommunikation officer, TACT Främjande och adoption, Storbritannien. Editorial Assistant, Institute of Development Studies, Storbritannien. Frilanskommunikationskonsult, Storbritannien. Chef för marknadsföring och kommunikation, British Council, Bangladesh. Marknadskommunikation Associate, HOPP International, USA. Marketing Coordinator, Inter Press Service, Uruguay. Medie- och kommunikationskoordinator, Oxfam, Malawi. Media Program Coordinator, Open Society Foundation, Storbritannien. Media Team Leader, Greenpeace Sydostasien, Thailand. National nyhetsredaktör, Diligent Media Corporation, Indien. Doktorand. Projektsamordnare, Video Volunteers, Indien. Project Director, Nab'Ubomi Development Project, Sydafrika. Project Officer, CreditEase, Kina. Public Information Officer, Förenta nationernas Stabilization Mission, DR Kongo. Mer information MA Media och Internationell Utveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Detta Masters kommer att vara relevant för dem som nyligen har avslutat grundutbildningen med ett intresse för relationen mellan medier och utveckling liksom de som redan har arbetat i media eller på området för utveckling. Sökande bör ha en bra första examen inom samhällsvetenskaperna. Viss relevant arbetslivserfarenhet vore önskvärt. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap, företrädesvis media eller utveckling Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande Särskilda Behörighet: Relevant arbetserfarenhet önskvärt [-]

Ma Pedagogisk Praktik Och Forskning (deltid)

Campusstudier Deltid August 2017 Storbritannien Norwich

MA Educational Practice and Research är lämplig för lärare, fortbildnings föreläsare och alla andra utbildnings utövare som arbetar i Storbritannien i olika skeden av sin karriär, som vill utöka sin fortsatta yrkesutvecklingsaktiviteter genom att studera för en masternivå examen. [+]

Den MA pedagogisk praktik och forskning är lämplig för lärare, fortbildnings föreläsare och alla andra utbildnings utövare som arbetar i Storbritannien i olika skeden av sin karriär, som vill utöka sin fortsatta yrkesutvecklingsaktiviteter genom att studera för en masternivå examen. Registreringen är från januari varje år. Tilldelningen av MA pedagogisk praktik och forskning kräver ett framgångsrikt slutförande av 180 MA krediter. MA syftar till att bygga på deltagarnas befintliga intressen och kunskaper och lärs ut under kvällar och helger. Flexibla och individualiserade studiemönster kommer att komplettera professionella arbetsåtaganden. Vid UEA, skapar vi en stimulerande och utmanande miljö för att diskutera och analysera klassrummet och erbjuder ett brett spektrum av ämnesområden. Deltagarna får stöd i att genomföra forskning för att uppnå större förståelse och att främja innovation och kursen syftar till att säkerställa att deltagarna utveckla ett brett spektrum av kompetenser. Vårt sortiment av undervisnings- och bedömningsmetoder att underlätta en stödjande, lärande gemenskap. Komponenten forskningskompetens levereras av akademisk personal med kompetens att bedriva kvalitativa och kvantitativa studier. Avhandlingen ger dig möjlighet att utveckla kompetens inom ett område av ditt val under överinseende av en erfaren medlem av akademisk personal. Tidigare deltagare har ofta valt att fokusera på frågor som rör skolan förbättring, som därför gynnar inte bara sig själva utan den bredare utbildningsvärlden. Överföring av krediter och andra året Entry Studenter som har avslutat University of East Anglia s Graduate Certificate in Education (utbildning i pedagogik) med Masters nivå krediter kan kvalificera sig för direkt tillträde till det andra året av programmet. Studenter kan också ansöka om att överföra relevanta nivå krediter Masters från andra institutioner. Sökande som vill tillgodoräkna från UEA och andra institutioner kommer att behöva ansöka om ackreditering av tidigare lärande (APL). UEA utbildning i pedagogik studenter: observera MA måste slutföras inom 5 år - och detta skulle inkludera din utbildning i pedagogik krediter. Behörighet Graders Ämne: Alla ämnen Grad Klassificering: 2.2 eller motsvarande Särskilda Behörighet: Behörig lärare Status (QTS) eller minst tre års relevant och nyligen arbetslivserfarenhet i en läroanstalt. [-]

Ma Rådgivning

Campusstudier Heltid 2 år August 2017 Storbritannien Norwich

MA i Rådgivning ger en insatt i teori och praktik av personcentrerat förhållningssätt. Du kommer också att få utbildning i akademiska forskningstekniker och har möjlighet att producera en förlängd del av forskning på ett område av personligt intresse. [+]

Den MA i Rådgivning ger en insatt i teori och praktik av personcentrerat förhållningssätt. Du kommer också att få utbildning i akademiska forskningstekniker och har möjlighet att producera en förlängd del av forskning på ett område av personligt intresse. Kursens struktur Kursstart årligen i september. År 1 av kursen löper från september till juni. De första och sista veckorna av kursen tillbringas i intensiv träning på heltid under femdagarsperioder. Mönstret för de återstående 30 veckorna av kursen kommer att vara motsvarande tre dagar i veckan i utbildning på heltid med två dagar ägnas åt rådgivning placering, individuell handledning och personligt studium. År 2 av kursen löper också från september till juni. Året inleds med tre tvådagarspass. Därefter, under fullgörandet av ett enskilt forskningsprojekt och skriva avhandlingen, kommer du att träffas regelbundet med en akademisk handledare. Behörighet Graders Ämne: Alla Ämne Entry Krav De sökande kommer normalt förväntas ha examen (av någon disciplin), men de med andra yrkesmässiga kvalifikationer eller som kan visa lämpliga akademiska färdigheter kommer att övervägas. Ännu viktigare, kommer de sökande förväntas ha gjort tidigare rådgivning eller rådgivning färdighetsträning. Sökande från Storbritannien skulle ha åtagit sig eller vara i färd med att genomföra ett certifikat i Rådgivning Skills, helst i den centrum strategi, och utländska sökande bör kunna visa betydande erfarenhet av en hjälpande roll. Sökande som ansöker om det andra året av MA i Rådgivning (endast avhandling) förväntas ha motsvarande PG Diploma in Rådgivning. Sökande utan motsvarande kompetens kommer att behöva studera PG Diploma in Rådgivning för det första året av masterprogrammet. [-]

Ma Socialt Arbete

Campusstudier Heltid August 2017 Storbritannien Norwich

MA socialt arbete examen, godkänd av hälso- och sjukvårdsyrken rådet, erbjuder en dubbel examen, akademiska och yrkesmässiga, som gör det möjligt för dig att bli registrerad socialarbetare. [+]

Den MA socialt arbete examenAckrediterat av hälso- och sjukvårdsyrken rådet, erbjuder en dubbel examen, akademiska och yrkesmässiga, som gör det möjligt för dig att bli registrerad socialarbetare. Efter genomgången din examen kommer du att vara berättigad att ansöka till hälso- och vårdyrken rådet att registrera sig som en socialarbetare. Vi strävar efter att se till att våra elever att förstå de teoretiska grunderna för socialt arbete, rotade i psykologi och sociologi; att de förstår socialpolitik och rättsliga sammanhang, särskilt de bestämmelser som rör barnomsorg, psykisk hälsa och vuxna och sjukvård; och att de är duktiga på att arbeta med individer, familjer, grupper, andra socialarbetare och andra yrkesgrupper. I slutet av detta program kommer du att ha förvärvat de kunskaper och färdigheter för att börja arbeta som en självsäker och kompetent "börjar socialarbetare". Öva placeringar Placering lärande är av central betydelse för socialt arbete utbildning. Studenter på MA socialt arbete kommer att tillbringa ungefär 170 dagar i praktikbaserad inlärning, med placeringar genomförs med åtminstone två olika tjänster användargrupper. Vi betonar betydelsen av personliga handledare som kommer att ta ett aktivt intresse i din utveckling. Även om placering, kommer du att arbeta i nära samarbete med en kvalificerad "praxis utbildare", som kommer att vägleda och bedöma din praktik. University handledare upprätthåller nära kontakter med studenter, och det finns vanliga "ringa tillbaka" dagar, när eleverna återvänder till universitetet för att arbeta på länkarna mellan teori och praktik. Centrum för forskning om barn och familj Studenter som genomför MA socialt arbete grad också dra nytta av ett nära samarbete med forskning som utförs vid Centrum för forskning om barn och familjer - en av universitetets forskningscentrum arbetar i framkant av politiska debatter i socialpolitiken. Centrumets forskning spänner över hela skalan av frågor som samtida politiska beslutsfattare och praktiker som arbetar med och för barn och deras familjer. Titta Gillian Schofield, rektor, närvarande vid UEA Court 2015. Vi fortsätter att producera rigorös, hög kvalitet och snabb forskningsresultat, informera de komplexa politiska och praktiska beslut som måste göras på en daglig basis. Vårt främsta ambition är att dessa bevis används för att förbättra välbefinnandet för barn och familjer i deras olika samhällen och serviceanvändarmiljöer. Behörighet Graders Ämne: Alla Ämne Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande Entry Krav Sökande bör ha, eller vara under det sista året av en första examen från en erkänd institution för högre utbildning. Sökande som ännu inte har tilldelats en examen kan erbjudas en plats villkorad på deras uppnå ovanstående grad klassificering. Sökandes yrkeserfarenhet beaktas när det är relevant och applikationer aktivt uppmuntras från dem som vill återvända till akademiska studier. [-]

Ma Utbildning: Lärande, Pedagogik Och Bedömning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MA Utbildning: lärande, pedagogik och bedömning är en ett år heltid program för dem med en bred yrkesmässigt intresse inom alla utbildningssektorer. [+]

"Skolan har förbundit sig att utveckla pedagogiska forskare som producerar innovativ forskning inom olika områden av utbildning" Arundhati Mukherjee, MA Utbildning MA Utbildning: lärande, pedagogik och bedömning är en ettårig heltid program för dem med en bred yrkesmässigt intresse inom alla utbildningssektorer. Kursen kommer att hjälpa dig att uppnå en kritiskt reflekterande men praktisk förståelse för aktuella frågor och debatter om pedagogik och lärande inom och utanför specifika ämnen, viktiga pedagogiska trender och politik i Storbritannien och globalt, och pedagogisk forskning. Utmärkande kännetecken för kursen är dess internationella dimension - i termer av perspektiv och studentrekrytering - och ett starkt fokus på de senaste rönen och forskning inom utbildning. Programmet bygger på ett långvarigt innovativ forskningskultur i Högskolan för lärande och livslångt lärande och dess kvalitet i yrkesutbildning. Syften MA Utbildning är avsedd: att vara en kapacitetsuppbyggnadsprogram som ger exponering mot ett utbud av upplevelser och idéer om lärarutbildning och utbildningssystemen. att utveckla kunskap och förståelse för internationell litteratur och forskning som är relevant för: lärare utveckling, lärarutbildning, utveckling av läroplaner, utbildningsreformer, frågor om utbildningspolitiken och genomförande. att erbjuda lärarutbildare tillgång till en rad alternativa metoder, idéer och erfarenheter i delar av lärarutbildningen och utbildningssystemen. att utveckla ämneskunskaper i ett sammanhang av modeller för undervisning, lärande och pedagogiska metoder. att göra det möjligt för lärare att extrahera exempel på bästa praxis som de kommer att kunna använda för att informera om utvecklingen av de lokala behoven inom sina respektive sammanhang. att skapa förståelse och erfarenhet av en rad forskningsmetoder, tekniker och färdigheter, så att forskningsprocesser och produkter ses som en integrerad del föreställningar om professionell utveckling. att utveckla analytiska och kritiskt reflekterande kompetens. Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: UK 2.1 eller motsvarande Särskilda Behörighet: Relevant erfarenhet av undervisning är önskvärt [-]

Ma Utbildning Och Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2017 Storbritannien Norwich + 1 fler

MA Utbildning och utveckling grad utforskar sätt att utbildning kan bidra till utvecklingsprocessen, både teoretiskt och empiriskt, från en mängd olika perspektiv - bland annat mänskliga rättigheter, social och mänsklig utveckling, och humankapital. [+]

Den MA Utbildning och utveckling examen undersöker sätt att utbildning kan bidra till utvecklingsprocessen, både teoretiskt och empiriskt, från en mängd olika perspektiv - bland annat mänskliga rättigheter, social och mänsklig utveckling, och humankapital. Kursen ger studenterna möjlighet att förstå aktuella debatter, och deras konsekvenser för nationella och internationella strategier utbildning. I samband med detta lokaliserar utbildnings debatter inom ett bredare utvecklingsperspektiv. Ämnen i centrala moduler inkluderar aktuella utmaningar för utbildning och utveckling, inklusive språkliga och kulturella mångfald, utbildning av nomader och andra flytt grupper, och svar på konflikter, hiv / aids och barnarbete. Programmet undersöker också internationell och nationell politik och praxis, med syfte att ge studenterna förmåga att bidra till lämplig politisk design för pedagogisk utveckling. MA Utbildning och utveckling grad erbjuds under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursprofil Våra masterkurser kräver studenterna att genomföra 180 poäng: Obligatoriska och Valfria moduler (120 hp) Examination (20 poäng) Disputation (40 hp) Studenterna kommer att få detaljerad modul konturer, inklusive information om föreläsningar och seminarier, full litteraturlistor och bedömningar när de har registrerat i början av utbildningen. Professional, anställbarhet och praktiska färdigheter En rad frivilliga seminarier och workshops erbjuds under din Masters program för undervisning och förstärkning av elev färdigheter. Sessioner för att stödja lärande - i synnerhet uppsats och avhandling skrivande - inträffar under hela året. Praxis utveckling utbildning finns också. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Skills Training and Development Practice program. Utbildnings mångfald, Läs- och utveckling Research Group Forskning vid Institutionen för internationell utveckling adresser samtida utmaningar i utvecklingsländerna och övergångsekonomier via disciplinära och multi / tvärvetenskapliga ansatser. MA Utbildning och utvecklingsprogram också nytta av starka kopplingar till University School of Education och livslångt lärande, bland annat samarbete i undervisningen och ett aktivt forskningsseminarieprogram. Forskningen är organiserad i en serie forskargrupper. Klicka för att få tillgång till ytterligare information om Educational mångfald, Läs- och utveckling Research Group och våra pågående forskningsprojekt. Student Testimonial "Denna grad möjligt för mig att vinna erkännande som en professionell inom utbildning och utveckling, och det har skapat möjligheter för jobb inom bilaterala och internationella organ." Lilja, MA Utbildning och utveckling Behörighet Examen Ämne: Samhällsvetenskap Grad Klassificering: 2.1 eller motsvarande [-]

Ma Vuxna Läskunnighet, Livslångt Lärande Och Utveckling

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Norwich

MA vuxnas, livslångt lärande och utveckling: internationella perspektiv är avsedd för dem som arbetar inom vuxenutbildningen och grundläggande läs- och skrivkunnighet - vare sig i politiken, planering och utvärdering roller eller som lärare, aktivister icke-statliga organisationer och läskunnighet handledare. [+]

Den MA Adult Literacy, livslångt lärande och utveckling: International Perspectives är avsedd för dem som arbetar inom vuxenutbildningen och grundläggande läs- och skrivkunnighet - vare sig i politiken, planering och utvärdering roller eller som lärare, aktivister icke-statliga organisationer och läskunnighet handledare. Medan många av våra elever kommer att arbeta i länderna i södra halvklotet, i Asien, Afrika och Sydamerika, är det naturligtvis också lämpligt för dem i Storbritannien, USA eller Europa som är intresserade av att utveckla ett nytt perspektiv på sitt arbete. Om du har ett genuint intresse i området vuxnas läskunnighet och livslångt lärande, även om du inte har haft mycket förstahandserfarenhet, kan vi överväga din ansökan. Även om metoder för alfabetise undervisning och lärande och utveckling av läroplaner kommer att undersökas - inklusive funktionell läskunnighet, reflektera och Freire - du bör vara medveten om att detta är inte en hands-on "lärarutbildning" kurs. Kursen kommer dock att ge dig med kritiska insikter och färdigheter forskning för att ta fram och utveckla innovativa läskunnighet bland vuxna och program för livslångt lärande, eller för att göra doktorsnivå forskning på detta område. Kursen har följande lydelse: en utmärkt bas för en karriär inom vuxen läskunnighet och utveckling, med icke-statliga organisationer, internationella utvecklingsorgan eller nationella regeringar en unik introduktion till forskning vuxna läskunnighet och utveckling, att kombinera djup förståelse för läskunnighet teori och forskningsmetodik med praktisk erfarenhet av att bedriva läskunnighet forskning individanpassat stöd från internationellt erkända forskare inom detta område, med tillgång till ett brett utbud av material och läskunnighet nätverk i utvecklingsländer Programstruktur Du kommer att följa ett kärnprogram införa förändrade teoretisk förståelse och strategier inom områdena vuxnas, internationell utveckling och livslångt lärande. Parallellt kommer du att välja specialiserade ämnen som är relevanta för dina egna behov och intressen genom att designa sina egna individuella forskningsprojekt. Du kommer att få en-till-en handledning för denna del av kursen. De som kommer från yrkesroller i alfabetise kommer utbildnings- och utvecklingsprogram livslångt har möjlighet att arbeta på en avhandling som bidrar till deras organisations arbete och ökar deras professionella utveckling. Det finns tre specialiserade moduler på temat vuxna läskunnighet, livslångt lärande och internationell utveckling, som syftar till att införa de förändrade teoretiska begrepp och strategier inom områdena vuxna analfabeter och livslångt lärande, ge en förståelse för hur vuxna politik och program utbildning relatera internationella utvecklingspolitiska mål och utforska sambandet mellan alfabetise / matematik, livslångt lärande och social förändring (inklusive relationerna mellan könen). De specialiserade moduler leds av professor Anna Robinson-Pant och professor Alan Rogers, båda ledande forskare inom området vuxnas läskunnighet och utveckling. Närmare uppgifter om dessa moduler kan hittas på fliken Kursprofil. Kursen består också av en modul på pedagogiska forskningsmetoder och metoder för kritisk läsning. Dessa ger en introduktion till de verktyg och teoretiska ramar för att bedriva egen läskunnighet forskningsstudie, som ligger till grund för din avhandling. Alla elever ska också välja en extra tillvalsmodul från en rad olika ämnen som finns på de andra heltid masterkurser i Högskolan för lärande och livslångt lärande (inklusive MA Utbildning: Lärande, pedagogik och bedömning eller från MA matematikens didaktik eller en specialist modul på kvantitativa forskningsmetoder) eller en modul inifrån språk och kommunikationsvetenskap eller School of International Development. Specialist sessioner och skräddarsytt stöd med akademiskt skrivande erbjuds också till alla studenter. Behörighet Examen Ämne: Utbildningsvetenskap eller samhällsvetenskap Grad Klassificering: UK 2.1 eller motsvarande Särskilda Behörighet: Relevant erfarenhet av undervisning är önskvärt [-]